do not visit
-35% på trykk på aluminiumKode: ALUMINIUMNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på aluminium i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Velg format og størrelse

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Kombiner dine beste bilder i en collage

Vanskelig å velge det beste bildet? Lag en collage med flere! - Vi har mange maler du kan velge mellom.

Trykk på børstet aluminium

Våre trykk i børstet aluminium tilfører tekstur og dybde til bildene dine. Denne stilen ser spesielt lekkert ut med svarthvitt-bilder. Det hvite blir ikke trykket, så alle hvite deler av bildet ditt skinner gjennom en iøynefallende metallisk sølvfarge.

Enkelt å henge opp!

Det er enkelt å henge opp aluminiumsplatene. Du mottar opphengssystem og instruksjoner med hvert bilde. En skumkloss er inkludert og får bildene til å flyte utenpå veggen.

Våre trykk på aluminiumsplater er av premium kvalitet, som er rimelig og varer lenge

Holdbare og levende bilder på aluminium | Optimalprint

Våre bilder på aluminium med fantastiske detaljer er en sprek og moderne måte å vise favorittbildene dine på. Bildene trykkes med presisjon på aluminiumsplater i høy kvalitet, og vil gjenskape favorittminnene dine i høy oppløsning og med levende farger.

Klarhet og liv med jevn tonegradering

Optimalprint bruker en profesjonell trykkmetode for å få med alle detaljene i bildet ditt, slik at det kan reproduseres med en utrolig nøyaktighet. Med vår jevne tonegradering kan du være sikker på at minnene dine blir nøyaktig gjengitt i vakre detaljer.

Holdbarhet møter eleganse

Foto på aluminium er helt uten gjenskinn og sikrer at bildet ditt ser elegant og sofistikert ut, mens den slitesterke aluminiumsbaksiden beskytter bildet mot riper, falming og vannskader. Våre bilder på aluminium er laminert og er også fuktbestandige, noe som gjør dem perfekt inne som ute. Et opphengssett medfølger, slik at du enkelt kan henge opp bildet på hvilken som helst vegg.