do not visit
Gratis frakt på din neste Flipbook (Kode: APPSHIP). t.o.m. 18 mars
8,3 / 10
Best på kundetilfredshet
Vi leverer hvor som helst i EU + Norge innen 5-10 dager.

Den enkleste måten å bringe hverdagsbildene dine til live.


Lag boken din på null komma niks

Lag boken din på null komma niks. Det tar bare noen minutter å lage en Flipbook. Bare velg favorittbildene dine og vi setter de opp for deg kronologisk.

Bla gjennom minnene dine

Våre 20x20 cm Flipbooks kan fås i både mykt og hardt omslag og med opp til 100 sider. Omslaget er riperesistent og sidene inne i boken er i papir av høy kvalitet slik at du kan bla gjennom minnene dine i flotte bøker.

Inkluderer de detaljene du ønsker deg automatisk

Inkluder når og hvor bildene dine ble tatt. Slapp av og nyt at du ikke behøver bruke tid på formatering.

Skap!

Fotobøker er enkle å skape. Velg bilder fra Facebook, Instagram eller fra mobilen og du er ferdig! Endre omslaget eller rekkefølgen på sidene om du er kreativ. Du trenger ikke å bestille og trykke opp din bok. Å skape en bok er helt gratis.

Flip

Du behøver ikke å trykke opp din Flipbook for å ha glede av den. Du kan oppleve den på telefonen og ta med deg det du har skapt. Bla gjennom sidene, det føles som en ekte Flipbook. Ha glede av dem når og hvor som helst.

Trykk

Du kan nyte minnene dine på en spesiell måte. Gjør dem tilgjengelige slik at andre kan ta del av dem. Trykk Flipbooks-favorittene dine som 20x20 cm bøker av høy kvalitet. Fra 249 kr for 60 sider. Oppgrader til hardt omslag for bare 50 kr ekstra. Skap ditt eget personlige bibliotek av minner.

Kvalitetsgaranti

Vi vil at du skal bli kjempebegeistret når du ser fotoboken din. Hvis du ikke er helt fornøyd med kvaliteten, vil vi tilby deg en ny fotobok eller full refusjon.


Prøv det!Del bildene dine på Instagram med #optimalprint