do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 22910
8,0/10 (22910 anmeldelser)
-30% på trykk på skumplateKode: SKUMNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på aluminium i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Ditt bilde trykket på skumplate!

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Den perfekte dekoren til ditt arrangement

Trykk på hard skumplate passer perfekt som skilter for dine store arrangementer. Last opp ditt eget design for å lage et velkomstskilt, et salkart og mer.

Lett og slitesterk

Våre trykk på skumplate er superlette og stive, og kan plasseres praktisk talt hvor som helst for å vise frem favorittbildene dine.

Velg mellom svart eller hvit kant

Våre trykk på skumplate er 5 mm tykke og fås med enten hvite eller svarte kanter for en eksklusiv finish som passer til stilen din

Enkelt å henge opp!

Det er enkelt å henge opp ditt trykk på skumplate, helt uten anstrengelse. Du får et gratis opphengssett for hvert trykk du kjøper.

Ditt bilde trykket på skumplate!

Elegante og lette bilder på skumplate | Optimalprint

Våre bilder på skumplate er solide, men likevel lette. De fås i en rekke formater og er en flott måte å vise favorittbildene dine på. Skumplate er et utmerket trykkmateriale til en rekke bruksområder, som spenner seg fra messeutstyr til veggdekor.

Overlegen trykkvalitet

Vi trykker bildene dine direkte på skumplaten ved hjelp av en eksklusiv trykkmetode som gjengir alle detaljene i bildet ditt. Den glatte overflaten på skumplaten sørger for at bildet ditt ser skarpt og levende ut.

Lett opphengsløsning

Alle bilder på skumplate leveres med et opphengssett, slik at du raskt og enkelt kan montere bildet på hvilken som helst vegg. Den lave vekten til skumplaten gjør at den er enkel å henge opp, selv på tynnere vegger. Og med en rekke tilgjengelige størrelser vil du helt sikkert finne det perfekte bildet til enhver plass.