do not visit
50% rabattKode: FOTONO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få fotobøkene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene


De beste fotobøkene på nett

Lag fotobøker for enhver anledning

Forevige de beste minnene dine eller gi en personlig gave til dine nære og kjære. Velg dine favorittbilder og utnytt deg av våre spesialpriser i dag. Lag personlige fotobøker med reisebilder, bryllupsbilder og andre temaer.

Våre priser inkluderer foto på forsiden
Velg mellom hardt og mykt omslag

7 forskjellige formater

Leter du etter en fotobok i kvadratisk, liggende eller stående format? Mykt eller hardt omslag? Velg formatet som passer best til anledningen

Superenkelt!

Bare velg dine favorittbilder og vi ordner dem i kronologisk rekkefølge, med ett bilde per side. Du kan enkelt legge til eller fjerne bilder, legge til fotooppsett og redigere bildetekst for et vakkert resultat.

Kvalitet til god pris

Vi trykker våre bøker med blekk av premium-kvalitet og papir med slitesterk limbinding. Med pris fra kun 129 kr blir en skreddersydd fotobok en hyggelig opplevelse for lommeboken.

Rask levering

Vi trykker våre bøker med miljøvennlig papir, og de blir trykket så nær deg som mulig. Dette reduserer karbonavtrykket til boken din.

Personlig fotobok | Optimalprint

Fotobøker er en fin måte å bevare favorittminnene dine på. Med vårt brukervennlige designverktøy er det lett å designe en personlig fotobok som passer til enhver stil. Du kan velge mellom en rekke størrelser, bakgrunner, oppsett og skrifttyper.

Velg mellom hardt og mykt omslag

Vi tilbyr både alternativer for hardt og mykt omslag til våre fotobøker. Det harde omslaget er laget med fotopapir av høy kvalitet og laminert for ekstra holdbarhet. Det myke omslaget er laget med premium fotopapir og ser like bra ut etter mange års bruk. Uansett hvilket alternativ du velger, kan du være sikker på at fotoboken din vil vare.

Den perfekte gaven til en du er glad i

Fotobøker er flotte gaver til alle anledninger. Enten du feirer en bursdag, jubileum eller bare fordi, er en personlig fotobok en unik og gjennomtenkt gave som lar mottakeren få vite hvor mye du bryr deg om dem. Det er enkelt å bestille – bare last opp bildene dine og design boken din på få minutter. Vi trykker og sender boken din så raskt som mulig, slik at du finne glede i minnene dine i mange år framover.

Garantert fornøyd:
App'en er vurdert til 4,8/5 med over 10 000 omtaler

Lag en personlig fotobok i en fei rett fra mobilen din!


Ekstremt enkelt

★★★★★

"Jeg syns det var ekstremt enkelt å lage boken min. Faktisk, så forlot jeg to andre nettsteder fordi de var så kompliserte og vanskelige, og jeg er ganske god med datamaskiner." - Sofie

God kvalitet

★★★★★

"Boken min kom i går og det er underdrivelse å si at jeg er fornøyd. Jeg er så imponert over kvaliteten, den er vakker!." - Sara

FANTASTISK

★★★★★

"Jeg lastet opp bildene mine, la til tekst, organiserte og redigerte boken. Det var enkelt og jeg ble ferdig på kort tid. Boken min ser fantastisk ut!." - Anna

Elsker den!

★★★★★

"Jeg elsker fotoboken min ... kanskje litt for mye haha! Programmet var enkelt å bruke, veldig tydelig og simpelthen fantastisk!" - Nora

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Last ned appen og få 50% rabatt på din fotobok!

SEND MEG LENKEN

Få gratis standard levering i appen når du abonnerer på nyhetsbrevet vårt. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Opprett din første bok

Finnes også i Optimalprint-appen