do not visit
Vær oppmerksom på at bestillinger som gjøres i dag vil komme frem etter jul
8,4 / 10
Best på kundetilfredshet
Rask levering - vi trykker i Norge

Omtenksomme måter å gi på

Ved å dele dine personlige minner og kreative design så knytter du familie og venner tettere sammen ved å minne dem på gode felles minner.Les mer I år kan de minnene være viktigere enn noensinne. For å gjøre det lettere for deg så har vi et ny serie med julekort, et større utvalg av veggkunst, fotobøker som er enkle å lage og veggkalendere. Som alltid så forplikter vi oss til å levere de beste tilbudene så du kan dele dine øyeblikk videre.

Lag personlige julekort

Gjør dine beste minner til gaver med våre veggkunstprodukter

Fortsatt usikker? Her er noen andre gode julegaveidéer.

Gaver til besteforeldre

I et år hvor vi har vært lengre fra hverandre enn noensinne, så kan fotominner samle familien igjen. Minn besteforeldre på de fine stundene dere hadde sammen ved å samle dem i en bok, en kalender for 2021 eller på veggen, som kan nytes hver eneste dag.

Del dine minner med:

Gaver til foreldre

Ofte er foreldrenes hjem fylt med ting, men det de setter mest pris på er nettopp familiebildet. Lag et stort bilde til soveromsveggen, et lite bilde til vinduskarmen i stuen, eller fyll kalendere med øyeblikkene deres sammen! Det viktigste er at hele familien er samlet – enten på ett bilde eller på mange i en collage.

Gi bort et felles familieminne denne julen:

Gaver til barn

Hvordan sikrer du at barna ikke roter bort klærne og bøkene sine?
1) Gjør dem unike
2) Legg til navnet deres

Visste du at du kan designe barneklær fra bunnen? Legg til tekst, et kult ferdiglaget design, og velg fargen! Du kan også personalisere veggdekor, notatbøker og barnas egne kalendere. Gjør barnerommet magisk for å oppmuntre kreativiteten deres med veggkunst for barn

Gi barna dine en unik stil med:

Gaveidéer til meg!

Alltid det samme spørsmålet: «Så, hva ønsker du deg til jul?» Jeg ønsker et vakkert og ryddig hjem ettersom jeg jobber hjemmefra! Hvordan? Ny kunst på veggene, takk!

Sjekk ut våre kunstsamarbeid med de beste kunstnerne og designerne. Botaniske motiver for et forfriskende kjøkken, retrokunst for å lyse opp kontoret, naturbilder for rolig nattesøvn, og bykart for å drømme om reiser.

Ring inn det nye året med et nytt hjem!

En gave til alle

Tenk om det fantes en gave som passer til alle i familien? Lag 1, bestill 10 kopier!

… Veggkalendere! Fyll dem med et tema for alle 12 sider
-De morsomste bildene av barna
-De søteste minnene med kjæledyrene
-Drømmereiser

… Klær! Sjekk ut våre kule design, legg til en vits, et sitat eller et klistremerke.

Slipp kreativiteten din løs

Gaver under 100 kr

Trenger du noe smått, men personlig? Når du setter ditt personlige preg på gaven, vil vennene dine verdsette den enda mer.

-Nyt morgenkaffen i en kopp med et bilde
-Gi bort en t-skjorte med et kult ferdiglaget design og legg til et morsomt sitat
-Inspirer dem med kunsttrykk på veggen for å minne dem om byene dere har besøkt sammen.


Legg til små personlige detaljer på personaliserte produkter.

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har venner og fornøyde kunder over hele verden. Det er det som driver oss - å gjøre andre glade! Noen av vennene våre har delt sine kreative ideer og sine egne Optimalprint-produkt. Ta en titt på disse unike og personlige ideene og la deg inspirere. Del din unike kreasjon med oss på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint og facebook.com/optimalprint.

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Optimalprint tilbyr utrolig vakre kunstplakater og de siste trendene innen interiørdesign. Bla gjennom kategoriene for håndplukkede design som malerier, fotografier og personlige typografiske plakater av kunstnere fra hele verden. Hos Optimalprint kan du alltid finne noe som passer dine vegger perfekt. Med kolleksjoner som natur, svart / hvitt, mote, dyr, sommer og mange flere, er det alltid noe som passer til dine rom eller til kontoret.Vi har et stort utvalg rimelig veggdekorasjon i premium kvalitet. Du vil helt sikkert finne det perfekte motivet fra vårt store utvalg av plakater. Å lage en vakker og unik vegg er superenkelt. Velg en ramme eller plakathenger for å pynte opp hjemme.

VEGGKUNST FOR ALLE TYPER HJEM

Å dekorere hjemmet sitt med kunst gir en følelse av ro. Å velge riktig motiv kan til tider være vanskelig, og det er derfor vi har kategorisert plakatene våre i forskjellige samlinger og grupper, slik at du kan finne plakaten som passer akkurat for deg. Du kan kombinere forskjellige størrelser, rammer og rammefarger for å skape din perfekte vegg hjemme.

Skap et galleri med Optimalprint