do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 22914
8,0/10 (22914 anmeldelser)
50% rabatt på JulekortKode: JULEKORTNO

Lag personlige julekort for bedrifter

Finn julekortene for bedrifter som passer til stilen din

Spre julestemning på kontoret i år

Våre firmajulekort er den perfekte måten å vise dine ansatte, kunder og samarbeidspartnere at du setter pris på dem.Les mer Alle personlige kort trykkes med banebrytende trykkteknologi, og er tilgjengelige i et bredt spekter av design som spenner fra tradisjonelle til moderne design. Vi bruker premium papir for å sikre at kortene våre kommer i perfekt stand og som du stolt kan vise fram.

Firmajulekort med design til enhver smak

Vi vet at alle har forskjellig smak, og det er derfor vi har tusenvis av design på firmajulekort å velge mellom.Les mer Enten du leter etter noe som gjør et varig inntrykk eller noe mer minimalistisk og dempet, har vi det perfekte kortet for deg. Legg til din personlige hilsen og firmalogo for å levere julestemning med en personlig vri. Du kan velge mellom disse designene:

Med logo

Våre firmajulekort leveres med firmalogoen din trykt på forsiden. Dette er en fin måte å promotere merkevaren din på og vise kundene at de fortsatt er i fokus i høytiden.

Typografisk

Våre typografiske firmajulekort er et populært valg for bedrifter. De er enkle og elegante, med ditt firmanavn og hilsen trykt på forsiden.

Uten foto

Våre kort uten bilde er et utmerket valg hvis du ikke leter etter et fotokort. Du kan legge til ditt firmanavn og hilsen på forsiden av kortet, så trykker vi det for deg på papir av høy kvalitet.

Invitasjoner til julebord

Planlegger du julebord? Vi trykker også firmainvitasjoner til julebord! Bare legg til detaljene om arrangementet ditt på kortet, og tilpass designet og teksten. Vi trykker og sender dem direkte til din valgte adresse, slik at du kan begynne å planlegge festen.

Promoter bedriften din med et firmajulekort

Leter du etter en måte å markedsføre bedriften din på under denne høytiden? Våre firmajulekort er en utmerket måte å få økt synlighet på.Les mer Bruk det nettbaserte designprogrammet vårt for å designe personlige julekort for bedriften din. Velg fra en rekke maler, legg til firmalogoen din, og skriv en personlig hilsen. Dette er en rask og enkel måte å si takk til dine kunder og samarbeidspartnere på.

Personaliser firmajulekortet på få minutter

Vårt online designprogram gjør det enkelt å tilpasse firmajulekortet. Følg de enkle stegene nedenfor for å lage et varemerket kort for bedriften din.Les mer

Velg fra vårt utvalg av maler og designvalg.

Velg størrelse og velg om du vil ha et foldekort eller flatt kort.

Tilpass hver side med din personlige hilsen og design. Du kan legge til bilder, en firmalogo eller noe annet du liker.

Forhåndsvis designet og gjør endringer etter behov.

Bestill kortene dine, så trykker vi dem og sender dem til deg.

Kortene dine trykkes på papir av høy kvalitet og sendes direkte til ønsket adresse. Våre raske leveringstider betyr at du får kortene dine på kort tid.

Ingen minimumsbestillinger – lag ett kort eller 100

Vi har ikke minimum bestillingsantall for våre firmajulekort, så du kan bestille så mange – eller så få – du trenger. Det finnes ikke noe bedre sted å få et kvalitetskort for bedriften din, til en overkommelig pris. Følg med på nettsiden vår for spesialtilbud og rabatter året rundt.

100% fornøydgaranti

Vår høyeste prioritet er at du er fornøyd. Vi er sikre på at du vil elske firmajulekortet ditt, men hvis du av en eller annen grunn ikke er fornøyd, så gir vi deg full refusjon. På den måten er du garantert fornøyd!