do not visit
45% rabatt | Kode: xmas45

Gratis frakt i appen *

Lag personlige julekort

Finn julekortene som passer til stilen din

Hvem skal du sende kort til denne julen?

Overrask alle du bryr deg om, og la dem få vite at du husket på dem. Et julekort er den perfekte måten å holde kontakten på. Vår nye julekortkolleksjon inkluderer vakre kort som absolutt vil bringe frem et smil hos de som mottar dem.Les mer

Så, hvem har du i tankene? Familiemedlemmer, fjerne slektninger, venner, en kjæreste, kolleger: hva med å lage en adresseliste?

Kan jeg kjøpe mer enn ett kort?

Ja! Enten du leter etter ett spesielt jule-kort eller en pakke med vakre kort for å spre litt juleglede, vil du finne det her. Du kan velge dine favoritter blant vårt brede utvalg og tilpasse dem med bilder og personlige meldinger.

Hvordan tilpasser jeg kortet mitt på nettet?

Start med å navigere gjennom kategoriene våre for å velge det perfekte designet. Deretter kan du velge format, størrelse, mengde, papir og også bakgrunn når kortet er tilgjengelig i mer enn en farge.Les mer

Så er det tid for bilde! Ett, to eller en fantastiskfotocollage: det er opp til deg! Dersom du er i ordentlig julestemning, har vi også kort uten bilder som inneholder julekarakterer. Snømenn, reinsdyr, engler, alver, pepperkakemenn og julenissen selv vil se helt perfekte ut på et julekort.

Når du er i personaliseringsfasen, kan du også redigere teksten. Skriv den inn, endre posisjon, farge og størrelse og hyggelige hilsener. Når du er fornøyd med alle sidene, kan du signere og legge til produktet i handlekurven!

Last ned Optimalprint-appen og få gratis frakt!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.