do not visit
30% rabattKode: KOPPNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få koppene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Lag din egen personlige kopp eller drikkeservise på få minutter

Gjør koppen eller drikkeserviset ditt personlig med dine egne bilder, tekst eller ved å velge et av våre mange tilgjengelige design

Hvilket drikkeservise vil du lage?

Vi tilbyr kopper i tre forskjellige størrelser

Velg fargen på innsiden av koppen

Fargene vil aldri falme

Bildene dine trykkes på drikkeservise av høy kvalitet, som tåler selv de kraftigste oppvaskmaskinene og kokende varmt vann. Tilgjengelig i forskjellige kopper og drikkeserviser, spreke farger og størrelser.

Bilder kommer til syne på magisk vis

Fyll din magiske kopp med varm drikke og se når bildene dine plutselig dukker opp.

Bredeste produktsortiment

Fra klassiske keramiske kopper til elegante porselenskopper, fra varmeskiftende magiske kopper til emaljekopper, reisekopper og vannflasker. Vi har drikkeserviset til enhver anledning.

Premium materialer

Våre kopper er tilgjgengelige i forskjellige materialer, som keramikk i høy kvalitet, premium porselen og nikkelfritt metall. Reisekoppen vår er av næringsmiddelgodkjent rustfritt stål på utsiden og BPA-fri plast på innsiden.

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

100% fornøydgaranti

Dersom du ikke er fornøyd sender vi deg en ny kopp eller gir deg pengene tilbake

Lag en personlig kopp eller drikkeservise

Finnes også i Optimalprint-appen

Personlige fotokopper | Optimalprint

Personaliserte kopper har lenge vært en verdifull gave, og med det brukervennlige designverkøyet vårt er de enklere å lage enn noen gang. Bare last opp favorittbildene dine og design koppen din på få minutter. Enten du leter etter en bryllupsgave eller ønsker å lage en gave til verdens beste mamma eller pappa, så kan du lage en varmende, morsom eller unik kopp bare til din kjære eller deg selv.

Sterke farger som aldri falmer

Vi bruker blekk i høy kvalitet og toppmoderne trykkteknologi for å sikre at koppen din ser helt nytt ut, vask etter vask. Vi har også et bredt utvalg av krusstørrelser, fra 325 ml (11 oz) til 483 ml (17 oz). Enten du leter etter gave til å uttrykke din takknemlighet eller et stort krus å krølle deg sammen med på en kald dag, så har vi noe til alle anledninger. Vi tilbyr til og med magiske kopper, som avslører designet ditt når det er fylt med varm væske for en morsom overraskelse. Med våre raske leveringstider og sikre emballasje, kan du være sikker på at koppen din kommer frem i tide og i ett stykke – klar til å nytes.

Laget av førsteklasses materialer

Koppene våre er tilgjengelige i ulike materialer av høy kvalitet, for eksempel keramikk, porselen og nikkelfritt metall. Våre praktiske reisekopper lages med en utside i rustfritt stål og BPA-fri plast på innsiden. Og hvis du ønsker å ta med en personlig flaske på jobb, si har vi også det. Våre vannflasker på 483 ml (17 oz) av rustfritt stål kan personaliseres med dine egne design, bilder og tekst. En perfekt måte å uttrykke deg selv på samtidig som du holder deg hydrert på farten!