do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 22910
8,0/10 (22910 anmeldelser)
VeggdekorOpptil 50% rabatt | Slutter: 26/03
Rask levering & 100% fornøydgaranti
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Hva passer dine vegger best?

Studio Selection Design veggdekor

Gode råd for å dekorere veggene dine

Kombiner de beste bildene dine i en collage

Velg mellom en rekke maler for å kombinere flere bilder på samme lerret.

Skap glede med bilder

Noen bilder skaper glede - hver dag.
Velg dine beste minner og skap glede i hverdagen.

Noe for enhver vegg

Vi har Studio Selection for alle smaker og preferanser. Kombiner flere og skap ditt helt eget uttrykk.


Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Veggdekor i høy kvalitet | Optimalprint

Forvandle bildene dine til vakre kunstverk med våre kunsttrykk. Takket være det brede utvalget vårt av stiler, størrelser og materialer, vil du garantert finne det perfekte bildet til enhver plass. Vi bruker fotopapir i høy kvalitet og toppmoderne trykkteknologi for å sikre at designet ditt ser skarpt og levende ut. Med det medfølgende opphengssettet blir det en lek å vise frem dine favorittminner eller kunstverk.

Superenkelt å bestille

Designverktøyet vårt gjør det enkelt å laste opp bildene dine og lage et personlig kunsttrykk. Bare velg størrelse, stil og finish, så tar vi oss av resten. Du kan til og med legge til tekst eller en logo for å tilpasse trykket ditt. Når du er fornøyd med designet ditt, er det bare å legge inn bestillingen, så setter vi i gang på vår ende.

Produksjon på forespørsel uten minimumsbestilling

Vi trykker og sender kunsttrykkene dine når du legger inn bestillingen. Uten minimumsbestillinger kan du bestille så mange (eller så få) bilder du trenger. Vi pakker hvert trykkprodukt med omhu, slik at du kan være sikker på at det kommer trygt frem. Bare velg din foretrukne fraktmetode i kassen, så leveres bildene til deg om kort tid.