do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 23041
8,0/10 (23041 anmeldelser)
-45% på trykk på treKode: TRENO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på aluminium i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Ditt bilde trykket på tre!

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Lag unike trykk på tre

Skap et virkelig individuelt kunstverk for veggene dine ved å lage trykk på tre. Treets naturlige struktur gjør hvert trykk helt unik. Vis frem dine favorittminner med stil.

Tilgjengelig som standard eller premium

Våre trykk på tre er tilgjengelig i standard tykkelse (10 mm), eller oppgrader til vår premium tykkelse (20 mm) for en mer eksklusiv utførelse

Klar til å henges opp

Det er enkelt å henge opp ditt trykk på tre, helt uten anstrengelse. Du får et gratis opphengssett for hvert trykk du kjøper.

Ditt bilde trykket på tre!

Tretrykk

Optimalprint's tilpassede treskjæringer tilbyr en innovativ måte å ta bildene dine fra digitale til fysiske former, perfekt for å vise dem frem i hjemmet eller gi i gave til en kjær. Uansett hva dine designambisjoner er, har vi dekket deg med et utvalg størrelser og oppsett å velge mellom.

Tilpassede Treskjæringer Som Er Unike På Flere Måter

Det vakre med naturlig tre er at ingen to planker er like - de har alle forskjellige mønstre, groper og teksturer. Dette skaper en autentisk, naturlig overflate som er perfekt for unike trykkeprosjekter. En tilpasset trykt treplate, for eksempel, kan lages for å fange et virkelig unikt bilde som aldri vil bli gjentatt, uansett hvor mange ganger det blir gjort på nytt.

Bærekraftig Kildet Tre

Hos Optimalprint forstår vi de potensielle miljøpåvirkningene tjenestene våre kan ha. Vi tar alle nødvendige skritt for å redusere dem - med begynnelsen av treet som brukes i våre tilpassede treskjæringer. Hvert produkt som kommer ut fra våre studioer er laget med FSC-sertifisert tre eller PEFC når det ikke er tilgjengelig. Vi opprettholder materialets naturlige tekstur og bevarer det med en profesjonell finish for langvarig holdbarhet. Å bestille din tilpassede treskjæring fra oss betyr å få alle fordelene med naturlig tre - minus den tradisjonelle tendensen til å ripe, falme og erodere.

Flere størrelser og tykkelser på Treskulpturer til vegg

Kvadratisk bilde? Rektangulært bilde? Stående? Liggende? Du kan gjøre alt dette med Optimalprint. Våre tilpassede treskjæringer kommer i ulike størrelser for å passe til alle typer design.


Velg fra:


30x90cm


20x60cm


20x30cm


20x20cm


30x40cm


30x45cm


40x40cm


40x50cm


40x60cm


45x60cm


50x50cm


50x70cm


50x75cm


60x60cm


60x90cm


60x80cm


70x100cm


Disse forskjellige alternativene sikrer at du alltid har den perfekte størrelsen på treveggkunsten for ditt bilde. Trestyrene kommer alle i en standardtykkelse på 10mm, men kan også oppgraderes til 20mm hvis du vil ha ekstra luksus.

Treveggkunst går aldri av moten

Hvorfor betale for en plakat når du kan gjøre grafikken din udødelig på ekte tre? Materialet varer lengre enn papir og er mye mer motstandsdyktig - ingen bretting, sammenbretting, falming eller rifter! Når det tas godt vare på, kan Optimalprints bilde på trestykke vare i årevis uten å miste kvalitet. Dette er en tidløs gjenstand som du vil være glad for at du investerte i.

Enkel å henge opp

Så vakre som de er, fortjener tretrykk-design å bli vist frem for alle. Enten det beste stedet for dette er stuen, soverommet eller badet er opp til deg - men i hvert tilfelle vil vi sørge for at det ser flott ut på den veggen. Optimalprints tilpassede designplater av tre kommer klare til å henges rett ut av esken. Et opphengssystem er inkludert i hver bestilling, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å lete etter riktige kroker eller bore i vegger. Det er en enkel måte å legge til en touch av varme og karakter til ethvert rom.

Trykk på tre er den perfekte gaven

Tretrykk er tidløse og klassiske, noe som gjør dem til den perfekte gaven for enhver spesiell anledning. Enten det er et familieportrett, bryllups- eller babynotis, eller bare et vakkert kunstverk for å lyse opp et rom, vil våre tretrykk imponere.

Få bildene dine trykt på tre enkelt

Optimalprint sin intuitive designplattform gjør det enkelt å realisere tredrysset du drømmer om.Teknisk kyndig eller ei, alle kan opprette og plassere en bestilling på bare noen minutter.


Her er en gjennomgang av hvordan prosessen for å lage trebilder fungerer:


1. Velg størrelse på planken


Hva er størrelsen på bildet du ønsker å trykke? Alle våre planker kommer i standard kvadratisk, portrett og landskapsalternativer, og størrelser fra så små som 20x20 cm til så store som 70x100 cm. Den standard tykkelsen på 10 mm er et godt utgangspunkt for mange bruksområder, men du kan doble den til 20 mm hvis du ønsker det.


2. Last opp bildet ditt


Når du har bestemt deg for størrelsen på planken, begynner designprosessen. Optimalprint godtar alle vanlige bildeformater, slik at du enkelt kan laste opp bilder fra datamaskinen eller smarttelefonen din. Du kan legge til flere bilder i designet ditt; redigeringsverktøyet vårt har maler for oppsett som inkluderer flere bilder og bilder i ulike størrelser.


3. Plasser bestillingen din


Hvis du er fornøyd med tretrykket ditt, er alt du trenger å gjøre å trykke på "Legg i handlekurven" og fullføre bestillingen. Vi trenger leveringsadressen din, faktureringsinformasjonen og betalingsopplysningene for å fullføre prosessen. Etter at alt er bekreftet, vil bestillingen din bli sendt til produksjon.

Våre tilpassede tretrykk er støttet av 100% fornøydgaranti

Her hos Optimalprint er vi stolte av å designe tretrykk av høy kvalitet og profesjonelt nivå. Hvis bestillingen din ikke oppfyller disse standardene, erstatter vi den gjerne gratis eller gir deg full refusjon. Det er ingenting å tape og mye å vinne ved å bestille tretrykk fra oss. Begynn å designe ditt eget tilpassede tretrykk fra Optimalprint i dag!