do not visit
-35% på trykk på treKode: TRENO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på aluminium i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Ditt bilde trykket på tre!

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Lag unike trykk på tre

Skap et virkelig individuelt kunstverk for veggene dine ved å lage trykk på tre. Treets naturlige struktur gjør hvert trykk helt unik. Vis frem dine favorittminner med stil.

Tilgjengelig som standard eller premium

Våre trykk på tre er tilgjengelig i standard tykkelse (10 mm), eller oppgrader til vår premium tykkelse (20 mm) for en mer eksklusiv utførelse

Klar til å henges opp

Det er enkelt å henge opp ditt trykk på tre, helt uten anstrengelse. Du får et gratis opphengssett for hvert trykk du kjøper.

Ditt bilde trykket på tre!

Vakre bilder på tre | Optimalprint

Våre bilder på tre gir bildene dine et naturlig og organisk utseende som er ulikt noen annen trykkmetode. Årringene på treplaten fremhever fargene og tonene i bildet ditt for å skape en varm og innbydende atmosfære. Glatte kanter og en sterk, men likevel lett konstruksjon, tilfører et stilig naturelement til hjemmet ditt helt uten å ofre kvalitet.

Miljøvennlig og slitesterkt

Våre foto på tre er laget med FSC-sertifisert tre (eller PEFC når FSC ikke er tilgjengelig). De naturlige detaljene til treet er bevart med en slitesterk finish som beskytter bildet ditt mot riper, falming og vannskader. Ditt bilde på tre er laget for å vare.

Enkelt oppheng for en profesjonell finish

Våre fototrykk på tre er tilgjengelige i både standard tykkelse (10 mm) og premium tykkelse (20 mm). Hvert bilde på tre leveres med et opphengssett, slik at du enkelt kan montere bildet på hvilken som helst vegg. Opphengssettet er designet for å la bildet ditt sveve litt over veggen, noe som gir det en elegant og moderne stil.