do not visit
-50% på trykk på aluminiumKode: ALUMINIUMNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på aluminium i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Velg format og størrelse

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Kombiner dine beste bilder i en collage

Vanskelig å velge det beste bildet? Lag en collage med flere! - Vi har mange maler du kan velge mellom. Samle alle de beste bildene dine på ett sted og betrakt dem i høy oppløsning hver eneste dag.

Trykk på børstet aluminium

Våre trykk i børstet aluminium tilfører tekstur og dybde til bildene dine. Denne stilen ser spesielt lekkert ut med svarthvitt-bilder. Det hvite blir ikke trykket, så alle hvite deler av bildet ditt skinner gjennom en iøynefallende metallisk sølvfarge.. Bilder på børstet aluminium har en glatt, reflekterende overflate som gir bildene dine en høyoppløselig look som bevarer skarpheten i mange år fremover.

Enkelt å henge opp!

Det er enkelt å henge opp aluminiumsplatene. Du mottar opphengssystem og instruksjoner med hvert bilde. En skumkloss er inkludert og får bildene til å flyte utenpå veggen. Du trenger ikke å be andre om hjelp med å henge opp ditt bilde på aluminium. Bare følg instruksjonene, så er du ferdig før du vet ordet av det!

Våre trykk på aluminiumsplater er av premium kvalitet, som er rimelig og varer lenge

Aluminiumstrykk – det perfekte alternativet for å dekorere vegger

Ser du etter et metalltrykk for å bevare dine favorittbilder? Dra nytte av våre tjenester for å trykke bildet ditt på aluminium for de beste resultatene! Våre Aluminiumstrykk med matt finish kan være den perfekte løsningen for å dekorere vegger eller feire en anledning med noe spesielt.


Og med de høykvalitets aluminiumstrykkene fra Optimalprint, kan du skape unike rammer for å bevare dine favorittminner i lang tid. Vi trykker på aluminiumsplate til rimelige priser og med rask levering, slik at du slipper å vente i dagevis.

Aluminiumstrykk – Forvandle dine mest fantastiske bilder til iøynefallende aluminiumstrykkVåre aluminiumsfotoutskrifter kan være en flott måte å ramme inn dine dyrebare minner til hjemmet eller kontoret. Men hva er egentlig et aluminiumstrykk, og hvorfor er det et bedre alternativ enn "vanlige" fotoutskrifter? Vel, aluminiumstrykk er akkurat det de høres ut som – bilder trykt på aluminiumsplater.


Som slik er metalltrykk som aluminiumstrykk ganske holdbare og nesten motstandsdyktige mot skader forårsaket av korrosjon eller rust. Derfor egner de seg godt til ulike forhold som høy innendørs luftfuktighet.

Metalltrykk – Gjør et varig inntrykk med våre høykvalitets metalltrykkVåre aluminiumskunsttrykk blir trykt på høykvalitets aluminiumsplater for å beholde og forbedre fargene i fotografiene dine.


I tillegg beholder den høyoppløselige trykketeknologien detaljene intakte, og legger dybde og tekstur til bildene. Du kan derfor stole på oss selv for de mest "komplekse" aluminiumsfotoutskrifter.


Denne trykkemetoden fungerer best for svart-hvitt-utskrifter, hovedsakelig fordi det hvite ikke blir trykt på arket. Som et resultat får de hvite delene av bildene dine en metallisk sølvglans, noe som gjør dem enda mer realistiske! Du kan imidlertid også stole på oss for fargede metalltrykk med samme presisjon og fargesterkhet.


I tillegg gir den blendingsfrie overflaten på aluminiumsbildene et elegant og sofistikert utseende, slik at de kan komplementere enhver interiørdekor eller fargepalett. Samtidig motstår den spesiallagde aluminiumsbaksiden på aluminiumsbildene riper og vannskader.


Ikke bare det, men alle våre aluminiumsbilder er laminert fra ende til ende, noe som gjør dem optimalt fuktresistente. Med andre ord kan du henge dem både innendørs og utendørs (for eksempel på verandaen) uten å bekymre deg for holdbarheten deres.


Når det gjelder vedlikehold, tørk aluminiumsbildene med en myk og ren klut eller myk bustet børste for å fjerne skitt, støv og løst rusk. Og de vil bli like gode som nye!

Aluminiumsbilder – Vis frem favorittbildene dine i våre levende aluminiumsbilderVi forstår at ikke alle vil ha de samme kravene til størrelse og orientering når det gjelder aluminiumsbilder. Derfor tilbyr vi tilpasningsalternativer for å trykke bilder på aluminium.


Alt du trenger å gjøre er å gå til nettsiden vår og klikke på "veggkunst-opprett ditt eget design-aluminiumsbilder". Her finner du alternativer for å velge form (firkantet, portrett eller landskap) og størrelse, som inkluderer:


• 20x30 cm


• 20x60 cm


• 30x40 cm


• 30x45 cm


• 30x90 cm


• 40x50 cm


• 40x60 cm


• 45x60 cm


• 50x70 cm


• 50x75 cm


• 60x80 cm


• 60x90 cm


• 70x100 cm


Når du har valgt ønsket form og størrelse, klikk på "tilpass" for å laste opp bildet til aluminiumstrykket ditt. Du kan velge ønsket oppsett for å trykke ett eller flere bilder (kollasjeskaping). Så ikke bekymre deg hvis du ikke kan velge det rette bildet til aluminiumstrykket ditt, da kan du trykke alle sammen!


Videre tilbyr vi to typer aluminiumstrykk - standard og børstet, der sistnevnte gir mer dybde og tekstur til aluminiumsfotoutskriftene.


Tror du den nåværende størrelsen eller oppsettet ikke vil gjøre bildet rettferdighet? Ikke noe problem - du kan enkelt endre oppsett, format, ferdigstilling eller størrelse i personaliseringsvinduet. Prisene for aluminiumstrykkene dine vil være synlige i toppteksten når du gjør endringene.


Du kan også lagre den nåværende fremgangen på designet ditt og komme tilbake senere for å fullføre det - vi ønsker at du skal ta deg god tid til å skape den mesteren!

Hva annet tilbyr vi?Alle våre aluminiumstrykk leveres med et gratis opphengssett for enkel DIY-installasjon. I tillegg gir det spesialiserte putepadden inkludert i settet en illusjon av at rammen svever parallelt mot veggen. Men føl deg fri til å følge instruksjonene hvis du støter på noen problemer.


I tillegg er her noen andre grunner som gjør Optimalprint til en av de beste på markedet:


• Gjennomsnittlig Trustpilot-score på 9 av 10 for kundetilfredshet


• 100% kvalitetsgaranti på aluminiumstrykk i 14 dager fra kjøpsdato


• Utvidet 30-dagers garanti ved å melde seg på rimelig medlemskapsplan


• Redigerer tilgjengelig for nettsteds- og appversjoner


• Bredt utvalg av designoppsett for metalltrykk (NO)


FAQ

1. Hva er bilder på metall?

Bilder på metall er en moderne form for høyoppløselig veggkunst. Disse utskriftene er lages ved å trykke bilder eller design med høy oppløsning på en stilren metallplate. Bildene er UV-resistente og slitesterke, og de tilfører et snev av moderne kunst i rommet de henges opp i.

2. Hvorfor er bilder på metall det beste valget?

Våre bilder på metall er produsert med aluminiumsplater i høy kvalitet for å kunne tilby deg skarpe bilder. Alle bildene har en finish som hindrer gjenskinn, noe som gir en elegant og stilren look. Vi tilbyr våre bilder på aluminium i en rekke tilpassede størrelser og gir en 100 % fornøydgaranti på alle bestillinger.

3. Kan jeg legge til tekst på bilder på metall?

Ja, du kan legge til tekst på dine bilder på metall for å tilpasse den ytterligere.

4. Hvordan renser jeg et bilde på metall?

Ettersom bilder på metall har en glatt overflate, kan du enkelt rengjøre aluminiumsbildet med en myk, fuktig klut eller bruke en støvkost for å fjerne støvet. For å fjerne smuss kan det være nødvendig å bruke en myk kost.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt