do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 23055
8,0/10 (23055 anmeldelser)

Plasseringskort – Ta plass

I tillegg til å gjøre det enklere å organisere sitteplasser, kan bordkort legge til en personlig og tankefull touch til festene og arrangementene dine. Det gir derfor mening å velge de beste designene og materialene av høy kvalitet. Og det er der Optimalprint kan komme til unnsetning!


Med tusenvis av design og fargevalg å velge mellom, kan du enkelt opprette personlige bordkort for både store og små arrangementer med bare noen få klikk. Våre rimelige priser og gratis leveringstjeneste betyr at du ikke trenger å tømme lommeboken, uansett hvor mange bordkort du trenger.


Vi har også en høy Trustpilot-score på 9 (av 10) for kundetilfredshet, så du kan være trygg på at vi vil utføre jobben med største presisjon.

Bordkort for enhver anledning - bordkort til bryllup

Vårt utvalg av bryllupsbordkort har forskjellige design, fra blomstermotiver til enkle rammer og bryllupssymboler. Du kan finne disse bordkortene i forskjellige farger for å matche den overordnede stilen på bryllupsdekorasjonen din.


Med over 700 design av bordkort å velge mellom, kan du være sikker på at du vil finne det rette for ditt behov!

Bordkort til dåp

Vi har over 200 typer bordkort til dåp som passer til alle temaer. Enten du leter etter søte dyremotiver eller ønsker å ha den første bokstaven i barnets navn på dem, så har vi det du trenger!


I tillegg har vi et utvalg av bordplaner med fargede bakgrunner hvis du ønsker noe enkelt, men likevel iøynefallende.

Bordkort til kommunion og konfirmasjon

Hvis du tror at bordkort til kommunion og konfirmasjon bør være kjedelige og grunnleggende, vil samlingen vår få deg til å tenke annerledes! Med enkle design og livlige farger er våre kommunionsbordkort og bordkort designet for enhver tema og fargepalett.


Bekreftelsens sakrament er en betydningsfull anledning i folks liv, og vi forstår at du ikke vil la noen stein være ubrukt i forberedelsesfasen. Og våre bekreftelsesbordkort er designet for å hjelpe deg med nettopp det.


Med over 240 design å velge mellom, kan du sørge for sømløs kontinuitet mellom elementene i den overordnede dekorasjonen, da vi har noe for enhver tema!

Bursdagsbordkort

Bursdager handler om moro, og det gjør også våre bursdagsbordkort. Fra vintage temaer til stjerneklare netter og lys, kan du stole på vårt utvalg, uansett temaet for bursdagsfesten din. I tillegg kommer noen av våre bursdagsbordkort med alderen trykt på dem, slik at du kan velge dem, spesielt når du feirer en milepælsbursdag.

Party-Printed Place Cards

Våre festtrykte bordkort kan brukes til enhver anledning. Så, enten du planlegger å bruke dem som bryllupsbordkort eller julebordkort, vil designene og fargene passe til enhver begivenhet. Denne samlingen av bordkort har alt fra blomstertrykk til 'black-tie' bakgrunner.


Videre kommer noen bordkort med en tilpassbar bakgrunnsfargefunksjon, der du kan velge mellom 4 eller 5 ensfargede alternativer.

Hvordan tilpasse våre bordkort?

Å tilpasse våre bordkort er enkelt med vår online editor. Klikk bare på "tilpass" -knappen etter at du har valgt ønsket design og velg "legg til navn" for individuell utskrift av navn på bordkortene. Du kan til og med importere navn fra et Excel-ark for bedre bekvemmelighet.


Dessuten kan du legge til opptil 50 blanke bordkort med bestillingen din for enhver uforutsett situasjon. Du kan også bestille et enkelt tilpasset bordkort, blande og matche design for unike personlige navnekort.


Tenker du at du trenger mer tid til å lage bordkort for å imøtekomme gjester som dukker opp i siste liten? Det er ikke noe problem! Bare lagre fremgangen din i vår online editor og kom tilbake senere for å fullføre tilpasningen av bordkortene.


Bortsett fra det, kommer bordkortene våre i både brettet og flatt alternativ, og du kan velge mellom silke og matt papir til trykking av bordkortene dine.

Personlige bordkort - vår tilfredshetsgaranti

Hos Optimalprint tilbyr vi 100% tilfredshetsgaranti på våre produkter. Du kan derfor kontakte vårt kundestøtteteam 24/7 for eventuelle problemer med bordkortene dine innen 14 dager etter at du har mottatt dem.


Avtalt situasjon, vil vi enten refundere pengene dine eller finne den beste mulige løsningen for å løse bekymringen din. Videre kan våre 'Plus' medlemmer dra nytte av en forlenget kvalitetsgaranti på 30 dager og andre spennende tilbud på bordkort og andre produkter.