do not visit
40% på klærKode: KLAERNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Nytt år, ny deg

Tidsbegrenset tilbud

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
8,2 / 10
De mest fornøyde kundene

Handle vårt utvalg av personaliserte klær

Slipp din kreativitet løs

Skap et unikt utseende eller den perfekte personlige gaven på få minutter. Velg mellom en rekke produkter, inkludert t-skjorter, gensere og sweatshirts, og personaliser dem med bilder, tekst eller velg et av våre kule og trendy design.

Seneste kolleksjon av hoodies og sweatshirts

Handle fra vårt fantastiske utvalg av hoodies og sweatshirts av premiumkvalitet. Velg fra en rekke stiler og farger for en stilfull look hvor enn du går.

Bedre for deg, bedre for planeten

Det har fordeler for deg, bønder og planeten når du velger økologisk. Hvordan kan du gjøre planeten til et bedre sted? Spre budskapet om hvem du er – om hva du bryr deg om!

Perfekt for lag

Tilpass alle mulige aspeker ved lagets utstyr fra stoffet til designet og fra baksiden til forsiden! Eksperimenter med farger, last opp lagets logo, skriv navnene og numrene til lagkameratene dine med våre nye skrifttyper, legg til klistremerker og mer. Viktigst av alt – KOS DEG!

Stort utvalg av produkter

Du kan velge forskjellige kutt og produkter med et bredt utvalg av farger og størrelser. Enten du vil ha en standard t-skjorte, en hettegenser til barn eller en t-skjorte for kvinner, har vi det du ønsker!

Kvalitet som varer

Våre klesprodukter er fagmessig laget av de beste materialene, og gir deg unik mykhet og god passform. Med forhåndskrympede stoffer kan du være sikker på at klærne dine holder form og størrelse vask etter vask.

Ingen grense for din kreativitet

Du kan redigere fronten og baksiden av klærne med dine egne bilder og tekst. Du kan også velge mellom hundrevis av fantastisk design vi har samlet for deg.

100% fornøydgaranti

Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd, så sender vi deg et nytt plagg eller gir deg pengene tilbake

Personlige klær på Optimalprint

Hos Optimalprint kan du tilpasse et stort utvalg av produkter i toppkvalitet, inkludert t-skjorter, sweatshirts, hettegensere og tanktopper. Med redigeringsverktøyet vårt kan du redigere både forsiden og baksiden ved å legge til dine egne bilder og tilpasset tekst. Du kan også bruke vårt brede designutvalg som spenner fra morsomme og sportsmotiver, til dyr, arrangementer og glade enhjørninger. Lag morsomme t-skjorter, lama-t-skjorter, t-skjorter til utdrikkingslag eller til og med t-skjorter til den spesielle familiebegivenheten.

Skap unike gaver til enhver anledning

Leter du etter gaveideer eller inspirasjon? Kanskje du søker den perfekte bursdagsgaven, eller en gave som er så unik at den ikke finnes andre steder. Våre klær gir gode personlige gaver til alle og for enhver anledning. Enten det er jul, bursdag eller jubileum, sørg for å skille deg ut med en veldig personlig gave. Lag gaver med print-on-demand t-skjorter, tanktopper, hettegensere og sweatshirts. Bare velg et produkt, velg et passende bilde fra designbiblioteket vårt som passer til smaken, hobbyen eller interessen til personen du vil overraske, og legg til ditt eget personlige preg.

Her er noen spennende idéer

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Også tilgjengelig i Optimalprint-appen

Skap din egen look