do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 23055
8,0/10 (23055 anmeldelser)
45% rabatt på FotoplakatKode: FOTOPLAKATNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få plakatene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Pynt opp med personlige plakater

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Skap glede med bilder

Noen bilder skaper glede - hver dag.
Velg dine beste minner og skap glede i hverdagen.

Fantastisk kvalitet til god pris

Plakatene produseres med førsteklasses blekk og papir.
Trykkes lokalt, slik at du kan lage din gallerivegg til en rimelig pris.

Trykket lokalt. Rask levering

Plakatene produseres med miljøvennlig papir og så nær deg som mulig. Dette reduserer karbonavtrykket, og er bra for planeten og for oss alle.


Pynt opp med personlige plakater

Personlig trykte plakater fra Optimalprint

Hvis du vil gi liv til veggene dine, har Optimalprint alt du trenger. Gi hjemmedekoren din en oppfriskning og utfold din indre kreativitet med trykte plakater som vil forbedre interiøret ditt. Men med så mange utskrifter der ute, er det lettere sagt enn gjort å velge en som alle i hjemmet vil like - ikke å nevne å prøve å finne en trykt plakat som virkelig viser din stil og personlighet. Med vår tilpassede plakattrykking tar vi bort stresset og bryderiet. Det har aldri vært enklere å finne oppmerksomhetsvekkende plakattrykk som krysser av alle boksene av de riktige årsakene.


Hos Optimalprint trenger du bare å laste opp et bilde av eget valg, velge mellom vårt utvalg av trykktyper, og deretter velge størrelsen din. Det er virkelig så enkelt å designe og lage dine egne plakattrykk. Alternativt kan du bla gjennom våre Studio Selection prints og velge fra det eksklusive kunstverket vi har å tilby. Og det er ikke alt. Vi har et utvalg av materialer å velge mellom, inkludert lerret, metall, tre og akryl, samt forskjellige størrelser for å sikre at dine plakattrykk passer til det tiltenkte rommet. Det er også verdt å nevne at vi kun bruker førsteklasses trykkeprosesser og de beste materialene for å garantere skarpe bilder og fargerike utskrifter.


Etter utskrift vil dine personlige plakater bli pakket og sendt til deg raskt. Hvis du er klar til å gi liv til veggene dine, fortsett å bla for å inspirere kreativiteten din og starte å lage dine egne plakattrykk.

Trykk plakater for å gjøre et hus til et hjem

Soverom, bad, kontorer, gangveier, kjøkken og mer - nesten hvert rom i huset kan bli forvandlet med plakattrykk.Enten du vil gjenskape en bestemt minne, legge til et fargekicket eller utløse kreativiteten din, har personlige trykte plakater fra Optimalprint noe for alle.

Inspirerende kontorer

Enten du jobber hjemmefra, har en hybrid rolle eller har en familie som studerer til lekser og eksamener, trenger kontoret ditt en rolig, men motiverende atmosfære. Det er akkurat det riktig kunstverk eller en personlig trykt plakat kan gjøre. Du kan velge noe fra vår kunstsamling, dekorere rommet ditt med et motivasjonssitat, eller bruke et bilde fra din favorittferie for å hjelpe deg å fokusere og jobbe.

Koselige soverom

Riktig atmosfære på soverommet kan gjøre underverker for søvnen din. Feil atmosfære kan gjøre deg gretten og uavslappet. Av denne grunn sier vi velg plakater som er beroligende og betyr noe for deg. Med et utvalg av liggende, stående eller firkantede plakater, er du sikker på å finne et ferdig produkt for enhver type rom.

Fristerende kjøkken

Hjemmets hjerte og midtpunkt for familielivet, spiller kjøkkenet en stor rolle i hvert husholdning. Trykte plakater vil bidra til å heve selv de kjedeligste av vegger med et utvalg av design og farger. Leke med lerret, metall og akrylmateriale for å finne den som passer din stil best.

Mangfoldige gangveier

Gangveier må være innbydende, men de er ofte et sted der veggene kan være kjedelige. Med våre plakater kan du bringe passasjer til liv samtidig som du fremhever din personlighet - selv i de minste rom. Lerret og treplakater er spesielt iøynefallende og kan få samtalen i gang når folk passerer gjennom.

Velkomne stuer

Stua er et sted hvor alle samles for å se på TV, prate med venner og familie, og nyte god mat og drikke. Derfor er det et ideelt sted å vise frem personlige bilder og kunstverk. Hos Optimalprint har vi et utvalg av stiler og materialer å velge mellom, slik at du vil finne posterprints som komplimenterer ditt interiør.

Tilpassede posterprints, uansett stil

Hos Optimalprint kommer våre tilpassede posters i en rekke størrelser, stiler og orienteringer. Velg mellom firkantet, portrett eller landskap, og velg et finishmateriale som passer til din hjemmedekor. Hvis du er mer interessert i forhåndsdesignede personlige plakater, vil vårt utvalg av imponerende alternativer ikke skuffe. Bare bla gjennom våre printplakater på nettet, velg ditt foretrukne trykk, og bestem deretter størrelse og materiale for dine fotoplakater.

Kanvasprint

Kanvasplakater er et rimelig og populært valg når det kommer til kunstverk for hjemmet. Vi bruker premium blekkskriverteknologi for å fange hver lille detalj fra ditt bilde eller kunstverk. Vi sørger også for en høykvalitetsfinish hver gang, uansett størrelse på printen.

Akrylprint

Vi tilbyr posterprints direkte på akrylglass for et klassisk utseende. Egnet for stuer, gangarealer, kontorer og mer, er disse printene ideelle for enhver type rom. For et ekstra spesielt print kan du designe en med flere bilder og skape et midtpunkt for alle å nyte.

Aluminiumsprint

Våre aluminiumsposterprints betyr at fargene i dine utskrifter vil forbli livlige og sterke. En moderne stil, populær over hele hjemmet, disse printene er trykt direkte på metall for å skape et moderne veggbilde. Du trenger ingen tidligere designopplevelse eller designevne. Bare velg ditt design, størrelse og ramme, så ordner vi resten.

Treutskrifter

Unike og imponerende, våre treplakatutskrifter er ideelle for folk som ønsker å gjenskape et rustikt utseende og følelse rundt hjemmet sitt. Velg mellom 10 mm eller 20 mm tykkelsesnivå samt orientering og størrelse på utskriften din. Treplakatutskrifter i stuen og gangene legger til stemningen i rommet ditt.

Små og store plakater for enhver lommebok

Hos Optimalprint har vi ikke bare et stort utvalg plakatutskrifter og kunstverk, samt forskjellige plakatstørrelser, men vi garanterer også de laveste prisene rundt. Uansett budsjett og hjemmeinteriørstil, er du sikker på å finne plakatutskrifter som passer. Du trenger ikke engang å ha brukt vårt designsystem før eller være godt utstyrt med kreativitet. Bare last opp bildet ditt, velg malen din, velg størrelse, materiale og orientering, og vi leverer plakatutskriftene dine til døren før du vet ordet av det.

Spark kreativiteten din med Optimalprint

Kunstverk rundt i hjemmet er en rask og enkel måte å transformere interiøret ditt på. Det skaper en innbydende og avslappende atmosfære samtidig som det viser frem din egen personlighet og stil. Du kan ta det et skritt videre også med personaliserte trykte plakater.


Hvis du leter etter plakatutskrifter for hjemmet ditt - i liten eller stor format - har vi alt du trenger. Bare velg ditt favorittbilde eller kunstverk, og velg deretter størrelsen og materialet på plakatutskriftene dine. Vi tar oss av resten - det er virkelig så enkelt. Slipp kreativiteten løs i dag og gjør huset ditt til et hjem med en personlig plakat fra Optimalprint.