do not visit

20% Rabatt på plakater

Kode STUDIOSELECTNO | Gyldig t.o.m 26/05

STUDIO SELECTION
VEGGDEKOR

Dekorer veggene med veggdekor fra Optimalprint

Utforsk utvalget

Våre anbefalinger

Bestselgere

Kategoriene

Kjente kunstnere

Featured Artists

HVORFOR BØR DU VELGE VEGGDEKOR FRA OPTIMALPRINT STUDIO SELECTION?

Alle design trykkes på topp kvalitet, premium papir eller lerret.
1.
Alle design trykkes på topp kvalitet, premium papir eller lerret.
Topp kvalitet: Alle design nøye utvalgt av eksperter og designere.
2.
Topp kvalitet: Alle design nøye utvalgt av eksperter og designere.
Vi benytter mer bærekraftige materialer og produserer så nær deg som mulig.
3.
Vi benytter mer bærekraftige materialer og produserer så nær deg som mulig.

Bli Inspirert Av Andre Kunder

Vi vil gjerne se resultatet! Del dine bilder og videoer - inspirer andre via @optimalprint eller #optimalprint på Instagram, Facebook, TikTok eller Pinterest.

Spar på levering og få 10% i kreditt

✔ Få GRATIS levering
✔ Opptjen 10 % i kreditt
✔ Få tilgang til våre høyeste rabatter

Legg til Plus i bestillingen din

Forevige minnene dine

Få eksklusive tilbud i appen.
Lag fotogaver når og hvor som helst.

Last ned appen
Download on the App StoreGet it on Google Play

Designer kunsttrykk for et moderne hjem

Leter du etter moderne bilder for å dekorere veggene dine? Du trenger ikke å kjøpe dyre malerier - hos Optimalprint kan du få kunsttrykk med mange forskjellige motiver til lave priser: abstrakt kunst fra forrige århundre, maleriske idyller fra penslene til Rousseau og Monet, eller moderne fotografier og grafikk - hvert eneste bilde er et kunstverk som vil fange øyet i dine fire vegger. Vårt nye studio-utvalg av designerkunsttrykk vil legge til en fantastisk look til ethvert rom. Fra dristige koralluttalelser til beroligende grønne aksenter, vil disse unike fine kunsttrykkene stå ut og stolt vise frem din stil. Våre visuelle designspesialister har samarbeidet med individuelle kunstnere og fotografer for å nøye velge de mest iøynefallende designertrykkene - og det er noe for enhver estetikk. Med dette designer-veggkunsten kan du gi enhver plass en moderne og stilfull look. Enten du leter etter veggdekor til stuen, kjøkkenet eller soverommet: Hos Optimalprint leverer vi kreative design av høyeste kvalitet.


Ønsker du fine kunsttrykk med en tidløs stil - klassikere som aldri går av moten? Mona Lisas smil ser også nydelig ut på bokhyllen din. Eller har du en forkjærlighet for moderne kunst og trendy komposisjoner? Hos Optimalprint vil du raskt finne noe som appellerer til deg. Bla gjennom vårt omfattende utvalg av designerkunsttrykk og fotografier og velg mellom livlige, abstrakte verk og tankefulle stykker. Du kan heve stemningen i stuen din med litt futuristisk kunst, eller øke sofistikasjonen på kontoret ditt - det er opp til deg!

Bredt utvalg av kunsttrykk fra forskjellige kunstnereVårt utvalg vil passe enhver designpreferanse, fra mote veggkunst til fredelige landskap. Hvert designer-veggkunststykke er valgt for sin mesterskapelige komposisjon og unike kreative konsept, slik at veggkunsten din vil være en samtalestarter og høydepunktet i ethvert rom.


Fra fine kunsttrykk til spennende bilder, er det alt du kunstelskere kan ønske deg. Design stuen din kreativt og plasser stilige aksenter som inspirerer med kunsttrykkene. Mens fine kunst skaper en harmonisk helhet med møbler og annet, er spennende kunsttrykk spesielt iøynefallende og skiller seg ut fra resten av innredningen.


La fantasien løpe løpsk når du velger fra vårt studio-utvalg. Hvilke kunsttrykk appellerer til deg? Det er ingen begrensninger for din kreative frihet når du designer en liten gallerivegg i stuen eller gangen din.

Optimalprint: Forskjellige temaer og kunstnere for ditt interiørHos Optimalprint får du hvert kunsttrykk individuelt tilpasset dine behov. Hvor stort skal kunsttrykket være? Vi trykker på både lerret og fotopapir i ulike størrelser, slik at du kan skape et unikt kunsttrykk som passer din stil og ditt rom. Valget er ditt! Med så mange alternativer vil du snart ha den perfekte veggdesignen for hjemmet ditt, og legge siste hånd på verket på hvilken som helst vegg. Er du klar til å forvandle hjemmet ditt til en stil-oase? Sjekk ut Optimalprint Studio Selection og oppdag det perfekte kunstverket for din estetikk. Vi har klassiske verk og moderne kunsttrykk for deg, slik at du kan kombinere de forskjellige stilene i dine fire vegger for å skape et unikt interiør.


Vil du skape sterke kontraster? Kombiner da moderne digitale utskrifter av Cristian Mielu og Balazs Solti med gammeldags møbler. Slike aksenter gir direkte hele interiøret en ekstraordinær sjarm.

Legg til et klassisk stykkeElsker du å vandre rundt i gallerier og museer i fremmede byer og gjenoppdage gamle kunstverk? Uansett om du beundrer van Gogh eller forguder Monet, vil vår omfattende samling av klassiske kunstverk imponere deg. Med disse ikoniske verkene fra legendariske mestere, kan du inkorporere en del av kunsthistorien som et kunsttrykk i ditt boareal. Ikke bare vil du vise din stil, men du vil også vise din tilknytning til kunst og historie. Hva ville dagens kunstverden vært uten van Gogh og Picasso? Hva ville hjemmet ditt vært uten disse kunstverkene?

Oppdag nye kunstnere og bli inspirertVi har samarbeidet med et utvalg talentfulle samtidskunstnere for å gi deg et utrolig utvalg av fengslende designerkunsttrykk. Fra moderne popkulturikoner til ironiske motiver og abstrakte fine kunsttrykk, hjelper vår moderne utvalg av designer-veggkunst deg med å oppdage nye kunstnere samtidig som du legger til et unikt preg på hjemmet ditt.

Ta med et stykke natur hjem med våre kunsttrykkSelv en moderne byleilighet kan forvandles til en byjungel med riktige tilbehør og veggdekorasjoner. Vårt utvalg av designer-lerretsbilder med naturtema vil fascinere deg hvis du elsker natur. Fra vidstrakte panorama-landskap til rolige blomstermønstre, har vi enhver type design for å bringe naturen inn i hjemmet ditt. Så dykk ned i jungelens dyp, slapp av i badekaret med utsikt over en vidstrakt strand eller innred veggene dine med fantastiske dyrebilder. Vårt utvalg av designerkunsttrykk tilbyr noe for enhver smak, slik at du aldri trenger å inngå kompromiss med valget av dekor. Takket være den høye kvaliteten på våre kunsttrykk, kan du være sikker på optimale utskriftsresultater i enhver størrelse - skarpe bilder, nydelige farger og mer sørger for at hvert kunsttrykk vil få veggen din til å skinne visuelt.

Tilføy en bylandskap til veggen dinKaller de lyse lysene i byen på deg? Ta med skjønnheten i urbane omgivelser inn i hjemmet ditt med vår fantastiske samling av by-kunsttrykk. Fra livlige gatekunst til storslåtte skyline-bilder kan du uttrykke din kjærlighet til store byer og bringe tilbake ferieminner gjennom våre designer-temaer. By-motiver kan utstråle mange ting: Luksus, modernitet og det gode livet, men også koselighet og varme. Velg motivene fra din favorittby blant våre kunsttrykk og transportér deg selv til ditt favorittsted hver gang du ser det.

Uttrykk din kjærlighet for moteElsker du mote og alt som har med det å gjøre? Våre mote kunsttrykk er perfekte for din indre moteelsker. Med vårt utvalg av printbare mote kunsttrykk kan du vise frem din kjærlighet for mote i alle rom i hjemmet ditt. Du vil uttrykke din stil med disse livlige og unike designer veggbilder. Så vis din lidenskap for mote og bring den til veggene i hjemmet ditt.

Tilføy variasjon til veggene dine - kunsttrykk for hver årstidØnsker du litt variasjon? Da kan du gi veggene dine en sesongbasert makeover med våre kunsttrykk. Fargerike motiver fra naturen gir våren, livlige farger og spennende kunsttrykk setter stemningen om sommeren, varme nyanser understreker den koselige atmosfæren om høsten, og julekunsttrykk vil se flott ut ved siden av juletreet om vinteren.

Gjør et lekerom mer livligTrodde du våre kunsttrykk var kun for voksne? Barn liker også de intense fargene, vakre mønstrene og imponerende motivene. Så hvorfor ikke gjøre lekerommet til barnet ditt mer livlig med noen fargerike design? Vårt lekne utvalg har noe for enhver liten en, inkludert tegneseriefigurer og dyr, abstrakt kunst, landskap – du nevner det! Med vårt deilige utvalg av alternativer vil du finne de perfekte kunstplakatene for å bringe glede inn i rommet deres. De små vil bli vidåpne når de oppdager de nye kunsttrykkene på veggen.

Fantastiske kunsttrykk med rammeMed våre designer-kunsttrykk kan du gjøre enhver plass om til et kunstverk. Enten du vil tilføre et livlig sprut av farge eller lage en designuttalelse, er vårt Studio Selection designer-veggkunsttrykk den ideelle måten å sprite opp rommet ditt på. Bytt ut gamle trykk med nye og gi rommet en ny glød.


Våre trykk kommer komplett med mange stilige rammevalg av tre og aluminium, slik at du kan tilpasse utseendet og følelsen av kunstverket ditt. Vis frem dine unike stykker i en klassisk, smakfull utstilling som vil tilføre eleganse og sjarm til ethvert hjem eller kontorinnredning.


Optimalprint's Studio Selection er en drøm som går i oppfyllelse for kunstelskere - som tilbyr deg designer-veggbilder som er rimelige og upåklagelige. Uansett om smaken din er tradisjonell eller moderne, har vi et overflødighetshorn av designer-veggkunst å velge mellom, slik at du kan tilpasse hjemmet ditt med din favoritt-veggkunst-designer. La oss hjelpe deg med å lage en unik uttalelse i ethvert rom med vår samling av veggplakater i Norge i dag. Så handle nå og oppdag designer-alternativer for veggkunst til rom som er uten sidestykke.