do not visit
VeggdekorOpptil 60% rabatt | Slutter: 21/07
Rask levering & 100% fornøydgaranti
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Hva passer dine vegger best?

Vårt utvalg av veggdekor med design fra Studio Selection

Gode råd for å dekorere veggene dine

Din egen moderne gallerivegg

Louvre. Van Gogh-museet. Musée d'Orsay. Museum of Modern Art. Stuen din? Den kan også stå på denne listen over verdenskjente gallerier. Alt du trenger er den rette designideen og litt kreativitet. Hvis du leter etter de siste trendene innen veggdeko, så vil du oppdage mange alternativer å velge mellom. Enten du vil tilføre farge på veggene dine med vintagebilder eller et personlig preg med personlig kunst, så kan Optimalprint trykke veggbilder for deg og hjelpe deg med å få det stiluttrykket du ønsker.

Skap glede med bilder

Noen bilder skaper glede - hver dag. Velg dine beste minner og skap glede i hverdagen. Lag en montasje med bilder fra barndommen for å minnes om svunnen dager, eller bruk en kombinasjon av skole, høyskole og nyere bilder for å fange overgangen gjennom livets stadier. Optimalprint bruker de fineste kvalitetsmaterialene for å gi deg et ferdig produkt som vil tåle tidens tann.

Vakker veggdekor fra Optimalprint

Hvis du leter etter noe spesielt for å gjøre huset ditt til et hjem, er Optimalprint stedet du bør lete. Alle vil at hjemmet deres skal gjenspeile deres stil og preferanser, og en av de beste måtene å oppnå dette på, er med veggbilder. Utfordringen ligger i å finne noe som skiller seg ut fra mengden – et stykke som snakker direkte om hvem du er som individ. Med vår tjeneste for trykk av personlig veggdekor gjør vi det enkelt for deg å finne unike kunstverk som virkelig gjenspeiler DEG!


Ved å bruke Optimalprint kan du enkelt designe og produsere personlige bilder til veggen din. Last opp et hvilket som helst bilde du ønsker eller tilpass en av våre mange maler, som strekker seg fra tradisjonelle kunstverk til abstrakte design. Det er mange størrelser og materialer å velge mellom, for eksempel lerret, pleksiglass, aluminium eller fotopapir, avhengig av dine preferanser. Vi bruker kun materialer av førsteklasses kvalitet og toppmoderne trykkteknologi for å oppnå et krystallklart bilde med livlige farger. Sluttproduktet ditt vil se upåklagelig ut!


Når vi er ferdige med å trykke den nye veggdekoren din, pakker vi den forsiktig inn i beskyttende emballasje og sender den til døren din. Er du klar til å forvandle de kjedelige veggene dine til egen utstilling med favorittkunsten din? Begynn å skape kunsten din nå!

Veggbilder for hvert rom

Fra soverom og bad til ganger og kontorer, det er ingen vegg i huset ditt som ikke kan forbedres med litt personlig kunst. Så enten du ønsker å tilføre litt farger, vise frem dine kreative talenter eller skape en mer hjemmekoselig atmosfære med portretter av dine nærmeste, kan du gjøre ethvert rom mer innbydende med personlig tilpasset veggdekor fra Optimalprint.

Transformer soverommet ditt

Soverommet ditt bør være ditt fristed – et trygt sted for deg å puste ut og unnslippe den travle hverdagen. Så hvorfor ikke gjøre denne dyrebare plassen mer hjemmekoselig ved å henge opp et vakkert bilde på veggen? Med Optimalprint kan du lage unik veggdekor på soverommet som gjenspeiler din personlighet og forvandler soveplassen din til et lunt og godt fristed. Fra blomster og abstrakt design til storslåtte landskapsbilder, det har aldri vært enklere å lage fantastisk veggkunst til soverommet som representerer hvem du er og hva du elsker.

Lys opp stuen din

Stuen din er som hjemmets kommandosentral. Dekorer den med vakker veggdekor som uttrykker hvem du er og setter tonen for en innbydende atmosfære. Med Optimalprint kan du lage personlig veggdekor til stuen eller velge fra vår omfattende samling av design for å gjøre veggene dine levende. Uansett stil så har vi noe som vil se bra ut i ethvert oppholdsrom!

Lys opp badet ditt

Badet ditt behøver ikke å være kjedelig når du kan gi det litt kjærlighet med vakker stor veggdekor. Du kan slappe av i badekaret mens du ser på fine veggbilder for å hjelpe deg å komme inn i den rette sinnsstemningen. Optimalprint gjør det enkelt å lage unik veggdekor på badet, inkludert alt fra landskapsbilder til sitater, slik at du gir badet et løft og gjør det til et sted for ro og avslapning.

Gi kjøkkenet ditt litt liv.

Kjøkkenet ditt skal være hjertet i hjemmet ditt. Da bør det ha en innbydende atmosfære. Tilfør litt farge med veggdekor til kjøkken fra Optimalprint. Enten du vil ha noe abstrakt og funky, eller et mer tradisjonelt kjøkkenbilde, så vil du finne design om passer en rekke smaker og stiler.

Gjør ethvert rom fantastisk

Veggdekor kan tilføre skjønnhet til alle hjørner i rommet, enten det er gangen og trappen eller hjemmekontoret. Bruk Optimalprint til å forvandle hjemmet ditt med veggkunst og bilder som er unike for deg og stilen din. Du kommer til å bli stolt av innredningen din og bli overrasket over veggdekorens transformerende effekt på interiøret ditt.

Alle typer vakker veggdekor

Fra abstrakte stykker til realistiske portretter, vi har et bredt utvalg av veggdekor som er tilgjengelig for kjøp. Du kan også laste opp designet ditt for å lage unike personaliserte bilder. Mulighetene for materialer som passer best til din stil og plass er mange. Vi kan trykke på lerret, aluminium, pleksiglass og fotopapir av høy kvalitet. Velg materialet som fungerer for deg, så begynner vi å trykke verket ditt.

Veggdekor på lerret

Få kunstverket ditt til å skille seg ut med lerret! Vår høykvalitetstrykk på fotolerret sikrer at veggkunsten – enten det er et portrett, landskapsbilde eller abstrakt design – bevarer hver eneste detalj. Velg mellom et bredt utvalg av størrelser, rammer og utførelser. Vi hjelper deg med å lage et fantastisk og levende fotolerret for ethvert rom.

Veggdekor på aluminium

Våre bilder på aluminium, som trykkes direkte på en aluminiumsplate, er fine kunststykker i museumskvalitet som ser bra ut i alle omgivelser. Last opp designet ditt, velg størrelse og ramme, så er du klar. Optimalprint veggdekor på metall er rask og enkel å produsere, og de livlige fargene forblir tro mot originalbildet.

Veggdekor på pleksiglass

Våre bilder på pleksiglass kombinerer moderne stil med klassisk kvalitet for å skape vakre, unike kunstverk. De ser bra ut i ethvert hjem, kontor eller galleri. Velg mellom en rekke størrelser og rammer, last opp designet ditt og tilpass det med vårt brukervennlige redigeringsprogram, så håndterer vi resten.

Fotoplakater

Har du en favorittfilm eller et favorittband du vil vise frem på veggen med stolthet? Både tenåringer og voksne kan velge fra vårt utvalg av fotoplakater av høy kvalitet. De gir liv til ethvert rom – soverommet, TV-stuen eller andre rom. Du kan også laste opp designene dine, så trykker vi dem i forskjellige størrelser på fotopapir av høy kvalitet.

Bilder på tre

Våre bilder på tre er perfekte for å skape en koselig atmosfære i hjemmet ditt. Tilfør dem i en boho eller rustikk estetikk for å skape en look som passer godt sammen med livlige og subtile farger. Vi tilbyr to forskjellige tykkelser (10 mm eller 20 mm), slik at du kan velge det som passer best til rommet ditt.

Børstet aluminium

Skap en moderne og luksuriøs stil med vår veggdekor i børstet aluminium. Våre trykte fotopaneler er designet for å gi dybde og tekstur som kan forvandle bildene dine fullstendig. Med det enkle opphengssystemet vil du få det nye verket ditt på veggen i løpet av få minutter.

Bilder på skumplate

Hvis du skal arrangere en spesiell sammenkomst, så er bilder på skumplate være ideelle for å dekorere med et innbydende skilt eller en tilpasset fotokollage. Fra bursdager og jubileer til bryllup og barnedåp, våre bilder på skumplate kommer i forskjellige størrelser og kan bli verdsatt i mange år fremover.

Trykt tapet

Trenger interiøret ditt mer karakter? Våre personlige tapeter er akkurat det du trenger. Enten du velger fra vårt store utvalg av ferdige design eller lager ditt eget, kan du få drømmeveggen på kort tid. Lag en imponerende vegg med et vakkert landskap, eller forvandle den med et spesielt portrett som taler til sjelen din.

Laveste priser på veggdekor i Norge

Vi lager og trykker alle våre ordrer på veggdekor her i Norge og garanter de laveste prisene på fotolerret i landet. Uansett budsjett vil du kunne løfte estetikken i hjemmet ditt! Ingen spesielle designferdigheter er nødvendig. Du kan raskt lage kunst til veggen i museumskvalitet til en overkommelig pris. Vi sørger også for rask levering i Norge så du mottar kunsten din så fort som mulig.

Gi veggdekoren et løft med Optimalprint

Et snev av kunst vil umiddelbart forvandle hjemmet ditt og skape et mer innbydende miljø for deg og familien din. Å se på kunst kan redusere stressnivået, hjelpe deg med å slappe av og skape den ettertraktede hjemmekoselige atmosfæren. Den nye veggkunsten din kan til og med bli en samtalestarter hos gjestene dine!


Hvis du er ute etter et bilde for veggdekor, har vi alt du trenger for å lage det perfekte verket til hjemmet ditt. Sett favorittveggkunsten din i en ramme, forevige et spesielt øyeblikk, eller feir arbeidet ditt med vår brukervennlige trykkeritjeneste.


Med Optimalprint kan du designe og kjøpe veggdekor som vil gjøre hjemmet ditt til et uttrykk for din personlighet. Gjestene dine vil elske det, og det vil du også! Lag veggdekor i dag med Optimalprint og gjør boligen din til et hjem.FAQ

Hvilket bildeprodukt er best for veggkunst?

Lerretsbilder er det desidert beste alternativet for veggkunst, da de er tykke og holdbare. Dette betyr at hvis lerretsbildet skal arves av neste generasjon, så vil bildene fortsatt være i utmerket tilstand. Lerret er spesielt nyttig hvis du vil trykke digital kunst. Den tykke teksturen gjør at kunstverket skiller seg ut med sin høyoppløselige kvalitet.

Hvordan beskytter jeg kunstbilder?

Hvis du har kunstbilder og trykk som ikke er innrammet, kan de ta skade fra lys, varme, forurensning og fuktighet over tid. Bruk rammer for å beskytte kunstbildene dine. De to vanlige innrammingsalternativene er tradisjonell innramming av glass og pleksiglass montert foran bildet. Mens begge metodene gir beskyttelse, tilbyr innramming med pleksiglass overlegen beskyttelse ettersom det forsegler designet på papiret ordentlig og ikke vil knuse hvis bildet skulle falle, i motsetning til glassrammer.

Hvilke størrelser finnes for veggbilder?

Veggbilder kommer i en rekke størrelser. Fra små bilder som typisk varierer fra 13x18 cm til 20x20 cm til mildels store veggbilder fra 30x40cm til 40x60 cm og store veggbilder mellom 60x90 cm og 70x100 cm, vil riktig størrelse for kunstbildene dine avhenge av din spesifikke bruk.

Hva er de mest populære utskriftsstørrelsene for veggdekor?

Populære størrelser for veggkunst inkluderer små størrelser som 20x20 cm, middel store størrelser som 40x60 cm, og større alternativer, for eksempel 60x90 cm og 70x100 cm. Å velge riktig størrelse for veggbilder kan løfte opplevelsen og det visuelle inntrykket betydelig.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt