do not visit
60% rabattKode: LERRETNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få lerretene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Lag ditt første lerret

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Personlige lerretstrykk er flotte for å vise frem alle favorittminnene dine med stil

Kombiner de beste bildene dine i en collage

Velg mellom en rekke maler for å kombinere flere bilder på samme lerret. Mimre tilbake til gamle tider ved å bruke en blanding av bilder fra grunnskolen og tiden på høyskolen eller universitetet. Forvandle de kjedelige veggene til ditt eget daglige kunstgalleri.

Gjør favorittbildene dine om til kunst

Bilder er til for å deles, vises og nytes. Skriv ut minnene dine på lerret og la veggene dine bli ditt eget galleri. Slipp løs kunstneren i deg og gi favorittbildene dine et kreativt preg med plattformens innebygde fotoredigeringsverktøy. Du kan også arrangere bildene dine som du selv ønsker.

Gratis opphengingssett inkludert

Perfekt til å holde lerretet opptil 90 cm i lengde. Superenkelt å montere og henge opp!

100% kvalitetsgaranti

Vi ønsker at du skal motta det perfekte lerretet. Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd med kvaliteten, så vil vi erstatte produktet eller gi deg pengene tilbake.


Lag ditt første lerret

Finnes også i Optimalprint-appen

Foto på lerret

Hvis du elsker å ta bilder, så er ingenting gøyere enn å se fotografiene utstilt! Et lerret med bildene dine tilfører mye personlighet til rommet og gjør hjemmet ditt til et innbydende sted å være, enten det er et fantastisk landskapsbilde på fjellet eller et kjært familiebilde du tok i hagen. Fotolerret kan minne deg om de øyeblikkene i livet ditt som betyr mest. Så ikke hold den dyrebare samlingen din skjult på telefonen eller harddisken din; la oss gjøre dem om til fysisk kunst som du kan dele med alle!


Hos Optimalprint trykker vi bilder på lerret som er både holdbare og flotte å se på. Ved hjelp av banebrytende teknologi og de beste kvalitetsmaterialene hjelper vi deg å gjøre favorittbildet ditt eller et kunstverk til et nydelig fotolerret som vil bli hovedattraksjonen i ethvert rom.

< br>De beste fotolerretene

Bilder på lerret er en populær form for veggdekor, hvor dine egne bilder trykkes på kanvasmateriale. Lerretet spennes på en blindramme, så bildet ditt ser ut som et tredimensjonalt kunstverk som kan henges på veggen. Du kan lage disse fotolerretene med mange bilder som personlige bilder, kjente malerier, digitale design og mye mer. Bilder på lerret kan utstilles hjemme eller på kontoret fordi de er holdbare. Du kan kjøpe dem i forskjellige størrelser, avhengig av hvor du vil henge dem opp.


Hos Optimalprint er vi stolte av å produsere bilder på lerret i førsteklasses kvalitet og levere dem på døra i rekordfart. Alle våre fotolerret lages på lerret av god kvalitet, slik at bildekvaliteten bevares og passer godt overalt i huset ditt. Hvis du lurer på hvorfor du ellers bør bestille et bilde på lerret fra oss, så har vi noen grunner:


Vi er sertifisert innen profesjonell trykking

Gjennom mange års erfaring har vi sannsynligvis mer kompetanse enn noen andre i Norge. Hvert lerret vi bruker til å trykke bildene dine er av høyeste kvalitet, som også er egnet for industriell trykk. Vi garanterer feilfri bildekvalitet uten løsemidler, noe som gjør sluttproduktet trygt for barn og personer med allergier.

God fargegjengivelse og skarpe bilder

Våre bildelerret er av høyeste kvalitet, ettersom vi kombinerer toppmoderne teknologi med profesjonell håndverk for å skape holdbare produkter som tåler tidens tann. I tillegg vil det UV-bestandige blekket hindre de originale fargene i å falme, slik at lerretet ditt alltid viser sterke farger og skarpe kontraster.

Fotolerret

Dine fotolerret er klare til å henges på veggene dine så snart du mottar bestillingen din. Hvert bilde er nøye oppspent på en blindramme av høy kvalitet. Våre robuste og lette rammer sørger for enkel opphenging og mange års glede.

Rask levering

Hvert bilde på lerret du bestiller fra oss vil være klar til å sendes innen 24 timer. Vår produksjonsprosess er supereffektiv og kan produsere fotolerret på kort tid! Det går ikke på kompromiss med kvaliteten, og vi leverer alle trykk i spesialdesignede postesker for å holde innholdet trygt under transporten.

Bestill bildelerret som gjenspeiler stilen din

Bildelerret er flotte gaver av en rekke grunner. For det første viser det mottakeren at du har lagt ned innsats og omtanke i å velge et kunstverk som er tilpasset deres smak og personlighet. Veggdekor (uansett form) kan også være en tidløs gave som mottakeren kan sette pris på i mange år fremover. I motsetning til andre gaver som mister verdi over tid eller blir utdaterte, kan et nøye utvalgt kunstverk til og med bli en verdifull eiendel eller et arvegods for familien.


Allsidighet er en annen fordel ved å gi kunst i gave. Det er utallige temaer, medier og stiler å velge mellom, noe som gjør det enkelt å velge noe som passer enhver smak eller preferanse.


Å bestille fotolerret online som gjenspeiler stilen din har aldri vært vært enklere! For å få fotolerretet til å skille seg ut og bli en uerstattelig del av innredningen din, så har vi noen tips du kan bruke:


Velg dette rette motivet: Det første steget for å tilpasse ditt fotolerret er å velge riktig bilde. Vi anbefaler på det sterkeste å velge et bilde som er av høy kvalitet og meningsfullt. Det kan være et familieportrett, kjæledyrbilde eller et landskapsbilde du knipset på ditt siste eventyr. Uansett hva det er, så ser bilder på lerret mye bedre ut når de er skarpe og klare.


Velg riktig størrelse: Hos Optimalprint kan du få kunst på lerret eller bilde på lerret i et bredt utvalg av størrelser. Enten det er et stort lerret som skal være en «statement piece» eller et mer intimt bilde som skal være en del av estetikken i hjemmet ditt, så har du mange alternativer, fra 20x20 cm og opptil 70x100 cm.


Velg riktig ramme: En riktig blindramme til bildelerret er avgjørende for å få dem til å se bra ut. Vi tilbyr et standard lerret med en 2–3 cm (0,8–1,2") dyp ramme eller en premium stil med en 4 cm (1,6") dyp ramme, som vil gi bildelerretet ditt en moderne eller tradisjonell finish. Våre blindrammer i tre er FSC-sertifiserte og det medfølger et opphengssett for hver bestilling.


Velg riktig fargepalett: Den riktige fargepaletten kan gjøre en enorm forskjell i lerretets estetikk og følelse. Her kan du velge mellom ulike fargealternativer for å skape en look for dine bildelerret så de passer perfekt til interiøret ditt.

Foto på lerret i alle størrelser – horisontalt, vertikalt og mer

Hvis du vil lage tilpassede bilder på lerret, finnes det ikke noe bedre sted enn Optimalprint! Med vårt online redigeringsverktøy kan du raskt gjøre bildene dine til et fantastisk stykke veggkunst. Med en rekke bilder av høy kvalitet å velge mellom, så finnes det alternativer som passer enhver stil og budsjett. Med bare noen få trinn kan du gjøre favorittbildet ditt til en verdifull eiendel som også er perfekt som gave.


Du kan trykke bilder på lerret som passer perfekt til mottakeren, fra feriebilder, og bryllupsbilder til kjæledyrportretter og babybilder. Det være seg enkeltbilder, collager, landskapsbilder eller fotografier på lerret – vi har det du trenger! Du kan også velge mellom horisontale, vertikale og firkantede rammer.

Med Plus-medlemskap får du mange spennende fordeler som gratis og rask levering, en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og andre eksklusive tilbud. Personalisering av dine fotolerret er en utmerket måte å lage unike kunstverk til hjemmet ditt eller for andre, ettersom de også egner seg som gaver. Begynn å designe dine personlige foto på lerret i dag og se hvilken forskjell det gjør for innredningen din.


FAQ

Hvordan forvandler jeg et bilde til et lerret?

Du kan enkelt forvandle et bilde til et fotolerret ved hjelp av vårt brukervennlige designprogram på få minutter. Bare velg et bilde du vil laste opp og velg en mal som skal brukes i bakgrunnen. Når dette er gjort, kan du legge til din personlige tekst eller et sitat fra internett for å lage et meningsfullt lerretsbilde som skal henges på veggen i hjemmet eller på kontoret ditt. Våre overlegne utskriftsmateriell vil sikre at du får upåklagelige resultater.

Hva gjør våre lerret til det beste valget?

Hvert tilpasset lerretsbilde er laget med de beste kvalitetsmaterialene, slik at det ferdige produktet ditt gir det samme visuelle inntrykket som hos et galleri. Levende og høyoppløselige fargetoner setter farge på hvilken som helst vegg lerretet henges på.

Er det mulig å ramme inn fotolerret?

Ja, du kan velge å ramme inn lerretet ditt hvis du vil. Vi anbefaler å bruke lette rammer med en moderne stil, da disse ikke bare vil forbedre utseendet på veggene dine, men også vil være lett å håndtere.

Hva er de største størrelsene som er tilgjengelige for lerret?

De største størrelsene for lerretsbilder er 60x90 cm og 70x100 cm.

Er det mulighet for å legge til tekst på lerretene mine?

Ja, vi gir kundene våre muligheten til å tilpasse lerretene sine fullt ut. Så uansett om du vil legge til din egen tekst eller bruke noe fra internett, er det helt opp til deg.

Hvordan henger man fotolerret på veggen?

Velg et passende sted på veggen hvor du ønsker å henge opp lerretet ditt. Finn og marker en stender og bestem høyden som lerretet skal henges fra.

Hvordan skal jeg ta vare på lerretet mitt?

For å ta skikkelig vare på fotolerretene dine bør de holdes borte fra direkte sollys og at de oppbevares tørt. Bruk en støvkost eller en ren myk klut for å fjerne støv fra kunstverket. Skulle de trenge rengjøring, bruker du en tørr eller litt fuktig klut uten rengjøringsmidler, løsningsmidler eller andre flytende stoffer for å forhindre farger og detaljer på lerretet i å falme.

Hva er det maksimale antallet bilder som kan brukes på et lerretsbilde?

Det er ikke noe maksimalt antall bilder som kan brukes på samme lerret. Hvis du bruker bilder av små størrelser på et stort lerret, kan du ta med så mange som 100 bilder. Det avhenger av lerretstørrelsen og størrelsen på bildene du har tenkt å trykke.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt