do not visit

50% RABATT PÅ KLÆR!

Kode KLAERNO, Gyldig t.o.m 04/12

dager
timer
minutter
Sekunder

Nytt år, ny deg

Tidsbegrenset tilbud

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!

Skap minneverdige julegaver i år med Plus

Enten det er familiebilder, unike design eller til og med en stygg julegenser – klær er perfekte som gaver og kan brukes i mange år framover! 🎁 Med Plus kan du skape en unik look for alle på listen din og få FRI frakt.
Les mer

Trendy design for alle

Fra morsomme og søte til kunstneriske og selvstyrkende. Vi har samlet hundrevis av de kuleste designene. Vi har produktet for deg uansett hvilken stil du har!

Stort utvalg av produkter

Du kan velge forskjellige kutt og produkter med et bredt utvalg av farger og størrelser. Enten du vil ha en standard t-skjorte, en hettegenser til barn eller en t-skjorte for kvinner, har vi det du ønsker!

Kvalitet som varer

Våre klesprodukter er fagmessig laget av de beste materialene, og gir deg unik mykhet og god passform. Med forhåndskrympede stoffer kan du være sikker på at klærne dine holder form og størrelse vask etter vask.

Seneste kolleksjon av hoodies og sweatshirts

Handle fra vårt fantastiske utvalg av hoodies og sweatshirts av premiumkvalitet. Velg fra en rekke stiler og farger for en stilfull look hvor enn du går.

Klær med design på Optimalprint

Hos Optimalprint kan du finne de kuleste designene i et bredt utvalg av klesprodukter, inkludert t-skjorter, sweatshirts, hettegensere og tanktopper. Bla gjennom en rekke temakategorier for å finne nøye utvalgte kolleksjoner, som er designet for å matche enhver stil og smak. Fra morsomme sitater til selvstyrkende budskap. Kunstneriske design er like representert som søte dyr. Enten du leter etter et sesongbestemt produkt eller den perfekte gaven, så har vi det rette produktet for deg!

Bevisst selvuttrykk

Hos Optimalprint er alle våre klesprodukter, enten de er personlige eller ei, trykket etter behov ved hjelp av økovennlige trykkmetoder og blekk. Ved å unngå masseproduksjon minimerer vi svinn og reduserer eventuell miljøpåvirkning, noe som gir deg muligheten for å uttrykke deg selv uten dårlig samvittighet. Vi samarbeider også med rettferdige og ansvarlige klesleverandører som bruker bærekraftige materialer.

Uttrykk deg selv med ett klikk

Føler du ikke for å være kreativ? Å kle seg i det man elsker har aldri vært så enkelt. Med våre ferdigdesign på klær kan du få dine favorittplagg og de mest trendy designene innen få steg. Bare velg ditt favorittdesign og produktkombinasjon, velg størrelsen og fargen, så er du klar.

Shop våre mest populære kategorier

100% fornøydgaranti

Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd, så sender vi deg et nytt plagg eller gir deg pengene tilbake

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Finnes også i Optimalprint-appen

Kle deg i designene du elsker