do not visit
45% på klærKode: KLAERNO
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
8,4 / 10
De mest fornøyde kundene

Skap minneverdige julegaver i år med Plus

Enten det er familiebilder, unike design eller til og med en stygg julegenser – klær er perfekte som gaver og kan brukes i mange år framover! 🎁 Med Plus kan du skape en unik look for alle på listen din og få FRI frakt.
Les mer

Kvalitet som varer

Våre klesprodukter er fagmessig laget av de beste materialene, og gir deg unik mykhet og god passform. Med forhåndskrympede stoffer kan du være sikker på at klærne dine holder form og størrelse vask etter vask.

Stort utvalg av produkter

Du kan velge forskjellige kutt og produkter med et bredt utvalg av farger og størrelser. Enten du vil ha en standard t-skjorte, en hettegenser til barn eller en t-skjorte for kvinner, har vi det du ønsker!

Trendy design for alle

Fra morsomme og søte til kunstneriske og selvstyrkende. Vi har samlet hundrevis av de kuleste designene. Handle den beste looken eller lag din egen!

Seneste kolleksjon av hoodies og sweatshirts

Handle fra vårt fantastiske utvalg av hoodies og sweatshirts av premiumkvalitet. Velg fra en rekke stiler og farger for en stilfull look hvor enn du går.

Perfekt for lag

Tilpass alle mulige aspeker ved lagets utstyr fra stoffet til designet og fra baksiden til forsiden! Eksperimenter med farger, last opp lagets logo, skriv navnene og numrene til lagkameratene dine med våre nye skrifttyper, legg til klistremerker og mer. Viktigst av alt – KOS DEG!

Bedre for deg, bedre for planeten

Det har fordeler for deg, bønder og planeten når du velger økologisk. Hvordan kan du gjøre planeten til et bedre sted? Spre budskapet om hvem du er – om hva du bryr deg om!

Uttrykk deg selv gjennom mote

Omfavn din individualitet og la personligheten din skinne gjennom vårt utvalg av klesprodukter. Uansett stilen din kan du finne de kuleste designene på de beste produktene av høy kvalitet. Eller tilpass din egen look for et helt unikt utseende.

Shop våre mest populære kategorier

Skap din egen look

100% fornøydgaranti

Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd, så sender vi deg et nytt plagg eller gir deg pengene tilbake

Last ned Optimalprint-appen og begynn å designe fra hvor som helst!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Også tilgjengelig i Optimalprint-appen

Skap din egen look