do not visit
50% på klærKode: KLAERNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Nytt år, ny deg

Tidsbegrenset tilbud

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Kvalitet som varer

Våre klesprodukter er fagmessig laget av de beste materialene, og gir deg unik mykhet og god passform. Med forhåndskrympede stoffer kan du være sikker på at klærne dine holder form og størrelse vask etter vask.

Stort utvalg av produkter

Du kan velge forskjellige kutt og produkter med et bredt utvalg av farger og størrelser. Enten du vil ha en standard t-skjorte, en hettegenser til barn eller en t-skjorte for kvinner, har vi det du ønsker!

Trendy design for alle

Fra morsomme og søte til kunstneriske og selvstyrkende. Vi har samlet hundrevis av de kuleste designene. Handle den beste looken eller lag din egen!

Seneste kolleksjon av hoodies og sweatshirts

Handle fra vårt fantastiske utvalg av hoodies og sweatshirts av premiumkvalitet. Velg fra en rekke stiler og farger for en stilfull look hvor enn du går.

Perfekt for lag

Tilpass alle mulige aspeker ved lagets utstyr fra stoffet til designet og fra baksiden til forsiden! Eksperimenter med farger, last opp lagets logo, skriv navnene og numrene til lagkameratene dine med våre nye skrifttyper, legg til klistremerker og mer. Viktigst av alt – KOS DEG!

Bedre for deg, bedre for planeten

Det har fordeler for deg, bønder og planeten når du velger økologisk. Hvordan kan du gjøre planeten til et bedre sted? Spre budskapet om hvem du er – om hva du bryr deg om!

Matchende antrekk

Ha det gøy med dine kjære og lag dine egne matchende antrekk. Skap en personlig stil og feir alle anledninger! Stilen du elsker for de som elsker deg.

Personlige hoodies | Optimalprint

Uttrykk din personlighet ved å tilpasse våre koselige hoodies og sweatshirts. Plaggene våre er laget med stoff i høy kvalitet, og de er komfortable, enkle å ha på seg og kommer i en rekke størrelser og stiler. Vi tilbyr flere tilpasningsmuligheter, slik at du kan lage et ditt helt unike plagg! Legg til dine egne bilder eller tekst for å lage en personlig genser som du kan bære med stolthet.

Shop våre mest populære kategorier

Skap din egen look

100% fornøydgaranti

Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd, så sender vi deg et nytt plagg eller gir deg pengene tilbake

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Finnes også i Optimalprint-appen