do not visit

Personvernerklæring for Optimalprint, versjon 2015.10.29


GELATO AS


PERSONVERNERKLÆRING


Sist oppdatert: 29 oktober 2015


Gelato AS ("Gelato") er opptatt av å beskytte dine personlige opplysninger. Vi har utarbeidet denne Personvernerklæringen for å gi en beskrivelse av de Personlige opplysningene (angitt nedenfor) som vi samler inn fra brukerne av nettstedet vårt, optimalprint.no og alle relaterte nettsider dere denne Personvernerklæringen vises ("Nettsted"), og våre nettbaserte trykketjenester ("Tjenester").


Kontakt oss

Hvis du har spørsmål om Personvernerklæringen vår, inkludert bekymringer eller klager knyttet til innsamling, bruk og fremleggelse av dine Personlige opplysninger eller noe i denne Personvernerklæringen, eller hvis du vil rapportere sikkerhetsbrudd til oss, kan du gå til: privacypolicy@optimalprint.com eller kontakte kundestøtten vår via live chat, der dette er tilgjengelig, på Nettstedet vårt.


Merknad om barn

Vi samler ikke inn Personlige opplysninger fra besøkende som er under 13 år, med hensikt. Hvis et barn som er under 13 år, sender Personlige opplysninger til oss, og vi gjøres kjent med at de Personlige opplysningene tilhører et barn som er under 13 år, prøver vi å slette opplysningene så raskt som mulig. Vennligst ta kontakt med oss via kontaktinformasjonen over hvis du har grunn til å tro at vi har mottatt Personlige opplysninger fra et barn som er under 13 år.


Opplysninger vi samler inn


Personlige opplysninger

"Personlige opplysninger" betyr opplysninger som gjør det mulig for andre å identifisere eller kontakte deg, for eksempel navn, adresse, telefonnummer, e-postadresse samt andre ikke-offentlige opplysninger som er knyttet eller koblet til de nevnte dataene. Vi kan samle inn Personlige opplysninger direkte fra deg, inkludert, men ikke begrenset til, når du lager utkast av fysiske produkter som skal trykkes ("Produkter") ved hjelp av Tjenestene, legge inn en bestilling på Produkter på Nettstedet vårt ("Bestilling"), opprette en konto på Nettstedet vårt ("Konto") eller registrere deg for et Premium-medlemskap for å bruke Tjenestene våre, som beskrevet i våre Vilkår og betingelser ("Premium-medlemskap"). Vi kan også samle inn Personlige opplysninger indirekte fra deg, for eksempel opplysninger fra datamaskinen relatert til din bruk av Tjenestene eller Nettstedet. Vi kan samle inn følgende Personlige opplysninger når du bruker Nettstedet og/eller Tjenestene våre:

Når du lager eller designer Produkter, kan det hende at vi samler in bilder, tekst, logoer eller annet innhold du laster opp eller sender inn, inkludert opplysninger relatert til eller inkludert i slikt innhold, for eksempel navn, fødselsdatoer og/eller alder på personer som innholdet er relatert til ("Innhold").

Når du legger inn en Bestilling eller oppretter en Konto, kan vi samle inn opplysninger om følgende:

fornavn og etternavn,

e-postadresse

post- eller forsendelsesadresse,

telefonnummer, hvis du velger å oppgi dette,

passord,

fødselsdag og/eller alder,

skatte-ID for foretak,

betalingsinformasjon, for eksempel informasjon om kredittkort eller PayPal-konto,

utkast av Produktdesign du lagrer på Kontoen din,

Innhold du velger å lagre på Kontoen din,

kommunikasjon og korrespondanse du sender til og fra Kontoen din,

informasjon om handlevaner og -preferanser,

bestillingshistorikk og/eller

Kontohistorikk.

Når du oppretter en Konto eller legger inn en Bestilling, kan det også hende at vi oppretter eller samler inn et unikt kunde-ID-nummer for deg som vi bruker til å identifisere deg som kunde.

Når du kontakter oss om Produkter eller Bestillinger eller i forbindelse med kundestøtte eller andre kunderelaterte tjenester, kan det hende vi samler inn navn, e-postadresse, telefonnummer og eventuelle opplysninger i forbindelse med kommunikasjon eller korrespondanse med oss.

Hvis du velger å lagre navnene og post- eller forsendelsesadressene til eventuelle kontakter på Kontoen din der denne funksjonen tilbys, kan det hende vi samler inn slike navn og adresser.

Hvis du velger å registrere deg for et Premium-medlemskap, kan det hende vil samler inn eventuelle påminnelser du velger å opprette, i tillegg til Personlige opplysninger som samles inn ved opprettelse av en Konto.

Vær oppmerksom på at du til enhver tid er ansvarlig for å oppdatere de Personlige opplysningene dine, slik at kontaktinformasjonen din alltid er oppdatert, inkludert e-postadresse.


Automatiske opplysninger

Vi mottar og lagrer bestemte typer opplysninger som samles inn automatisk via teknologi når du samhandler med oss ("Automatiske opplysninger"). I likhet med mange andre nettsteder bruker vi for eksempel informasjonskapsler, og vi innhenter bestemte typer opplysninger via trafikkdata når Nettleseren din åpner Nettstedet vårt. Noen av disse Automatiske opplysningene kan i enkelte situasjoner omfatte Personlige opplysninger. I den grad vi kobler Automatiske opplysninger og Personlige opplysninger, behandles opplysningene som Personlige opplysninger.


Informasjonskapsler. En "Informasjonskapsel" er en liten tekstfil som består av alfanumeriske identifikatorer som plasseres på harddisken din av en Websideserver. Informasjonskapsler inneholder informasjon som senere kan leses av en webserver på domenet som utstedet Informasjonskapselen til deg. Vi kan bruke både øktinformasjonskapsler (som utløper når du lukker nettleseren) og permanente Informasjonskapsler (som lagres på datamaskinen helt til utløpsdatoen eller til du sletter dem) for å gi deg en personlig og interaktiv opplevelse på Nettstedet vårt. Vi bruker Informasjonskapsler på Nettstedet vårt for å gjøre det enklere for deg å logge på tjenestene våre, tilpasse Internett-opplevelsen din og forenkle bestillingsprosessen. Bruk av Informasjonskapsler er avgjørende for at vi skal kunne levere et Nettsted og en handleopplevelse av høy kvalitet til kundene våre, og for å samle inn opplysninger om surfe- og handleatferd. Informasjonskapsler viser hvordan og når besøkende bruker Gelatos Nettsteder, og gjør det mulig for Gelato å forbedre Nettstedet. Dette Nettstedet bruker også Informasjonskapsler til trafikkanalyse, markedsføring og anonym demografisk profilering.


Pikselkoder (websignaler). Dette er gjennomsiktige bilder og lignende sporingsskript som brukes sammen med Informasjonskapsler for å skaffe informasjon om brukerens samhandling med Nettstedet vårt.


Opplysninger som samles inn av serverne våre. For å gjøre Nettstedet og Tjenestene mer nyttige for deg, samler serverne våre (som kan ha en tredjeparts tjenesteleverandør som vert) inn opplysninger fra deg, inkludert nettlesertype, operativsystem, Internett-protokoll ("IP"), adresse (et tall som automatisk tilordnes datamaskinen når du bruker Internett, som kan variere fra økt til økt), domenenavn og/eller et dato/klokkeslett-stempel for besøket ditt.Personlige opplysninger innsamlet via koblinger til sosiale nettverk

Det kan hende du kan registrere og opprette en Konto for å bruke Tjenestene via Facebook, GooglePlus eller andre kontoer på sosiale nettverk ("SN"). Hvis du velger å bruke denne muligheten, der den er tilgjengelig, har vi tilgang til informasjonen om SN-kontoprofilen din, for eksempel navnet og e-postadressen din.


Tjenestene kan omfatte muligheten til å laste opp et bilde fra SN-kontoene dine, for eksempel Facebook, Instagram og Flickr, og fra kontoene dine med skylagringstjenester, for eksempel Dropbox. Hvis du velger å bruke denne funksjonaliteten, har vi tilgang til SN-kontoinformasjonen for SN-kontoen(e) du angir, inkludert profilbildet ditt og alle bilder du lagrer på SN-kontoen din.


Du kan når som helst stoppe delingen av SN-kontoprofilinformasjonen ved å fjerne Gelatos tilgang til kontoen. Informasjon vi samler inn fra Facebook-kontoen din eller andre SN-kontoer, kan være avhengig av personverninnstillingene dine på det gjeldende SN-et. Du bør derfor forhøre deg om personvern- og datapraksisen hos SN-et.


Det kan også hende at Tjenesten inneholder funksjoner fra sosiale medier ("Funksjoner"), for eksempel Liker-knappen på Facebook, miniprogrammer (widgets), "Del"-knappen eller "Pin"-knappen i Pinterest, som kan kjøres på Nettstedet vårt. Disse Funksjonene kan samle inn IP-adressen din og siden du besøker på Nettstedet vårt, og legge inn en Informasjonskapsel slik at Funksjonene fungerer på rett måte. Funksjonene er vertsbaserte hos en tredjepart eller direkte på Nettstedet vårt. Din interaksjon med disse Funksjonene er underlagt personvernerklæringen for selskapet som leverer Funksjonene. Når du velger å dele informasjon med en SN-konto, er du ansvarlig for å dele eller legge ut slike opplysninger via SN-kontoen din. Gelato deler ikke eller legger ikke ut informasjon via SN-kontoen på dine vegne.


Personlige opplysninger som samles inn eller mottas fra tredjeparter

Vi har nært samarbeid med tredjeparter (inkludert for eksempel forretningspartnere, underleverandører av tekniske tjenester, betalings- og leveringstjenester, annonsenettverk og analyse- og søkeinformasjonsleverandører) for å hjelpe oss med å drive Nettstedet og levere Tjenestene til deg. Det kan hende vi mottar begrenset informasjon om deg fra disse kildene.


Tredjeparts analyse og sporing


Hvordan vi svarer på Do Not Track-signaler

For øyeblikket svarer vi ikke på "Do Not Track"-signaler eller andre mekanismer som kan gjøre det mulig for forbrukerne å velge bort sporing på Nettstedet vårt.


Annonsørers innsamling av data

Selv om Nettstedet vårt ikke fungerer som vert for annonser fra tredjepartsannonsører, kan det hende at enkelte tredjeparter, for eksempel DoubleClick og AdRoll, automatisk samler inn informasjon om besøkene dine på Nettstedet vårt og andre nettsteder, for eksempel IP-adressen din, ISP-en din og nettleseren du bruker når du besøker Nettstedet vårt (men ikke navn, adresse, e-postadresse eller telefonnummer). Dette gjøres ved hjelp av Informasjonskapsler, Pikselkoder eller annen teknologi. Informasjonen som samles inn, kan blant annet brukes på generell basis til å levere annonser som er målrettet mot dine interesser, og for å få en bedre forståelse av bruken og besøkene på Nettstedet vårt og andre nettsteder som spores av disse tredjepartene. Denne Personvernerklæringen gjelder ikke for, og vi er ikke ansvarlige for, Informasjonskapsler eller Pikselkoder som brukes i tredjepartsannonser eller av tredjepartsannonsører, og vi anbefaler deg å lese retningslinjene for personvern for annonsørene og/eller annonsetjenestene for å få mer informasjon om deres bruk av Informasjonskapsler og annen teknologi. Hvis du vil ha mer informasjon om denne praksisen, eller hvis du ønsker å velge bort sporing utført av tredjepartsselskaper som godtar slik bortvelging, klikker du her: http://www.aboutads.info/choices eller http://www.networkadvertising.org.


Analyseverktøy

Vi bruker analyseverktøy, for eksempel Google Analytics, Optimizely, Heap Analytics og CrazyEgg, ("Analyseverktøy") til å analysere hvordan brukere bruker Nettstedet. Eksempelvis bruker Google Analytics og Optimizely Informasjonskapsler til å samle inn informasjon om hvor ofte brukere besøker Nettstedet, hvilke sider de besøker, og hvilke andre nettsteder de besøkte, før de valgte Nettstedet vårt. Informasjonen vi henter fra Analyseverktøyet, brukes bare til å forbedre Tjenestene. I den grad vi kombinerer informasjonen som genereres via bruken av Analyseverktøy, med dine Personlige opplysninger, behandler vi de kombinerte dataene som Personlige opplysninger. Google Analytics samler bare inn IP-adresser som er tilordnet deg på datoen du besøker Nettstedet. Navnet ditt og annen personlig identifiserbar informasjon samles ikke inn. Selv om Google Analytics plasserer en permanent Informasjonskapsel i nettleseren din for å identifisere deg som en unik bruker neste gang du besøker Nettstedet, kan ikke Informasjonskapselen brukes av andre enn Google. Googles bruk og deling av informasjon som samles inn av Google Analytics om dine besøk på Nettstedet, er underlagt Google Analytics' vilkår for bruk og Googles personvernerklæring. Hvis du vil ha informasjon om hvordan du velger bort analyseverktøy, kan du sende en e-post til privacypolicy@optimalprint.com.


Bruk av innsamlede Personlige opplysninger


Vi bruker de Personlige opplysningene, inkludert Innholdet ditt, til følgende:

levere Tjenestene til deg,

evaluere, endre og forbedre Tjenestene,

gjøre det mulig å opprette og designe Produkter,

behandle og gjennomføre Bestillingene dine,

opprette og konfigurere Kontoen din,

forenkle fakturering og utsteding av fakturaer til deg, i henhold til det som er aktuelt,

behandle betalingene dine,

lagre dine Personlige opplysninger (i forbindelse med levering av Produktene og Tjenestene),

kommunisere med deg via e-post og SMS hvis du ønsker det,

sende administrative meldinger og oppdateringer,

sende tilbud, rabatter og kampanjer knyttet til Produkter og Tjenester, eller andre produkter og tjenester fra Gelato,

svare på forespørsler fra deg,

tilby kundeservice og -støtte,

opprette Premium-medlemskapet ditt, hvis du velger å registrere deg for dette,

gjøre det mulig for Premium-medlemmer å opprette og lagre påminnelser og adresselister, i henhold til det som er aktuelt,

kommunisere og sende påminnelser til Premium-medlemmer via SMS,

administrere firmakontoen,

sørge for at Nettstedet vårt er trygt,

forbedre Nettstedet og sørge for at Nettstedet presenteres på mest mulig effektiv måte for deg og

administrere Nettstedet vårt i forbindelse med interne formål, for eksempel feilsøking, testing og forskning.


Vi bruker ikke nødvendigvis alle dine Personlige opplysninger til alle formålene som er beskrevet ovenfor.


Vi bruker Automatiske opplysninger til å analysere trender, administrere Nettstedet, spore brukeraktiviteter på Nettstedet og annonsere Gelatos produkter og tjenester.


Det kan hende vi oppretter anonyme dataposter fra Personlige opplysninger ved å utelate opplysninger (for eksempel navnet ditt) som gjør dataene personlig identifiserbare ("Anonyme data"). Vi bruker poster for Anonyme data til å analysere forespørsler og bruksmønstre slik at vi kan forbedre innholdet i Tjenestene og navigasjonen på Nettstedet. Vi forbeholder oss retten til å bruke Anonyme data til et hvilket som helst formål, og fremlegge Anonyme data til tredjeparter etter eget forgodtbefinnende.


Hvordan vi deler dine Personlige opplysninger


Vi fremlegger Personlige opplysninger som beskrevet nedenfor, og ellers som beskrevet i denne Personvernerklæringen. Vi selger ikke, leier ikke ut eller deler Personlige opplysninger vi har fått fra deg, eller som vi har mottatt automatisk via din bruk av Nettstedet, bortsett fra slik det er beskrevet i denne Personvernerklæringen.


Flytting og lagring av Personlige opplysninger

Dine Personlige opplysninger kan overføres, lastes opp, flyttes, lagres eller sikkerhetskopieres etter Gelatos eget skjønn i andre jurisdiksjoner enn der du oppholder deg, inkludert, men ikke begrenset til, Irland og USA. Vennligst ta kontakt med oss via kontaktinformasjonen over hvis du har spørsmål om overføring og lagring av dine Personlige opplysninger.


Tredjeparts tjenesteleverandører

Det kan hende vi deler dine Personlige opplysninger med tredjepartsselskaper og enkeltpersoner som utfører tjenester på vegne av oss ("Tredjeparts tjenesteleverandører"), for å hjelpe oss med å levere Nettstedet og Tjenestene til deg. Eksempler på tjenester som kan leveres av Tredjeparts tjenesteleverandører, kan inkludere, men er ikke begrenset til å: behandle kredittkortbetalinger, tilby markedsføringsassistanse, trykke bestilte Produkter, levere kundetjenester, sende post og e-post til deg, lagre Personlige opplysninger, fjerne repeterende informasjon fra kundelister, slette Personlige opplysninger og analysere data. Tredjeparts tjenesteleverandører som handler på vegne av oss, mottar bare slike Personlige opplysninger hvis det med rimelighet kreves av en slik Tredjeparts tjenesteleverandør for å levere den gjeldende tjenesten som er omfattet av engasjementet. Våre Tredjeparts tjenesteleverandører er forpliktet til å behandle alle dine Personlige opplysninger konfidensielt og samle inn, bruke og fremlegge dine Personlige opplysninger bare i den grad det er nødvendig for å levere Tjenestene på vegne av oss.


Eierskifte

Det kan hende vi deler noen av eller alle dine Personlige opplysninger i forbindelse med eller under forhandlinger om sammenslåing, finansiering, oppkjøp, oppløsning, transaksjon eller prosesser som gjelder salg, overføring, oppgivelse av eller redegjørelse for hele eller deler av virksomheten eller aktivaene våre. Ved insolvens, konkurs eller oppnevnelse av midlertidig bobestyrer kan Personlige opplysninger også overføres som et forretningsaktivum. Hvis et annet selskap kjøper opp selskapet vårt, virksomheten eller aktiva, vil det gjeldende selskapet eie de Personlige opplysningene vi har samlet inn, og selskapet vil få rettighetene og forpliktelsens som er knyttet til dine Personlige opplysninger, som beskrevet i denne Personvernerklæringen.


Annonsører og tredjeparts markedsføring

Fra tid til annen deler vi oppsamlet demografisk informasjon og/eller kunde-ID-er med partnere og annonsører.


Vi selger ikke Personlige opplysninger til tredjeparter som de kan bruke til egne markedsføringsformål.


Overholdelse av lover, rettskjennelser og andre offentliggjøringer

Du gir herved ditt samtykke og erkjenner at Gelato kan, etter eget forgodtbefinnende, fremlegge Kontoinformasjon og andre Personlige opplysninger når vi mener slik fremleggelse er riktig: (a) for å overholde gjeldende lover, vedtekter, bestemmelser, Rettskjennelser eller administrative prosesser, (b) i forbindelse med rettslige undersøkelser, (c) for å undersøke eller bidra til å forhindre brudd eller potensielle brudd på denne Personvernerklæringen eller våre Vilkår for bruk eller (d) for å beskytte rettighetene, eiendelene og sikkerheten til Gelato, brukerne våre eller andre. Dette kan omfatte utveksling av informasjon med andre selskaper og organisasjoner for å beskytte mot svindel og redusere kredittrisikoen.


Medlemmer av gruppen vår

Vi kan dele dine Personlige opplysninger med et hvilket som helst medlem av gruppen vår, som betyr datterselskapene våre, holdingselskapet vårt og alle de underliggende datterselskapene til holdingselskapet.


Tredjepartsleverandør av betalingstjenester

I forbindelse med betaling på Internett bruker vi betalingstjenestene til Adyen B.V. Gelato behandler, registrerer eller vedlikeholder ikke kredittkort- eller bankkontoinformasjon. Gelato registrerer betalingsmetoden du har valgt. For Optimalprint Premium-medlemmer lagrer Adyen den gjeldende betalingsinformasjonen din for å kunne belaste det periodiske gebyret. Hvis du vil ha mer informasjon om hvordan betalinger håndteres, eller for å forstå datasikkerheten og personvernet som er knyttet til slik informasjon, kan du se Adyens generelle vilkår og betingelser, som er tilgjengelige på https://www.adyen.com/home/support/manuals#S-T.


Sikkerhet knyttet til dine Personlige opplysninger

Vi tar i bruk sikkerhetsanordninger for å beskytte dine Personlige opplysninger mot tap og tyveri samt uautorisert tilgang, fremleggelse, kopiering, bruk eller redigering. Når vi overfører svært konfidensiell informasjon via Internett, beskytter vi informasjonen ved hjelp av kryptert teknologi som for eksempel SSL-protokollen (Secure Socket Layer). Vi beskytter dessuten det lagrede passordet ditt ved hjelp av kryptert teknologi.


Tredjeparts nettsteder

Nettstedet kan inneholde koblinger til tredjeparts nettsteder, eller tredjeparts nettsteder kan på andre måter være tilknyttet Nettstedet. Gelato er ikke ansvarlig for retningslinjer og praksis som brukes av eierne av slike tredjeparts nettsteder, inkludert, men ikke begrenset til, innsamling, bruk og fremleggelse av dine Personlige opplysninger. Gelato gir heller ingen (og fraskriver seg uttrykkelig eventuelle) garantier, representasjoner eller løfter av noe slag når det gjelder innsamling, bruk eller fremleggelse av dine Personlige opplysninger på nettstedet til en tredjepart som er koblet til (eller på andre måter er tilknyttet) Nettstedet. Se vilkårene og betingelsene samt personvernerklæringen til eventuelle tredjeparts nettsteder før bruk.


Valgmuligheter knyttet til dine Personlige opplysninger

Informasjonskapsler

Hvis du ikke ønsker å motta Informasjonskapsler, eller hvis ønsker å bli varslet når informasjonskapsler plasseres på maskinen din, kan du angi dette i nettleseren hvis nettleseren tillater dette. Vær oppmerksom på at deaktivering av Informasjonskapsler kan føre til at du ikke kan se deler av Nettstedet som kan øke kvaliteten på besøket ditt, og det kan også hende du ikke kan bruke deler av eller alle funksjonene på Nettstedet eller i Tjenestene.


Vær oppmerksom på at tredjeparter kan plassere anonyme Informasjonskapsler i nettleseren din og sende egne Informasjonskapsler til Informasjonskapselfilen din. Vi har ikke tilgang til eller kontroll på slike informasjonskapsler.


Velge bort markedsføringskommunikasjon

Med jevne mellomrom sender vi deg gratis tekstmeldinger eller e-postmeldinger som direkte fremmer bruken av Nettstedet eller Tjenestene våre. Du kan velge å ikke motta disse meldingene, ved å fjerne merkene i svarboksene for å motta markedsføringsmateriale i kundekontoen eller ved når som helst å følge instruksjonene for å stoppe abonnementet, eller ved å kontakte oss. Selv om du har angitt at du ikke ønsker å motta meldinger, kan det hende at vi fortsetter å sende deg administrative og transaksjonsrelaterte meldinger. Ved å registrere deg for en Konto og kjøpe Produkter samtykker du i å motta administrative og transaksjonsrelaterte meldinger.


Endre eller slette dine Personlige opplysninger

Du kan se på, oppdatere, korrigere eller slette Personlige opplysninger på Kontoen din ved å kontakte oss direkte via kontaktinformasjonen over. Du kan også få tilgang til eller endre de Personlige opplysningene dine ved å redigere Kontoen din via Tjenesten. Hvis du sletter alle de Personlige opplysningene dine, kan det hende at Kontoen din deaktiveres. Vi iverksetter kommersielt rimelige tiltak for å imøtekomme forespørselen din. Vi kan oppbevare en arkivert kopi av registreringene dine i henhold hva som er lovpålagt, eller til rettmessige forretningsformål.


Endringer i denne Personvernerklæringen


Vi forbeholder oss retten til å endre denne Personvernerklæringen når som helst og av en hvilken som helst grunn. Hvis Personvernerklæringen endres, legger vi den gjeldende Personvernerklæringen på denne siden og oppdaterer "Sist oppdatert"-datoen over. Eventuelle ikke-vesentlige endringer i denne Personvernerklæringen trer i kraft fra og med datoen de legges ut. Hvis vi foretar vesentlige endringer i denne Personvernerklæringen, vil du bli varslet ved at vi legger en melding om endringen på en fremtredende plassering på Nettstedet vårt. Eventuelle vesentlige endringer i denne Personvernerklæringen trer i kraft tretti (30) kalenderdager etter at vi legger ut melding om endringene på Nettstedet vårt. For nye brukere av Tjenesten vår er disse endringene gyldige umiddelbart. Hvis du ikke ønsker å tillate endringer i bruken av dine Personlige opplysninger, må du varsle oss før gyldighetsdatoen for endringene og meddele oss om at du ønsker å deaktivere Kontoen din. Fortsatt bruk av Nettstedet eller Tjenesten etter varsel om slike endringer indikerer at du bekrefter endringene og gir ditt samtykke til å være bundet av vilkårene og betingelsene for slike endringer.