do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Bursdags- og festinvitasjoner

Invitasjoner til bryllup og jubileum

Babykort og invitasjoner til tilstelninger

Andre invitasjoner

Invitasjoner av høy kvalitet til rimelige priser

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Uansett hvilken type papir du velger vil vi alltid tilby deg premium invitasjoner til rimelige priser! Hver papirtype har en imponerende holdbarhet som bevarer kortets levetid og visuelle appell lenge etter at begivenheten er overstått.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. Send invitasjoner med avrundede hjørner til gjestene dine for å gi ditt personlige design et stilrent uttrykk. Det vil være en ren fornøyelse for mottakerne!

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber. Løft festinvitasjonene dine til et nytt nivå med våre forskjellige konvolutter. Du kan velge mellom standard 110 g/m² hvite selvklebende konvolutter, som er egnet for enhver anledning, og premium 145 g/m² strukturerte konvolutter.

Festinvitasjoner – la festen begynne!

Hvis du planlegger å ha et selskap og vil gjøre den minneverdig, så sender du personaliserte festinvitasjoner! Skreddersydde, personlige festinvitasjoner er ikke bare egnet for å formidle et spesifikt budskap, men kan også tilføre spenning og forventning til ditt kommende arrangement. Enten det er et bursdagsselskap, bryllup, jubileum eller en hvilken som helst annen familiebegivenhet, så vil våre personlige festinvitasjoner på Optimalprint få gjestene dine til å føle seg spesielle. Tross alt viser det at du har lagt mye omtanke i planleggingsprosessen.


Hvorfor nøye deg med noe generisk når du kan ha personlige invitasjoner som formidler dine eksakte tanker og følelser til gjestene? Utforsk uendelige muligheter med vår omfattende samling av festinvitasjoner som helt sikkert vil sette tonen for en uforglemmelig event.

Festinvitasjoner – Lag fantastiske innbydelser på nettet

Når det kommer til å planlegge en fest, er det ingenting som er bedre enn gleden ved å lage og tilpasse invitasjoner på nettet. Tidligere var lagingen av tilpassede invitasjoner en tidkrevende prosess. Nå kan du få jobben gjort mye raskere og mer detaljert! Hos Optimalprint har vi et enormt utvalg av maler som du kan tilpasse etter eget ønske. Resultatet? Vakre invitasjoner som virkelig fanger essensen av det kommende arrangementet ditt.


En av de største fordelene med å lage festinvitasjoner på nettet er definitivt hvor raskt og enkelt det er. Det er ingen grunn til å løpe til butikken lenger for å kjøpe flere pakker med invitasjoner eller bruke uendelige timer på å klippe og lime papirinvitasjoner. I stedet kan du ganske enkelt bruke smarttelefonen eller datamaskinen til å lage nydelige invitasjoner hjemmefra. Har du ingen klare idéer om hvordan festinvitasjonen din skal se ut? Ikke noe problem. Overlat det til vårt team av designere, som kan veilede deg gjennom prosessen.


Med uendelige tilpasningsmuligheter kan prosessen føles overveldende i begynnelsen. Men stol på oss når vi forteller deg at vi kan hjelpe deg med å designe drømmeinvitasjonen. Fra å velge maler, skrifttyper, bilder og farger til å legge til små detaljer som nøyaktig gjengir temaet for arrangementet, kan du gjøre alt herfra.


Den største gleden ved å lage festinvitasjoner på nettet, er friheten din til å velge. Slipp fantasien løs og skap noe som gjenspeiler din unike personlighet. Det er ingen grenser her! Enten du vil ha noe stilig og elegant eller et morsomt eller unikt design, kan du lage festinnbydelser slik du vil.

Invitasjonskort til fest – Velg blant hundrevis av unike invitasjonskort til selskapet

Hos Optimalprint kan du finne kortdesign for ulike arrangementer. Hvis du ser etter en mal for bursdagsfesvitasjoner, invitasjoner til barneselskap eller forlovelsesfest, eller andre typer invitasjoner, så kommer du til å finne dem her. Noen av våre mest populære kategorier er:


Invitasjoner til bursdagsselskap:Personlige bursdagsinvitasjoner er en utmerket måte å vise frem planleggingsevnen din på og for å vise hvor mye du bryr deg om oppmøtet på festen din.


Invitasjoner til barneselskap: Det trenger ikke å være en bursdag når barna skal samles. Som forelder kan du også organisere en «play date» eller et arrangement for barna og alle deres foreldre for å bli kjent med hverandre. Men travle foreldre har mye å holde styr på, og det kan være utfordrende for dem å delta på et arrangement hvis de ikke planlegger det. Tilpassede invitasjoner til barneselskap er en gjennomtenkt løsning som viser hvor mye du setter pris på at de kommer til barnets spesielle dag.


Invitasjoner til bryllup og jubileumsfest: Personligebryllupsinvitasjoner og jubileumsinvitasjoner setter tonen på den store dagen ved å få gjestene dine til å føle seg verdsatt. De skaper også spenning og forventninger til arrangementet, ettersom du tok deg tid til å tilpasse festinvitasjoner på nett. Disse invitasjonene gjør det også enklere for gjestene dine å planlegge oppmøte og sørge for at de ikke går glipp av viktige hendelser. Bryllup og jubileer er sannsynligvis to av de mest kjære begivenhetene i en persons liv, så det er greit å slå på stortromma og lage invitasjonskort til fest, som mottakeren ikke kommer til å glemme. Vi lager også invitasjoner til forlovelsesfest!


Babykort og dåpsinvitasjoner: Det er en spesiell og gledelig anledning når man skal ønske en ny baby velkommen til verden. Babykort lar familie og venner komme sammen og feire den lille. Disse hendelsene er fylt med kjærlighet, latter og minner som vil bli husket i årene som kommer. Så det er en god idé å investere i personlig tilpassede babykort for å ønske gjestene dine velkommen. Kolleksjonen vår med forskjellige typer babykort dekker begivenheter som invitasjoner til babyshower, fødselskunngjøringer og dåpsinvitasjoner og takkekort.

Invitasjoner til teselskap – Skreddersydde invitasjoner til teselskap for enhver anledning

Et teselskap er en fantastisk måte å tilbringe tid med dine nære og kjære og nyte god mat og hyggelige samtaler. Et teselskap er perfekt for å være sammen med venner eller arrangere en spesiell anledning, der du kan tilpasse temaet, dekoren og menyen til din stil og personlighet. Så det naturlig å velge et kortdesign som på alle måter føles unikt for DEG. Det er enkelt å lage invitasjonskort til et teselskap! I likhet med andre kategorier, kan du enten jobbe med blanke festinvitasjoner eller sortere etter forhåndslagde maler.


Bruk designverktøyet vårt til å tilpasse invitasjoner til teselskap, hagefest eller grillfest etter din smak og gjør et langvarig inntrykk på gjestene dine. Hos Optimalprint lover vi å gi deg papir av høyeste kvalitet – enten det er silk, glanset eller matt papir. Dine invitasjoner vil også nå mottakeren i løpet av 2–3 dager etter at du har lagt inn bestillingen. Prøv deg frem med å lage dine fantastiske personaliserte kort nå!

Kjøp festinvitasjoner – Optimalprint

Kjøp dine personlige festinvitasjoner her på Optimalprint.no og få dem levert RASKT og GRATIS ved å abonnere på Optimalprint Plus. Som Plus-abonnent får du også utvidet 30 dagers kvalitetsgaranti og andre spennende tilbud gjennom hele året. Lag dine personlige festinvitasjoner nå!

Festinvitasjoner er enkle å designe og bestille hos Optimalprint

På Optimalprint.no kan du tilpasse unike festinvitasjoner. Som Optimalprint Plus-abonnent kan du få dine personlige invitasjoner enda raskere, uten fraktkostnad. Som medlem i Plus får du også en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti samt mange spennende tilbud gjennom året. Så, hva venter du på? Registrer deg for Optimalprint Plus og lag dine personlige festinvitasjoner!

FAQ

Kan jeg bestille personlige invitasjoner med et tilpasset design?

Ja, du kan bestille personaliserte festinvitasjoner med din tilpassede design. Vårt allsidige designverktøy lar deg prøve ut forskjellige designelementer kombinert med forhåndsdesignede maler, slik at du kan la kreativiteten utfolde seg. Legg til dine personlige bilder, logoer, tekster og grafikk i dine personlige invitasjoner, og få gjestene dine til å føle seg spesielle. Du kan også finne design på nettet eller bla gjennom vår samling av festinvitasjoner for å finne inspirasjon.

Kan jeg bestille en tilpasset prøve?

Ja. Du kan legge inn en prøvebestilling på de fleste av invitasjonene våre. Bare design kortene dine og velg ønsket antall i kassen.

Hva skal jeg skrive på mine personlige invitasjoner?

Dine personlige invitasjoner bør tydelig formidle hvilket type arrangement du skal holde. Hvis du for eksempel lager en personlig invitasjon til bursdagsfest, kan du skrive en personlig melding i tillegg til å inkludere de grunnleggende detaljene, for eksempel bursdagsbarnets navn og alder, tidspunkt og adresse til arrangementet. En personlig invitasjon følger ingen designregler og inneholder de mest oppriktige og personlige meldingene.

Jeg vil bruke mitt egen design. Hvordan kan jeg sikre at designet mitt er riktig på sluttproduktet?

Du kan enkelt laste opp ditt eget design. Bare velg alternativet «Lag ditt eget kort» for å laste opp designet ditt. Du kan forhåndsvise designet i designverktøyet vårt før du går til kassen.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt