do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Se våre kolleksjoner

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Velg papirtypen som appellerer mest til deg, så kommer vi til å levere invitasjonskort av høyeste kvalitet til en overkommelig pris! Hver papirtype har en imponerende holdbarhet som sikrer at kortene beholder sin glans og skarphet selv etter mange år.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. Tilfør et unikt element på invitasjoner til barnebursdag med runde hjørner og fang alles oppmerksomhet. Disse kortene er tilgjengelige i premium papir og er derfor perfekte som invitasjonskort til festlige anledninger.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber.. Legg til kronen på verket med våre konvolutter. Du kan velge mellom standard 110 g/m² hvite selvklebende konvolutter, som er egnet for enhver anledning, og premium 145 g/m² strukturerte konvolutter for spesielle anledninger.

Bursdagsinvitasjoner for barn

Hvis du vil gjøre barnas bursdagsfest ekstra spesiell, kan du sende ut personlige bursdagsinvitasjoner laget for barn. I motsetning til kjedelige, generiske bursdagsinvitasjoner, lar disse kortene deg velge blant et bredt utvalg av temaer, farger og design som matcher barnets energi og personlighet. Så uansett om barna elsker dinosaurer, enhjørninger, valper eller superhelter, kan du lage et design som reflekterer dette på kortene og skaper genuin interesse hos mottakeren.


Disse festinvitasjonene er virkelig unike og lar deg legge til personlige detaljer for å gjøre dem enda mer spesielle. For eksempel kan du legge til barnets navn, alder, dato og sted for anledningen, og til og med et bilde av barnet i påvente av den kommende festen. Og det beste av alt? Takket være våre ulike designelementer og maler, er det enkelt å lage bursdagsinvitasjoner for barna på Optimalprint.

Bursdagsinvitasjoner for barn

Å sende tilpassede bursdagsinvitasjoner viser at du bryr deg om de som deltar, og investerer i å gjøre arrangementet minneverdig. Her er noen av årsakene til å sende personlige bursdagsinvitasjoner i stedet for vanlige:


1. Gir et personlig preg: Personlige kort er perfekt for å skape en minneverdig fest for barna og deres gjester. Et personlig preg viser barnet og gjestene hvor mye de betyr for deg, og hvor mye du bryr deg om å gjøre arrangementet til noe uforglemmelig.


2. Setter tonen for festen: Personlige bursdagsinvitasjoner for barn kan gi gjestene en forsmak på hva som kan forventes av arrangementet. Hvis du vil ha et spesielt tema for festen, kan du også la gjestene få vite om dette. Om du for eksempel vil ha en superhelt-fest, kan du be gjestene om å kle seg ut i kostymer. Dette kan gjøre festen ekstra spesiell og få gjestene til å glede seg ekstra.


3. Skaper et minne: En personlig invitasjon til en bursdagsfest er mer enn bare et stykke papir! Det kan være en verdifull ting som barnet ditt og gjestene kan verdsette i mange år. Når ditt lille barn blir eldre, kan de se tilbake på barndommens bursdager og tenke tilbake på øyeblikkene de husker best. Det er også en fin måte å dokumentere barnets oppvekst på.


4. Detaljorientert: Å sende personlige bursdagsinvitasjoner til barna viser at du bryr deg om detaljene og er opptatt av å gjøre arrangementet minneverdig. Det viser at du har tenkt mye på hver eneste del av feiringen, fra dekorasjonene og maten, til underholdningen og gjestelisten. Dette kan sette tonen for en morsom og energisk fest som alle vil elske.


5. Viser takknemlighet: Personlige bursdagsinvitasjoner for barna viser også takknemlighet til gjestene og får dem til å føle seg spesielle. De vil se at du verdsetter deres tilstedeværelse og at du er takknemlig for deres støtte og vennskap. Dette bidrar til å bygge nye vennskap og styrke eksisterende vennskap.

Hvordan lage de beste bursdagsinvitasjonene for barn

Du kan nå enkelt lage personlige bursdagsinvitasjoner for barn på Optimalprint. Hvis dette er første gangen du prøver, her er noen enkle trinn du kan følge:


1. Velg design og kortstil: For å lage en minneverdig bursdagsinvitasjon må du først velge et design og kortstil på vår nettside. Dette trinnet er enkelt, siden det finnes dusinvis av maler som er tilgjengelige og klare til å bli tilpasset. Så velg et design og velg orienteringen og størrelsen du vil ha kortet i. Enten du vil ha et kort i portrettformat eller liggende, stort eller lite, vil du finne dem her.


2. Tilpass kortet: Når du har valgt designet, må du tilpasse invitasjonen til dine behov. Legg til barnets navn, alder, sted og svarsinformasjon. Du kan også legge til en spesiell melding til mottakeren, eller detaljer som kleskode eller en liste over planlagte aktiviteter.


3. Legg til bilder og grafikk: Barnefestinvitasjoner ser enda mer spesielle ut når du legger til et bilde av barnet ditt, eller en morsom liten grafikk som matcher festens tema. Du kan endre våre maler etter dine ønsker, slik at det endelige produktet ser ut som du har tenkt deg. Du kan til og med lage et design fra bunnen av hvis du vil!


4. Trykk og send: La oss gjøre vår magi når designet er opprettet. Vi vil sørge for at alt ser perfekt ut og er klart til å sendes ved mottak.

Jentefestinvitasjoner

Feir din lille jente ved å lage jentefestinvitasjoner inspirert spesielt av hennes personlighet. Du kan få jentefestinvitasjoner i forskjellige morsomme og kreative design, fra Disney-prinsesser og enhjørninger til engler og søte dyr. Vi har nok tilpasningsalternativer for å dekke behovet for alle bursdagsinvitasjoner. Det spiller ingen rolle hvor gammel datteren din er, våre kortdesign vil gi henne et smile når hun ser dem. Gjestene dine vil også bli imponert når de ser innsatsen du har lagt ned i å lage kortet. Sist men ikke minst, nøkkelen for å lage et unikt og personlig bursdagsfestkort for gutter eller jenter er å fokusere på deres interesser og personlighet. Ved at du velger et design som passer deres preferanser, vil barna føle seg spente for deres kommende bursdagsfeiring.

Guttefestinvitasjoner

Guttefestinvitasjoner skiller seg fra jentefestinvitasjoner på flere måter. Mens jenter har en tendens til å foretrekke mer glitter, glamorøse og lekne design, liker gutter mer eventyrlystne design. I tillegg, selv om både gutter og jenter kan like temaer som superhelter eller dyr, foretrekker gutter mer actionfylte og eventyrlystne temaer som idrett, dinosaurer eller pirater. Guttefestinvitasjoner har ofte sterke og lyse farger som rød, blå og grønn, mens jentefestinvitasjoner kan ha pastellfarger eller glitteraktige detaljer. Guttefestinvitasjoner kan ha bilder av biler, fly eller roboter, mens jentefestinvitasjoner kan ha bilder av blomster, enhjørninger eller prinsesser. Skrifttypen som brukes i guttefestinvitasjoner er ofte fet og oppmerksomhetsskapende, mens jentefestinvitasjoner kan ha kursiv eller skrift som er mer elegant.


Hos Optimalprint er vi stolte av å produsere de fineste invitasjonene for barnas bursdag, til den mest rimelige prisen. Alle våre barnebursdagsinvitasjoner leveres med avrundede hjørner, og du kan velge mellom silke, glinsende eller matt papir, avhengig av hvilken finish du ønsker. Du kan også velge våre premium-konvolutter for å gi pakken en mer luksuriøs følelse. Hvis du velger dette, kan du være sikker på at kvaliteten er høy. Ikke glem å sjekke ut vårt Plus-medlemskap, som gir deg eksklusiv tilgang til nye design, GRATIS og RASK levering, og en 30-dagers kvalitetsgaranti. Så hva venter du på? Feir barnas bursdag i stil med våre tilpassede barnas bursdagsinvitasjoner!


FAQ

Kan jeg be om et skreddersydd design for mine invitasjoner til barnebursdag?

Ja, med Optimalprint kan du lage personlige bursdagsinvitasjoner til barnebursdag. Utforsk et bredt spekter av temaer, farger og design som gjenspeiler barnets personlighet. Lag et design som virkelig fanger festtemaet og stemningen og får barnet ditt til å føle seg ekstra spesielt. Invitasjoner til barnebursdag kan tilpasses, slik at du kan legge til barnets navn, alder, fødselsdato og til og med et bilde. Med våre utallige designmaler vil det være superenkelt å lage ditt eget design til bursdagsinvitasjonen!

Kan jeg bestille personaliserte prøver?

Ja. Du kan legge inn en prøvebestilling for de fleste av våre invitasjonskort til barnebursdag og selskap. Design kortene dine og velg én enhet i handlekurven din.

Hva kan jeg skrive på invitasjonskortet til barnebursdagen?

Bursdagsinvitasjoner kan være veldig viktig for barnet ditt, så sørg for å skrive en personlig tilpasset melding som får dem til å føle seg spesiekke. Denne personlige meldingen bør være i tillegg til viktige detaljer som barnets navn, alder, fødselsdato og adressen til bursdagsselskapet. Som med de fleste invitasjoner, bør barnas bursdagsinvitasjoner ha RSVP, slik at gjestene kan svare på invitasjonen din.

Hvilke design er tilgjengelige for invitasjoner til barnebursdag?

Det er en rekke forhåndsdesignede alternativer som er tilgjengelig for bruk umiddelbart, i tillegg til muligheten til å lage ditt eget kort. De forhåndsdesignede invitasjonene er lyse, fargerike, og noen har også muligheten til å inkludere et bilde. Designene består blant annet av enhjørninger, en montasje med dyr og en bursdagskake med et lys på toppen. Besøk «Design» på siden for invitasjoner for barnebursdag for å se designene.

Kan jeg få konvolutter med invitasjoner til barnebursdag?

Konvolutter er ikke inkludert som standard i bestillingen din. Hvis du ønsker å få matchende konvolutter for invitasjonskortene dine, må du legge dem til bestillingen til en ekstra kostnad. Bla gjennom våre standard og premium konvolutter for å velge en konvolutt som matcher invitasjonen din.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt