do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 23055
8,0/10 (23055 anmeldelser)
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Se våre kolleksjoner

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber.

Bursdagsinvitasjoner for barn

Hvis du vil gjøre ditt barns bursdagsfest ekstra spesiell, er det å sende ut personlige bursdagsinvitasjoner for barn veien å gå! I motsetning til kjedelige, generiske bursdagsinvitasjoner, lar disse kortene deg velge mellom et bredt utvalg av temaer, farger og design som matcher ditt barns energi og personlighet. Så uansett om din lille elsker dinosaurer, enhjørninger, valper eller superhelter, kan du lage et design som reflekterer dette på kortene og skaper en genuin interesse hos mottakeren.


Disse festinvitasjonene er virkelig unike og lar deg legge til personlige detaljer for å gjøre dem enda mer spesielle. For eksempel kan du legge til barnets navn, alder, dato og sted for anledningen, og til og med et bilde av den lille i påvente av den kommende hendelsen. Og det beste av alt? Takket være våre ulike designelementer og maler, er det enkelt å lage bursdagsinvitasjoner for barn på Optimalprint.

Bursdagsinvitasjoner for barn

Å sende tilpassede bursdagsinvitasjoner viser at du bryr deg om de som deltar, og investerer i å gjøre arrangementet minneverdig. Hvis du vil lære om årsakene til å sende personlige bursdagsinvitasjoner for barn i stedet for vanlige, er her alle sammen:


1. Gir et personlig preg: Personlige kort går langt i å skape en minneverdig begivenhet for barnet ditt og gjestene. Et personlig preg viser barnet og gjestene dine hvor mye de betyr for deg, og hvor mye du bryr deg om å gjøre arrangementet til noe uforglemmelig.


2. Setter tonen for festen: Personlige bursdagsinvitasjoner for barn kan gi gjestelisten en forhåndsvisning av hva som kan forventes av arrangementet. Eller hvis du vil ha en spesiell tema for festen, kan du la gjestene få vite om det. For eksempel, hvis du vil ha en superhelt-temafest, kan du be gjestene om å kle seg ut i kostymene sine. Dette kan gjøre festen ekstra spesiell og få gjestene spente for det som kommer.


3. Skaper et minne: En personlig invitasjon til en bursdagsfest er mer enn bare et stykke papir! Det kan være en verdifull ting som barnet ditt og gjestene kan verdsette i mange år. Når ditt lille barn blir eldre, kan de se tilbake på barndommens bursdager og tenke tilbake på de øyeblikkene som gjorde dem fantastiske. Det er også en tankefull måte å dokumentere barnets vekst på.


4. Viser oppmerksomhet til detaljer: Å sende personlige bursdagsinvitasjoner for barn viser at du bryr deg om detaljene og er opptatt av å gjøre arrangementet minneverdig. Det viser at du har tenkt mye på hver eneste del av feiringen, fra dekorasjonene til maten og underholdningen til gjestelisten. Dette kan sette tonen for en morsom og energisk hendelse som alle vil elske å delta på.


5. Viser takknemlighet: Personlige bursdagsinvitasjoner for barn viser også takknemlighet til gjestene dine og får dem til å føle seg spesielle. De vil tenke at du verdsetter deres tilstedeværelse og at du er takknemlig for deres støtte og vennskap. Dette bidrar til å bygge nye relasjoner og styrke eksisterende med menneskene i livet ditt.

Hvordan lage de beste bursdagsinvitasjonene for barn

Du kan nå enkelt lage personlige bursdagsinvitasjoner for barn på Optimalprint. Hvis dette er første gangen du gjør det, er her noen enkle trinn å følge:


1. Velg design og kortstil: For å lage en minneverdig bursdagsinvitasjon må du først velge et design og kortstil på vår nettside. Denne trinn er enkel, siden det finnes dusinvis av maler som er tilgjengelige og klare til å bli tilpasset. Så velg et design og velg orienteringen og størrelsen du vil ha kortet i. Enten du vil ha et kort i portrettformat eller liggende, stort eller lite, vil du finne dem her.


2. Tilpass kortet: Når du har valgt designet, må du tilpasse invitasjonen for å tilpasse dine behov. Legg til barnets navn, alder, sted og RSVP-informasjon. Du kan også legge til en spesiell melding til mottakeren eller detaljer som kleskode eller en liste over planlagte aktiviteter.


3. Legg til bilder og grafikk: Barnefestinvitasjoner ser enda mer spesielle ut når du legger til et bilde av barnet ditt eller en morsom liten grafikk som matcher festens tema. Du kan endre våre maler etter dine ønsker, slik at det endelige produktet ser ut som du har tenkt deg. Du kan til og med lage en design fra bunnen av hvis du vil!


4. Trykk og send: La oss gjøre vår magi når designet er opprettet. Vi vil sørge for at alt ser perfekt ut og er klart til å sendes rett ut av esken.

Jentefestinvitasjoner

Celebrer din lille jente ved å lage jentefestinvitasjoner inspirert spesielt av hennes personlighet. Du kan få jentefestinvitasjoner i forskjellige morsomme og kreative design, fra Disney-prinsesser og enhjørninger til engler og søte dyr; vi har tilpasningsalternativer for å lage bursdagsinvitasjoner for hvert barn. Det spiller ingen rolle hvor gammel datteren din er; våre kortdesign vil få henne til å smile når hun ser dem. Gjestene dine vil også bli imponert når de ser innsatsen du har lagt ned i å lage kortet. Til syvende og sist er nøkkelen til å lage et unikt og personlig bursdagsfestinvitasjonskort for gutter eller jenter å fokusere på deres interesser og personlighet. Ved å velge et design som passer til deres preferanser og liker, kan du invitere dem til å føle seg spente og spesielle for deres kommende bursdagsfeiring.

Guttebursdag Invitasjoner

Guttebursdag invitasjoner skiller seg fra jentebursdag invitasjoner på flere måter. Mens jenter har en tendens til å foretrekke mer glitter, glamorøse og lekne design, liker gutter bolder og mer eventyrlystne design. I tillegg, selv om både gutter og jenter kan like temaer som superhelter eller dyr, foretrekker gutter mer actionfylte og eventyrlystne temaer som idrett, dinosaurer eller pirater. Guttebursdag invitasjoner har ofte sterke og lyse farger som rød, blå og grønn, mens jentebursdag invitasjoner kan ha pastellfarger eller glitteraktige detaljer. Gutter invitasjoner kan ha grafikk som biler, fly eller roboter, mens jentebursdag invitasjoner kan ha grafikk som blomster, enhjørninger eller prinsesser. Skrifttypen som brukes i guttebursdag invitasjoner er ofte fet og oppmerksomhetsskapende, mens jentebursdag invitasjoner kan ha kursiv eller skriptskrift som er mer elegant.


Hos Optimalprint er vi stolte av å produsere de fineste kvalitetsinvitasjonene for barnas bursdag til den mest rimelige prisen. Alle våre barnas bursdagsinvitasjoner leveres med avrundede hjørner, og du kan velge mellom silke, glanset eller matt papir, avhengig av hvilken finish du ønsker. Du kan også velge våre premium konvolutter for å gi pakken en mer luksuriøs følelse. Hvis vi lager det, kan du være trygg på at det vil være av høy kvalitet. Og ikke glem å sjekke ut vårt Plus-medlemskap som gir deg eksklusiv tilgang til nye design, GRATIS og RASK levering, og en 30-dagers kvalitetsgaranti. Så hva venter du på? Feire barnas bursdag i stil med våre tilpassede barnas bursdagsinvitasjoner!