do not visit
Produseres i Norge – Rask levering
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Konkurransen er avsluttet! 🌱🌎

Takk for at dere deltok i konkurransen for planeten, og gratulerer til vinneren av gavekortet, @karen_nikoline!

Sammen har vi samlet inn 10 350 kr for å gjenoppbygge skog og plante trær.

Følg oss på Instagram @optimalprint for nyheter, konkurranser og mer.

Sammen tar vi grep for å beskytte og restaurere skogene våre

Ved å delta i konkurransen har du bidratt til å plante trær og mangrover, gjenoppbygge skoger, bekjempe ulovlig hogst, beskytte åpne landskap og bygge en mer bærekraftig fremtid for alle. Sammen har vi samlet inn 10 350 kr

Optimalprint støtter lokalt forankrede organisasjoner gjennom den svenske miljøpåvirkningsplattformen Milkywire. Les mer om hvordan bidraget ditt støtter restaurering av skog og landskap.

Derfor bør vi beskytte skogene og landskapene våre

Vi trenger skog for å overleve. Skog absorberer 30% av globalt karbonutslipp, og 80% av verdens biologiske mangfold lever i skogen, mens eksisterende landskap har stor kulturell, landbruksmessig og økologisk betydning.

Arbeidet som gjøres:

Beskytte og restaurere skog og plante trær

Dette inkluderer policyarbeid samt fysisk beskyttelse og restaurering. Vi forbedrer og gjenintroduserer innfødte trær og planter for å skape en naturlig og bærekraftig restaurering.

Beskytte og gjenopprette åpne landskap

Åpne landskap omfatter økosystemer som gressletter, savanner, våtmarker og fjell. Åpne landskap bevarer biologisk mangfold, reduserer tørke og flom, fanger karbon og bidrar til klimastabilitet.

Stoppe avskoging og overhøsting

Prosjekter som jobber for å stoppe hogst, palmeoljeplantasjer og andre aktiviteter som har stor påvirkning på klimaet, det biologiske mangfoldet og skogavhengige samfunn. Overhøstingen og den ikke bærekraftige bruken må håndteres snarest.

Utforsk våre miljøbevisste produkter

I 2021 lanserte vi Global Organic Textile Standard (GOTS) sertifisert klær av økologisk bomull og resirkulert polyester for å tilby deg miljøvennlige klær, for eksempel økologiske T-skjorter. Vår siste produktnyhet er det biologisk nedbrytbare mobildekselet, som inneholder minst 70% økologiske, resirkulerte eller biologisk nedbrytbare materialer.

Biodegradable mobildeksel
-40%
Biodegradable mobildeksel
Rabattkode CASENO
Økologiske T-shirts
-40%
Økologiske T-shirts
Rabattkode KLAERNO
Økologisk T-shirt til barn
-40%
Økologisk T-shirt til barn
Rabattkode KLAERNO

 

Vi streber alltid etter å bruke materialer fra ansvarlige leverandører. Våre trykte papirprodukter og lerret er laget av papir og tre fra bærekraftig forvaltede skoger som har et system for bærekraftig skogforvaltning på plass.

Kort
-50%
Kort
Rabattkode KORTNO
Fotoplakat
-40%
Fotoplakat
Rabattkode FOTOPLAKATNO
Fotobøker
-40%
Fotobøker
Rabattkode FOTONO

Populære gjenbrukbare produkter for en grønnere livsstil

Å velge produkter basert på en grønnere livsstil er en effektiv måte å spare naturressurser og beskytte miljøet på. Disse produktene er laget for å vare lenge, og er enkle å rengjøre og gjenbruke om og om igjen.

Handlenett
-40%
Handlenett
Rabattkode HANDLENETTNO
Vannflaske
-40%
Vannflaske
Rabattkode KOPPNO
Reisekopp
-40%
Reisekopp
Rabattkode KOPPNO

Hos Optimalprint er bærekraft kjernen i alt vi gjør. Målet vårt er å tilby bærekraftige og sirkulære produkter som er ansvarlig produsert, noe som reduserer påvirkningen på miljøet.

Slik får du og planeten nytte av det

Lokal produksjon reduserer karbonutslipp

Fra dag én har vi valgt å produsere og utføre bestillinger så nær deg som mulig. Dette reduserer transportavstander og karbonutslipp samt sikrer rask levering til deg.

Avfall reduseres ved å trykke kun på bestilling

Alle Optimalprint-produkter produseres på forespørsel når du legger inn en bestilling. Dette forhindrer overproduksjon og at avfall havner på gjenvinningsstasjoner.

Kvalitet som varer

Vi tilbyr holdbare produkter i høy kvalitet som er laget for å tåle tidens tann. Du kan få glede av dem i mange år framover.

Produkter fra ansvarlige leverandører

Vi streber etter å bruke FSC®-sertifiserte materialer fra bærekraftig forvaltede skoger for papirprodukter og bilder på tre og lerret. Hvis det ikke er tilgjengelig, bruker vi PEFC eller tilsvarende. For eksempel er 90% av bestillingene våre på lerret og 84% på bilder på tre laget av FSC®-sertifisert tre.

Optimalprint er en del av Gelato, et selskap med hovedkontor i Norge, som kobler familier, globale selskaper og kreative mennesker til nøye utvalgte trykkerier over hele verden.

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.