do not visit
Produseres i Norge – Rask levering
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

-

Hos Optimalprint er bærekraft kjernen i alt vi gjør. Målet vårt er å tilby bærekraftige og sirkulære produkter som er ansvarlig produsert, noe som reduserer påvirkningen på miljøet.

Slik får du og planeten nytte av det

Lokal produksjon reduserer karbonutslipp

Fra dag én har vi valgt å produsere og utføre bestillinger så nær deg som mulig. Dette reduserer transportavstander og karbonutslipp samt sikrer rask levering til deg.

Avfall reduseres ved å trykke kun på bestilling

Alle Optimalprint-produkter produseres på forespørsel når du legger inn en bestilling. Dette forhindrer overproduksjon og at avfall havner på gjenvinningsstasjoner.

Kvalitet som varer

Vi tilbyr holdbare produkter i høy kvalitet som er laget for å tåle tidens tann. Du kan få glede av dem i mange år framover.

Produkter fra ansvarlige leverandører

Vi streber etter å bruke FSC®-sertifiserte materialer fra bærekraftig forvaltede skoger for papirprodukter og bilder på tre og lerret. Hvis det ikke er tilgjengelig, bruker vi PEFC eller tilsvarende. For eksempel er 90% av bestillingene våre på lerret og 84% på bilder på tre laget av FSC®-sertifisert tre.

Utforsk våre miljøbevisste produkter

I 2021 lanserte vi Global Organic Textile Standard (GOTS) sertifisert klær av økologisk bomull og resirkulert polyester for å tilby deg miljøvennlige klær, for eksempel økologiske T-skjorter. Vår siste produktnyhet er det biologisk nedbrytbare mobildekselet, som inneholder minst 70% økologiske, resirkulerte eller biologisk nedbrytbare materialer.

Biodegradable mobildeksel
-30%
Biodegradable mobildeksel
Rabattkode CASENO
Økologiske T-shirts
-30%
Økologiske T-shirts
Rabattkode KLAERNO
Økologisk T-shirt til barn
-30%
Økologisk T-shirt til barn
Rabattkode KLAERNO

-

-

Vi streber alltid etter å bruke materialer fra ansvarlige leverandører. Våre trykte papirprodukter og lerret er laget av papir og tre fra bærekraftig forvaltede skoger som har et system for bærekraftig skogforvaltning på plass.

Kort
-50%
Kort
Rabattkode KORTNO
Fotoplakat
-45%
Fotoplakat
Rabattkode FOTOPLAKATNO
  • Lag unike plakater til dine venner og familie
  • Nå enda enklere å opprette
  • Trykkes i Norge
  • 100% kvalitetsgaranti
Fotobøker
-50%
Fotobøker
Rabattkode FOTONO

Populære gjenbrukbare produkter for en grønnere livsstil

Å velge produkter basert på en grønnere livsstil er en effektiv måte å spare naturressurser og beskytte miljøet på. Disse produktene er laget for å vare lenge, og er enkle å rengjøre og gjenbruke om og om igjen.

Handlenett
-30%
Handlenett
Rabattkode HANDLENETTNO
Vannflaske
-40%
Vannflaske
Rabattkode KOPPNO
Reisekopp
-40%
Reisekopp
Rabattkode KOPPNO

-

Optimalprint er en del av Gelato, et selskap med hovedkontor i Norge, som kobler familier, globale selskaper og kreative mennesker til nøye utvalgte trykkerier over hele verden.