do not visit

Vårt mål er at du skal kunne dele viktige øyeblikk i livet ditt med andre med trykksaker du kan tilpasse selv på mobilen eller datamaskinen. Designerne våre har laget tusenvis av designmaler som du kan sette ditt personlige preg på. Millioner av familier og kreative mennesker verden rundt stoler på Optimalprint: De verdsetter den profesjonelle produksjonen og vår garanti om 100 % kvalitet. I og med at vi får alt laget lokalt, kan vi levere raskt. Kundene våre setter også stor pris på at kundeservicen vår er tilgjengelig døgnet rundt.


Vi jobber hardt for å overgå forventningene dine, og sørge for at du får best mulig service. Optimalprint gjør det meget godt i undersøkelser om kundetilfredshet. Gjennomsnittsresultatet vårt på Trustpilot er 9,5 av 10 mulige, basert på over 90 000 uavhengige kundevurderinger, og det er vi veldig stolte over.


Optimalprint er en del av Gelato, et norskregistrert selskap som er spesialisert på å formidle kontakt mellom enhver som trenger trykksaker, og profesjonelle trykkerier verden rundt. Vi bruker kun sertifisert miljøvennlig papir, og trykkerier som ligger så nært leveringsadressen som mulig, og reduserer dermed CO2-utslippet. Det vil si at bestillingen din trykkes lokalt i Norge, så nært deg som mulig. Vi bryr oss.

For flere nyheter om hva vi er opptil hos Optimalprint og Gelato, ta en titt på https://www.gelato.com/en-US/newsroom/


Vårt hovedkontor:
Gelato AS
Snarøyveien 30C
1360 Fornebu
Norge
Klikk her for å kontakte kundeservice.)