do not visit

Vårt mål er at du skal kunne dele viktige øyeblikk i livet ditt med andre med produkter du kan tilpasse selv på mobilen eller datamaskinen. Våre designere har laget tusenvis av designmaler som du kan sette ditt personlige preg på. Millioner av familier og kreative mennesker verden rundt stoler på Optimalprint: De verdsetter den profesjonelle produksjonen og vår garanti om 100 % kvalitet. I og med at vi får alt laget lokalt, kan vi levere raskt. Kundene våre setter også stor pris på at kundeservicen vår er tilgjengelig døgnet rundt.


Vi jobber hardt for å overgå forventningene dine, og sørge for at du får best mulig service. Optimalprint gjør det meget godt i undersøkelser om kundetilfredshet og har de mest fornøyde kundene i bransjen. Det er vi veldig stolte over!


Optimalprint er en del av Gelato, et norskregistrert selskap som er spesialisert på å formidle kontakt mellom enhver som trenger personaliserte produkter, og de som kan produsere disse verden rundt. Vi bruker kun sertifisert miljøvennlig papir, og trykkerier som ligger så nært leveringsadressen som mulig, og reduserer dermed CO2-utslippet. Det vil si at bestillingen din vil hovedsakelig produseres lokalt i Norge, så nært deg som mulig. Vi bryr oss.

For flere nyheter om hva vi er opptil hos Optimalprint og Gelato, ta en titt på Gelato - Newsroom


Vårt hovedkontor:
Gelato AS
Dronning Eufemias gate 8
0191 Oslo
Norge
Klikk her for å kontakte kundeservice.)