do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 22910
8,0/10 (22910 anmeldelser)
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Husk å legge til konvolutter i kortbestillingen din

Når du bestiller invitasjoner eller takkekort, har du muligheten til å kjøpe konvolutter i kassen. Du kan oppgradere til premium konvolutter for de spesielle anledningene når du virkelig ønsker å gjøre et spesielt inntrykk.

Er konvolutter inkludert?

Konvolutter er ikke inkludert i bestillingen din som standard. Du kan imidlertid velge å legge til konvolutter i bestillingen din i kassen, hvor du kan velge mellom våre standard eller premium varianter.

Standard eller premium konvolutter?

Vi tilbyr standard hvite selvklebende konvolutter i 110 g/m² papir, som er perfekte for alle anledninger. Våre offwhite konvolutter av førsteklasses kvalitet er laget av et eksklusivt papir på 145 g/m2 med filtstruktur av naturlige fibre for et luksuriøst preg.

Leter du etter flere konvolutter?

Dessverre kan konvolutter ikke kjøpes separat. Bestilling av konvolutter må legges inn samtidig med kortbestillingen din.

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.