do not visit
Vær oppmerksom på at bestillinger som gjøres i dag vil komme frem etter jul
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Personlige julekort og kalendere

Den mest minneverdige julegaven er personlig

Lag julegaver tidlig i år.

Den mest omsorgsfulle måten å si det på

Når kortet betyr noe.

Bevar hvert eneste fantastiske øyeblikk

Ut med generiske julegaver. Inn med personlige.

Bli Inspirert Av Andre Kunder

Vi vil gjerne se resultatet! Del dine bilder og videoer - inspirer andre via @optimalprint eller #optimalprint på Instagram, Facebook, TikTok eller Pinterest.

Trenger du mer inspirasjon?

Fra hvordan du skriver et perfekt julekort til hvordan du lager unike personlige gaver til dine kjære. Sjekk ut bloggen vår for å oppdage mer.

Julegavetips
Julegavetips
Julegaver til familien – Finn de perfekte overraskelsene til dine nære og kjære
Julegaver til familien – Finn de perfekte overraskelsene til dine nære og kjære
Hva skal man skrive i et julekort?
Hva skal man skrive i et julekort?

Personlige julegaver som viser at du bryr deg

Hvis du leter etter den perfekte gaven til familien, en bestevenn, din favorittlærer eller noen andre, så har vi det du trenger med våre personlige julegaver . Vårt utvalg av personlig tilpassede julegaver er den perfekte måten å vise dine nærmeste at du tenker på dem. Vi har alt fra kort og fotobøker til kopper, mobildeksler, vakker veggdekor og plakater. Her finner du noe for ethvert budsjett og stil.


Enten du er ute etter originale julegaveideer eller vil ha morsomme skreddersydde gaver som ikke blir glemt like fort som de åpnes, så vil du finne noe som passer hos Optimalprint. Sjekk ut vårt brede sortiment av unike gaver og gjør denne julen til en minnerik tid.

Stort utvalg av personlige julegaver

Hos Optimalprint tilbyr vi personlig tilpassede julegaver for enhver smak – fra veggdekor og fotobøker til kopper, mobildeksler og klær. Hvert eneste produkt kan tilpasses, og på enkelte produkter kan du også legge til en personlig hilsen. Med et bredt utvalg av størrelser, materialer og eksklusive tilvalg kan du virkelig gjøre gavene dine unike og perfekt tilpasset mottakeren.


Er du klar til å spre litt juleglede? Fortsett å lese for å oppdage Optimalprints utvalg av personlige julegaver.

Fotobøker

Julegaver blir ikke mye bedre enn en personlig tilpasset fotobok. Vis frem de spesielle minnene gjennom årene med en personlig gave som garantert kommer til å bli tatt godt imot. Velg mellom syv forskjellige formater, og opptil 200 sider, hardt eller mykt omslag, samt kvadratiske og rektangulære design.

Veggdekor

Hvis du leter etter personlige julegaver, så bør du sjekke ut veggdekor fra Optimalprint Studio Selection. Fra plakater til fotolerret; det finnes et bredt utvalg av imponerende kunstverk som du kan tilpasse ved å tilpasse størrelsen, materialet og retningen. Du kan til og med lage ditt eget design ved å laste opp favorittbildene dine og lage ditt eget bilde på leret, bilde på tre, bilde på alminium, bilde på skumplate, bilde pleksiglass, fotolerret eller plakater. Hvem skulle tro at det var et så stort utvalg når det kom til personlige festlige gaver?

Kopper

Personlige kopper er ideell for mødre, pappaer, besteforeldre, lærere og de fleste andre voksne som setter pris på en varm kopp te eller kaffe! Med en rekke reisekopper og keramiske kopper samt muligheten til å legge til ditt eget bilde, vil disse personlige julegavene garantert imponere. Du kan til og med legge til tekst og grafikk for den ultimate prikken over i-en.

Mobildeksler

Ser du etter et personlig mobildeksel pyntet med initialer og grafikk eller ønsker å vise frem dine favorittbilder fra sommerferien? Våre telefondeksler er fantastiske personlige julegaver og passer perfekt til de fleste telefonmodeller. Dessuten er det en fin måte å vise frem din personlighet og stil på.

Klær

Vårt utvalg av klær som kan tilpasses er et perfekt valg som personlige julegaver til henne og personlige julegaver til ham. Vi har alt fra sportsklær til babyklær og barneklær, hettegensere, gensere og T-skjorter. Velg mellom en rekke stiler og størrelser, last opp ditt eget design, eller velg noe for din smak fra våre ferdiglagde design.

Vesker

Leter du etter personlige gaver til mamma til jul? Våre handlenett passer for anledningen. De er laget av slitesterk kanvas, som er lett å vedlikeholde. Du kan tilpasse hvert handlenett med bilder og tekst. Alternativt kan du bla gjennom en av våre fantastiske design og lage praktiske personlige gaver som kan brukes til shopping og mye mer.

Spre juleglede

Julen er en tid for å gi, men med så mange gaveideer der ute, er det utfordrende å finne noe som føles spesielt. Det er her Optimalprints utvalg av gaver kommer inn. Enten du leter etter skreddersydde festlige gaver til mamma, pappa, eller du bare har lyst til å unne deg selv noe, så kan du boltre deg i et vell av valg.

Familie

Det finnes ikke noe bedre enn å samle familien under julehøytiden. Takket være våre personlig tilpassede julegaver, kan du mimre tilbake på året som har gått med en gave for anledningen. Skap veggdekor med favorittbildene dine, eller design en kalender for det kommende året med babybilder av familens nyeste medlem. Du finner noe til alle på Optimalprint, fra personlige julegaver til mamma til skreddersydde gaver til pappa og julegaver til barna.

Venner

Finnees det en bedre måte å vise vennene dine at du bryr deg på enn med personlige julegaver du har laget selv? Fra fotobøker til morsomme T-skjorter, telefondeksler og personlige julekort. Her finner du noe som passer enhver stil og budsjett. Du kan til og med skaffe deg en matchende gave for å vise hvor godt forhold dere har!

Barn

La oss innse det – barn er omgitt av leker som de snart kommer til å vokse fra seg. Så hva med å kjøpe personlige julegaver som de kan beholde for alltid? Enten det er en bildebok av deres milepæler eller et personlig krus som de kan bruke i mange år fremover, så er det noe barna garantert kommer til å bli gald i, og det vil også foreldrene deres.

Deg selv

Hvem sa at du måtte utelates fra gavelisten? Vi skal ikke fortelle om ikke du gjør det. Enten du vil ha et nytt handlentt eller stoffveske, mobildeeksel eller noen bilder på veggen for å blåse nytt liv i interiøret ditt, så finnes det en personlig julegave til alle hos Optimalprint – inkludert deg selv. Du fortjener det!

Personlig tilpassede julegaver alle vil elske

Med våre tips til personlige julegaver kan du vise dine nære og kjære at du tenker på dem under høytiden. Enten du vil takke for støtten deres eller få dem til å le med en morsom gave, så er vårt utvalg av skreddersydde julegaver akkurat det du trenger.


Det har aldri vært enklere å tilpasse gavene dine. Bare velg favorittbildet ditt, last det opp til redigeringsverktøyet vårt, og velg så noen små justeringer som størrelse, materiale og tilvalg for en eksklusiv finish. Alle produktene våre trykkes her i Norges og vi garanterer rask levering.


Optimalprints utvalg av personlig tilpassede gaver fjerner stresset fra julehandelen. Gavene våre er virkelig unike, rimelige og av høyeste kvalitet. Enten du foretrekker moderne gaver eller ønsker noe stort og som fanger oppmerksomhet, så har vi en rekke personlige julegaver for alle. Kjøp personlige julegaver nå for å gi gaver som gir litt ekstra juleglede.


FAQ

1. Kan jeg inkludere en personlig gavemelding sammen med julegaven min?

Absolutt! Hva er vel en julegave uten en personlig hilsen? Legg gjerne til en hyggelig melding eller et julesitat fra internett for spre julegleden. Du kan også få navnet til mottakeren på trykk og legge til noen linjer fra deres favorittjulesang for å gjøre gaven enda mer gjennomtenkt. En personlig melding eller tekst vil styrke båndet deres og få personen til å sette ekstra godt pris på gaven din.

2. Hvilke typer personlige julegaver med foto tilbyr Optimalprint?

Hos Optimalprint kan du finne et bredt utvalg av personaliserte julegaver med foto, som fotobøker, veggdekor som lerretsbilde og plakater, personlige fotokrus, mobildeksler, kalendere, handlenett og personlig tilpassede klær. Velg produktene du vil tilpasse for denne høytiden, og begynn å designe dem med favorittbildene dine av dine nærmeste. Designverktøyet vårt er ikke bare lett å bruke, men også gratis!

3. Vil flere personlige julegaver bli sendt sammen i samme forsendelse?

Alle gaver sendes direkte til mottakerne, og emballasjen kan variere avhengig av antallet varer som er bestilt for hver mottaker. Hvis du bestiller en personlig tilpasset kopp og et personlig handlenett til en venn, kan det hende vi må pakke koppen separat ved å pakke den i bobleplast og plassere den i en annen eske enn handlenettet for å beskytte den mot transportskader.

4. Hvordan bestiller jeg julegaver med foto fra Optimalprint?

Det er lett som en lek å bestille julegaver med foto fra Optimalprint! Alt du trenger å gjøre er å gå gjennom vår omfattende samling av fotogaveartikler, velge de du vil bestille, tilpasse dem med dine egne design og tekst, og så legge dem til i handlekurven din. Du kan få ordren levert enten til bostedsadressen din eller direkte til gavemottakeren.

5. Kan jeg sende julegaver internasjonalt?

Ja, du kan sende julegavene dine internasjonalt. Optimalprint leverer til adresser over hele verden. Vi trykker faktisk de fleste produktene lokalt i mange land. Vi sørger for at trykkingen gjøres så nær leveringsadressen din som mulig. I noen tilfeller må produkter kanskje trykkes hos en trykkeripartner i et annet land for å sikre at du mottar den beste kvaliteten.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt