do not visit
Våre leveringspartnere har det travlere enn normalt. Bestill gavene dine så tidlig som mulig for å få dem i tide til jul.
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Personlige julekort og kalendere

Gi dine beste minner på fotoprodukter i gave

Gaver til familien din

Det er ingenting bedre enn å gjenoppleve øyeblikkene som får familien til å smile. Gjør disse øyeblikkene og bildene om til en vakker veggkalender eller en personlig fotobok med minner fra året som har vært.

Gaver til vennene dine

Vil du vise dine venner at du bryr deg? Lag en collage på plakat eller lerret med bilder av favorittstundene dere har delt i lag, eller gi dem en personalisert vannflaske eller reisekopp.

Gaver til de små

Noen ganger er det de små tingene som får de små til å føle seg spesielle. Legg til barnas navn på klærne deres eller lag et helt unikt design. Skap magi ved å lage kopper med bilder, tekst og grafiske elementer som vil dukke opp akkurat som julemagi!

Gaver til meg

Glem ikke deg selv i år. Velg fra et utvalg av produkter og design, tilpass dem med bilder, tekst eller en av våre kule og trendy design, så vil du skille deg ut umiddelbart.

Plus dekker julehandelen din i år og inn i 2023

Julen er tiden for å gi, og Plus er her for å hjelpe. Meld deg på Plus for å få FRI frakt i hele 12 måneder – fra og med hele julehandelen. 🎁 Gi alle på listen din en gave de vil huske i mange år fremover, samtidig som du holder kostnadene nede. Les mer

Velg en perfekt gave

Finnes også i Optimalprint-appenJULEGAVETIPS

Leter du etter gavetips til jul? Da er Optimalprint det rette stedet for deg! Vi tilbyr et bredt utvalg av personlige gaver som garantert vil sette et stort smil på ansiktene til dine nærmeste denne høytiden. Fra klær og kopper til kalendere og så mye mer – vi har noe for enhver smak. Tilfør ditt personlige preg for å gjøre julen ekstra spesiell med gaver som går fra under treet og rett til hjertet.

PERSONLIGE GAVER GJORT ENKELT

Personlige gaver er en fin måte å vise dine nære og kjære hvor mye du bryr deg. Men hvordan kan du sikre at gavene dine er virkelig unike? Hos Optimalprint bruker vi den nyeste trykkteknologien for å lage vakre, unike gaver som dine nærmeste vil sette pris på i mange år framover. Du vil bli overrasket over hvor enkelt det er! Utforsk vårt store utvalg av fantastiske gaver, velg dine favoritter, og gjør det til ditt eget med dine favorittbilder og gjennomtenkte hilsener.

PERSONLIGE JULEGAVER TIL HAM OG HENNE

Optimalprint tilbyr et bredt sortiment av personlige gaver til ham og henne. Med vårt brukervennlige designverktøy på nett kan du lage personlig tilpasset veggdekor, fotolerret, plakater og mer på bare noen få minutter. Hvorfor ikke lage et unikt personlig fotolerret med favorittminnene dine sammen og gi til ham? Og for henne kan du designe en gjennomtenkt personlig plakat med fotocollage som viser din kjærlighet og takknemlighet. Bare last opp favorittbildene dine, legg til tekst og velg fra en rekke bakgrunner og skrifttyper for å lage en virkelig unik gave.

PERSONLIGE JULEGAVER TIL BARN

Barna er julens hjerte og sjel! Det er knapt noe som kan overgå å se spenningen i ansiktene deres når de åpner gavene sine på julaften. Vi tilbyr et bredt utvalg av personaliserte julegaver til barn som sprer litt ekstra juleglede. Hva med å lage en fotobok av barnas uvurderlige kunstverk, slik at de har alt samlet på ett sted og som de kan se tilbake på senere i livet? For eldre barn og tenåringer kan du designe et personlig telefondeksel som viser frem deres unike personlighet.

HUSK JULEKORTET!

Et julekort med unikt design er det perfekte supplement til dine unike julegaver. Hos Optimalprint har vi hundrevis av iøynefallende, originale kort å velge mellom, så du kan legge til den siste personlige detaljen for dine nærmeste. Det intuitive designverktøyet vårt gjør det enkelt å bruke bildene og tekstene dine for å lage et vakkert kort som kan vises fram og deles med andre.