do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 23041
8,0/10 (23041 anmeldelser)
45% rabattKode: FOTONO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få fotobøkene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene


De beste fotobøkene på nett

Lag fotobøker for enhver anledning

Forevige de beste minnene dine eller gi en personlig gave til dine nære og kjære. Velg dine favorittbilder og utnytt deg av våre spesialpriser i dag. Lag personlige fotobøker med reisebilder, bryllupsbilder og andre temaer.

Våre priser inkluderer foto på forsiden
Velg mellom hardt og mykt omslag

7 forskjellige formater

Leter du etter en fotobok i kvadratisk, liggende eller stående format? Mykt eller hardt omslag? Velg formatet som passer best til anledningen

Superenkelt!

Bare velg dine favorittbilder og vi ordner dem i kronologisk rekkefølge, med ett bilde per side. Du kan enkelt legge til eller fjerne bilder, legge til fotooppsett og redigere bildetekst for et vakkert resultat.

Kvalitet til god pris

Vi trykker våre bøker med blekk av premium-kvalitet og papir med slitesterk limbinding. Med pris fra kun 129 kr blir en skreddersydd fotobok en hyggelig opplevelse for lommeboken.

Rask levering

Vi trykker våre bøker med miljøvennlig papir, og de blir trykket så nær deg som mulig. Dette reduserer karbonavtrykket til boken din.

Garantert fornøyd:
App'en er vurdert til 4,8/5 med over 10 000 omtaler

Lag en personlig fotobok i en fei rett fra mobilen din!


Ekstremt enkelt

★★★★★

"Jeg syns det var ekstremt enkelt å lage boken min. Faktisk, så forlot jeg to andre nettsteder fordi de var så kompliserte og vanskelige, og jeg er ganske god med datamaskiner." - Sofie

God kvalitet

★★★★★

"Boken min kom i går og det er underdrivelse å si at jeg er fornøyd. Jeg er så imponert over kvaliteten, den er vakker!." - Sara

FANTASTISK

★★★★★

"Jeg lastet opp bildene mine, la til tekst, organiserte og redigerte boken. Det var enkelt og jeg ble ferdig på kort tid. Boken min ser fantastisk ut!." - Anna

Elsker den!

★★★★★

"Jeg elsker fotoboken min ... kanskje litt for mye haha! Programmet var enkelt å bruke, veldig tydelig og simpelthen fantastisk!" - Nora

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Opprett din første bok

Finnes også i Optimalprint-appen

Fotobok – lag fotobok online

I en tid med smarttelefoner og digitale kameraer tar vi flere bilder enn noen gang for å fange forskjellige øyeblikk av livene våre. Problemet er imidlertid at med så mange bilder spredt over ulike enheter og sosiale mediekontoer, kan det være utfordrende å organisere og nyte disse minnene. Det er her konseptet med en fotobok kommer til unnsetning! Å lage en fotobok er en vakker måte å bevare og gjenoppleve favorittminnene dine på, men også å dele dem med andre på en håndgripelig, men meningsfull måte. Her hos Optimalprint kan du enkelt lage en personlig tilpasset fotobok for deg selv eller en du er glad i, takket være vårt online bilderedigeringsprogram. Ditt personlige fotoalbum kan tilpasses til enhver anledning eller tema, fra bryllup og ferier til bursdager og familiegjenforeninger. Alt du trenger å gjøre er å prøve oss for å finne det ut!

Personlig tilpasset fotoalbum

Med så mange alternativer for å lage fotobøker er det enklere enn noensinne for å konvertere dine digitale bilder til bevaringsverdige minner. Prosessen for å tilpasse og lage fotoboken din er enkel. Til slutt vil du kunne kuratere bilder på en måte som forteller en historie som alle vil sette pris på. Leter du etter flere grunner til å lage en personlig fotobok? Her er noen:


1. Bevare minner: Til tross for å man tar tusenvis av bilder for "Insta", så når deres innflytelse sjelden mer enn post- eller historiefunksjonen. Minnene er helt borte på noen få år som om de hendelsene aldri skjedde. Ved å lage en fotobok kan du samle favorittbildene dine og fortelle livshistoriene dine på en meningsfull måte.


2. Gjør det unikt: En fotobok lar deg presentere din livshistorie på en unik måte. Du kan velge format, bilder og oppsett for å designe en unik fotobok som viser din personlighet til verden.


3. Vis frem ferdighetene dine: Hvis du er en fotograf eller en veteran som liker å vise frem arbeidet sitt, så kan du lage en fotobok på nett. Bruk den som en portefølje for å vise potensielle kunder eller vise favorittbildene dine.


4. Bruk som gave: Personlige fotoalbum er flotte gaver til dine kjære. Enten det er i anledning et bryllup, jubileum, gjenforening eller bursdag, så er en fotobok en utmerket gave som vil bli verdsatt i årevis. Du kan lage en fotobok som en "årbok" for barnets skoleår eller som en eksamensgave til en kjær venn eller et familiemedlem.


5. En rekke alternativer: Hos Optimalprint får du et bredt utvalg av alternativer innen design og trykking av fotobøker. Du kan velge mellom forskjellige formater og størrelser for å lage en perfekt fotobok for dine behov og budsjett. Enten du vil ha små fotoalbum eller en stor, innbundet variant, har vi passende alternativer for alle.


6. Enkel å lage: Bruk vårt online fotobokverktøy for å lage noen av de beste fotobøkene du noen gang har sett! Bare last opp bildene dine og lag noe unikt med bare noen få klikk.


7. Rimelig: Å lage fotoalbum på nett er rimelig. Alle bøkene våre er laget med papir av førsteklasses kvalitet og slitesterk liminnbinding.

Fotobøker til venner

Vennskap er et av livets mest spesielle forhold vi har privilegiet av å oppleve. Det er tross alt de vi er mest komfortable med å dele gleder og sorger, triumfer og nedturer med. Så en av de beste måtene å feire det sterke vennskapsbåndet på er ved å lage de beste fotobøkene i Norge.


Å samle favorittbildene dine til en vakkert designet fotobok kan bevare de spesielle øyeblikkene du en gang delte med vennene dine. Enten du tar med bilder fra eventyrene deres, favorittvitsene deres eller bilder av at dere bare har det oppriktig gøy, kan du være sikker på at fotobøkene vil være perfekte gaver!


En personlig fotobok på nett er en omtenksom gave å gi vennene dine når du vil vise hvor mye du setter pris på vennskapet deres. Enten det er til bursdag, konfirmasjon eller rett og slett fordi du vil vise din takknemlighet, kan du stole på at vår fotobok vil få dine venner til å smile. Hvis du har idéer til fotobøker, så har vi måter å gjøre dem til virkelighet. Når du bestiller en fotobok fra oss, gjør vi vårt beste for å sikre at den når vennen din så raskt som mulig.

Fotobøker – inspirasjon til personlig design

Hvis du leter etter en morsom gave å gi vennen din, kan du bestille en fotobok online. Ikke bare er det en gjennomtenkt og unik gave, men det er også en fin måte å vise frem favorittminnene dine sammen.


La oss snakke om temaer. Du kan gå for en klassisk årsbok, men hvor er moroa i det? Velg i stedet noe som taler til din venns personlighet. Hvis de er glad i mat, lag en bok med bilder av alle de deilige måltidene dere har delt. Hvis de elsker å reise, lag en bok som viser frem alle eventyrene dere har vært på. Når du har bestemt deg for et tema, er det på tide å være kreativ med oppsettet.


Og husk bildetekstene! Dette er din sjanse til å la personligheten din skinne gjennom. Lek deg med ordene og skriv ned interne vitser, eller skriv oppriktige meldinger om hvor mye vennskapet deres betyr for deg. Hvis du føler deg eventyrlysten, skriv bildetekstene på et annet språk eller bruk emojis for å fortelle en historie.


Du kan også legge til det lille ekstra for å få fotoboken din til å skille seg ut. Hva med å inkludere en spilleliste med alle sangene som minner deg om vennen din, eller skriv ut noen av favorittsitatene dine og spre dem utover i boken. Du kan til og med inkludere en oppskrift på favorittmåltidet ditt som dere har laget sammen.

Fotobøker hos Optimalprint

Hvis du vil ha gaveidéer, kan du bestille en fotobok fra Optimalprint. Ikke bare er denne idéen meningsfull, men den er også praktisk. Våre høykvalitets fotobøker er enkle å oppbevare, slik at mottakeren kan nyte disse minnene i årevis. I tillegg tilbyr vi både mykt og hardt omslag. Myke og harde omslag er laget med førsteklasses fotopapir som er laminert som et ekstra trinn for å sikre ekstra holdbarhet.

Som gave ønsker du noe slitesterkt som ser fantastisk ut selv etter mange års bruk. Når det gjelder å gi gaver, kan det være vanskelig å finne noe som er helt unikt og meningsfylt.

Men med fotobøker kan du lage en unik gave som vil garantert bli verdsatt av gavemottakeren.

Så hvorfor vente lenger? Lag fotoboken din nå!