do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 22910
8,0/10 (22910 anmeldelser)
30% rabattKode: CASENO
Produseres i Norge – Rask levering
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

 

Lag ditt personlige mobildeksel på få minutter. Beskytt telefonen din, ta med deg de beste minnene dine og la personligheten din skinne gjennom.

Velg mobilmerket ditt

Velg type deksel

Laget for å beskytte

Beskytt mobilen din med holdbare telefondeksler som er designet for optimal sikkerhet, inkludert støtdemping som beskytter telefonen mot riper eller om du skulle miste den i gulvet. Oppdag våre solide deksler for maksimal beskyttelse.

Kvalitetsprodukter med farger som aldri falmer

Våre mobildeksler bruker den beste teknologien for fargetrykk. Materialet er fleksibelt nok for kvalitetstrykk, men likevel holdbart nok til å tåle daglig bruk i mange år fremover. Dessuten leveres alle telefondeksler med en 100% kvalitetsgaranti.

La personligheten din skinne – gjør telefonen din enda mer personlig

Du kan enten tilpasse mobildekselet ditt eller bruke et av våre forhåndsdesignede deksler. Det kunne ikke være enklere å tilpasse telefondekselet ditt – bare legg til favorittbildene og bildetekstene dine, eller lag noe helt unikt med et personlig design.

Et virkelig bærekraftig produkt

Vi produserer alle våre produkter på bestilling og så nær deg som mulig. Velg vårt økologiske biologisk nedbrytbare telefondeksel for å gjøre kjøpet ditt mer bærekraftig. Lokal trykking gir deg også ekstra fordeler, inkludert raskere levering takket være vårt globale nettverk av trykkerier.

Lag en original og gjennomtenkt gave

Personaliserte mobildeksler er en perfekt gave som viser omtanke. Få dine kjære til å smile med et tilpasset design med morsomme, uforglemmelige øyeblikk de vil se hver dag. Vi har også tusenvis av unike design som viser mottakeren hvor mye du bryr deg.

100% fornøydgaranti

Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd, så sender vi deg et nytt deksel eller gir deg pengene tilbake

BLI INSPIRERT AV FELLESSKAPET OG VENNENE VÅRE!

Takk alle sammen for at dere deltok i konkurransen!

Med 3503 stemmer vil vi gratulere Danielle for å vinne konkurransen!
Og gratulerer til de 2 heldige deltakerne Sara B. med 332 stemmer og Jessica med 205 stemmer.

Følg oss på Instagram @optimalprint for nyheter, konkurranser og mer.

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

Lag et personlig mobildeksel

Finnes også i Optimalprint-appen

Personlige mobildeksler | Optimalprint

Lag et originalt mobildeksel som gjenspeiler din personlige stil med Optimalprint. Alle mobildekslene våre er støtdempende, ripebestandige og laget av materialer av høy kvalitet, slik at du kan være trygg på at telefonen din er godt beskyttet.

Tilgjengelig til et bredt utvalg av telefonmodeller

Vi tilbyr personlige mobildeksler for et bredt spekter av telefonmodeller. Enten du har en iPhone eller Samsung Galaxy, har vi et deksel som passer perfekt til telefonen din.

Velg fra vårt omfattende utvalg av deksler

Uansett hva du ser etter i et mobildeksel, så har vi det du trenger. Fra transparente deksler til sterk beskyttelse – vi har en stil som passer dine behov.

Tough mobildeksel – Våre robuste deksler er bygget for å tåle hverdagens påkjenninger. Med et hardt og likevel lett ytterdeksel i polykarbonat og et fleksibelt innerdeksel TPU, gir disse dekselene solid beskyttelse til telefonen din.

Transparent mobildeksel – Fremhev telefonens design med et gjennomsiktig deksel. Få ditt eget design trykt på et gjennomsiktig telefondeksel med silkematt finish for en unik og stilren look.

Flexi mobildeksel – Supertynne og med tett passform. Disse dekselene gir beskyttelse samtidig som de bevarer fleksibiliteten. Dekselet har en eksklusiv silkematt overflate for direkte trykk, og er laget av støtabsorberende TPU.

Slim mobildeksel – Ekstra slitesterke og supertynne. Dekslene gir god beskyttelse uten å gjøre telefonen din nevneverdig tykkere. De har en glansfull finish, og du kan få designet ditt trykt på den hvite basen.

Biodegradable mobildeksel – For de som leter etter et mer miljøvennlig alternativ, kan vi tilby biologisk nedbrytbare mobildeksler uten å gå på akkord med holdbarheten eller beskyttelsen av telefonen din.