do not visit
50% rabattKode: KOPPNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få koppene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Lag din egen personlige kopp eller drikkeservise på få minutter

Gjør koppen eller drikkeserviset ditt personlig med dine egne bilder, tekst eller ved å velge et av våre mange tilgjengelige design

Hvilket drikkeservise vil du lage?

Vi tilbyr kopper i tre forskjellige størrelser

Velg fargen på innsiden av koppen

Fargene vil aldri falme

Bildene dine trykkes på drikkeservise av høy kvalitet, som tåler selv de kraftigste oppvaskmaskinene og kokende varmt vann. Tilgjengelig i forskjellige kopper og drikkeserviser, spreke farger og størrelser.

Bilder kommer til syne på magisk vis

Fyll din magiske kopp med varm drikke og se når bildene dine plutselig dukker opp. Magiske kopper er i vinden for tiden og er svært populære blant ungdommer. Lag din egen magiske kopp eller gi den som gave til en du er glad i.

Bredeste produktsortiment

Fra klassiske keramiske kopper til elegante porselenskopper, fra varmeskiftende magiske kopper til emaljekopper, reisekopper og vannflasker. Vi har drikkeserviset til enhver anledning. Hva enn du leter etter, så har vi det. Våre kopper og vannflasker er laget av de beste materialene for å sikre at du blir 100% fornøyd. Skill deg ut fra mengden ved å ha den kuleste samlingen av kopper og drikkeflasker.

Premium materialer

Våre kopper er tilgjgengelige i forskjellige materialer, som keramikk i høy kvalitet, premium porselen og nikkelfritt metall. Reisekoppen vår er av næringsmiddelgodkjent rustfritt stål på utsiden og BPA-fri plast på innsiden. Vi vil at du skal få kopper med førsteklasses kvalitet, slik at de varer lenge og gjør et godt inntrykk på gjestene dine. La våre trendy kopper bli et samtaleemne ved å invitere venner og familie på te eller kaffe.

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

100% fornøydgaranti

Dersom du ikke er fornøyd sender vi deg en ny kopp eller gir deg pengene tilbake

Lag en personlig kopp eller drikkeservise

Finnes også i Optimalprint-appen

Drikk med stil: Personlige kopper for alle anledninger

Ingenting er som den første slurken av noe varmt om morgenen. Duften av nytraktet kaffe eller nybrygget te som suser gjennom luften. Det eneste som kan gjøre dette øyeblikket enda vakrere er å starte dagen med en slurk fra favorittkoppen din, se på bilder av barna eller kjæledyret ditt. Hos Optimalprint tilbyr vi en rekke personlige krus som er perfekte for å sette den spesielle touchen til din daglige rutine. Vi har det du trenger, enten du leter etter en kopp med et søtt bilde, en intern spøk eller et morsomt design som taler til din unike personlighet.

Hvorfor personlige kopper?

Personlige kopper er ikke bare for morgenkaffen eller kveldsteen din; de er også den perfekte gaven for enhver anledning. Enten du ønsker å overraske en venn på bursdagen sin, vise at du setter pris på kollegene dine, eller til og med lage et sett med matchende personaliserte kopper til familien din, så er våre personlige kopper den perfekte måten å gjøre det på.


For bursdager kan du lage en kopp med en spesiell melding eller et bilde som minner din kjære om et spesielt øyeblikk. For kollegaer kan du skape litt latter på kontoret med en personlig kopp med en intern vits eller et morsomt sitat. Til familiesammenkomster kan du lage et sett med matchende kopper som feirer deres felles minner og opplevelser. Personlige krus er gjennomtenkte og sentimentale gaver som kan tilpasses med mottakerens navn, en spesiell melding eller til og med et bilde. De er også praktiske og allsidige, perfekte til daglig bruk hjemme eller på kontoret. Og de setter et personlig preg på ethvert rom. Så skaff deg et til dine nære og kjære og gjør dem glade!

Lag dine egne personlige kopper med foto

Vil du piffe opp morgenrutinen din? Så er det tid for å lage personlige krus som skriker: «Dette er kaffen min, og ingen andre skal røre den!» Å lage personlige krus har aldri vært morsommere med våre enkle, brukervennlige koppdesign og tilpasningsverktøy. Her er de enkle stegene for å lage ditt personlige krus:


Steg 1: Velg din type drikkeservise. Vi tilbyr ulike alternativer, inkludert porselen, keramikk, magiske kopper, reisekopper og vannflasker. Velg den typen drikkeservise som passer best til dine behov og preferanser.


Steg 2: Velg størrelse. Vi tilbyr en rekke størrelser fra 325 ml (11 oz) til 483 ml (17 oz), slik at du kan velge den perfekte størrelsen for drikken din.


Steg 3 : Velg en farge for innsiden av koppen din. Du kan velge mellom forskjellige farger for å sette et ekstra personlig preg på koppdesignet ditt.


Steg 4: Last opp bildene dine. Enten det er et bilde av dine nærmeste, lodne venner eller hytta, kan du laste opp et hvilket som helst bilde du liker for å lage en virkelig personlig kopp.


Steg 5: Når du er fornøyd med designet ditt, kan du slappe av mens trykkeriekspertene våre gir liv til dine personlige krus med livlige farger og materialer av høy kvalitet.

Personlig tilpassede kopper som varer

Våre personlige kopper er ikke bare vanlige kopper. De er designet for å tåle enhver morgenstund, uansett hvor hektisk eller kaotisk. Med materialer av høy kvalitet og eksperthåndverk er disse koppet laget for å vare og er perfekte for enhver anledning. Enten du nyter dagens første kaffekopp hjemme eller skynder deg ut døren for å starte dagen – drikkeserviset vårt er slitesterkt og holdbart. De kan også tilpasses for å passe til din unike stil og personlighet.

Farger som falmer

En av de enestående egenskapene til våre personlige kopper er at fargene aldri falmer. Trykkprosessen sikrer at fargene forblir sterke og klare selv etter mange års bruk og vask. I tillegg er drikkeserviset vårt av høy kvalitet designet for å tåle selv de tøffeste oppvaskmaskinene og de varmeste væskene. Dette sikrer at koppen din vil fortsette å se ut og fungere som ny, uansett hvor ofte den brukes.

Kvalitetsmaterialer

Når du kjøper en kopp, så kan materialene som brukes bety alt når det kommer til kvalitet og holdbarhet. Førsteklasses materialer som høykvalitets keramikk, porselen eller rustfritt stål vil sikre at koppen din er holdbar og tåler daglig slitasje.

Å investere i en kopp laget av høykvalitetsmateriale betyr også at den er fri for skadelige kjemikalier eller giftstoffer som kan være til stede i billigere kopper av dårligere kvalitet. Dette er spesielt viktig hvis du liker å drikke varme drikker, ettersom materialer av lav kvalitet kan frigjøre skadelige stoffer i drikken ved høye temperaturer. La oss si det slik: Når du velger en kopp laget av materialer av høy kvalitet, investerer du ikke bare i en funksjonell gjenstand, men et kunstverk.


Personlige krus som tåler mikrobølgeovn og oppvaskmaskin

Krusene våre er laget av materialer av høy kvalitet som høy varme og trykk uten å bli skadet. Dette betyr at krusene dine er designet for å tåle varmt vann, sterke vaskemidler og høytrykksvannstråler uten å gå i stykker eller falme. Dette lar deg raskt og enkelt vaske koppene dine i oppvaskmaskinen, noe som sparer deg for tid og krefter.

Kopp med ditt eget trykk – design etter dine egne ønsker

Har du noen gang blitt irritert over de kjedelige bildekoppene i butikkene? Gammeldagse slagord, umoderne design og ingenting som kan passe som en fin gave til din svigermor? Da er det på tide å lete etter noe med mer stil og klasse.


Enten stilen din er mer minimalistisk eller leken, kan du lage koppen din og gjøre den så personlig som mulig. Vi har kopper som er perfekte til å krølle seg sammen med i en koselig krok, ta med på reise eller til å gi som gave til dine nærmeste. Bli kreativ og velg fra vårt utvalg av personaliserte kopper for å begynne å designe:


Keramiske kopper


Personaliserte reisekopper


Vannflasker


Porselenskopper


Emaljekopper


Magiske kopper

Fra magi til bekvemmelighet – den beste gaven for enhver anledning

Ingenting er bedre i en gave enn allsidighet. Fra vanlige kopper til magiske kopper og holdbare vannflasker, det er alltid et alternativ å velge mellom når du leter etter en unik gave.


Kopper som endrer motiv når det er varm væske i den, vil overraske og gi glede hver gang man nyter en varm drikke. Den fargeskiftende koppen vil avsløre et skjult design eller budskap. På den annen side er personlige flasker perfekte for turgåere, reisende og friluftsentusiaster som trenger en slitesterk og funksjonell beholder for drikkene sine. Dessuten kan disse flaskene tilpasses med mottakerens navn eller en spesiell melding, noe som setter et personlig preg på gaven.


Personaliserte kopper er den beste gaven til kaffe- og teelskere som merch eller som et flott minne for dine nærmeste. De er en fin måte å bringe autentisitet til kjøkkenet eller kontoret på.


Så enten du leter etter en magisk og morsom eller en praktisk og personlig gave, så er fargeskiftende kopper og personaliserte flasker utmerkede valg. Hvis du vil gi en praktisk og personlig gave, er produktene våre akkurat det du trenger.

Lag unike kopper med bare noen få klikk

Med vår brukervennlige app kan du slippe kreativiteten løs og gjøre idéene dine til virkelighet i bare noen få steg. Du kan enkelt tilpasse koppene dine med tusenvis av design med dine favorittsitater, bilder eller grafikk.


Appen vår er designet for å være intuitiv og enkel å bruke, så du trenger ikke å være en IT-ekspert for å lage en vakker personlig kopp. Bare velg design, legg til ditt personlige preg, og voilà! Allerede har du laget en unik og gjennomtenkt gave som vil sette et smil på ansiktene til dine kjære.

Flere personlig tilpassede ting du kan utforske

På nettbutikken vår er personalisering nøkkelen til ekstraordinære og meningsfulle gaver og produkter. Det er derfor vi tilbyr et bredt utvalg av personlig tilpassede produkter, fra kort og fotobøker til veggdekor og klær, slik at du kan tilpasse alt etter eget ønske.


Vi har alt du trenger, enten du ønsker å gi en du er glad i en gjennomtenkt gave eller sette et personlig preg på innredningen din. Våre personlige kort og fotobøker er perfekte for å bevare minneverdige øyeblikk og milepæler. Samtidig lar våre mobildeksler deg forvandle favorittbildene dine til fantastiske deksler som også beskytter mobilen din.


FAQ

Hvordan trykker på design på kopper?

Vi bruker sublimeringstrykk, som innebærer å bruke varme for å smelte sammen blekk på koppens overflate. Designet trykkes først på en spesiell type papir. Når det blir utsatt for varme, forvandles blekkene til gass, og smelter sammen med koppens overflate for å skape et holdbart trykk.

Hvordan fungerer varmeskiftende kopper?

Varmeskiftende kopper bruker et spesialisert termokromt blekkbelegg som reagerer på temperaturen på væsker som helles i koppene. Når varme drikker som kaffe, te og varm sjokolade helles i koppen, endres overflatetemperaturen på koppene og de skjulte designene eller bildene kommer til syne. Dette er mulig med den temperatursensitive teknologien.

Hvilke designalternativer kan jeg velge for min personlige kopp?

Du kan bruke hvilket design du vil på din personlige kopp. Du kan enten skape et unikt design med vårt brukervennlige designverktøy på nett eller laste opp et design fra internett. Du kan ha bilder av høy kvalitet, firmalogoer, personlig tekst og sitater trykt på overflaten på koppene dine. Ettersom vi lar kundene våre velge et valgfritt design, så er designteamet vårt fleksibelt når det gjelder å bringe alle design til liv.

Hvor mange bilder kan jeg ha på koppen min?

Selv om du kan bruke en collage med bilder på koppen din, anbefaler vi å bruke 1–2 bilder av høy kvalitet for å få best mulig resultat. Jo flere bilder, desto mer rotete kan det se ut. Vi mener at «mindre er mer», men føl deg frem og la fantasien løpe løpsk!

Kan jeg legge til tilpasset tekst eller bilder på innsiden av de personlig tilpassede koppene mine?

Hos Optimalprint tilbyr vi tilpasset trykk på kopper med flere alternativer å velge mellom, men vi trykker ikke på innsiden av kopper.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt