do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 22914
8,0/10 (22914 anmeldelser)
30% rabattKode: KOPPNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få koppene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Lag din egen personlige kopp eller drikkeservise på få minutter

Gjør koppen eller drikkeserviset ditt personlig med dine egne bilder, tekst eller ved å velge et av våre mange tilgjengelige design

Hvilket drikkeservise vil du lage?

Vi tilbyr kopper i tre forskjellige størrelser

Velg fargen på innsiden av koppen

Fargene vil aldri falme

Bildene dine trykkes på drikkeservise av høy kvalitet, som tåler selv de kraftigste oppvaskmaskinene og kokende varmt vann. Tilgjengelig i forskjellige kopper og drikkeserviser, spreke farger og størrelser.

Bilder kommer til syne på magisk vis

Fyll din magiske kopp med varm drikke og se når bildene dine plutselig dukker opp.

Bredeste produktsortiment

Fra klassiske keramiske kopper til elegante porselenskopper, fra varmeskiftende magiske kopper til emaljekopper, reisekopper og vannflasker. Vi har drikkeserviset til enhver anledning.

Premium materialer

Våre kopper er tilgjgengelige i forskjellige materialer, som keramikk i høy kvalitet, premium porselen og nikkelfritt metall. Reisekoppen vår er av næringsmiddelgodkjent rustfritt stål på utsiden og BPA-fri plast på innsiden.

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.

100% fornøydgaranti

Dersom du ikke er fornøyd sender vi deg en ny kopp eller gir deg pengene tilbake

Lag en personlig kopp eller drikkeservise

Finnes også i Optimalprint-appen

Drikk med stil: Personlige kopper for alle anledninger

Hvis du elsker å ta bilder, så er ingenting gøyere enn å se fotografiene utstilt! Et lerret med bildene dine tilfører mye personlighet til rommet og gjør hjemmet ditt til et innbydende sted å være, enten det er et fantastisk landskapsbilde på fjellet eller et kjært familiebilde du tok i hagen. Fotolerret kan minne deg om de øyeblikkene i livet ditt som betyr mest. Så ikke hold den dyrebare samlingen din skjult på telefonen eller harddisken din; la oss gjøre dem om til fysisk kunst som du kan dele med alle!


Hos Optimalprint trykker vi bilder på lerret som er både holdbare og flotte å se på. Ved hjelp av banebrytende teknologi og de beste kvalitetsmaterialene hjelper vi deg å gjøre favorittbildet ditt eller et kunstverk til et nydelig fotolerret som vil bli hovedattraksjonen i ethvert rom.

< br>De beste fotolerretene

Bilder på lerret er en populær form for veggdekor, hvor dine egne bilder trykkes på kanvasmateriale. Lerretet spennes på en blindramme, så bildet ditt ser ut som et tredimensjonalt kunstverk som kan henges på veggen. Du kan lage disse fotolerretene med mange bilder som personlige bilder, kjente malerier, digitale design og mye mer. Bilder på lerret kan utstilles hjemme eller på kontoret fordi de er holdbare. Du kan kjøpe dem i forskjellige størrelser, avhengig av hvor du vil henge dem opp.


Hos Optimalprint er vi stolte av å produsere bilder på lerret i førsteklasses kvalitet og levere dem på døra i rekordfart. Alle våre fotolerret lages på lerret av god kvalitet, slik at bildekvaliteten bevares og passer godt overalt i huset ditt. Hvis du lurer på hvorfor du ellers bør bestille et bilde på lerret fra oss, så har vi noen grunner:


Vi er sertifisert innen profesjonell trykking

Gjennom mange års erfaring har vi sannsynligvis mer kompetanse enn noen andre i Norge. Hvert lerret vi bruker til å trykke bildene dine er av høyeste kvalitet, som også er egnet for industriell trykk. Vi garanterer feilfri bildekvalitet uten løsemidler, noe som gjør sluttproduktet trygt for barn og personer med allergier.

God fargegjengivelse og skarpe bilder

Våre bildelerret er av høyeste kvalitet, ettersom vi kombinerer toppmoderne teknologi med profesjonell håndverk for å skape holdbare produkter som tåler tidens tann. I tillegg vil det UV-bestandige blekket hindre de originale fargene i å falme, slik at lerretet ditt alltid viser sterke farger og skarpe kontraster.

Fotolerret

Dine fotolerret er klare til å henges på veggene dine så snart du mottar bestillingen din. Hvert bilde er nøye oppspent på en blindramme av høy kvalitet. Våre robuste og lette rammer sørger for enkel opphenging og mange års glede.

Rask levering

Hvert bilde på lerret du bestiller fra oss vil være klar til å sendes innen 24 timer. Vår produksjonsprosess er supereffektiv og kan produsere fotolerret på kort tid! Det går ikke på kompromiss med kvaliteten, og vi leverer alle trykk i spesialdesignede postesker for å holde innholdet trygt under transporten.

Bestill bildelerret som gjenspeiler stilen din

Bildelerret er flotte gaver av en rekke grunner. For det første viser det mottakeren at du har lagt ned innsats og omtanke i å velge et kunstverk som er tilpasset deres smak og personlighet. Veggdekor (uansett form) kan også være en tidløs gave som mottakeren kan sette pris på i mange år fremover. I motsetning til andre gaver som mister verdi over tid eller blir utdaterte, kan et nøye utvalgt kunstverk til og med bli en verdifull eiendel eller et arvegods for familien.


Allsidighet er en annen fordel ved å gi kunst i gave. Det er utallige temaer, medier og stiler å velge mellom, noe som gjør det enkelt å velge noe som passer enhver smak eller preferanse.


Å bestille fotolerret online som gjenspeiler stilen din har aldri vært vært enklere! For å få fotolerretet til å skille seg ut og bli en uerstattelig del av innredningen din, så har vi noen tips du kan bruke:


Velg dette rette motivet: Det første steget for å tilpasse ditt fotolerret er å velge riktig bilde. Vi anbefaler på det sterkeste å velge et bilde som er av høy kvalitet og meningsfullt. Det kan være et familieportrett, kjæledyrbilde eller et landskapsbilde du knipset på ditt siste eventyr. Uansett hva det er, så ser bilder på lerret mye bedre ut når de er skarpe og klare.


Velg riktig størrelse: Hos Optimalprint kan du få kunst på lerret eller bilde på lerret i et bredt utvalg av størrelser. Enten det er et stort lerret som skal være en «statement piece» eller et mer intimt bilde som skal være en del av estetikken i hjemmet ditt, så har du mange alternativer, fra 20x20 cm og opptil 70x100 cm.


Velg riktig ramme: En riktig blindramme til bildelerret er avgjørende for å få dem til å se bra ut. Vi tilbyr et standard lerret med en 2–3 cm (0,8–1,2") dyp ramme eller en premium stil med en 4 cm (1,6") dyp ramme, som vil gi bildelerretet ditt en moderne eller tradisjonell finish. Våre blindrammer i tre er FSC-sertifiserte og det medfølger et opphengssett for hver bestilling.


Velg riktig fargepalett: Den riktige fargepaletten kan gjøre en enorm forskjell i lerretets estetikk og følelse. Her kan du velge mellom ulike fargealternativer for å skape en look for dine bildelerret så de passer perfekt til interiøret ditt.

Foto på lerret i alle størrelser – horisontalt, vertikalt og mer

Hvis du vil lage tilpassede bilder på lerret, finnes det ikke noe bedre sted enn Optimalprint! Med vårt online redigeringsverktøy kan du raskt gjøre bildene dine til et fantastisk stykke veggkunst. Med en rekke bilder av høy kvalitet å velge mellom, så finnes det alternativer som passer enhver stil og budsjett. Med bare noen få trinn kan du gjøre favorittbildet ditt til en verdifull eiendel som også er perfekt som gave.


Du kan trykke bilder på lerret som passer perfekt til mottakeren, fra feriebilder, og bryllupsbilder til kjæledyrportretter og babybilder. Det være seg enkeltbilder, collager, landskapsbilder eller fotografier på lerret – vi har det du trenger! Du kan også velge mellom horisontale, vertikale og firkantede rammer.

Med Plus-medlemskap får du mange spennende fordeler som gratis og rask levering, en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og andre eksklusive tilbud. Personalisering av dine fotolerret er en utmerket måte å lage unike kunstverk til hjemmet ditt eller for andre, ettersom de også egner seg som gaver. Begynn å designe dine personlige foto på lerret i dag og se hvilken forskjell det gjør for innredningen din.