do not visit
30% på klærKode: KLAERNO
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
8,4 / 10
De mest fornøyde kundene

Handle vårt utvalg av personaliserte klær

Stort utvalg av produkter

Du kan velge forskjellige kutt og produkter med et bredt utvalg av farger og størrelser. Enten du vil ha en standard t-skjorte, en hettegenser til barn eller en t-skjorte for kvinner, har vi det du ønsker!

Kvalitet som varer

Våre klesprodukter er fagmessig laget av de beste materialene, og gir deg unik mykhet og god passform. Med forhåndskrympede stoffer kan du være sikker på at klærne dine holder form og størrelse vask etter vask.

Ingen grense for din kreativitet

Du kan redigere fronten og baksiden av klærne med dine egne bilder og tekst. Du kan også velge mellom hundrevis av fantastisk design vi har samlet for deg.

Personlige klær på Optimalprint

Hos Optimalprint kan du tilpasse et stort utvalg av produkter i toppkvalitet, inkludert t-skjorter, sweatshirts, hettegensere og tanktopper. Med redigeringsverktøyet vårt kan du redigere både forsiden og baksiden ved å legge til dine egne bilder og tilpasset tekst. Du kan også bruke vårt brede designutvalg som spenner fra morsomme og sportsmotiver, til dyr, arrangementer og glade enhjørninger. Lag morsomme t-skjorter, lama-t-skjorter, t-skjorter til utdrikkingslag eller til og med t-skjorter til den spesielle familiebegivenheten.

Skap unike gaver til enhver anledning

Leter du etter gaveideer eller inspirasjon? Kanskje du søker den perfekte bursdagsgaven, eller en gave som er så unik at den ikke finnes andre steder. Våre klær gir gode personlige gaver til alle og for enhver anledning. Enten det er jul, bursdag eller jubileum, sørg for å skille deg ut med en veldig personlig gave. Lag gaver med print-on-demand t-skjorter, tanktopper, hettegensere og sweatshirts. Bare velg et produkt, velg et passende bilde fra designbiblioteket vårt som passer til smaken, hobbyen eller interessen til personen du vil overraske, og legg til ditt eget personlige preg.

Her er noen spennende idéer