do not visit
50% på klærKode: KLAERNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Nytt år, ny deg

Tidsbegrenset tilbud

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Handle vårt utvalg av personaliserte klær

Slipp din kreativitet løs

Skap et unikt utseende eller den perfekte personlige gaven på få minutter. Velg mellom en rekke produkter, inkludert t-skjorter, gensere og sweatshirts, og personaliser dem med bilder, tekst eller velg et av våre kule og trendy design.

Ta stilen din til neste nivå

Få designet ditt trykt på forsiden, baksiden eller på begge sider av plagget ditt. Ta stilen din til neste nivå ved å legge til klistremerker!

Bedre for deg, bedre for planeten

Det har fordeler for deg, bønder og planeten når du velger økologisk. Hvordan kan du gjøre planeten til et bedre sted? Spre budskapet om hvem du er – om hva du bryr deg om!

Perfekt for lag

Tilpass alle mulige aspeker ved lagets utstyr fra stoffet til designet og fra baksiden til forsiden! Eksperimenter med farger, last opp lagets logo, skriv navnene og numrene til lagkameratene dine med våre nye skrifttyper, legg til klistremerker og mer. Viktigst av alt – KOS DEG!

Stort utvalg av produkter

Du kan velge forskjellige kutt og produkter med et bredt utvalg av farger og størrelser. Enten du vil ha en standard t-skjorte, en hettegenser til barn eller en t-skjorte for kvinner, har vi det du ønsker!

Kvalitet som varer

Våre klesprodukter er fagmessig laget av de beste materialene, og gir deg unik mykhet og god passform. Med forhåndskrympede stoffer kan du være sikker på at klærne dine holder form og størrelse vask etter vask.

Ingen grense for din kreativitet

Du kan redigere fronten og baksiden av klærne med dine egne bilder og tekst. Du kan også velge mellom hundrevis av fantastisk design vi har samlet for deg.

100% fornøydgaranti

Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd, så sender vi deg et nytt plagg eller gir deg pengene tilbake

Her er noen spennende idéer

Finnes også i Optimalprint-appen

Skap din egen look

Personlig tilpassede klær – skap en individuell look med Optimalprint

Personlig tilpassede klesplagg er en måte å uttrykke seg selv på med stil! Hvorfor bruke noe som alle andre har?


Med vår tilpassede kleskolleksjon, inkludert hundrevis av design og premium kvalitetstrykte klær til overkommelige priser, kan du skape en unik stil til en lav pris. Vår samling av personlig tilpassede klesplagg er ekspertlaget med de beste materialene, slik at du aldri trenger å gjøre kompromiss med komfort og holdbarhet.


Vi tilbyr også personlig tilpassede klær til barn - du er tross alt aldri for ung til å være stilig! Hva med å skaffe matchende tilpassede hettegensere til hele familien? Trenger du hjelp til å tenke ut et design? Frykt ikke fordi vi har produsert noen av de fineste og mest unike designene i kleslinjen vår, slik at du enten kan velge eller lage ditt eget tilpassede trykk på klærne dine.

Personlig tilpassede klesplagg for å frigjøre din unike stil

Bortsett fra å uttrykke din unike stil og individualitet, kan du også lage klær til vennene dine, ansatte, lagmedlemmer og andre for å skape en lagfølelse. Her er noen andre fordeler med å velge vår personlig tilpassede kleskolleksjon.

Bredt utvalg av personlig tilpassede klær med høy kvalitet

Ønsker du noen kule kortermede skjorter denne sommeren? Vi har det. Leter du etter varme gensere eller hettegensere med unike design? Vi har nok av dem også!


Takket være vårt omfattende utvalg av produkter og design, vil du ha mer enn nok utvalg når du lager dine personlig tilpassede klær. Farger, størrelser, halsutringninger - du finner alt hos Optimalprint.


Dessuten kan du få designet ditt på forsiden, baksiden eller på begge sider av ditt personlige klesplagg. Hvor kult er ikke det? Vi har også noen morsomme klistremerker du kan legge til bildene/logoene/designene dine, for å heve stilen til et nytt nivå!

Trendy design for klestrykk

Betrakter du deg selv som en nerd? Sjekk da ut vår unisex hettegenser, tilgjengelig i seks størrelser og farger. Eller hva med å motivere forbipasserende med en enkel og stilig t-skjorte med sitatet ""Ja, du klarer det""? Så, enten du vil ha noe kunstnerisk eller ønsker å vise frem din smak for popkultur, har vi et produkt for alle!

Bærekraftige personlige klær

Våre trykkemetoder og arbeidsprosesser er mer miljøvennlige enn de fleste andre klesmerkene på nettet i Norge. Dessuten samarbeider vi med etiske klesleverandører for å skaffe den beste kvaliteten av 100% økologisk, bærekraftig produsert bomull.


Husk at våre tilpassbare klær er laget av krøllet stoff med sidesømmer av høy kvalitet. Du får altså perfekt passform og den mykeste følelsen i alle dine tilpassede klær fra Optimalprint.

Rask levering

Vi er stolte av våre raske leveringstider, så du trenger ikke å vente i evigheter for å se stilig ut! Du kan også bruke vår gratis leveringstjeneste ved å melde deg på vårt PLUS-medlemskap.

Flere fordeler for PLUS-medlemmer

Nyt våre førsteklasses tjenester som gratis levering, utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og eksklusive tilbud. Ikke bekymre deg - hvis medlemskapet ikke fungerer for deg, kan du når som helst avbryte det!

Tilpassede klær i Norge - våre produkter

Når du bestemmer deg for om personlig tilpassede klesplagg er et utmerket gavealternativ, bør du vurdere mottakerens personlighet og interesser. For eksempel, hvis de har en spesiell hobby eller lidenskap, kan du inkludere dette i klesdesignet. Hvis de for eksempel er en fan av et idrettslag, kan en personlig hettegenser med deres navn på være en flott gave.

Trykk av personlig tilpassede t-skjorter

En t-skjorte er aldri feil, og vi har massevis å velge mellom. Vår personlig tilpassede kleskolleksjon inkluderer unisex t-skjorter, ring-t-skjorter, v-hals t-skjorter, baseball t-skjorter med 3/4 ermelengde og mer. Bestselgeren er vår unisex premium t-skjorte, designet med ring-spunnet og kammet bomull. Vi vedder på at du vil elske hvordan den føles!


Som nevnt tidligere, er personlig tilpassede klesplagg ofte egnet som lagutstyr. Så hva med vår ""dri-fit"" prestasjons-t-skjorte som kan tilpasses med ditt lagnavn, logo, spillernummer, etc.? Prøv også forskjellige farger, lek med vår variasjon av fonter, legg til klistremerker og ha det gøy!

Personlig tilpassede gensere

Hettegensere og gensere er perfekt for kaldere måneder, så hva med å prøve noe nytt med tilpassede klær denne gangen? Vi har en omfattende samling av personlige hettegensere og gensere, slik at du kan si farvel til kjedelige, ferdiglagde klær!


For nybegynnere anbefaler vi vår enkle unisex hettegenser, tilgjengelig i seks forskjellige nyanser. Denne klassiske, herlige hettegenseren vil holde deg varm på de hardeste vinterdagene. Hvis ikke, legg den over vår unisex genser for ekstra varme. Eller, sjekk ut vår økologiske versjon, laget av 85% økologisk kammet bomull og 15% resirkulert polyester.


Vi har også en klassisk premium hettegenser for kvinner. Denne hettegenseren, laget av bomull og polyester, tilbyr komfort hele dagen og passer godt til alt – jeans, tights, hva enn du vil!

Personlig tilpassede klær for barn

Hvis du vil at barna dine skal se like stilige ut som deg, gå til vår barneklesseksjon, der vi tilbyr et bredt utvalg av produkter, i motsetning til de fleste klesmerker for barn.


Først har vi en babybody med korte ermer, perfekt for sommeren. Den tilbyr en myk og behagelig følelse, slik at spedbarnet ikke lager bråk mens du kler på dem. Bortsett fra det, har vi også babybodys med lange ermer og baby t-skjorter i pastellfarger.


For litt eldre barn har vi økologiske t-skjorter, prestasjons-t-skjorter, hettegensere og mer.

Klestrykk gjort enkelt med Optimalprint

Å lage personlig tilpassede klesplagg med Optimalprint er like enkelt som 1-2-3! Bare velg et produkt, velg størrelse og farge, og klikk på ""Tilpass"". Så kan du legge til ditt eget bilde, tekst eller klistremerker. Hvis du ikke er helt fornøyd med hvordan de tilpassede klærne ser ut, kan du enkelt lagre det som et utkast og komme tilbake senere for å redigere.


Vi har heller ingen minimumskrav for antall klesplagg du må kjøpe, så du kan enten holde din unike t-skjorte for deg selv eller trykke flere sett for venner og familie. Spør du oss, vil vi si at personlig tilpassede klesplagg kan bli flotte gaver, da de viser at du har lagt ned innsats i å velge unike, tilpassede klær til mottakeren.


Så neste gang du planlegger å unne deg en shoppingrunde eller leter etter den rette bursdagsgaven, kom til Optimalprint og sjekk ut våre alternativer for personlig tilpassede klesplagg.


FAQ

1. Kan personlige klær fås i forskjellige størrelser?

Ja, vi tilbyr personlige klær i en rekke størrelser. Du kan lage dine egne personlige klær ved å velge ønsket størrelse fra de tilgjengelige alternativene, inkludert S, M, L og XL. Du kan se alle alternativene for hvert produkt i sortimentet vårt ved å besøke produktsiden.

2. Hvilke materialer består de personlige klærne av?

T-skjortene våre er laget av bomull, selv om det er noen forskjeller avhengig av hvilken type T-shirt du velger. Noen skjorter er laget av 100% ringspunnet bomull, mens andre kan være fremstilt av polyester, være økologisk eller miljøvennlig. Du kan velge det beste alternativet for dine personlige klær når du handler på nettstedet vårt.

3. Hvor lang tid tar det å motta bestillinger på personlig tilpassede klær?

Vi tilbyr rask levering på våre personlige klær, med en leveringstid på 2–5 virkedager. Hvis du bestiller tilpassede T-skjorter eller gensere, kan du forvente å motta bestillingen din innen en uke fra bestillingsdatoen.

4. Tilbyr dere mengderabatter ved bestilling av personlige klær?

Ja, vi tilbyr rabatter på bestillinger med mer enn et visst antall enheter med personlige klær. Vær oppmerksom på at disse rabattene bare gjelder produktprisene og inkluderer ikke trykke- og leveringskostnader. Vi bruker de beste og mest bærekraftige trykkemetodene for å sikre et optimalt resultat.

5. Er det noen begrensninger på designene eller bildene jeg kan bruke til personaliserte klær?

Nei, vi legger ingen begrensninger på designene du lager og ønsker trykt på dine tilpassede klær. Du kan bruke alt du vil, fra dine personlige bilder og tekst til klistremerker som er tilgjengelige i vårt online designverktøy. Vi lar kundene våre brukte fantasien og lage sine unike design.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt