do not visit
50% på klærKode: KLAERNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Nytt år, ny deg

Tidsbegrenset tilbud

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Utforsk vårt utvalg av klær til baby og barn

Baby

Hoodies og sweatshirts til barn

T-shirts til barn

Overlegen kvalitet

Våre babyklær er i 100% bomull og laget for å vare. Babyens sarte hud er trygg fra grove og syntetiske fibre.

Annonser babyens ankomst

Gjør graviditetskunngjøringen enda mer spesiell og unik med en personalisert body eller T-skjorte til storesøster eller storebror. Minner som du kan ta vare på for alltid.

Registrer barnas milepæler

Dokumenter hvert av babyens spesielle øyeblikk og milepæler med en personlig body. Med våre mange design kan du lage unike minnesmerker på få minutter.

Her er noen spennende idéer

Personlig tilpassede babyklær - det enkle valget: Optimalprint

Er du på jakt etter personlig tilpassede klær til din nyfødte i Norge? Da har du kommet til rett sted. Hos Optimalprint hjelper vi deg å skape personlig tilpassede klær for din nyfødte.


Å kle den nyfødte i søte, men komfortable klær er noe mange nye foreldre ser frem mot. Derimot trenger man ofte hjelp til å finne den perfekte balansen mellom utseende og komfort. Hvor fantastisk vil det ikke være å designe personlig tilpassede babyklær som får dine små til å føle seg komfortable? Det er her vi kommer inn i bildet!


Hos Optimalprint hjelper vi deg med å personliggjøre babyklær til rimelige priser, uten å redusere kvaliteten. Du kan enten velge dine egne elementer, eller velge dem fra vårt lager for å designe et antrekk for barnedåpen, eller festen for å avsløre barnets kjønn.


Med vårt lokale produksjonsanlegg, trenger du ikke å vente lenge for å motta bestillingen din.

Design personlig tilpassede babyklær raskt og effektivt!

Du tenker kanskje at det ikke er så enkelt å designe babyklær, men dette er ikke sant. Vi har gjort det enkelt å oppnå akkurat dette. Hos Optimalprint designer du klær i henhold til dine egne ideer. Det finnes ingen grenser for din kreativitet. På vår brukervennlige nettside kan alle designe personlig tilpassede babyklær uten stress! Her er noen alternativer du bør sjekke ut:

Baby-t-skjorter

Våre baby-t-skjorter er tilgjengelige i mange farger og størrelser, egnet for nyfødte og babyer i alderen 3 måneder til 24 måneder (2 år). Disse personlig tilpassede babyklærne er laget av 100% bomull og er utrolig myke å ha på, så du trenger ikke å bekymre deg for at de små blir ukomfortable i deres nye klær. Videre så hjelper vårt selvbindende skulder-til-skulder design med å sikre formen på t-skjorten, noe som hindrer den fra å strekke seg eller trekke seg sammen ved regelmessig bruk. På samme måte holder den ribbestrikkede kragen halsåpningen i god form. Til slutt gir dobbeltnålede ermer og den nedre kanten et renere utsende og økt holdbarhet til babyklærne.

Kortermede klær

Visste du at din samling av personlig tilpassede babyklær også kan inkludere kortermede klær? Vel, med våre tjenester er dette nå en sannhet! Våre kortermede klær er spesielt designet for daglig bruk, for å gi barnet ditt komfort og fin stil hele dagen, hver eneste dag.


Vi vet hvor kresne nyfødte kan være når det gjelder påkledning, og derfor har vi lagt til problemfrie skulderåpninger og en bunnklaff, slik at du kan kle dem på i en hvilken som helst stilling. Videre holder selv-bindende stoff på nakke mansjettene og benåpningene klærne i fin form, så lenge barnet ditt passer inn i dem.


Det beste med disse babyklærne er at du kan bruke dem som når temperaturen stiger eller for rotete lekedager! Våre personlige babyklær er tilgjengelige i 6 lyse og mørke farger, med størrelser fra 0 til 18 måneder.

Langermede klær

Hvis du trenger tilpassede babyklær for vinteren, kan våre langermede klær være det rette valget. Med et design som enkelt kan tas på og av, kan dette være de perfekte babyklærne for enhver tid på dagen.


Dette lange klesplagget kommer i to fargevarianter (svart og hvitt) og det passer for spedbarn opp til 18 måneder. I tillegg gjør knappene (eller trippel knapp-designet) i bunnen det enkelt å åpne og lukke, mens side-sømmene bidrar til holdbarheten på klærne.


Den perfekte blandingen av stil og komfort

Hos Optimalprint fokuserer vi på å skape stilige og komfortable personliggjorte babyklær. Derfor er alle våre skreddersydde babyklær laget av 100% bomull, slik at ingen grove syntetiske fibre irriterer den delikate huden til de små.


Avslappet passform for gutter og jenter med ulike størrelsesalternativerEnten du er ute etter personlig tilpassede jenteklær eller gutteklær for barn, kan du føle deg trygg med våre design. På grunn av den avslappede passformen, kan du tilpasse dine trykk på babyklærne uten å bekymre deg for å gjøre dem ubehagelige. Samtidig er de forskjellige størrelsesalternativene en del av vår innsats for å være til hjelp i barnas voksende år!


Direkte-trykking:Vår direktetrykking med vannbasert blekk er en rimelig og mer miljøvennlig måte å trykke personlige babyklær på.


Rabatter på store bestillinger:Vi tilbyr betydelige rabatter på store bestillinger av personlig tilpassede babyklær.<

Vedlikehold av personlig tilpassede babyklær

Vi vil anbefale følgende vedlikeholdsråd for å sikre at klærne holder seg som nye:


• Ikke rens eller stryk


• Ved maskinvask i varmt vann vri innsiden ut for å beskytte farge og design


• Tørketrommel på laveste hastighet


• Bruk kun blekemiddel uten klor når det er nødvendig

Hvordan tilpasse babyklær på vår nettside?

Når du har valgt ønsket plagg og størrelse, klikker du på fanen ”tilpass” for å begynne tilpasningen. Du kan laste opp egne bilder eller velge blant vårt utvalg av motiver, som inkluderer alt fra skilt og symboler til sitater og emojis! Videre kan du legge til personlig tekst i ønsket font og størrelse eller blande sammen alle elementene. De veiledende marginene på klesbildet vil hjelpe deg med perfekt plassering av elementene du velger på både for- og baksiden. Du kan også følge med på trykk- og designkostnadene i fanen øverst. Når du er ferdig med å designe, legger du resultatet i handlekurven og går videre til betaling.


Tror du at du trenger mer tid for å designe tilpassede babyklær? Da kan du lagre arbeidet ditt og komme tilbake senere for å fullføre det.

Optimalprint - Din alt-i-ett destinasjon for å trykke personlige babyklær

Med høykvalitetstrykk og premium materialer er våre personlige babyklær perfekte for enhver anledning og for vanlig hverdagsbruk. Vårt enkle nettbaserte redigeringsverktøy lar deg tilpasse klær fra enhver enhet med nett!


Hvis du fortsatt har spørsmål om å designe personlige babyklær eller hvordan du bestiller, kan du kontakte oss på vårt telefonnummer.