do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Hver papirtype har en imponerende holdbarhet som sikrer at kortene beholder sin glans og skarphet selv etter mange år. Uansett hvilket papir du velger, kan vi tilby deg premium fotokort til en rimelig pris!

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Kort med avrundede hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. Gi dine tilpassede fotokort en særegen stil som skiller seg ut fra mengden ved å velge avrundede hjørner.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber. Legg til konvolutter som kompletterer dine personaliserte fotokort. Du kan velge mellom standard 110 g/m² hvite selvklebende konvolutter, som er egnet for enhver anledning, og premium 145 g/m² strukturerte konvolutter for spesielle anledninger.

Vakre personlige kort som kan tilpasses

Det finnes ikke noe som sier jeg bryr meg bedre enn personlige kort som er skrevet med omtanke. Uansett anledning kan du få dine nære og kjære til å føle seg spesielle ved å gi dem trykte kort og personlig tilpassede kort laget med kjærlighet på Optimalprint. Vi har kort som passer til enhver anledning, enten det er privat eller til bedrift, og vi lover kvalitet som vil imponere mottakerne. Vi har en rekke maler å velge mellom. Du kan også lage dine egne personaliserte kort ved hjelp av våre brukervennlige designverktøy.

Personlige kort fra Optimalprint

På Optimalprint har vi tilpassede kort til stort sett alle anledninger du kan tenke deg, og de kan lages og leveres i løpet av kort tid. Tiden din er verdifull, så vi gjør vårt beste for å sikre at de personlige kortene når mottakeren raskt og i tide. Her er noen av de mest populære kategoriene med personaliserte kort vi tilbyr akkurat nå:

Takkekort til baby for det nyeste familiemedlemmet

En av de beste måtene å takke familie og venner for gavene deres til den lille, er å gi dem et baby-takkekort. Hvem ville vel ikke bli glad for å få et søtt bilde av din lille solstråle som de kan vise frem i hjemmet sitt? Vi har en rekke vakre maler å velge mellom, eller du kan designe dine egne!

Bryllupskort – la kjærligheten blomstre

Det er på tide å feire kjærligheten deres! Et bryllup er en av de vakreste dagene i livet. Dere har bestemt dere for å dele livets gleder og sorger sammen. Selvfølgelig skal dette feires – med venner og familie. Lag det perfekte settet med bryllupskort for hvert steg av bryllupseventyret deres med våre skreddersydde kort. Lag forskjellige kort til bryllupet ditt, fra «sett av datoen-kort» til «bryllupsinvitasjoner», «RSVP» og «takkekort til bryllup».Slipp kreativiteten løs og trollbind gjestene allerede med invitasjoner og mye mer.

Dåp, nattverd eller konfirmasjon – inviter gjester på en unik måte.

I løpet av livet er det mange vakre seremonier som skal feires. Disse inkluderer offisielle religiøse feiringer som dåp eller konfirmasjon. Disse anledningene deles stort sett med hele familien og venner. I stedet for tradisjonelle invitasjoner og takkekort kan du bruke Optimalprint til å lage unike, personlige kort til de festlige anledningene. Hos Optimalprint finner du design og temaer som passer til enhver feiring. Invitasjoner og takkekort kan gjøres unike med bilder og personlige hilsener.

Bursdagsinvitasjoner til det store selskapet

Vi er aldri for gamle til å feire bursdagene våre! Så feir med stil med dine nærmeste ved å sende personlige kort i Norge, som alle er laget i høy kvalitet. Disse bursdagsinvitasjonene vil garantert få mye oppmerksomhet fra den som får innbydelsen, spesielt hvis du setter et personlig preg på de tilpassede kortene. Feir DEG som du aldri har gjort før med vårt store sortiment av invitasjonskort.

Personlig tilpassede kort

Hvis du ønsker å trykke dine egne kort i Storbritannia, er Optimalprint det beste stedet å gjøre det. Og vi sier det med 100% sikkerhet fordi når det kommer til design og korttrykk, så har vi kompetansen til å få dine personaliserte kort til å skille seg ut! Hvis du lurer på HVORFOR du bør velge personlige kort i stedet for det som allerede finnes andre steder, så les videre.

Vis din omtanke eller si takk til familie og venner

Å sende personlige postkort og trykte kort er en fin måte å uttrykke takknemlighet eller kjærlighet på. I en tid med e-poster og tekstmeldinger kan tilpassede trykte kort som sendes i posten virkelig skille seg ut og vise mottakeren at «du gjorde deg flid» med å vise at du bryr deg. Skriv ut takkekort med en hilsen, og uttrykk følelsene du ønsker å dele. Små gester som venner og familie vil bli glade av.

Som en overraskelsesgave

Hvis du ønsker å skrive ut gratulasjonskort på nettet, trenger du ikke lete lenger enn Optimalprint for å overraske dine nære og kjære. Personlige trykte kort er fantastiske gaver fordi de er stilige og lekre å se på, og de kan formidle budskapet du vil dele. Du sender noe unikt med disse kortene.

Bevar et minne

I en tid hvor alt er digitalt, kan personaliserte kort som man kan ta og føle på, være et evig minne som alltid setter et smil på mottakerens ansikt. Mimre sammen ved hjelp av personlige kort, gjenopplev store øyeblikk som et bryllup eller barnas bursdagsselskaper. Kort med personlige bilder er ikke bare vakre, men de gjenspeiler også følelser og delte øyeblikk.

Personlige fotokort

Du trenger ikke lenger et fysisk trykkeri for å trykke tilpassede gratulasjonskort eller andre trykte kort. Du kan skrive ut personaliserte kort på nettet hos Optimalprint til en rimelig pris. Å skrive ut fotokort har aldri vært enklere enn det er her hos Optimalprint. Velg en papirtype som passer til dine andre trykksaker, og velg blant premium konvolutter for en mer luksuriøs følelse. Kortene våre leveres med skarpe detaljer, har en definert stil og følelse basert på papiret du velger, og kommer med avrundede hjørner.


For å skrive ut gratulasjonskort i Norge, kan du velge mellom eksisterende design og maler eller lage et nytt kort fra bunnen av. Trykte kort og personlig tilpassede fotokort ser bra ut uansett når du har lagt til det mest avgjørende elementet som gjør at det skiller seg ut – nemlig bildet. Så hvis du vil trykke kort på nettet, behøver du ikke se lenger!

Bruk personlige kort til bedriften din

Noen få museklikk og taster på tastaturet er alt du trenger for å lage personlige kort som er klare til trykk. Hvis du vil skrive ut kort i bedriftssammenheng, kan du designe og trykke fotokort på nett her, komplett med din egen logo, bilder og andre elementer. Takk dine lojale kunder, styrk merkevarebyggingen eller påminn kundene om å handle mer ved å sette et personlig preg på de personlige kortene dine, så de sent vil glemme deg. Valgene er uendelige når du har vår tjeneste som trykker personlig tilpassede kort for deg!

FAQ

Hvordan kan jeg gjøre et kort mer personlig?

Et personlig kort handler om å skreddersy designet og meldingen til personen du lager det for. Legg til et personlig bilde som viser et kjært minne, en varmende melding som formidler hvordan du føler overfor personen du gir kortet til, og vær så oppriktig og uttrykksfull som mulig. Bruk små dekorative elementer som klistremerker for å gi kortet ditt det lille ekstra.

I hvilken sammenheng kan man bruke personlige kort?

Personlige kort kan lages og deles til enhver anledning. Så lenge du er nær personen, vil ikke anledningen ha noe å si. Tross alt er personaliserte kort et uttrykk for din forkjærlighet for de som står deg nær. Design personaliserte fotokort til merkedager, bursdager, nyfødte, innflytting, nye jobber, bryllup og mange andre anledninger.

Kan jeg bruke bilder på personlige kort?

Ja, du kan bruke bilder på personlige kort. Å bruke personlige bilder av personen du designer kortet til, eller dine egne bilder eller bilder der dere begge deler et spesielt øyeblikk, kan gi kortet større betydning for mottakeren. Gjør det enda mer personlig ved å legge til en anekdote eller en personlig melding som vennene og familien din vil elske.

Hva er størrelsen på kortene?

Våre personlige fotokort er tilgjengelige i en rekke forskjellige størrelser som foldekort og flate fotokort. Her er noen av størrelsene vi tilbyr: Stor / a5 (21,0 x 14,8 cm) - fals Kvadratisk (14,1 x 14,1 cm) - fals Liten / A6 (10,5 x 14,8 cm) - fals Stor / a5 (21,0 x 14,8 cm) - flat Kvadratisk (14,1 x 14,1 cm) - flat Liten / A6 (14,8 x 10,5 cm) - Flat

Leveres kortene med konvolutter?

Nei, konvolutter vil ikke bli inkludert i kortene dine. Hvis du vil ha en matchende konvolutt for fotokortet ditt, kan du legge den til bestillingen din. Pris for konvolutt tilkommer. Velg mellom vårt utvalg av standard og premium konvolutter, og få den som passer best for dine behov og temaet for kortet. Tross alt er et perfekt kort ufullstendig uten en fin konvolutt.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt