do not visit
50% rabatt på handlenettKode: HANDLENETTNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Nytt år, ny deg

Tidsbegrenset tilbud

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Bær dine ting med stil

Laget for å vare

Våre handlenett er produsert av slitesterk bomull i høy kvalitet og er laget for å vare. Med forsterkede sømmer på håndtakene er de ikke bare solide, men også mer behagelige å bære på.

Fargealternativer

Velg mellom 5 forskjellige farger når du lager ditt eget personlige handlenett i bomull.

Allsidig

Bomullsnett er mer enn bare et fantastisk handlenett. Bruk dem som strandvesker, treningsbag, eller ta dem med til skolen eller jobben sammen med matpakken, PC-en eller bøkene dine.

Den perfekte gaven

Personlige muleposer er unikke gaver. Let at personalisere, du kan tilføje fotos, billeder, tekst eller et af vores fantastiske design. Muleposer er en alsidig accessories, som kvinder elsker at modtage i gave ved alle lejligheder. Så gå i gang med at lave en mindeværdig gave til din bedste veninde.

Handlenett | Optimalprint

Lag et unikt handlenett som gjenspeiler din unike personlighet på en perfekt måte. Ved å bruke det innovative designverktøyet vårt har det aldri vært enklere å designe et personlige handlenett som er helt tilpasset dine ønsker. Enten du vil legge til navnet ditt, et bilde eller favorittsitatet ditt, kan du være sikker på at designet vil tåle daglig bruk takket være Optimalprints høykvalitets trykkmetode.

100% kvalitetsgaranti

Hvis du ikke er fornøyd, kan du gi oss beskjed, så sender vi deg et nytt handlenett eller pengene tilbake.

Finnes også i Optimalprint-appen

Lag ditt eget handlenett

Handlenett med trykk

Personlig handlett med trykk fra OptimalprintOptimalprint tilbyr et fantastisk utvalg av personlig trykte handlenett som garantert vil glede deg og alle de som får det i gave. Enten du vil gjøre ærend for å handle dagligvarer eller shoppe på kjøpesenteret, vil våre tøyvesker løfte stilen din.

Våre personlige tøyvesker er tilgjengelige i to varianter: standard og premium. Selv om vi garanterer utmerket kvalitet for alle våre handlenett, ligger den eneste forskjellen mellom disse alternativene i vekten og tykkelsen på materialet.

Tilpassede tøyvesker med trykkPersonlig tilpassede tøyvesker tilbyr et lerret for kreativt uttrykk og er den enkleste måten å vise din stil. Gjennom tilpassede design som inkluderer sitater, personlige kunstverk og bilder og noen ganger en blanding av både sitater og bilder, kan du enkelt lage et personlig tilbehør som skiller seg ut fra mengden. Det er lekende lett å lage personlige handlenett! Vårt intuitive designverktøy lar deg laste opp det tilpassede designet i løpet av sekunder og velge ønsket farge og størrelse. Vis frem din kunstneriske teft til verden.

Personlig trykk på handlenett NorgeHar du fått øynene opp for en utrolig veske i favorittbutikken din som ikke har forlatt tankene dine? Hvis designet er det som vakte oppmerksomheten din og du vil ha det samme uten å gå på akkord med budsjettet ditt, kan våre personlige tøyvesker tilby et kostnadseffektivt alternativ i høy kvalitet. Disse stilige og miljøvennlige veskene kan tilpasses med ethvert design du kan komme med – det være seg inspirert av en eksisterende trend eller ditt eget design.

Handlenett med logo

< Br>
Våre tilpassede handlenett er også et flott alternativ for å lage firmavesker for å markedsføre merker. Design selskapets logo og last den opp for å trykke tilpassede salgsfremmende bomullsnett. Har du et kommende bedriftsevent og ønsker å dele ut handlenett med firmalogo som gaver? Bruk plattformen vår til å designe og bestille dem på få minutter.

Bærekraftige handlenett med trykkVi jobber stadig med bærekraft etter hvert som kundene våre blir mer og mer miljøbevisste for hver dag. Våre handlenett bruker bærekraftig bomull og trykkemetoder fra ansvarlige leverandører. De er et vitnesbyrd om vårt engasjement for bærekraft så mye som de er en skjønnhet å se.

Å bruke miljøvennlige materialer og trykkemetoder for å lage våre handlenett hjelper oss å holde virksomhetens miljøpåvirkning på et minimum. Hvis du er blant våre miljøbevisste kunder og foretrekker miljøvennlig shopping, vil du elske våre tilpassede handlenett med trykk for å fremme stil, eleganse og bærekraft på samme tid.

Personlig tilpassede handlenett uten minimumsbestillingIkke alle selskaper oppgir et minimum antall for bestilling. Å lage tilpassede tøyvesker med Optimaloprint betyr at du ikke trenger å bekymre deg for noen minimumsantall. Du kan velge å legge å bestille bare ett eller et større antall handlenett; Valget er ditt.

Ettersom det ikke er noen minimumsbestilling, kan du bestille det antallet du trenger – når du trenger det! Enkelt sagt, med Optimalprint får du dekket alle dine behov til rimelige priser og ingen ekstra leveringskostnad.

Handlenett av høy kvalitet, trykkes lokalt i NorgeVi skriver ut alle våre tilpassede handlenett så nær plasseringen din som mulig, ved å bruke vårt omfattende nettverk av lokale trykkeripartnere i forskjellige land. Dette hjelper oss med å redusere forsendelses- og leveringstidene slik at du raskt kan motta bestillingen din.

Denne lokale produksjonsmetoden reduserer ikke bare leveringstiden så du kan motta bestillingen din på kortest mulig tid, men reduserer også effektivt transportavstand og karbonutslipp. Noen ganger kan det hende vi må produsere bestillingen din med en trykkeripartner i et annet land, men det er bare for å sikre at du bare mottar produkter av god kvalitet.

FAQ

1. Hvor kan jeg legge til min firmalogo eller slagord på personlige handlenett?

Du kan laste opp merkevaredesign, komplett med firmalogoen og slagordet, ved å bruke designverktøyet og plassere det på handlenettet. Vårt brukervennlige designverktøy gjør det enkelt å lage skreddersydde design for ditt handlenett med branding uten designkunnskaper. Når du er fornøyd med hvordan designet ser ut, kan du gå videre med bestillingen. Plasseringen av firmalogoen og slagordet på den trykte tøyvesken vil avhenge av deres posisjonering i designet.

2. Hvilke designalternativer tilbyr dere for handlenett?

Vi tilbyr et bredt spekter av design for våre handlenett, fra dyre- og naturtrykk til abstrakte mønstre og sitater i funky skrifttyper. Du kan også finne alternativer for anledninger som jul og uteksaminering. Med så mange forskjellige designalternativer vil du helt sikkert finne noe for deg.

3. Kan jeg bestille bare ett tilpasset handlenett?

Ja, du kan bestille bare ett tilpasset handlenett hvis du vil. Avhengig av dine behov, kan du også bestille handlenettene våre i bulk. Vi legger ingen begrensninger i antallet handlenett som trykkes og bestilles hos oss; Vi ønsker å gjøre kjøpsopplevelsen din så smidig som mulig. Vår policy om ingen minimumsbestilling hjelper oss å holde oss et skritt foran andre, og våre kunder elsker oss for det!

4. Hvordan kan jeg designe min personlige tøyveske?

Det er kjempelett å designe en personlig tøyveske som gjenspeiler din personlighet hos Optimalprint. Vårt brukervennlige designverktøy har alt du trenger for å lage ditt skreddersydde design. Det lar deg enkelt laste opp det tilpassede designet og velge ønsket kvalitet, farge og størrelse før du kan legge til det endelige designet i handlekurven. Designverktøyet har en forhåndsvisningsfunksjon som lar brukere sjekke designet før de går videre til kassen.

5. Hvilket materiale er handlenettene laget av?

Våre personaliserte handlett er laget av bomull. Trykte bomullsvesker er et ideelt valg når du skal bære hverdagens nødvendigheter uanstrengt. Et bomullsnett passer også godt til alle typer klær og har en tidløs appell til det. Våre bomullsvesker er slitesterke og holdbare og kan lett bære tunge gjenstander uten at de revner eller at håndtakene løsner.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt