do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Uansett hvilket papir du velger, vil vi levere et førsteklasses fødselskort til en fornuftig pris.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Kort med avrundede hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. Marker babyens ankomst til verden med en storslått kunngjøring laget med stilriktige avrundede hjørner. De runde hjørnene gir kortet ditt en moderne look.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber.. Når du velger en premium konvolutt løfter du ikke bare anledningen, men det strukturerte papiret beskytter også babykortet mot skader.

Våre fantastiske fødselsmeldinger – trykt i Norge

Et barn kan forandre livet ditt på mange måter, og det er verdt å feire når et nytt barn kommer til verden. Men før du gjør det, hvorfor ikke involvere venner og familie? Fødselskunngjøringer er en perfekt måte å dele gleden din og fortelle alle om det nye tilskuddet. Denne artikkelen vil utforske ulike typer fødselskort og forklare hvordan du kan lage noen fantastiske kort selv.

Hva skal være med i en fødselskunngjøringskort?Før vi går inn på typene fødselskunngjøringskort, er det verdt å sette en standard for hva de alltid bør inneholde. Fødselskunngjøringer er fysiske kort som vanligvis inkluderer navnet på babyen, dato og tidspunkt for fødselen. Avhengig av din individuelle stil og preferanse kan du også inkludere et bilde av den nyfødte, kanskje en dikt eller til og med en lenke til en nettside med ytterligere informasjon som bilder og oppdateringer.

Typer fødselskunngjøringskortFødselskunngjøringskort kommer i alle slags former, størrelser og varianter. Det er ingen regler for hvilket kort du velger - så lenge det gjenspeiler ditt spesielle øyeblikk. Denne delen vil utforske noen populære stiler for fødselskunngjøringskort og hva de har å tilby.

Fotokort for fødselskunngjøringerSom navnet antyder, har fotokort for fødselskunngjøringer bilder av den nyfødte (eller familien) på kortet. Du kan enten legge til ett bilde, eller flere bilder på begge sider av kortet. Dette er perfekt for de som ønsker å visuelt dele det vakre nye tilskuddet med verden.


Hvis du leter etter et personlig babykort, kommer du ikke nærmere enn dette. Det er enkelt å lage et fotokort for fødselskunngjøringer med Optimalprint sin online designverktøy. Bare last opp ditt favorittbilde, velg størrelse og format for kortet, velg en mal og legg til eventuell ekstra tekst du ønsker å inkludere på baksiden. Du kan også velge fra deres bibliotek med eksisterende design eller lage noe unikt med Optimalprints tilpasningsalternativer.

Tradisjonelle kunngjøringskort for nyfødteDu kan alltid velge en mer formell tilnærming til dine kunngjøringskort for nyfødte ved å holde deg til selve meldingen - 'vi har akkurat fått en baby'. Ok, kanskje ikke akkurat med de ordene, mer sannsynlig noe litt mer poetisk! Tradisjonelle kort er vanligvis firkantede eller rektangulære og har en enkel melding om din nyfødtes ankomst. For de som ønsker å holde ting lavmælt, er tradisjonelle fødselskort et ideelt valg. Hos Optimalprint finner du mange alternativer som passer denne stilen - fra fet typografi til enkle svart-hvitt-design - og du kan alltid legge til et personlig preg med et bilde eller et meningsfullt sitat.

Kunngjøringer med fokus på kjønnIkke alle foreldre ønsker å vite babyens kjønn på forhånd - noen venter til dagen og vil bli overrasket. Hvis du tilhører denne gruppen, er det sannsynlig at de rundt deg også er spente på å endelig få vite om de vil møte en gutt eller jente. Ta opp elefanten i rommet med et kunngjøringskort som fokuserer på kjønn. Kort med fokus på kjønn har vanligvis nøytrale farger og bilder på forsiden, og avslører babyens kjønn når de åpnes. For eksempel kan en kunngjøring om en jentebaby ha en tradisjonell rosa farge og vakre prinsesseillustrasjoner, mens en kunngjøring om en guttebaby kan være blå med sjarmerende prinskarakterer. Denne typen personlig babykunngjøring fungerer også for de som fant ut babyens kjønn på forhånd og ønsker å inkorporere det i kortdesignet. Som alle Optimalprints kort kan du enkelt lage kunngjøringer med fokus på kjønn online ved å velge en mal og tilpasse farger, bilder og tekst etter dine behov.

Hvordan gjøre fødselskunngjøringskortene dine minneverdigeFødselen av et barn er et øyeblikk du aldri vil glemme. Så hvorfor ikke gjøre minnet så vakkert som mulig? Nyfødtkort har ikke bare en funksjonell hensikt med å dele gode nyheter med venner og familie - de blir også flotte minner når de gjøres riktig.


Her er noen tips som kan hjelpe deg med å lage den beste fødselskunngjøringen mulig:

Gjør fødselskunngjøringen unikDe beste babykunngjøringene er de som skiller seg ut fra mengden. Alle kan gå ned til festbutikken og kjøpe en generisk pakke med babyankomstkort - men hvorfor ikke lage noe spesielt? Hvis du lager dine egne babykunngjøringskort, ta deg tid til å utforske forskjellige alternativer og finn en stil som appellerer til deg. Internett er fullt av flotte ideer å jobbe med, og Optimalprint tilbyr mange tilpasningsalternativer for å lage noe virkelig spesielt.

La babyen din være i sentrum for fødselskunngjøringenHvis du inkluderer et bilde av babyen din, sørg for at det skiller seg ut. Er kortet ditt dristig og fargerikt? Velg da et svart-hvitt bilde - eller motsatt. Tenk også på teksten på fødselskortet ditt: håndskrevne skrifttyper gir en mer intim følelse, mens moderne skrifttyper kan se flotte ut når de brukes med måte.

Fortell en historie med fødselskunngjøringen dinI stedet for bare å oppgi fakta om barnet ditt, benytt sjansen til å fortelle en historie. Del noen morsomme anekdoter om graviditeten eller fødselsopplevelsen - alt som gir leserne innsikt i hvordan den lille kom til verden.

Prioriter kvalitetFødselskunngjøringskort holder ikke bare familien informert om et nytt tilskudd, de er også fantastiske minner. Sørg derfor for at dine er av høyeste kvalitet. Optimalprint tilbyr profesjonelle kort som garantert imponerer. Vårt brede utvalg av størrelser, utfresinger, oppsett, finish og papirtyper gjør det enkelt å lage den perfekte fødselskunngjøringen for den lille.

Begynn å lage dine personlige babykort med Optimalprint i dag!Ingenting kan forberede deg på reisen som foreldre som ligger foran deg - men du kan i det minste sørge for at babyens første introduksjon til verden blir minneverdig. Med Optimalprint har det aldri vært enklere å lage fødselskunngjøringskort. Alt du trenger å gjøre er å velge en mal for fødselskunngjøring, legge til dine egne personlige preg og se gratulasjonene komme inn!

FAQ

1. Hva skal jeg skrive i et fødselskort?

Fødselskort introduserer babyen din for verden, så ta med et bilde av den lille sammen med babyens navn, fødselsdato, tid og sted for fødselen, og ikke minst hvor mye babyen veier. Dessuten kan du skrive en melding om hvor lykkelige dere er som nybakte foreldre.

2. Hvem bør jeg sende fødselskortet til?

Babykort for å melde om babyens ankomst sendes vanligvis til familie, venner og pårørende for å dele den gledelige nyheten. Fødselskort kan også sendes til dine kolleger og naboer, avhengig av relasjonen deres. Hvis du har til hensikt at kortene skal fungere som invitasjoner til en feiring av babyens fødsel, kan du sende dem til alle du vil invitere til selskapet.

3. Hvilke temaer tilbyr dere til fødselskort?

Vi tilbyr en rekke alternativer i kategorien fødselskort og babykort, for eksempel kort for babygutter, kort for babyjenter, kort for tvillinger, babykort med foto, klassiske kort og moderne kort. Disse kortene er tilgjengelige i forskjellige størrelser, orienteringer, farger og med forskjellig beskjæring. Vi tilbyr også fleksibiliteten til å lage ditt eget design, dette kan du finne under «Bestselgere» på denne siden.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt