do not visit
50% rabattKode: KORTNO
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid

Helhetlig design med våre matchende sett

De fleste av våre design kommer i matchende sett for å tilby deg og dine gjester en helhetlig stil. Matchende sett inkluderer sett av datoen-kort, invitasjoner og svar utbes-kort, brevpapir og takkekort. Velg settet du liker, avhengig av din spesielle stil, og tilpass dem med dine personlige bilder og inderlige meldinger. Våre design vil sikkert forlate gjestene dine i ærefrykt for din smak.

Bestill personlige prøver

Er du fortsatt usikker på ditt valg av kort? Velg hvilket som helst design, personliggjør det med tekst og bilder og motta en prøve innen 2 virkedager. Velg fra en rekke moderne, klassiske og rustikke design for å utfylle bryllupstemaet ditt og bringe visjonen din til liv. Du trenger ikke å betale for prøvene, bare for det faktiske kortet.

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Selv om alle disse papirvariantene er flotte for et bryllupsinvitasjonskort, vil Premium Matt Paper gjøre det beste valget for en ekstravagant bryllupsinvitasjon.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Bryllupsinvitasjoner med avrundede hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. Sett bryllupsinvitasjonen fra hverandre ved å velge våre utsøkte rundkantede invitasjonskort. De runde kantene på kortene vil bringe et element av sofistikering og unikhet til den generelle designen, samtidig som de samsvarer med det nåværende moderne utseendet til invitasjonskort.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber. Strukturerte konvolutter med grove naturlige fibre handler om utstrålende stil for en ekstravagant anledning! Våre utsøkte konvolutter av høy kvalitet vil holde dine personaliserte bryllupsinvitasjoner og eventuelle pyntegjenstander du vil legge til. Bruk disse luxe -konvoluttene til å skli de vakkert designet personaliserte bryllupsinvitasjonskortene inn og gi dem med stil.

Bryllupsinvitasjoner – spre kjærligheten!

Bryllupsdagen er en av de viktigste hendelsene i en persons liv. Så naturlig nok har innbydelsen du skal sende ut et enormt potensial for å skape et godt førsteinntrykk på gjestene dine. Skreddersydde, personlige bryllupsinvitasjoner laget på Optimalprint er en fantastisk måte å vise alle at bryllupet ditt er en unik begivenhet som er verdig sin tid og beundring. Når du lager personlige bryllupsinvitasjoner, sikrer du at hver detalj på kortet, fra designet til ordene som brukes, skildrer din kjærlighet, personlighet og bryllupstema på en perfekt måte.


Tilpassede bryllupsinvitasjoner er også en fantastisk måte å få gjestene dine til å føle seg spesielle fordi du tok deg tid til å lage en bryllupsinvitasjon bare for dem. Og når du får noen til å føle at du verdsetter deres tilstedeværelse på din spesielle dag, så vil de helt sikkert vise sin støtte og dele gleden med deg!

Elegante bryllupsinvitasjoner

Vårt store sortiment av elegante bryllupsinvitasjoner er laget med omtanke i Norge. De kan tilpasses etter ønske, og du kan velge design fra et bredt utvalg av stiler, alt fra rustikk og elegant til morsomme og moderne. På toppen av det hele kan du tilpasse bryllupsinvitasjoner med farger, temaer, skrifttyper og personlige ord. Hvis du lurer på hvorfor du velge personlig tilpassede bryllupsinvitasjoner i stedet for å kjøpe standard invitasjonskort, så har vi svaret her.

Bygg opp forventningene

Personlige bryllupsinvitasjoner er flotte hvis du vil skape spenning og forventning for gjestene dine. Ved å sende vakre og unike bryllupsinvitasjoner, setter du tonen for den store begivenheten og lar gjestene dine vite at de kan vente seg en uforglemmelig dag.

Gjenspeil din personlige stil

Personlige bryllupsinvitasjoner uttrykker din personlige stil, personlighet og tema for arrangementet på en måte som standard bryllupsinvitasjoner ikke kan. Du kan tilpasse kort nettopp slik du vil, takket være våre talentfulle designere, og få et produkt som virkelig representerer dere som et par.

Få gjestene til å føle seg spesielle

Tilpassbare, personlige bryllupsinvitasjoner viser at du setter pris på gjestene dine, og at det er viktig for deg at de er til stede den store dagen din. Tross alt tok du deg tid til å lage noe som virkelig er spesielt i stedet for å nøye deg med noe generisk.

Gjør begivenheten minneverdig

Bryllupet ditt er et spesielt og unikt event, og personaliserte bryllupsinvitasjoner gjenspeiler det. Ved å lage personlige invitasjoner, kommuniserer du at bryllupet ditt kommer til å bli et arrangement som gjestene ikke vil gå glipp av!br>
Et minne for livet

Personlige bryllupsinvitasjoner er vakre og har mye mening. Det er derfor ikke så forunderlig at så mange mennesker liker å beholde dem som et minne! Disse bryllupsinvitasjonene kan være en påminnelse om din spesielle dag i årene som kommer. Når du bestiller bryllupsinvitasjoner fra Optimalprint, kan du være sikker på at de vil få en plass i gjestenes hjem som suvenirer.

Bryllupsinvitasjoner med foto

Et bilde er verdt tusen ord, og når det gjelder bryllupsinvitasjoner, tror vi at de blir enda mer minneverdige når du legger til et bilde.Tross alt er det få ting som ser bedre ut enn det kommende brudeparet i en kjærlig omfavnelse eller beruset av glede og spenning. Her er noen få grunner til å lagebryllupsinvitasjoner med foto:

Personlig preg

Ingenting uttrykker følelser slik bilder gjør. Uansett hvor mange eller hva slags tekster eller grafikk du bruker, kan de ikke måle seg mot følelsene et bilde fremkaller hos mennesker. Et bilde på bryllupsinvitasjonene gjør dem unike og minneverdige, noe som vil skape et varig inntrykk på gjestene dine. Dessuten vil gjestene gjerne se blinkskuddene før bryllupet og før de ser deg personlig på din store dag.

Sett stemningen

Bildet du bruker til Invitasjonene setter tonen for bryllupet ditt og kan gi gjestene dine en følelse av temaet og stilen i bryllupet ditt. Det være seg et destinasjonsbryllup eller en intim sammenkomst med nære venner og familie, riktig design kan si hva gjestene kan forvente seg ved å delta i bryllupet.

Uendelige muligheter

Noe av det beste med bilder er at du har mye fleksibilitet når du lager bryllupsinvitasjoner i designverktøyet vårt. Enten du ønsker en formell stil eller et morsomt bilde, eller noe i mellom, kan du gjenskape det øyeblikk som gjenspeiler personligheten din. Som par kan du lage en invitasjon som virkelig representerer forholdet deres.


Hvis du er usikker på hvordan sluttproduktet vil se ut, så tilbyr vi gratis prøver levert på døren innen 2–3 virkedager. Alt du trenger å gjøre er å velge design, tilpasse det som du vil med tekst eller bilder, og velg alternativet for gratis prøver. Hvis du opplever problemer med designet eller noe i forbindelse med leveringen, så ikke nøl med å kontakte oss. Vi vil gjøre vårt beste for at prosessen skal være så enkel som mulig, slik at du kan fokusere på det som betyr mest – bryllupet ditt.

Det perfekte kreative innslaget til bryllupet ditt

Bryllupet skal være en av de vakreste dagene i livet ditt. Planlegg denne dagen fra morgen til kveld nøyaktig slik du drømmer om. Med Optimalprint ved din side kan du sette en magisk stemning for bryllupet ditt. Dette starter allerede med sett av datoen-kort. Bryllupet er ikke alltid helt ferdig planlagt – men gjestene bør holde akkurat denne datoen ledig. Disse kortene vil senere bli fulgt av den faktiske invitasjonen til bryllupet. Avhengig av designet du velger, kan du også inkludere dette på den store dagen. Med Optimalprint, kan du foruten invitasjoner også designemenykort for festmåltidet og drinkene som skal serveres i bryllupet ditt, eller du kan lage kirkeprogram eller vielsesprogram. Matchende bordkort for gjestene håndterer ikke bare bordplasseringen, men setter også en siste finish på bordpynten. Bruk de spesialdesignede kortene som et unikt tilbehør i bryllupet ditt. Alle typer kort kan lages i samme design, som en rød tråd gjennom bryllupsplanleggingen og bryllupsdagen din.


Og etter bryllupet? Da er det på tide å si takk til alle de kjære gjestene. Sammen har dere feiret den store kjærligheten og gjort dagen din minneverdig. Med et >takkekort til bryllup, kan du uttrykke din takknemlighet og la gjestene mimre tilbake til bryllupsdagen.

Rustikke, moderne invitasjoner, invitasjoner til destinasjonsbyllup – Tilpass bryllupsinvitasjonen din

Enten det er rustikke bryllupsinvitasjoner, moderne bryllupsinvitasjoner,botaniske bryllupsinvitasjoner, eller andre typer kort til bryllupet, så lager vi dem alle her på Optimalprint. Se oss som din totalleverandør av alt brevpapir og kort til bryllupet ditt. Designene kommer i matchende sett for å skape en spesifikk stil og følelse med en rød tråd, fra sett av datoen-kort til invitasjoner og svarkort og til og med takkekort til bryllupet.


Bla gjennom en variert katalog med forskjellige stiler, som klassisk, botanisk, blonder, moderne, krittavle, rustikk, romantisk, destinasjonsbryllup og mye mer! Ta kontroll over malene og finjuster forskjellige elementer etter din smak. Vi tilbyr et bredt spekter av tilpassbare bryllupsinvitasjoner for å gi liv til din visjon. Våre erfarne designere vil samarbeide tett med deg for å lage en invitasjon som virkelig fanger essensen av bryllupet ditt.


Så hvorfor vente?Begynn å tilpasse bryllupet ditt i dag og lag en invitasjon som gjestene dine aldri vil glemme. Stol på oss, innsatsen vil være verdt det når gjestene dine mottar den personlige invitasjonen.

Abonner på Optimalprint Plus

Bestill dine personlige bryllupsinvitasjoner nå på Optimalprint.no. Vi leverer GRATIS og RASK når du blir en Optimalprint Plus-abonnent. Du vil også få nytte av en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og få andre gunstige tilbud gjennom året. Hva venter du på? Lag dine unike bryllupsinvitasjoner og fortryll gjestene dine!

FAQ

Er det noen designalternativer tilgjengelig for bryllupsstil eller tema?

Ja, vi har noe for enhver smak. Fra moderne og intrikat til klassisk og minimalistisk tilbyr plattformen vår et bredt spekter av designalternativer som du kan utforske for å finne den beste kampen for bryllupstemaet ditt. Du kan også laste opp ditt eget favorittdesign i tilfelle du vil gå for et høyt personlig design. Våre designere kan også veilede deg i å velge din ideelle design fra våre tilgjengelige alternativer eller oversette din egen design definitivt til bryllupsinvitasjonen din.

Er det mulig å be om prøver på personlige bryllupsinvitasjoner?

Ja, Optimalprint spesialiserer seg på å lage personlige bryllupsinvitasjoner. Du kan velge et hvilket som helst design du liker og gjøre det om til en vakker, personlig bryllupsinvitasjon ved hjelp av våre dyktige designere. Du kan enten bruke våre eksisterende alternativer for fargepalett og design eller laste opp ditt eget design. Teksten i invitasjonen kan også være din egen. Du kan til og med bla gjennom våre eksisterende tekstmaler hvis du trenger hjelp til å skrive en tematisk melding for å sette den rette tonen.

Hva er prosessen for å skrive en bryllupsinvitasjon?

Det er ingen fastsatt måte å skrive en bryllupsinvitasjon på. Generelt bør du sørge for å inkludere viktige detaljer om den spesielle dagen din, for eksempel dato og klokkeslett, en høflig invitasjon til bryllupet, parets navn og veibeskrivelse for å komme til lokalet. Invitasjonen bør også gi et glimt av den unike estetikken som representerer deg som et par annet enn å dele viktig bryllupsinformasjon. Sett ditt personlige preg på invitasjonen, spesielt hvis bryllupet er mer ukonvensjonelt.

Hvem skal være på gjestelisten for bryllupsinvitasjoner?

Det er ingen regler vedrørende hvem som skal bli invitert til bryllupet ditt. Gjestelisten din skal inneholde alle de menneskene du inderlig ønsker å sende bryllupsinvitasjonen til. Vanligvis vil listen inneholde slektninger, venner, kolleger, venner i nabolaget og andre som du kanskje kjenner fra andre steder. Ikke begrens deg til hvor mange mennesker du skal invitere. I stedet kan du invitere så mange mennesker du vil fordi det er din store dag!

Når er det ideelle tidspunktet å sende bryllupsinvitasjonene mine?

Tidsrammer for sending av bryllupsinvitasjoner kan variere fra person til person, ettersom venner, familie og kolleger kan være spredt over hele landet eller kloden. Men som en tommelfingerregel bør bryllupsinvitasjoner være sendt seks til åtte uker før bryllupsdatoen. Hvis du legger ved svarkort i tillegg, bør gjestene svare en måned før bryllupet.

Hvilken type bryllupsinvitasjon anbefales for å oppnå den beste effekten?

Det er ingen måte å si hvilken type bryllupsinvitasjon som kan få best effekt, ettersom hvert bryllup er unikt, og det samme er enhver invitasjon. Å velge minimalistiske design for invitasjoner kan imidlertid ha en dyp effekt på gjestene. Kombiner en vanlig bakgrunn med bryllupsfargen og bruke en dristig skrifttype i en skimrende eller reflekterende fargetone og papir med tekstur for å legge til en særegen visuell appell. Få invitasjonen din til å skille seg ut og få alles oppmerksomhet.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt