do not visit
60% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber.

Si det riktig med takkekort til bryllup fra Optimalprint

Den store dagen med alt du kan forestille deg, omgitt av venner og familie. Du vil alltid verdsette gleden, bildene og minnene fra den store dagen. Uttrykk takknemlighet til alle dine kjære som var med og feiret din spesielle dag med personlige bryllupstakkekort fra Optimalprint. Det er ingen bedre måte å vise din takknemlighet på.


Bla gjennom vårt utvalg av design, last opp ditt eget bilde og en melding, og velg mellom ulike papirstiler, kantbehandlinger og konvolutter. Du kan være sikker på at de ferdige kortene vil se perfekte ut, takket være vår bruk av førsteklasses trykketeknologi og materialer av høyeste kvalitet.


Vi tilbyr trygg og rask levering over hele Norge, slik at kortene vil komme på døren din i fantastisk stand på null komma niks.

Bryllupstakkekort som viser at du bryr deg

De beste bryllupstakkekortene er de som kommer fra hjertet. Hvordan bedre vise dette enn med et personlig design? Enten du vil inkludere bilder fra den store dagen, bilder fra bryllupsreisen, eller bare sende en personlig hilsen for å takke gjestene dine, finnes det noe for hvert par i vårt utvalg av takkekort.

Blomster og natur

Er du på utkikk etter bryllupstakkekort som passer buketten din? Vi har et utvalg kort fylt opp med blomster og blader som du kan velge mellom. Bla gjennom stilene våre, last opp bildet ditt og velg ønsket papir, størrelse og orientering. Hvis du ikke vil inkludere et bilde, har vi også andre alternativer som vil imponere.

Rustikk

Vil du bare si en enkel takk eller fortsette temaet fra bryllupet på låven? Fra flate til brettede kort, våre rustikke bryllupstakkekort har en avslappet stil som er perfekt for de enkle parene. Ikke glem å inkludere en melding til gjestene dine for en spesiell touch.

Blonder

Våre takkekort med blonder kommer i ulike størrelser, farger, stiler og papir. Uansett hva du har forestilt deg som bryllupskort, vil du garantert finne noe som passer for deg hos Optimalprint. Laget og trykt i Norge. Du venter altså ikke lenge før du kan dele takkekort med gjestene dine.

Morsomt og originalt

Fra flerfotodesign til mer oppfinnsomme stiler. Vi har takkekort for par med ulike smaker. Svart-hvitt, fargerike elementer, glitter og til og med kort som ser ut som flybilletter. Du finner enkelt et design som viser frem din personlighet og stil. Du kan også få fargene til å skinne enda mer med blankt papir.

Uten bilde

Enten du ikke ønsker å inkludere et bilde eller bryllupsbildene dine ikke er klare ennå, har vi også en rekke takkekort uten bilder. La din hilsen komme frem på en enkel og minimalistisk måte ved å velge fra blomstermotiver, glitter og glamour, eller rustikke design.

Små detaljer som matcher bryllupet ditt

Etter nylig å ha planlagt bryllupet ditt, vet du at det er de små tingene som teller. Spesielle farger i bukettene, gaver på bordet, en gratis drink i baren. Uansett hvordan du valgte å gjøre dagen din til den beste den kunne være, kan du gjøre det samme med dine takkekort. Med vårt utvalg av valgfrie tillegg samt valg av papir og konvolutter, kan du tilpasse dine trykte bryllupstakkekort ved å gjøre dem personlige for deg.

Runde hjørner

Som standard kommer våre takkekort for bryllupsgaver og gjester med firkantede hjørner. Men vi gir deg også muligheten til å bytte til runde hjørner, som er ideelt for våre matte papirkort. En moderne og alternativ finish som vil få gjestene til å snakke av alle de riktige grunnene. Vi tilbyr til og med flate eller brettede kort for den ultimate skreddersydde opplevelsen.

Silkepapir

Hos Optimalprint har du valget mellom tre forskjellige papirtyper, noe som betyr at du kan lage bryllupstakkekort som passer din stil og ditt budsjett. Silkepapir, som gir en jevn overflate og en vakker finish, er en av våre mest populære valg. Velg designet ditt, velg silkematerialet og bestem størrelsen på kortet.

Blankt papir

Et annet populært valg for bryllupstakkekort er blankt papir. Denne typen materiale gjør fargene mer livlige, så vi anbefaler det for par som designer tilpassede takkekort med bilder. Ikke glem å velge orientering, størrelse og konvoluttstil. Hvem visste at det fantes så mange valg når det gjelder design av bryllupstakkekort?

Matt papir

Matte bryllupstakkekort er fine når bilder ikke blir brukt. Kombinert med avrundede hjørner og våre premiumkonvolutter, etterlater det et luksuriøst og varig inntrykk. Bare fordi du ikke inkluderer et bilde, betyr ikke det at dine tilpassede bryllupstakkekort ikke kan være personlige. Husk å inkludere en skriftlig melding for å vise din genuine takknemlighet til gjestene dine.

Standardkonvolutter

Våre bryllupstakkekort kommer med standardkonvolutter. Legg til adresser, sett på et frimerke i hjørnet, så er du klar til å sende din takknemlighet. Personlige kort har aldri vært så enkle å lage takket være Optimalprint. Vi har også ferdige design som passer rett inn i konvolutten for ekstra bekvemmelighet.

Premiumkonvolutter

Oppgrader til våre premiumkonvolutter for en luksuriøs finish på dine bryllupstakkekort. Disse konvoluttene har naturlige fibre og en synlig tekstur. De er litt tykkere, men likevel lette. De er også egnet for alle størrelser og orienteringer av kort, så du trenger ikke å bekymre deg for å gå glipp av favorittstilene dine.

Designet av deg, trykt lokalt

Vi lager og trykker alle bestillinger her i Norge med garantert levering på 1-2 dager. Du trenger ikke noen erfaring med å bruke våre designverktøy eller være spesielt kreativ. Våre enkle og brukervennlige redigeringsverktøy lar alle lage rimelige takkekort av høy kvalitet, uavhengig av deres smak og stil.

En ting mindre å bekymre seg for med Optimalprint

Planlegging av bryllup før og etter kan være stressende. Selv etter den store dagen må du huske hvem som kjøpte hva samt sende takk og gode ord til alle gjester. Optimalprint hjelper deg å ta stresset ut av prosessen med våre bryllupstakkekort.


Bla gjennom våre design, last opp eller velg ditt favorittbilde, og velg materialet og størrelsen for å fullføre bestillingen. Det er virkelig så enkelt. Du vil snart motta dine takkekort i høy kvalitet med rask leveringstid. Så hva venter du på? Start livet som gift på riktig måte med bryllupstakkekort fra Optimalprint.


De beste takkekortene for bryllup på nett

Takk bryllupsgjestene dine med stil med personlig tilpassede takkekort for bryllup.
Slektninger og venner har satt av dagen sin til å feire deg og ektefellen din. Sørg for de føler seg verdsatte når du takker dem for de generøse gavene med våre eksklusive takkekort for bryllupet.

Spørsmål og svar om personlige kort

Hvem skal jeg sende takkekort til etter bryllupet?

Du kan sende personlige takkekort for bryllup til alle gjestene som deltok på det perfekte bryllupet ditt og gjorde den spesielle dagen din minneverdig. Du kan inkludere venner, familie og alle som har bidratt til feiringen. På denne måten kan du uttrykke din takknemlighet for deres nærvær, støtte og eventuelle gjennomtenkte gaver de har gitt.

Hva skal jeg skrive på mine takkekort for bryllupet?

Når du skriver takkekort for bryllupet, kan du gi det et personlig preg ved å uttrykke en ektefølt takk. Du kan nevne spesifikke øyeblikk som gjorde ditt perfekte bryllup uforglemmelig. I tillegg kan du anerkjenne tilstedeværelsen, kjærligheten og spesielle bidrag fra gjestene dine. Målet er å la dem få vite hvor mye deres nærvær betydde for deg og etterlate et varig inntrykk av takknemlighet.

Hva er god etikette for å sende takkekort etter bryllupet?

Riktig etikette for takkekort for bryllup innebærer å sende disse kortene innen en rimelig tidsramme (ideelt sett tre måneder) etter bryllupet. Det er også lurt å bruke et personlig design for bryllupskort og skrive hvert kort for hånd for et personlig preg. Du kan også nevne gaven fra gjesten og uttrykke din takknemlighet for deres nærvær og støtte på din spesielle dag.

Når bør jeg sende takkekort etter bryllupet?

Det er anbefales å sende takkekort for bryllup innen tre måneder etter den spesielle dagen. Ved å uttrykke din taknnemlighet i tide, hjelper det deg å formidle følelsene dine på en bedre måte så gjestene føler dine seg verdsatte mens minnene fortsatt er ferske. Det er best å fullføre dette gjøremålet så snart som mulig for å sikre at takknemligheten din når dem i tide.

Hvordan sier jeg best takk etter bryllupet?

Det du skriver på takkekortene dine bør gjenspeile følelsene dine. Her ett eksempel for å hjelpe deg i gang: «Kjærlighet kjenner ingen grenser, og det gjør heller ikke vår takknemlighet. Takk for at du deltok i vår lykkelige feiring. Ditt nærvær og støtte har rørt våre hjerter dypt. Med dette kortet håper vi å formidle vår inderlige takk til deg for at du var en del av vår spesielle dag.»

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt