do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 23041
8,0/10 (23041 anmeldelser)
50% rabattKode: KORTNO
Bli Plus-medlem i dag og få gratis frakt i ett år
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber.

Personlige takkekort til enhver anledning

En av de beste måtene å vise takknemlighet på, kan være å sende personlige takkekort. Selv om du ikke kanskje ikke står mottakeren så nær, kan personlige takkekort ha en betydelig innvirkning på mottakerens inntrykk av deg og danne grunnlaget for et bedre forhold. I en tid med e-poster og tekstmeldinger, vil et håndlaget personlig takkekort få familie og venner til å føle at du har tatt deg tid til å tenke på dem. I tillegg er det en håndgripelig påminnelse om din kjærlighet til dem, som de alltid kan ta vare på og holde kjær.


Hvis du ønsker å kjøpe eller designe personlige takkekort, er Optimalprint det beste stedet å gjøre det på! Vi forstår at du ønsker å gjøre et varig inntrykk hos mottakeren. Så, akkurat som deg, strekker vi oss også langt for å lage personaliserte takkekort som vil fange oppmerksomheten deres og fylle hjertene deres med glede.

Tilpass takkekortene etter dine behov

Personlige takkekort hos Optimalprint kommer finnes i et bredt spekter av tilpassbare alternativer for å gjøre dem virkelig unike! Du trenger ikke å være en grafisk designer for å oppfylle idéene dine. Du kan få dine personlig tilpassede takkekort til å uttrykke de nøyaktige følelsene du ønsker å formidle.


Begynn med å velge design og oppsett fra vår omfattende samling av personlige takkekort. Fra elegant og stilig til spontan og leken. Du kan velge å jobbe med en mal eller skape et design fra bunnen av.


Deretter velger du skrifttype og fargetema for de personlige takkekortene. Enten det er en dristig og moderne look eller mer tradisjonell estetikk, så kan du mikse og matche for å finne den ideelle kombinasjonen som passer akkurat din smak.


Personlig tilpassede takkekort vil ikke være så «personlige» om du ikke legger til en egenkomponert melding. Så skriv hva du vil – fra en spøkefull vits til en hjertefølt melding som uttrykker din kjærlighet og takknemlighet som vil få mottakeren til å sprette av glede.


Prøv personlig tilpassede bilder ved å legge til bilder som kan slå an hos mottakeren. Med for eksempel takkekort til baby kan du benytte de siste bildene hvor babyen feires. Ikke bare gjør bilder eller personlige grafikk personlige takkekort vakrere, men de fungerer dessuten som et fantastisk minne.


Til slutt velger du hvilken type papir og konvolutt du vil bruke til dine personlige takkekort. Enten du liker silk papir for en glattere finish eller glanset papir for best fargegjengivlse, kan du få takkekort tilpasset akkurat som du vil her.

Lag takkekort som passer for alle anledninger

Enten du sier takk for en bursdagsgave, uttrykker takknemlighet for en bryllupsgave, eller bare sende en vennlig gest, er personlige takkekort den perfekte måten å gi mottakeren oppmerksomhet på.


En av de enkleste måtene for å få personaliserte takkekort til enhver anledning, er å samarbeide med et profesjonelt trykkeri som Optimalprint. Vi tilbyr et bredt utvalg av tilpassbare alternativer, inkludert forskjellige design, oppsett og papirtyper, for å hjelpe deg med å lage det perfekte takkekortet.


Hvis du leter etter noe helt spesielt og unikt, kan du enkelt bli en designer selv i appen vår: lag vakre mønstre uten mye anstrengelse, legg til bilder som du vil, og velg din foretrukne skrifttype. På denne måten kan du lage et spesielt personlig takkekort på kort tid. Slike personlige takkekort gjenspeiler virkelig din personlighet og kan være en fantastisk måte å minnes en spesiell begivenhet eller milepæl på. Et annet alternativ for personlige takkekort er å bruke forhåndslagde maler som du kan tilpasse etter eget ønske. Du finner et bredt utvalg av design i malene våre, slik at du kan velge etter dine preferanser. Fargerikt og lekent eller rent og elegant? Uansett om du vil ha en enkel stil eller et kjærlig design til personlige takkekort til en dåp, så finnes det garantert en mal i designverktøyet vårt som du vil like.


Uansett hvilken tilnærming du velger, er nøkkelen til å lage de perfekte takkekortene nettopp å ha mottakeren i tankene. Tenk på deres personlighet og stil, og velg et design og et budskap som vil appellere til dem og få dem til å føle seg virkelig verdsatt.


Enten du sier takk for en vennlig gest eller anerkjenner en stor begivenhet, er personlige takkekort den perfekte måten å vise takknemlighet på. Med så mange tilgjengelige alternativer kan du enkelt lage det perfekte takkekortet til enhver anledning og få noen til å føle seg spesiell.

Personlig tilpassede takkekort til baby, bryllup, bursdag og mer

Hos Optimalprint finner du personaliserte takkekort til stort sett alle anledninger. De mest populære kategoriene er imidlertid takkekort til babyer og takkekort til bryllup og bursdag.

Takkekort til baby – velkommen til verden!

Feir ankomsten eller dåpen til din lille solstråle med personlige takkekort til baby. Del din takknemlighet med dine kjære og takk dem for deres kjærlighet, støtte og gaver i denne spesielle tiden. Velg fra en rekke design, tilfør ditt eget personlige preg, og lag personlige takkekort som vil bli satt pris på i mange år. Du kan tilpasse kort med eller uten bilder. Et kort med et vakkert bilde av det nye familiemedlemmet er spesielt sjarmerende. Eller hva med et første familieportrett med en gang?

Takkekort til bryllup – spre kjærligheten!

Uansett hvilket steg av bryllupsplanleggingn du er på, kan du stole på at vi lager dine personlig tilpassede takkekort til bryllup.Velg mellom ulike elegante design og tilpass dem med en personlig hilsen for å uttrykke din takknemlighet. Det er uendelige muligheter for å lage personlige takkekort som matcher bryllupstemaet og -stilen din, fra klassisk og tradisjonell til moderne og minimalistisk. Lag et minneverdig takkekort som gjestene dine vil sette pris på.


Forresten: Hvis du leter etter flere kort til bryllupsfeiringen din, er du også på rett sted. Enten du ser etter sett av datoen-kort, bryllupsinvitasjoner eller romantiske bordkort, så kan du tilføre selskapet det lille ekstra med våre unike kort til bryllup.

Takkekort til bursdag

Få dine nære og kjære til å føle seg ekstra spesielle med personlig tilpassede takkekort til bursdag. Enten det er en rund dag eller bare en enkel feiring, kan du vise din takknemlighet med et kort som perfekt fanger gleden ved arrangementet. Velg fra en rekke design og legg til ditt eget personlige preg med en egenkomponert hilsen for å takke gjestene for deres kjærlighet og støtte.

Takkekort til begravelse – tid for å si farvel

Det finnes noen vakre begivenheter i livet. Men det finnes også veldig triste stunder. Og i disse øyeblikkene er det best når du ikke er alene. En begravelsesseremoni er en spesiell anledning fordi familie, venner og bekjente kommer sammen for å minnes denne spesielle personen. Hvis du ønsker å sende en varm hilsen til gjestene dine etter at minnestunden er over, er takkekort til begravelse en perfekt måte å gjøre det på. Gjennom de personlige kortene kan du uttrykke din takknemlighet for deres støtte i den tunge tiden. Samtidig kan du minnes den avdøde ved å bruke bilder og vakre ord.

Bestill dine tilpassede takkekort – Optimalprint

Vær kreativ og design dine personlige takkekort på Optimalprint.no. Med Plus-abonnement kan du få enda flere fordeler. Medlemmer i Plus får RASK og GRATIS frakt. I tillegg får du en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og mye mer. Nå er tiden inne – ta det neste steget mot personlige takkekort!

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.