do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Bli Plus-medlem i dag og få gratis frakt i ett år
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Uavhengig av papirvalget ditt, sørger vi for at du får takkekort av høy kvalitet og til en god pris. Alle våre papirtyper til takkekort holder kortene dine fine i mange år fremover.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Runde hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. De avrundede kantene tilfører eleganse til takkekortet og får mottakeren til å føle seg spesiell. Skriv en oppriktig melding, spesielt med hvorfor du sender takkekortet, og se hvor verdsatt de vil føle seg for at du tok tiden til å uttrykke din takknemlighet.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber. Disse teksturerte konvoluttene er laget av grovt papir i høy kvalitet, så kortene er trygge på innsiden. Kompletter gesten din ved å bruke en av disse luksuriøse konvoluttene for å holde ditt personlige takkekort inni deg og levere det med stil. Den tykke, vatterte støtten vil også gi utmerket beskyttelse for kortet.

Personlige takkekort til enhver anledning

En av de beste måtene å vise takknemlighet på, kan være å sende personlige takkekort. Selv om du ikke kanskje ikke står mottakeren så nær, kan personlige takkekort ha en betydelig innvirkning på mottakerens inntrykk av deg og danne grunnlaget for et bedre forhold. I en tid med e-poster og tekstmeldinger, vil et håndlaget personlig takkekort få familie og venner til å føle at du har tatt deg tid til å tenke på dem. I tillegg er det en håndgripelig påminnelse om din kjærlighet til dem, som de alltid kan ta vare på og holde kjær.


Hvis du ønsker å kjøpe eller designe personlige takkekort, er Optimalprint det beste stedet å gjøre det på! Vi forstår at du ønsker å gjøre et varig inntrykk hos mottakeren. Så, akkurat som deg, strekker vi oss også langt for å lage personaliserte takkekort som vil fange oppmerksomheten deres og fylle hjertene deres med glede.

Tilpass takkekortene etter dine behov

Personlige takkekort hos Optimalprint kommer finnes i et bredt spekter av tilpassbare alternativer for å gjøre dem virkelig unike! Du trenger ikke å være en grafisk designer for å oppfylle idéene dine. Du kan få dine personlig tilpassede takkekort til å uttrykke de nøyaktige følelsene du ønsker å formidle.


Begynn med å velge design og oppsett fra vår omfattende samling av personlige takkekort. Fra elegant og stilig til spontan og leken. Du kan velge å jobbe med en mal eller skape et design fra bunnen av.


Deretter velger du skrifttype og fargetema for de personlige takkekortene. Enten det er en dristig og moderne look eller mer tradisjonell estetikk, så kan du mikse og matche for å finne den ideelle kombinasjonen som passer akkurat din smak.


Personlig tilpassede takkekort vil ikke være så «personlige» om du ikke legger til en egenkomponert melding. Så skriv hva du vil – fra en spøkefull vits til en hjertefølt melding som uttrykker din kjærlighet og takknemlighet som vil få mottakeren til å sprette av glede.


Prøv personlig tilpassede bilder ved å legge til bilder som kan slå an hos mottakeren. Med for eksempel takkekort til baby kan du benytte de siste bildene hvor babyen feires. Ikke bare gjør bilder eller personlige grafikk personlige takkekort vakrere, men de fungerer dessuten som et fantastisk minne.


Til slutt velger du hvilken type papir og konvolutt du vil bruke til dine personlige takkekort. Enten du liker silk papir for en glattere finish eller glanset papir for best fargegjengivlse, kan du få takkekort tilpasset akkurat som du vil her.

Lag takkekort som passer for alle anledninger

Enten du sier takk for en bursdagsgave, uttrykker takknemlighet for en bryllupsgave, eller bare sende en vennlig gest, er personlige takkekort den perfekte måten å gi mottakeren oppmerksomhet på.


En av de enkleste måtene for å få personaliserte takkekort til enhver anledning, er å samarbeide med et profesjonelt trykkeri som Optimalprint. Vi tilbyr et bredt utvalg av tilpassbare alternativer, inkludert forskjellige design, oppsett og papirtyper, for å hjelpe deg med å lage det perfekte takkekortet.


Hvis du leter etter noe helt spesielt og unikt, kan du enkelt bli en designer selv i appen vår: lag vakre mønstre uten mye anstrengelse, legg til bilder som du vil, og velg din foretrukne skrifttype. På denne måten kan du lage et spesielt personlig takkekort på kort tid. Slike personlige takkekort gjenspeiler virkelig din personlighet og kan være en fantastisk måte å minnes en spesiell begivenhet eller milepæl på. Et annet alternativ for personlige takkekort er å bruke forhåndslagde maler som du kan tilpasse etter eget ønske. Du finner et bredt utvalg av design i malene våre, slik at du kan velge etter dine preferanser. Fargerikt og lekent eller rent og elegant? Uansett om du vil ha en enkel stil eller et kjærlig design til personlige takkekort til en dåp, så finnes det garantert en mal i designverktøyet vårt som du vil like.


Uansett hvilken tilnærming du velger, er nøkkelen til å lage de perfekte takkekortene nettopp å ha mottakeren i tankene. Tenk på deres personlighet og stil, og velg et design og et budskap som vil appellere til dem og få dem til å føle seg virkelig verdsatt.


Enten du sier takk for en vennlig gest eller anerkjenner en stor begivenhet, er personlige takkekort den perfekte måten å vise takknemlighet på. Med så mange tilgjengelige alternativer kan du enkelt lage det perfekte takkekortet til enhver anledning og få noen til å føle seg spesiell.

Personlig tilpassede takkekort til baby, bryllup, bursdag og mer

Hos Optimalprint finner du personaliserte takkekort til stort sett alle anledninger. De mest populære kategoriene er imidlertid takkekort til babyer og takkekort til bryllup og bursdag.

Takkekort til baby – velkommen til verden!

Feir ankomsten eller dåpen til din lille solstråle med personlige takkekort til baby. Del din takknemlighet med dine kjære og takk dem for deres kjærlighet, støtte og gaver i denne spesielle tiden. Velg fra en rekke design, tilfør ditt eget personlige preg, og lag personlige takkekort som vil bli satt pris på i mange år. Du kan tilpasse kort med eller uten bilder. Et kort med et vakkert bilde av det nye familiemedlemmet er spesielt sjarmerende. Eller hva med et første familieportrett med en gang?

Takkekort til bryllup – spre kjærligheten!

Uansett hvilket steg av bryllupsplanleggingn du er på, kan du stole på at vi lager dine personlig tilpassede takkekort til bryllup.Velg mellom ulike elegante design og tilpass dem med en personlig hilsen for å uttrykke din takknemlighet. Det er uendelige muligheter for å lage personlige takkekort som matcher bryllupstemaet og -stilen din, fra klassisk og tradisjonell til moderne og minimalistisk. Lag et minneverdig takkekort som gjestene dine vil sette pris på.


Forresten: Hvis du leter etter flere kort til bryllupsfeiringen din, er du også på rett sted. Enten du ser etter sett av datoen-kort, bryllupsinvitasjoner eller romantiske bordkort, så kan du tilføre selskapet det lille ekstra med våre unike kort til bryllup.

Takkekort til bursdag

Få dine nære og kjære til å føle seg ekstra spesielle med personlig tilpassede takkekort til bursdag. Enten det er en rund dag eller bare en enkel feiring, kan du vise din takknemlighet med et kort som perfekt fanger gleden ved arrangementet. Velg fra en rekke design og legg til ditt eget personlige preg med en egenkomponert hilsen for å takke gjestene for deres kjærlighet og støtte.

Takkekort til begravelse – tid for å si farvel

Det finnes noen vakre begivenheter i livet. Men det finnes også veldig triste stunder. Og i disse øyeblikkene er det best når du ikke er alene. En begravelsesseremoni er en spesiell anledning fordi familie, venner og bekjente kommer sammen for å minnes denne spesielle personen. Hvis du ønsker å sende en varm hilsen til gjestene dine etter at minnestunden er over, er takkekort til begravelse en perfekt måte å gjøre det på. Gjennom de personlige kortene kan du uttrykke din takknemlighet for deres støtte i den tunge tiden. Samtidig kan du minnes den avdøde ved å bruke bilder og vakre ord.

Bestill dine tilpassede takkekort – Optimalprint

Vær kreativ og design dine personlige takkekort på Optimalprint.no. Med Plus-abonnement kan du få enda flere fordeler. Medlemmer i Plus får RASK og GRATIS frakt. I tillegg får du en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og mye mer. Nå er tiden inne – ta det neste steget mot personlige takkekort!

FAQ

Kan jeg bestille konvolutter til mine takkekort?

Ja, selvfølgelig. Vi anbefaler å bestille konvoluttene våre for å komplettere ditt personlige takkekort. Disse konvoluttene er tilgjengelige i forskjellige stiler. Hvis du ikke er sikker på hvilken konvolutt som passer kortet ditt best, så hjelper vi deg gjerne. Vær oppmerksom på at du blir belastet for konvolutten du velger.

Kan jeg bestille tilpassede takkekort med et skreddersydd design?

Ja, det kan du. Hos OptimalPrint kan du skape dine egne design med et bilde og personlige meldinger. Disse designene kan også være inspirert av eksisterende design på internett, så føl deg fri til å søke etter bilder på nettet og leke med forskjellige ideer. Du kan også sjekke ut våre forhåndsdesignede maler. Våre interne designere kan også hjelpe deg med å konseptualisere et design hvis du trenger kreativ hjelp.

Kan jeg bestille en prøve med et skreddersydd design?

Du kan be om en tilpasset prøve, og teamene våre kan lage et prøvedesign for deg. Vær oppmerksom på at tjenesten ikke er gratis. Skreddersydde prøver har en liten kostnad, som vil avhenge av kortets størrelse og design. Når designet og teksten er digitalt plassert på kortet, vil du få en digital prøve eller få den tilsendt i posten. Du kan så vurdere om du vil trykke designet eller ønsker å be om en ny endring.

Hva bør være i et takkekort?

Et takkekort blir gitt med den enkle hensikten å vise takknemlighet til en annen person. Det skal være så ekte som mulig. Så skriv en oppriktig melding som kommuniserer hvordan du føler om mottakerens ord eller handlinger som fikk deg til å bestemme deg for å gi dem et takkekort. Uttrykk deg fritt og fortell dem hvor takknemlig du er for at de er i livet ditt. Hvis kortet er for en kollega, kan du fortelle dem hvordan de har vært nyttige og viktige for karrieren din.

Hva er formålet med takkekort?

Et takkekort er en fantastisk måte å uttrykke takknemlighet til de som er viktige i livet ditt. Det kan være lurt å takke kollegene dine også, men ikke på samme måte som noen som står deg nær, for eksempel en venn. Et personlig tilpasset takkekort gir deg den kreative friheten til å vise den andre personen hvor mye de betyr for deg, og at du gjorde en spesiell innsats bare for dem. I tillegg kan takkekort bevares og verdsettes i mange måneder, til og med år.

Når bør jeg sende et takkekort?

Du kan sende et takkekort når du vil si takk på en meningsfull måte til spesielle personer i livet ditt. Når du for eksempel mottar en bryllupsgave eller hilsener, kan du sende personen et personlig takkekort. Du kan også sende et takkekort til folk når de sender lykkeønskninger på konfirmasjonsdagen eller jubileet. Hvis noen hjelper deg i vanskelige tider, er et takkekort den perfekte måten å fortelle dem hvor mye deres støtte betyr for deg.

Har takkekort kvalitetsgaranti?

Alle kortene våre er laget av holdbart papir av høy kvalitet med en tykkelse på 300 GSM (gram per kvadratmeter). Du kan være trygg på at kortet du mottar vil være av utmerket kvalitet og kommer til å gjøre et varig inntrykk på mottakeren. Andre materialer til takkekort og andre typer kort holder også en like høy standard. Hvis du likevel har bekymringer om produktet ditt, kan du alltid kontakte oss, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt