do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 11,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 26. aug. 2015

  "Mulighet for å velge eksisterende design eller lage sitt eget. Ingen plagsomme tekster eller logoer for Optimalprint som ødelegger og ikke kan fjernes. Kunne gjerne merket "opp" på sider for roterte bilder slik at en er sikker på at de blir stående samme retning hvis en har rotert og skal " ... Les mer

  — Åsmund 


 • 26. aug. 2015

  "Det er så lett og lage invitasjonen på internet og det kommer snart med post!"

  — Anna 


 • 26. aug. 2015

  "Kjempe fornøyd etter å ha bestilt dåpsinvitasjoner. Gikk mye hurtigere enn først antatt. Og fikk også ekstra konvolutter, som kom veldig godt med, ettersom jeg skrev feil på flere konvolutter😊"

  — Christine 


 • 25. aug. 2015

  "Gjorde en feil ved bestilling og fikk levert feil vare. Fikk summen refundert med en gang og la inn ny bestilling. Veldig rask leverigstid."

  — Janne 


 • 25. aug. 2015

  "Eneste "negative" jeg kan komme med er at det ikke står at pakken er fra Optimalprint. Lurte veldig på hva som kom, da jeg fikk meld at pakken hadde kommet, fordi det sto et helt ukjent navn på avsender."

  — Eira  


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.