do not visit
40% rabatt på julekort! Kode: JULEN40 (frem til 2. des)
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 11,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 23. nov. 2015

  "Superfornøyd, år etter år!!☺️"

  — Mette 


 • 23. nov. 2015

  "Bestilte julekort og er kjempefornøyd med hele prosessen. Enkelt å lage, raskt levert, bra kvalitet og god pris."

  — Wenche 


 • 23. nov. 2015

  "Veldig enkel og oversiktlig bestillingsside. Fornøyd med julekortene:)"

  — Maya 


 • 23. nov. 2015

  "Fikk kortene uka etter bestilling. De ser helt supre ut, og har en flott, litt matt finish. Fargene kom også flott fram på bildet.Vi har bestilt herfra før også, og er veldig fornøyde!"

  — Helene Moe 


 • 23. nov. 2015

  "Likte at det var mer som et ordentlig kort enn de "vanlige" kortene som bare er trykket på fotopapir. Der var mulig å skrive en personlig hilsen på kortene uten å risikere å ødelegge bildene på forsiden."

  — Lill 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.