do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Produseres i Norge – Rask levering
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Uansett hvilken papirtype du velger, sørger vi for at du får et utmerket sluttprodukt til en overkommelig pris. Hver papirtype har en kvalitet som gjør at kortene dine holder seg fine i lang tid.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Takkekort for baby med avrundede hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. De avrundede hjørnene på takkekort for baby gir et stilrent og minimalistisk uttrykk for en babyshower eller dåp. Kortene er visuelt pene og formidler varme og kjærlighet for den lille. De er alt annet enn kjedelige!

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber. Teksturerte konvolutter er kjent for å være dyre skrivesaker, så bruk disse takkekortene for babyen din for gjøre enhver anledning, som en dåp eller babyshower, ekstra spesiell. Disse luksuriøse konvoluttene vil også gi mer beskyttelse til kortet ditt med det tykke, putelignende papiret.

Takkekort for baby – livets store mirakel

Få ting kan måle seg med den spenningen og gleden til et par som skal ønske en ny baby velkommen til verden! Fra det øyeblikket babyen kommer, ønsker foreldre å dele gleden med menneskene rundt dem. Og en av de beste måtene å spre jubelen på er gjennom personaliserte takkekort til baby. Disse babykortene kan være en måte å uttrykke takknemlighet for lykkeønskningene og gavene man har fått, samtidig som man viser fram den lilles sjarm og søte personlighet. Hvis du er en nybakt forelder, kan personlige takkekort for baby være flotte å ta vare på som et minne om babyens første portrett. Hos Optimalprint er vi stolte av å tilby en fantastisk samling av takkekort for baby og designmaler som er klare for tilpasning.

Takkekort til baby – lag unike og personlige takkekort for den lille

Å lage skreddersydde takkekort for baby på nettet er en fantastisk måte å vise takknemlighet for støtten og gavene du fikk etter fødselen. Hvis du lurer på hvordan du lager nydelige nye takkekort for babyer, så har vi noen tips til deg!


Design: Start med å velge et design eller tema for babytakkekort som passer din personlighet. Pst … hvis du er forvirret og ønsker å involvere babyen din, hvorfor ikke få babyens mening også? Her på Optimalprint har vi mange maler du kan jobbe med og bli konsekvent imponert over hver enkelt.


Tilpass: Når du har bestemt deg for designet, er det på tide å sette et personlig preg på ditt takkekort for den nyfødte. Legg til babyens navn, fødselsdato, en hilsen med takk og mer for å uttrykke følelsene dine. Husk det viktigste steget – å legge til et bilde av den lille til babyens takkekort.


Bruk materialer av høy kvalitet: Heldigvis trenger du ikke å bekymre deg for kvaliteten på takkekortene til babyen fordi vi bare bruker det beste papiret og trykkemetoden for å bringe idéen din til live. Velg mellom papir med silk, glansfullt eller matt finish, og la oss håndtere resten. Alle takkekort for babygaver trykkes lokalt i Norge, med en 100% fornøydgaranti!


Bonustips: Hold designet til dine babytakkekort enkelt og lett å lese. Ikke legg inn for mange detaljer som ikke tjener en hensikt. Med litt kreativitet og innsats kan du lage minneprodukter som folk vil sette pris på i årevis.

Takkekort for nyfødte – del gleden med personlige takkekort til nyfødte< br>
Hvis du ønsker å takke dine nære og kjære ved å bruke takkekort til baby på best mulig måte, så har vi samlet noen tips her.


Vær spesifikk: Når du skriver takkekort for baby med foto, vær så spesifikk som mulig angående hva du takker personen for. Hvis du har fått en gave og ønsker å takke for den, så nevner du gaven i meldingen. Dette vil gjøre takkekort for babygaver mer personlig og ektefølt.


Bruk bilder: Det være seg et enkelt bilde eller en collage – bilder på et babytakkekort er en utmerket måte å få dem til å føle seg mer personlige. Dessuten vil alle sette pris på å ha de søte bildene av den lille som et minne.


Hold budskapet kort: Minimalisme selger, akkurat som i design. Hold meldingen din spesifikk, kort og søt. Man kan skrive brev, men personlige takkekort for baby er ikke det rette stedet å skrive det på. Bare noen få setninger som uttrykker din takknemlighet er nok.


Send kortene umiddelbart: Det sier seg selv at jo før du sender ut takkekortene til babyen, desto bedre er det. Å sende kortet raskt viser at du er takknemlig for gavene og lykkeønskningene.

Takkekort med babybilde – vis frem den lille med tilpassede takkekort med foto

Hvis du ønsker å tilpasse takkekort for baby med bilder av din babygutt eller -jente, så har du kommet til rett sted. Vi har takkekort for guttebaby,takkekort for jentebaby og pakker med babytakkekort. Men hvis du er et av de heldige parene som har blitt velsignet med tvillinger, har vi kort i den kategorien også! Vi har en seksjon med nyheter som inneholder alle de nyeste designene og også en seksjon med bestselgere hvis du ønsker litt inspirasjon.

Når venner og familie mottar dine takkekort for babyen, vil de bli begeistret over å se et bilde av den nye solstrålen din. Ved å inkludere et bilde kan de dele gleden over det nye familiemedlemmet ditt, noe som gir dem en følelsesmessig tilknytning til budskapet ditt.


Dessuten kan et bilde på takkekort med babybilde Norge også funke som et minne verdt å ta vare på for dine kjære. De kan vise frem kortet på kjøleskapet eller i et spesielt album og se tilbake på det spesielle øyeblikket i årene som kommer.


Et bilde på dine babytakkekort gjør det mulig for deg å vise frem kreativiteten og personligheten din. Du kan bruke bildet til å lage et unikt og personlig design som gjenspeiler stilen og personligheten din. Du kan legge til spesielle detaljer som bildefiltre eller en kant på kortet for å få det til å skille seg ut.

Takk de som ga den lille en spesiell gave – takkekort for babygave

Det har aldri vært enklere å designe takkekort for en ny baby enn det er nå hos Optimalprint. Det er viktig å takke de som har gitt gaver til babyen din, da det er en måte å vise at du setter pris på deres omtanke og kjærlighet. Et enkelt takkekort kan bidra langt i å styrke forholdet til giveren og skape et positivt inntrykk av deg som forelder.


Det viser også god etikette og at du verdsetter innsatsen giveren brukte på å velge en gave til babyen din. Ved å ta deg tid til å uttrykke din takknemlighet, skaper du også et varig minne om anledningen og menneskene som delte gleden med deg. Å sende et tilpasset takkekort gir et personlig preg på meldingen din og gjør prosessen med å skrive takkekort morsommere.


Når babyen er født, kan dåpen snart planlegges. Enten det er en invitasjon til dåpen eller et hyggelig takkekort for gavene, så vil personaliserte kort sette et smil på ansiktet til enhver mottaker. Vi har også de riktige kortene for eldre barn: for skoleopptak, første nattverd, konfirmasjon eller eksamen – alle vil glede seg over å motta dine kreative om omtenksomme kort i postkassen.

Lag takkekort for alle begivenheter med Optimalprint

Det er så mange anledninger og grunner til å si takk. Foruten fødselen av en baby, er et bryllup en av dem. Feiret du den store dagen din med alle dine venner og familie? Send disse menneskene en dose kjærlighet i form av et takkekort for bryllup. På denne måten vil du ta alle gjestene tilbake til den romantiske stemningen på den spesielle dagen. Det er enkelt å designe kortene: Du kan enten lage dine egne design på nettet eller bruke mobilappen vår. Hos Optimalprint kan du designe og trykke takkekort til alle anledninger. Vi gir deg alltid den beste kvaliteten og rask levering.


Få dine personlige takkekort for baby her på Optimalprint.no og få dem levert RASKT og GRATIS ved å abonnere på vårt Optimalprint Plus-abonnement. Som Plus-abonnent får du også utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og andre spennende tilbud gjennom hele året. Lag dine personlige takkekort nå!


FAQ

Kan jeg bestille konvolutter til mine takkekort for baby?

Ja. Vi anbefaler å bruke konvolutter til dine takkekort til babyen din, da det vil inntrykket hos mottakeren. Vi har en rekke konvolutter til gode priser, og du kan velge den som passer deg best. Hvis du trenger hjelp til å velge den perfekte konvolutten til kortet ditt, kan teamet vårt gi nyttige forslag. Vær oppmerksom på at konvolutter ikke er inkludert i bestillingen din. Vær oppmerksom på at konvolutter ikke er inkludert i bestillingen din og at det tilkommer en ekstra kostnad å kjøpe disse.

Når skal jeg sende takkekort for baby?

Baby takkekort er ideelle for å takke venner, familie og gjester som deltar i babyens dåpsseremoni eller baby shower, eller som har ønsket det nye familiemedlemmet velkommen med gaver. Det er en fin og gjennomtenkt måte å uttrykke din takknemlighet og takknemlighet til de som blir med på å feire babyens fødsel og milepælsøyeblikk, for eksempel babyens første ytring eller første trinn. Noen ganger kan ikke folk klare det til feiringen, men vil fortsatt ønske deg på telefon eller e -post. Så send gjerne tilbake hilsen med et takkekort med babyen.

Hvorfor skal jeg sende baby takkekort?

Babytakkekort er ideelle for å takke venner, familie og gjester som deltar i babyens dåp eller babyshower, eller som har ønsket det nye familiemedlemmet velkommen med gaver. Det er en fin og gjennomtenkt måte å uttrykke din takknemlighet til de som er med på å feire babyens fødsel og milepæler, for eksempel babyens første ord eller første skritt. Noen ganger kan folk ikke komme til feiringen, men vil fortsatt gratulere deg på telefon eller e-post. Så send gjerne en hilsen i retur med et takkekort for babyen din.

Hva bør jeg skrive i babyens takkekort?

Det avhenger av hvem du sender disse kortene til. Er det et familiemedlem eller en venn som hjalp deg på sykehuset før, under og etter babyens fødsel? Da kan du skrive en personlig, varm takkemelding som uttrykker hvor takknemlig du er for deres hjelp. Hvis du sender disse kortene etter dåpsseremonien og vil takke alle for at de deltok på funksjonen, kan du takke dem for at de har overvært begivenheten og velsignet den lille.

Hvordan kan jeg designe mine egne babytakkekort på Optimalprint?

Å designe dine egne takkekort for baby på Optimalprint er en rask og enkel prosess. Alt du trenger å gjøre er å laste opp bildet ditt og legge til en personlig melding ved å bruke vårt brukervennlige designverktøy, så er du ferdig. Vi forstår at du har mindre tid nå som du har blitt forelder. Derfor tilbyr vi en enkel måte å lage tilpassede takkekort for baby online. Du kan utforske en rekke designmaler, hilsener og farger for å skreddersy kortene dine som du vil.

Har dere kvalitetsgaranti på takkekort?

Vi bruker bare premium materiell for alle kortene våre, og sikrer at de er laget med høy kvalitet og holdbare papirer på 300 GSM (gram per kvadratmeter). Vår forpliktelse til kvalitet garanterer at kortene du mottar vil være av utmerket kvalitet, så våre takkekort for baby vil ha den samme kvaliteten. Hvis du likevel har bekymringer om produktet ditt, kan du alltid kontakte oss, så skal vi gjøre vårt beste for å hjelpe deg.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt