do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Dåpsinvitasjoner

Takkekort for dåp

Uttrykk din takknemlighet til venner og familie for deres tilstedeværelse på babyens dåp. Send dem våre personlige takkekort til dåp, som kommer i en rekke stiler og mønstre. Tilpass dem med en hyggelig hilsen og søte babybilder. Vi sender over hele Norge i løpet av noen dager.

Fantastisk kvalitet

Velg et papir som passer ditt behov: standard papir gir en glatt overflate og vakker finish, glanset papir fremhever fargene, og hvitt ekstra matt papir er utmerket for kort uten bilder. Uansett papiret du velger til dåpsinvitasjonene, garanterer vi å sende deg kort av høy kvalitet til en rimelig pris.

Foliering

Oppgrader kortene med foliering! Du kan velge mellom gull, sølv eller kobber, alt ettersom hva som passer til anledningen og smaken din.

Invitasjoner og takkekort med avrundede hjørner

Med runde hjørner gir du kortene et enda mer ekslusivt preg. Planlegger du babyens dåp? La dine nærmeste vite om anledningen med stilige invitasjoner med runde hjørner. Send dem våre personaliserte dåpsinvitasjoner. Disse kortene vil tilføre et snev av eleganse til invitasjonen din, og vekke gjestenes interesse ved første blikk! Legg til en personlig melding sammen med små babyikoner eller bilder for å gjøre det enda mer tiltalende.

Det lille ekstra

Velg premium konvolutter for en enda mer luksuriøs følelse. Lages med synlig tekstur og naturfiber. Konvolutter med tekstur anses som premium skrivesaker, noe som gjør dem perfekte for spesielle anledningskort som dåpsinvitasjoner. Disse luksuriøse konvoluttene er vakre sammen med dåpsinvitasjoner, og de gjør det til en spennende opplevelse å invitere gjester til barnedåpen.

Dåpsinvitasjoner

Dåpen er en spesiell og gledelig begivenhet som markerer begynnelsen på et barns åndelige reise. Det er en tid der foreldre, familie og venner kommer sammen for å overøse den lille med gaver og velsignelser. Og hvilken bedre måte å dele anledningen på enn med dåpsinvitasjoner? Her hos Optimalprint er disse kortene ikke bare papirbiter; de er en måte å kunngjøre begivenheten på med stil og lage minner som vil vare evig!


De er en måte for deg og gjestene dine å gjenoppleve denne spesielle dagen. Dessuten gir personlige dåpsinvitasjoner et snev av stil og formalitet til begivenheten. Det viser at du har lagt ned mye omtanke og krefter på å sende ut invitasjonene, og skaper dermed en følelse av forventning til den store dagen. Dessuten har det blitt mye lettere å lage dåpsinvitasjoner på nettet. Med noen få klikk kan du få et kort som er verdt å ta vare på. Så hvorfor skal du bestille invitasjonskort til dåp fra Optimalprint? Vel, det er mange grunner …

Dåpsinvitasjon til jente

For å gjøre en dåp enda mer minneverdig, vil dåpsinvitasjoner tilpasset din lille jente legge til et snev av skjønnhet og eleganse til begivenheten. Vi har mange design, farger, temaer og maler til dåpsinvitasjoner for å få akkurat det du vil ha. Velg mellom moderne design med lyse farger og stramme linjer til noe mer klassisk med intrikate blonder og blomstermønstre.


Å lage dåpsinvitasjoner til jente har aldri vært enklere takket være det store utvalget av tilpasninger vi tilbyr. I tillegg til designelementene kan du inkludere personlige detaljer som barnets navn, dato, sted eller annen personlig tekst du ønsker å ha til en spesifikk gjest. Uansett hvilken idé du måtte ha, vil vi bidra til å gjøre det til en realitet her på Optimalprint.


Jenter symboliserer håp for fremtiden, så det er naturlig å feire hennes ankomst på en meningsfull måte.
< br>Dåpsinvitasjoner til gutt

Du har kommet til rett sted for de som leter etter dåpsinvitasjoner til gutter! Sønnen din trenger fantastiske dåpsinvitasjoner for å minnes denne milepælen i livet hans. Det er tross alt en dag som skal være fylt med glede og feiring for venner og familie. Et godt designet dåpsinvitasjonskort fanger essensen av begivenheten og formidler at den er viktig.


I tillegg kan en dåpsinvitasjon også gjenspeile foreldrenes stil og personlighet. Akkurat som invitasjoner for jenter, kan dåpsinvitasjoner for gutter også være klassiske eller moderne. I tillegg kan du velge mellom ulike temaer og farger for å skape noe som gjør et varig inntrykk på gjestene. Så hvorfor velge kjedelige, vanlige dåpsinvitasjoner når du kan ha noe uforglemmelig?


Dåpsinvitasjoner for gutter og jenter er også forskjellige i design og fargevalg. Vanligvis har dåpsinvitasjoner en tendens til å ha farger som blått, grønt og grått, med mer maskuline og klassiske design, som kors eller båter. På den annen side har dåpsinvitasjoner til jenter en tendens til å ha farger som rosa, lilla og pasteller og med design som blomstermønstre eller sommerfugler.


Men dette er ikke en streng regel; mange design og fargevalg kan brukes til dåpsinvitasjoner for både gutter og jenter.

Dåpsinvitasjon – maler for kortene dine

Å velge riktig invitasjonskort til barnedåp er en avgjørende del av planleggingsprosessen. Det kan imidlertid være komplisert å bestemme seg for ett design, gitt at så mange alternativer er tilgjengelige på markedet i dag. For å forenkle ting kan du vurdere å tilpasse en mal med dåpsinvitasjon som passer dine spesifikke behov og budsjett.


Siden maler er forhåndsdesignet, kan du bruke dem som utgangspunkt for dåpsinvitasjon og bursdagsinvitasjon til 1-årsdagen. Her er noen tips for å tilpasse invitasjonene riktig:


1. Velg riktig mal: Det første du må gjøre for å tilpasse en mal er å velge den riktige. Mange typer og temaer innen maler er tilgjengelige, både tradisjonelle og moderne, så velg en basert på din stil og personlighet.


2. Tilpass: Når malen er klar, kan du begynne å tilpasse detaljene, for eksempel babyens navn, dato, sted osv. Du kan også inkludere en personlig melding eller sitat som kan appellere til mottakeren av dåpsinvitasjonen.


3. Velg riktig skrifttype og farger: Når det kommer til design, spiller fonter en avgjørende rolle for å få en rød tråd gjennom det hele. Så ta deg god tid og velg en font som er lett for øyet og kompletterer temaet for dagen. Velg farger som matcher begivenheten eller gjenspeiler babyens kjønn.


4. Legg til bilder: Dåpsinvitasjoner med foto er populære for tiden, og med god grunn! Det er en fin måte å sette et personlig preg på enhver mal. Dessuten elsker folk å se bilder av det nyfødte barnet. Men du kan legge til hvilket som helst bilde du vil i en dåpsinvitasjon med foto, inkludert religiøse symboler eller andre ikoner.


5. Velg riktig papir: Heldigvis for deg er det ikke noe som er "feil valg" hos Optimalprint. Vi vet at papirkvalitet påvirker det generelle utseendet og følelsen av dåpsinvitasjonskortet betydelig. Derfor har vi kun premium silk papir og glanset papir for å få kortene dine til å skinne!


Å tilpasse en mal er en fin måte å gjøre deg kjent med designarbeid for invitasjonskort. Så hvorfor vente? Bestill fra Optimalprint nå! Hvis du skaffer deg vårt Plus-medlemskap, vil du få mange andre fordeler, som gratis og rask levering, en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og andre eksklusive tilbud.


FAQ

Hvordan skriver man en dåpinvitasjon?

Når du skriver en dåpsinvitasjon, er det ideelt å tilpasse den i en stil som gjenspeiler familiens personlighet. Følg normen og skriv de viktigste detaljene først: Babyens navn (fullt navn eller fornavn), foreldrenes navn, dato, tid og sted for dåpsseremonien. Du kan også legge til andre detaljer, som nærmeste jernbanestasjon og parkeringsmuligheter, slik at gjestene dine rekker å komme tidsnok til dåpen. Hvis RSVP er nødvendig, må du gi kontaktinformasjon for at gjestene skal svare.

Hvem skal et dåpskort adresseres til?

Det er ingen riktig eller feil måte å adressere din dåpsinvitasjon. Mange mennesker adresserer den til en person, mens andre skriver den til hele familien. Å skrive et dåpskort er en fantastisk måte å skape en suvenir for anledningen som babyen din senere kan se tilbake på og ta vare på for alltid. Når det er sagt, adresser kortet til personen du føler deg mest komfortabel med, det være seg babyen, foreldrene eller begge deler, men sørg for at du uttrykker din inderlige takknemlighet fullt ut.

Hva er etiketten for dåpsinvitasjoner?

Etiketten for dåpsinvitasjoner dikterer at kort skal sendes ut minst fire uker i forveien. Uansett invitasjonsmetode du velger, må du huske å skrive babyens fornavn eller fullstendige navn, dato, tid og sted for seremonien, etterfulgt av andre viktige detaljer du kanskje vil inkludere, for eksempel RSVP-detaljer. Å bli invitert til en barnedåp er en ære, så uansett hvor mye du vil at noen skal komme, bør invitasjonen din lages med kjærlighet og sjel.

Kan jeg bestille konvolutter sammen med mine personaliserte dåpinvitasjoner?

Ja, selvfølgelig! Faktisk vil vi anbefale å bestille invitasjonene våre med konvolutter for å få dem til å virke mer komplette og visuelt tiltalende. Konvoluttene kan fås til gode priser, og du kan velge mellom en rekke forskjellige typer for din personlige stil. Alternativt kan vi gi forslag til hvilke konvolutter som best passer til dine personlig tilpassede kort dersom du mangler ideer. Vær oppmerksom på at konvolutter tilkommer som en ekstra kostnad og medfølger ikke som en del av bestillingen din.

Kan jeg bestille en skreddersydd prøve?

Våre team for design og trykking kan tilby en invitasjon som mockup på forespørsel, men det vil ikke være gratis. Skreddersydde prøver koster ekstra, avhengig av din spesifikke størrelse og design. Når kunsten og teksten er plassert på kortet digitalt, kan vi sende deg en digital eller en fysisk prøve, avhengig av ditt ønske. Du kan deretter fortelle teamene våre om nødvendige endringer før de sender det ferdige designet til trykk.

Hvordan kan jeg sikre at designet mitt passer perfekt på sluttproduktet når jeg laster opp det?

Når du begynner å designe, blir du presentert med alternativer for orienteringen. Velg mellom liggende eller stående, og legg inn dimensjonene du trenger. Hvis du er usikker på målene, kan dele designet ditt med designteamet vårt, og de kan fortelle deg om designet vil passe eller ikke. Hvis designet ditt er utfallende, vil teamet vårt komme i kontakt med deg, slik at du kan foreslå endringer som de deretter kan imøtekomme.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt