do not visit
50% rabatt på JulekortKode: JULEKORTNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få julekortene dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!

Personlige julekort

fra kun 12,75 kr per kort

Finn julekortene som passer til stilen din

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Plus dekker julehandelen din i år og inn i 2024

Etter julekortene kommer julegavene! "Det er ingenting som sier «Du er spesiell for meg» som en gave som ingen andre har 🎁
Med så mange produkter å velge fra og personalisere, kan du få alle på listen din til å føle seg ekstra spesiell i år, mens du får FRI frakt på hele julehandelen din.
Les mer"

Personlige julekort fra Optimalprint

Familie, venner, naboer og andre foreldre du snakker med utenfor skolen - uansett hvem som står på julekortlisten din i år, har Optimalprint akkurat det du trenger. Fra festlige hilsener til årlige oppdateringer. Julekort med foto er en flott måte å vise at man bryr seg på. Utfordringen er derimot å finne noe personlig. Et julekort som går over forventningene og ikke faller i glemmeboken. Her kommer Optimalprint inn i bildet.


Takket være vårt enkle redigeringsverktøy, kan du designe og lage dine personlige julekort med foto på bare noen få minutter. Velg ditt favorittbilde, last det opp til en av våre maler, og velg blant ulike kortstørrelser. Vi inkluderer en rekke temaer, inkludert barnas første jul, kjæledyr og tradisjonelle design. Du vil helt sikkert finne noe som passer din smak. Vi har til og med et utvalg av tilpassede kort for bedrifter som ønsker å spre juleglede på kontoret.


Vi bruker kun trykkemetoder av høy kvalitet, slik at julekortene dine skiller seg ut av rett grunn. Du kan til og med velge mellom ett eller flere kort. Vi tilbyr også luksuriøse ekstrafunksjoner som folie og avrundede hjørner. Er du klar til å sende et unikt og personlig julekort? Fortsett å bla ned for å oppdage våre design.

Julekort med foto for enhver stil

Fra klassiske og tradisjonelle til minimalistiske uten bilder. Vårt store utvalg av personlige julekortdesign vil helt sikkert ha noe for deg. Så uansett om du vil ha et julekort fylt med snøfnugg, snømenn og reinsdyr, eller leter etter noe mer abstrakt, kan du designe og lage ditt eget personlige julekort hos Optimalprint.

Moderne julekort

Velg mellom portrett- og landskapsdesign, i rektangler eller kvadrater og la bildet og meldingen din kommunisere med følelser. Med størrelser fra A6 til A5 vil ditt moderne julekort bli husket lenge. Du kan velge et enkelt bildekort eller bruke et utvalg av fire eller flere bilder. Et personlig julekort fra Optimalprint er en flott måte å vise de viktige menneskene i livet ditt at du tenker på dem.

Julekort med fotokollasje

Trenger du hjelp til å velge ditt favorittbilde? Kanskje du har kledd opp barna og hunden for en festlig familiefotografering og ønsker at vennene dine skal se hvert eneste bilde. Vårt utvalg av Julekort med fotokollasje gjør at ingen trenger å gå glipp av noe. Det er en fin måte å la slektninger og venner få se dine minner på.

Minimalistiske fotokort

Er du fast bestemt på at mindre betyr mer? Da har vi kortene for deg. Bare fordi du ikke er fan av glitter og stas, betyr ikke det at du ikke kan spre juleglede. Hos Optimalprint sier våre minimalistiske fotokort akkurat nok. De kommer i forskjellige farger, størrelser og orienteringer. Du kan til og med velge flere bilder for å hjelpe designet ditt til å skille seg ut.

Klassiske og tradisjonelle kort

Reinsdyr? Snømenn? Rødt glitter? Ja takk! Hvis du ikke kan få nok av julen, vil du elske våre klassiske og tradisjonelle julekort. Velg blant design pyntet med julekuler, julenissen, eller til og med personlige kort med juleinspirert bakgrunn. Du kan også tilpasse julekortet ditt for å gi det en ekstra festlig stemning.

Julekort uten bilde

Personlige julekort trenger ikke å inkludere et bilde. Du kan fortsatt sende en personlig melding til dem du bryr deg om. Velg mellom tradisjonelle og moderne design, og kort som er rettet mot barn. Selvfølgelig kan du også skape et unikt tilpasset kort til hvem du enn vil. Vi har også alternativer for flate og brettede kort, slik at du kan være sikker på å finne noe som passer for deg.

Tilpassede julekort for alle

Ansatte, barn, nære familiemedlemmer, eller til og med barnevakten - hos Optimalprint har vi et bredt utvalg av julekort til alle du vil sende et kort til. Vi har også bildekort spesielt designet for et barns første jul og for kjæledyrene dine, så ingen trenger å bli utelatt når det kommer til festlige hilsener.

Barnas første jul

Enten du vil sende et fotokort til ditt lille barn for å huske den spesielle dagen, eller feire en milepæl ved å sende personlige familiekort til slektninger, er våre julekort for barnas første jul akkurat det du trenger. Velg mellom kort med ett eller flere bilder, blant et stort utvalg av farger og stiler, og husk å legge til en personlig melding i kortet.

Barnas julekort

Optimalprints utvalg av tegneserieinspirerte kort er en del av barnas julekort. Dette er en fin måte å ønske de små en god jul på. Du kan til og med inkludere en personlig melding fra julenissen. Alternativt kan du velge en av dine favorittbilder og sende et tilpasset julekort over nettet, til familiemedlemmer og venner over hele verden.

Kjæledyrenes julekort

Hunder, katter, kaniner og til og med hamstere eller gullfisker kan bli med å sende ut julekort med vår serie av kjæledyrsjulekort. Med en enkel og rask designprosess som ikke krever noen tidligere erfaring eller designkompetanse, har det aldri vært enklere å sende et julekort som viser frem dine dyrevenner!

Bedriftskort

Enten du er en arbeidsgiver som ønsker å sende julekort til hele teamet, en leverandør som ønsker å sende {embedded_link_christmas-cards-corporate_start}bedriftsjulekort{embedded_link_christmas-cards-corporate_end} til sine kunder, eller du ønsker å sende gode ønsker til kollegene dine, har Optimalprint et utvalg av vakre bedriftskort.

Hanukka-kort

Hvis familien din feirer Hanukka, eller du vil uttrykke ønsker til en god venn, vil vårt utvalg av kort spesielt designet for Hanukka imponere. Velg mellom firkanter og rektangler i ulike farger, og velg blant kort med tradisjonelle Hanukka-symboler. Vi har til og med kort uten bilder for de som foretrekker det.

Julefestinvitasjoner

Jobbfester, familietreff, en fest med gamle venner - Optimalprint har julefestinvitasjoner for enhver begivenhet. Du kan velge mellom en eller flere trykk, avhengig av hvor mange som skal inviteres. Flate og foldede kort kan også designes, og det er mulig å legge til et bilde. Til slutt, ikke glem å inkludere arrangementdetaljer og en kort melding for en unik personlig opplevelse.

Juletakkekort

Julen er en tid for å gi, noe som betyr at det også er en tid for å si takk. Så hvorfor ikke gjøre det med et av våre juletakkekort? Enten det kommer fra hele familien eller kanskje ditt lille barn, har vi et utvalg av design og farger. Du kan legge til gullfolie og andre luksuriøse preg i ditt personlige julekort.

Lave priser, høy kvalitet

Våre julekort starter fra så lite som 61 øre per stk, og du kan være trygg på at de er av førsteklasses kvalitet. Vi kombinerer de beste utskriftsprosessene med førsteklasses papir for å presentere deg med fantastiske personlige julekort. Våre flerpakningsalternativ er også en flott måte å spare på bulkbestillinger. Så uansett budsjett, vil du finne et julekort som passer for deg hos Optimalprint. Du trenger ingen designferdigheter, da vårt designverktøy er superenkelt å bruke. Vi har også en 100% tilfredshetsgaranti for å gi deg ekstra trygghet.

Gjør det til en minneverdig jul med egendefinerte julekort

Personlige julekort er et bra alternativ til masseproduserte kort. De skaper en unik julehilsen til den heldige mottakeren. Med dine favorittbilder på forsiden og en kjærlig melding på innsiden, kan julekortene dine bli en samtalestarter. Hvis du leter etter julekort på nettet, har vi alt du trenger. Ingen spesialisert designopplevelse er nødvendig.


Takket være Optimalprints brukervennlige designverktøy, kan du lage og kjøpe personlige julekort til alle. Så hva venter du på? Begynn å lete etter ditt favorittbilde, og send en julehilsen på din unike måte med et julekort fra vår samling.


FAQ

Hva kan jeg skrive på julekort?

Høytiden er en tid for å spre julegleden med venner, familie og kolleger. Det er ikke noe mer hjertevarmende enn å vise noen hvordan du føler om dem. Ønsk dem en riktig «god jul»! Legg til noen linjer fra favorittjulesangen for en ekstra festlig julehilsen. Uansett hva du måtte skrive på kortet, er poenget finne julestemningen og få mottakeren til å føle seg ekstra spesiell.

Hvordan designer jeg mine egne julekort?

Hos OptimalPrint tilbyr vi deg en rekke personlig tilpassede julekort, slik at du kan velge det som gjenspeiler deg best, og sende julehilsener til dine nærmeste. Du kan bla gjennom alle julekortene på hjemmesiden vår og begynne å tilpasse kortet ditt. Du kan også legge til søte og morsomme personlige bilder, tekst og andre detaljer. Malene våre er allerede veldig «festlige», så å designe dine tilpassede kort kommer til å ta kort tid.

Hvilke mål har julekortene?

Vi tilbyr våre tilpassede julekort i forskjellige størrelser fra A5 til A6. Noen av størrelsene som er tilgjengelige er: Stor / a5 (21,0 x 14,8 cm) - foldekort Firkant (14,1 x 14,1 cm) - foldekort Liten / A6 (14,8 x 10,5 cm) - foldekort Firkant (14,1 x 14,1 cm) - enkelt Liten / A6 (14,8 x 10,5 cm) - enkelt Stor / a5 (21,0 x 14,8 cm) - enkelt

Er konvolutter inkludert i julekortene deres?

Konvolutter er ikke inkludert. Hvis du vil kombinere julekortene med en matchende konvolutt, må du legge det separat til bestillingen din. Vær oppmerksom på at det tilkommer en ekstra kostnad for konvolutter. Du kan utforske vårt utvalg av standard og premium konvolutter og velge den som passer best for dine behov og temaet for julekortet ditt.

Hvor mange bilder kan jeg ha på julekortet mitt?

Du kan enkelt bruke 3–4 eller flere bilder til ditt personlige julekort, men antallet kan variere avhengig av størrelsen på bildene du bruker. Vi anbefaler å balansere antallet bilder som brukes med hilsenen din. Hvis du vil bruke flere bilder, vil det være best å kontakte våre designteam for å få tips og råd.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt