do not visit
50% rabattKode: KORTNO
Trykt lokalt i Norge og 1–2 dagers leveringstid
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Postkort

Personlige postkort med foto er en flott måte å holde kontakten med familie og vennerEt postkort med bilde er en utmerket måte å la dine kjære vite at du tenker på dem. Selv om digitale meldinger har erstattet denne tradisjonelle kommunikasjonsmetoden i dag, er det å sende postkort fremdeles et foretrukket valg for mange mennesker. Optimalprint tilbyr en rekke maler for å lage ditt eget postkort i løpet av få minutter. Du kan lage et personlig postkort med eller uten bilder og vise dine kjære hvor mye du bryr deg om dem.

Å lage de perfekte fotokortene er enkelt med Optimalprint. Bla gjennom vårt utvalg av maler og velg den som resonnerer mest med deg. Legg deretter til meldingen og bildene dine (hvis du valgte en fotokortmal). Designverktøyet er lett å bruke, og du trenger ikke noen designkunnskaper. Bare la fantasien flyte, så vil vi gjøre vårt beste for å bringe kreativiteten din til liv på det fineste kvalitetspapiret for de beste resultatene.

Send hilsenen din med tilpassede postkortOptimalprint gjør sending av personlige postkort til en morsom og meningsfull opplevelse, slik at du kan vise din kjærlighet for mottakerne på en kreativ måte. Våre tilpassede fotokort legger til et personlig preg på kommunikasjonen din og styrker båndet ditt med venner, familie og kolleger.

Fjern stresset ved å lage tilpassede postkort ved å velge våre digitale trykkeritjenester og få flotte postkort levert til dørstokken din på bare et par dager! Enten du trenger fotokort til påske eller skreddersydde julepostkort, kan vi lage dem til perfeksjon og gjøre dem klare akkurat i tide til når du sender dem.

Allsidig og effektiv

< br>
Vårt online designverktøy er både brukervennlig og allsidig, slik at du kan utforske alle kreative muligheter mens du effektivt lager postkort med foto. Nå vil det ikke lenger virke langtekkelig å designe dine egne postkort. Vi tilbyr tilpassede postkort som kan være enkle eller iøynefallende, fra elegante mønstre til dristige design. Velg ønsket stil.

Lett å designeFå en full pakke med designfunksjoner for å tilpasse malene med dine egne bilder og tekst og skap skreddersydde postkort som gjør et varig inntrykk på mottakerne. Å lage tilpassede postkort på plattformen vår tar virkelig bare noen få minutter.

Velg Optimalprint for å designe personlige postkortHos Optimalprint forstår vi viktigheten av å bygge meningsfulle forhold, Og våre personlige postkort hjelper kundene våre med nettopp det. Få en nærmere relasjon med gamle venner og fjerne slektninger ved å overraske dem med et personlig postkort eller uttrykk din takknemlighet til sjefen din for å være en støttende leder. Med våre personlige postkort kan du vise takknemlighet for de som betyr noe.

Når du velger Optimalprint, velger du ikke bare trykkeritjenestene våre, men låser opp en verden av kreative muligheter som venter på å bli utforsket for å skape fantastiske personaliserte postkort. Postkortene våre er et kjennetegn på kvalitet, og vi er stolte av at kundene våre elsker dem. Bestill våre personlige postkort til gode priser og del dine spesielle minner og uforglemmelige øyeblikk med dine nære og kjære.

StørrelseVåre personlige postkort med foto er tilgjengelige i forskjellige størrelser: Liten (A6), stor (A5), kvadratisk og panoramisk. Å velge en størrelse vil avhenge av dine spesifikke krav, men vi vil sikre at vi trykker bildet ditt på postkort av høy kvalitet.

FargeVi tilbyr forskjellige fargealternativer for våre personlige postkort for å imøtekomme våre kunders forskjellige fargepreferanser. Disse fargene inkluderer svart, grå, syrin, rød, brun, blå, sennep, gul og mye mer.

BeskjæringVåre personaliserte fotokort kommer med avrundede hjørner og ubeskjær. Mens ubeskjærte kort er standarden, gir avrundede hjørner en unik stil til kortene. Avrundede kort er en voksende trend i disse dager.

Designet av deg, trykkes lokalt i NorgeOptimalprint er kjent for å produsere postkort i høy kvalitet raskt og effektivt. Vi utnytter vårt omfattende nettverk av trykkeripartnere i Norge for å imøtekomme våre kunder i forskjellige regioner.

Vi behandler alle bestillingene våre lokalt og så nær din plassering som mulig. Dette lar oss trykke dine unike postkort og levere produkter av gode kvalitet til døren i løpet av bare 24–48 timer, uansett hvor du er i Norge. Vår lokale produksjonsmetode hjelper oss med å redusere karbonavtrykket vårt og holde miljøpåvirkningen av forretningsdriften til et minimum.

FAQ

1. Hvordan kan jeg lage mitt eget postkort?

Å lage ditt eget postkort er enkelt på plattformen vår. Velg en mal og tilpass den med dine bilder og personlige melding. Når du er ferdig med å tilpasse, legger du til kortet i handlekurven. Vårt brukervennlige online-designverktøy lar deg lage personlige postkort på bare noen få minutter. Alle postkortene dine trykkes på papir av høy kvalitet, som vil holde kortene dine som nye i lang tid.

2. Kan jeg laste opp bilder til mitt personlige postkort?

Ja, du kan laste opp bildene dine for å inkludere dem på postkortet ditt. I tillegg til bildet ditt, kan du også legge til en logo hvis du lager et personlig postkort for en kollega eller sjefen din.

3. Kan jeg laste opp mitt eget design?

For postkort tilbyr vi en rekke designalternativer i form av tilpassbare maler som du kan velge mellom.

4. Hva er forskjellen mellom standard hjørner og avrundede hjørner?

Postkort med standard hjørner er det vanligste alternative og gir ikke det samme inntrykket som kort med avrundede hjørner. Avrundede hjørner er – selv om det er en moderne trend – sjelden og gir en følelse av individuell stil. Med kort med avrundede hjørner kan du sende en unik hilsen som skiller seg ut fra mengden. Kort med avrundede hjørner oppfattes som mer sofistikerte enn kort med standard hjørner.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt