do not visit
Prøv også Optimalprint-appen til iOS og Android!
Trykket i Norge og Rask Levering
8,6 / 10
Best på kundetilfredshet

Personlige kalendere er en super gave og enkel å lage.
Velg størrelse og design, og del dine beste minner.

Helt personlig

★★★★★

" Strålende kvalitet, jeg laget en som en gave til foreldrene mine som ble så fornøyde med den at de kjøpte en til hvert familiemedlem. Jeg elsker at du kan legge til datoer. Virkelig personlig, jeg kommer til å lage en hvert år! "

Fantastisk service

★★★★★

" Fantastisk kvalitet, enkel å lage og rask levering = flott service. Takk " - Ryan

Utmerket levering

★★★★★

" Jeg var veldig fornøyd med 3 personlige kalendere jeg trykket til jul. Utmerket levering da de ankom innen 2 dager. Kommer til å anbefale dem til venner og bruke dem igjen. " - Debbie

Kvalitetstrykk

★★★★★

" Kvalitetstrykk, enkel å designe. Ingen skjulte avgifter eller triks. Rask levering, selv før jul! Takk! " - Jan Erik

Lag din egen kalender

Familien din er unik, og det vil kalenderen din også bli. Velg størrelsen som passer deg, begynn med den måneden du ønsker, og legg til bilder og begivenheter på hver side.

Superenkelt!

Bare velg dine favorittbilder fra enheten din, Google Bilder, Instagram eller Facebook. Legg til og fjern bilder enkelt, rediger tekst og legg til begivenheter for å lage en vakker kalender.

Trykket lokalt
Rask levering

Vi trykker med kvalitetsblekk og papir for å garantere din tilfredsstillelse. Ved å trykke lokalt og så nær deg som mulig, kan vi tilby dette til rimelige priser.

Last ned Optimalprint-appen og få gratis frakt!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.