do not visit
Optimalprint Optimalprint
8,0" 10" 23055
8,0/10 (23055 anmeldelser)
45% rabattKode: KALENDRARNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få kalenderne dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
8,0 / 10
De mest fornøyde kundene

Personlige kalendere er en super gave og enkel å lage
Velg størrelse og design, og del dine beste minner

Helt personlig

★★★★★

" Strålende kvalitet, jeg laget en som en gave til foreldrene mine som ble så fornøyde med den at de kjøpte en til hvert familiemedlem. Jeg elsker at du kan legge til datoer. Virkelig personlig, jeg kommer til å lage en hvert år! "

Fantastisk service

★★★★★

" Fantastisk kvalitet, enkel å lage og rask levering = flott service. Takk " - Ryan

Utmerket levering

★★★★★

" Jeg var veldig fornøyd med 3 personlige kalendere jeg trykket til jul. Utmerket levering da de ankom innen 2 dager. Kommer til å anbefale dem til venner og bruke dem igjen. " - Debbie

Kvalitetstrykk

★★★★★

" Kvalitetstrykk, enkel å designe. Ingen skjulte avgifter eller triks. Rask levering, selv før jul! Takk! " - Jan Erik

Lag din egen kalender

Familien din er unik, og det vil kalenderen din også bli. Velg størrelsen som passer deg, begynn med den måneden du ønsker, og legg til bilder og begivenheter på hver side.

Superenkelt!

Bare velg dine favorittbilder fra enheten din, Google Bilder, Instagram eller Facebook. Legg til og fjern bilder, rediger tekst og legg til begivenheter for å lage en vakker kalender.

Trykkes i Norge
med rask levering

Vi trykker med blekk og papir i høy kvalitet for å sikre at du blir fornøyd. Ved å trykke lokalt og så nær deg som mulig, kan vi tilby deg kvalitetsprodukter til rimelige priser.

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Opprett din første kalender

Finnes også i Optimalprint-appen

Personlig kalender

En personlig kalender kan være den perfekte gaven til enhver anledning, til og med til deg selv! Og når det gjelder å designe en personlig kalender, er det ingen riktig eller galt, men bare det hjertet ditt ønsker. Hos Optimalprint gjør vi det enkelt å lage din personlige kalender med bare noen få klikk. Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket design fra menyen vår, velge ønsket størrelse og gå videre til vår gratis online redaktør for å tilpasse den. I tillegg kan du laste opp dine favorittbilder og velge blant flere bakgrunnsfarger og bildelayouter for hver måneds side. I tillegg kan du velge startdato og til og med tilpasse hendelsene ved å velge fra listen vår eller lage dine egne! Du kan være trygg på at kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, da vi kun trykker din personlige kalender på høykvalitetspapir. Videre tillater vår lokale produksjonsfasilitet oss å tilby deg de laveste prisene med en rask omsetningstid!

Personlige kalendere for enhver situasjon

Enten det er for hjemme- eller kontorbruk, kan en personlig kalender være en flott måte å organisere timeplanene dine hele året. Vi tilbyr flere design og størrelser for å hjelpe deg med å lage en. I tillegg kan du enkelt laste opp dine favorittbilder og tilpasse kalenderskjemaet. Du kan derfor velge blant flere alternativer for å designe din personlige kalender, noen av disse inkluderer:

1. Naturlig Elegant Kalender

Hva er bedre enn personlige fotokalendere med et snev av natur? Hvis du er en ekte naturinteressert, kan dette designet være riktig for deg. Du kan få alt til å passe i rammen, fra lokale naturlandskap til naturunderverk! Dessuten kommer den i 7 størrelser, inkludert liggende og stående, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å få en tilpasset fotokalender i feil størrelse.

2. Kjærlig Blikk Kalender

Elsker du kjæledyrets øyne som stirrer tilbake på deg? Ram det inn med en kalender og pynt veggen eller skrivebordet ditt! Du kan velge standardbildet eller laste opp ditt eget for å lage den perfekte kalenderen som kan dokumentere hunden din sin reise gjennom årene gjennom bilder. Eller du kan velge de beste øyeblikkene for å designe en personlig skrivebordskalender. Videre kommer den i 7 størrelser og orienteringer for å passe til forskjellige områder.

3. Washi Polka Dot Kalender

Vår washi polka dot design kan være en utmerket løsning for folk som leter etter en enkel personlig vegglommebok. Med lyse bakgrunner og hvite prikker kan din personlige kalender hjelpe deg med å merke avtaler mens du legger til farge på ethvert område. Du kan også fremheve sidene ytterligere ved å legge til dine favorittbilder.

Personlige fotokalendere

Med vår brukervennlige online redaktør kan du gjøre om ethvert av våre design til en fotokalender. Men her er noen av våre beste design som du kanskje vil sjekke ut:

1. Moderne overlappende år

Det moderne overlappende årets personlige kalenderdesign lar deg legge til opptil tre bilder for hver måneds side, slik at du ikke går glipp av å vise frem dine beste minner! Den har en standard hvit bakgrunn som gjør bildene pop, men du kan alltid endre den for å skape et tilpasset layout. På samme måte kan du endre layouten og orienteringen til bildene for å tilpasse designet etter dine preferanser.

2. Metallisk spredte rammer

Den metalliske spredte rammen kan lage en elegant personlig kalender med fire bilder per månedsside. Den har en kombinasjon av grå og gullfarge som bakgrunn, som kan komplementere hvilken som helst vegg eller bordfarge. Du kan til og med få den i 3 orienteringer og størrelser.

Tilpassede kalendere fra Optimalprint

Vi gjør tilpasset kalenderutskrift enkelt med vår intuitive online redaktør, som lar deg velge mellom forskjellige bakgrunner, layouter og maler. Og her er noen få grunnleggende design som du kan jobbe med for å lage en tilpasset kalender:

1. Kunstnerisk ramme

Hvis du elsker abstrakte former og layouter, er denne kalenderen verdt å vurdere. Den har en monokromatisk fargepalett for å legge til en følelse av rustikk sjarm til dekorasjonen din. I tillegg kan du markere de viktige dagene i forskjellige farger gjennom månedene for å gjøre den optimalt funksjonell.

2. Ikonske reiser

Kurér en kalender med de beste øyeblikkene fra turene dine med vårt ikonske reisedesign. Du kan bruke enten liggende eller stående modus for å passe bildene til en ramme og legge til dine personlige preg ved å velge forskjellige bakgrunner og bildeoppsett for din personlige kalender.

3. Krittrammeframe

Den krittrammeframen er en av våre bestselgere, og du kan prøve den også hvis du vil skrive ut en tilpasset kalender med en mer "animert" layout. Den har "krittete" marger rundt bildene, og teksten skiller seg ut på den mørke bakgrunnen, selv om du kan endre den etter din smak.

Personlig adventskalender

Adventstiden er betydningsfull for mange, og vi kan hjelpe deg med å lage den beste adventskalenderen. Vi har alt, enten du leter etter et enkelt eller aksentuert design. Og med vår online redaktør kan du sette startmåneden for din personlige kalender. Hvis du har lyst til å designe en tilpasset adventskalender, er her noen få design som kan hjelpe deg:

1. Den moderne fanen

Vårt moderne fanedesign tillater fullrammebilder for månedens sider, slik at du kan velge dine foretrukne adventsbilder for en helt personlig kalender. Dessuten kan du fremheve årsfanen ved å velge blant de seks forskjellige fargene.

2. Ren minimalisme

Vår rene minimalisme personlige kalender har en enkel, men elegant design for å gjøre din adventsforventning enda mer spesiell. Men du kan alltid endre bakgrunnsfargen og bildelayouten for å legge til personlige preg, enten du planlegger å bruke den personlige kalenderen eller gi den som en feriegave. Vi har klart å opprettholde en høy Trustpilot-score på 9,0/10, og vår kalenderutskrift med tilpasset utskrift bruker kun premium 250 GSM-papir med høykvalitetsbilder og tekst. Videre kommer våre personlige kalendere med spiralbindinger og veggkroker for enkel og sikker plassering. Vi tilbyr også en 100% kvalitetsgaranti på hver personlig kalender vi trykker, og du kan kontakte vår 24/7 kundeservice ved eventuelle spørsmål.