do not visit
60% rabattKode: KALENDRARNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få kalenderne dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Personlige kalendere er en super gave og enkel å lage
Velg størrelse og design, og del dine beste minner

Helt personlig

★★★★★

" Strålende kvalitet, jeg laget en som en gave til foreldrene mine som ble så fornøyde med den at de kjøpte en til hvert familiemedlem. Jeg elsker at du kan legge til datoer. Virkelig personlig, jeg kommer til å lage en hvert år! "

Fantastisk service

★★★★★

" Fantastisk kvalitet, enkel å lage og rask levering = flott service. Takk " - Ryan

Utmerket levering

★★★★★

" Jeg var veldig fornøyd med 3 personlige kalendere jeg trykket til jul. Utmerket levering da de ankom innen 2 dager. Kommer til å anbefale dem til venner og bruke dem igjen. " - Debbie

Kvalitetstrykk

★★★★★

" Kvalitetstrykk, enkel å designe. Ingen skjulte avgifter eller triks. Rask levering, selv før jul! Takk! " - Jan Erik

Skap din egen kalender

Familien din er unik, og det vil kalenderen din også bli. Velg størrelsen som passer deg, begynn med den måneden du ønsker, og legg til bilder og begivenheter på hver side. Personlig tilpassede kalendere er en flott måte å bevare favorittminnene dine og gjenoppleve dem hver dag.

Superenkelt!

Bare velg dine favorittbilder fra enheten din, Google Bilder, Instagram eller Facebook. Legg til og fjern bilder, rediger tekst og legg til begivenheter for å lage en vakker kalender. Designverktøyet vårt lar deg velge og ordne bilder etter eget ønske. Velg en passende størrelse og design, begynn å tilpasse den med bilder og tekst, og gjør din personlige kalender klar på få minutter!

Trykkes i Norge
med rask levering

Vi trykker med blekk og papir i høy kvalitet for å sikre at du blir fornøyd. Ved å trykke lokalt og så nær deg som mulig, kan vi tilby deg kvalitetsprodukter til rimelige priser. Dette hjelper oss med å sikre at alle våre fotokalendere er av overlegen kvalitet og leveres i tide.

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Opprett din første kalender

Finnes også i Optimalprint-appen

Personlig tilpasset kalender

En personlig kalender kan være den perfekte gaven for enhver anledning, til og med til deg selv! Om du vil designe en personlig kalender, finnes det ingen rett eller feil måte å gjøre det på, bare følg hjertet ditt. Hos Optimalprint gjør vi det enkelt å lage din personlige kalender med bare noen få klikk. Alt du trenger å gjøre er å velge ønsket design fra menyen vår, velge ønsket størrelse og gå videre til vårt gratis redigeringsprogram for å tilpasse den. I tillegg kan du laste opp dine favorittbilder og velge blant flere bakgrunnsfarger og bildeformater for alle kalenderens måneder. I tillegg kan du velge startdato samt tilpasse hendelser ved å velge fra listen vår eller lage dine egne! Du kan være trygg på at kundetilfredshet er vår høyeste prioritet, da vi kun trykker din personlige kalender på høykvalitetspapir. Videre tillater vår lokale produksjonsfasilitet oss å tilby deg de laveste prisene med rask omsetningstid!

Personlige kalendere for enhver situasjon

Enten det er for hjemmet eller kontoret, kan en personlig kalender være en god måte å organisere planene dine for hele året. Vi tilbyr flere design og størrelser for å hjelpe deg med å lage en kalender. I tillegg kan du enkelt laste opp dine favorittbilder og tilpasse kalendertemaet. Du kan velge blant flere alternativer for å designe din personlige kalender, noen av disse inkluderer:

1. Naturlig elegant kalender

Hva er bedre enn personlige bildekalendere med et snev av natur? Hvis du er naturinteressert, kan dette designet være perfekt for deg. Du kan få hva som helst til å passe i rammen, fra lokale naturlandskap til naturunderverk! Dessuten kommer den i 7 størrelser, inkludert liggende og stående, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å få en tilpasset fotokalender i feil størrelse.

2. Kjæledyr-kalender

Elsker du når kjæledyret ditt stirrer tilbake på deg{embedded_link_tcalendar-loving-gaze_end}? Ram det inn i en kalender og pynt veggen eller skrivebordet ditt! Du kan velge blant standardbilder eller laste opp ditt eget, for å lage den perfekte kalenderen som kan dokumentere hundens reise gjennom årene med bilder. Ellers kan du velge dine beste øyeblikk for å designe en personlig skrivebordskalender. Videre kommer den i 7 størrelser og orienteringer slik at den passer til forskjellige områder.

3. Washi polka dot-kalender

Vårt
washi polka dot-design kan være en utmerket løsning for folk som leter etter en enkel personlig veggkalender. Med lyse bakgrunner og hvite prikker kan din personlige kalender hjelpe deg å huske avtaler ved å legge til farge i kalenderen. Du kan også fremheve sidene ytterligere ved å legge til dine favorittbilder.

Personlige fotokalendere

Med vårt brukervennlige nettbaserte redigeringsprogram kan du gjøre om ethvert av våre design til en fotokalender. Her er noen av våre beste design som du kanskje vil sjekke ut:

1. Moderne overlappende år

Personlige kalenderdesign for overlappende år lar deg legge til opptil tre bilder for hver måneds side, slik at du får vist frem dine beste minner! Den har en standard hvit bakgrunn som gjør at bildene lever, men du kan alltid endre den for å skape et tilpasset motiv. På samme måte kan du endre motivet og orienteringen til bildene for å tilpasse designet etter dine preferanser.

2. Metalliske rammer

Den metalliske rammen kan lage en elegant personlig kalender med fire bilder per månedsside. Den har en kombinasjon av grå og gullfarge som bakgrunn, som kan komplementere en hvilken som helst vegg eller bordfarge. Du kan til og med få den i 3 orienteringer og størrelser.

Tilpassede kalendere fra Optimalprint

Vi gjør tilpasset kalenderutskrift enkelt med vårt nettbaserte redigeringsverktøy, som lar deg velge mellom forskjellige bakgrunner, motiver og maler. Her er noen få grunnleggende design du kan jobbe med for å lage en tilpasset kalender:

1. En kunstnerisk ramme

Hvis du elsker abstrakte former og motiver, er denne kalenderen verdt å vurdere. Den har en monokromatisk fargepalett som gir følelsen av rustikk sjarm i dekorasjonene dine. I tillegg kan du markere de viktigste dagene hver måned i forskjellige farger for å gjøre den optimalt funksjonell.

2. Ikoniske reiser

Lag en kalender med de beste øyeblikkene fra turene dine, med vårt ikoniske reisedesign. Du kan bruke enten liggende eller stående modus for å tilpasse bildene dine til en ramme, samt legge til dine personlige preg ved å velge forskjellige bakgrunner og bildeoppsett for din personlige kalender.

3. Krittramme

Krittrammen er en av våre bestselgere. Den er perfekt hvis du vil skrive ut en tilpasset kalender med et ""animert"" motiv. Den har ""krittete"" marger rundt bildene, og teksten skiller seg ut på den mørke bakgrunnen, selv om du kan endre den som du ønsker.

Personlig adventskalender

Adventstiden er betydningsfull for mange, og vi kan hjelpe deg med å lage den beste adventskalenderen. Vi har alt, enten du leter etter et enkelt eller avansert design. Med vårt nettbaserte redigeringsverktøy kan du sette startmåneden for din personlige kalender. Om du ønsker å designe en tilpasset adventskalender, her er noen design som kan hjelpe deg:

1. Moderne design

Vårt moderne fanedesign tillater fullrammebilder på kalenderens hovedsider, slik at du kan velge dine foretrukne adventsbilder for en helt personlig kalender. Dessuten kan du fremheve årsfanen ved å velge blant seks forskjellige farger.

2. Ren minimalisme

Vår minimalistiske personlige kalender har et enkelt, men elegant design for å gjøre din advent enda mer spesiell. Du kan alltid endre bakgrunnsfargen og bildemotivet for å legge til ditt personlige preg, enten du planlegger å bruke kalenderen eller gi den bort som en julegave. Vi har klart å opprettholde oss en høy Trustpilot-score på 9,0/10, og våre kalendertrykk bruker kun premium 250 GSM-papir med bilder og tekst i høy kvalitet. Videre kommer våre personlige kalendere med spiralbindinger og veggkroker, for enkel og sikker plassering. Vi tilbyr også en 100% kvalitetsgaranti på hver kalender vi trykker, og du kan kontakte vår 24/7 kundeservice ved eventuelle spørsmål.

FAQ

Hvordan kan jeg lage min egen fotokalender?

Med Optimalprint er det kjempeenkelt å lage din egen fotokalender. Vårt gratis designverktøy lar deg lage en personlig tilpasset fotokalender på få minutter ved å velge en forhåndsdesignet mal, og størrelsen og formatet du ønsker. Du kan så begynne å tilpasse den. Legg til dine personlige bilder, en spesiell tekst, et sitat fra internett og andre designelementer for å lage en høyst personlig kalender.

Hvilke bilder skal jeg bruke til min personlige kalender?

Din personlige kalender kan hvilke som helst bilder du ønsker. Vi legger ingen begrensninger på kundene våre med hensyn til tilpasning. Så uansett om du vil legge til barndomsbilder, bryllupsbilder, bilder fra en spesiell begivenhet eller noe kunstnerisk fra internett, er valget helt ditt. Hvis du er en kunstner og vil få kunsten din trykt på den personlige kalenderen, kan du gjerne bruke det. Et kunstverk skapt av deg selv vises best på en personlig kalender. Kontakt kundeserviceteamet vårt hvis du trenger hjelp.

Kan jeg bestemme min egen startmåned?

Ja. Du kan velge din egen startdato og måned for kalenderen din. Vi forstår at kundene våre kan ha forskjellige behov og kanskje vil velge sine egne datoer og måneder for deres personlige kalendere, så vi har sørget for at plattformen vår tilbyr denne fleksibiliteten.

Kan jeg legge til fødselsdager og spesielle hendelser i kalenderen min?

Absolutt! Du kan legge til bursdager og andre spesielle hendelser til din personlige kalender. Hvis en personlig kalender ikke lar deg legge til dine egne hendelser og spesielle dager, er det ikke en virkelig personlig kalender. Vi gir deg muligheten til å legge til så mange personlige hendelser i kalenderen du vil. Så legg til alle spesielle datoer, bursdager, merkedager, viktige begivenheter og eventer til din personlige fotokalender og aldri mist oversikten over dem igjen.

Vises helligdager i kalenderen?

Ja, alle helligdager vises i kalenderen. Hvis du også vil legge til andre høytider, kan du legge dem til under tilpasningsprosessen. Å legge til andre høytider vil være en fin måte å planlegge arbeidstiden din bedre og vite i god tid når du er tilgjengelig for jobben.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt