do not visit
55% rabattKode: KALENDRARNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få kalenderne dine i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Produseres i Norge – Rask levering
8,2 / 10
De mest fornøyde kundene

Personlige kalendere er en super gave og enkel å lage
Velg størrelse og design, og del dine beste minner

Helt personlig

★★★★★

" Strålende kvalitet, jeg laget en som en gave til foreldrene mine som ble så fornøyde med den at de kjøpte en til hvert familiemedlem. Jeg elsker at du kan legge til datoer. Virkelig personlig, jeg kommer til å lage en hvert år! "

Fantastisk service

★★★★★

" Fantastisk kvalitet, enkel å lage og rask levering = flott service. Takk " - Ryan

Utmerket levering

★★★★★

" Jeg var veldig fornøyd med 3 personlige kalendere jeg trykket til jul. Utmerket levering da de ankom innen 2 dager. Kommer til å anbefale dem til venner og bruke dem igjen. " - Debbie

Kvalitetstrykk

★★★★★

" Kvalitetstrykk, enkel å designe. Ingen skjulte avgifter eller triks. Rask levering, selv før jul! Takk! " - Jan Erik

Lag din egen kalender

Familien din er unik, og det vil kalenderen din også bli. Velg størrelsen som passer deg, begynn med den måneden du ønsker, og legg til bilder og begivenheter på hver side.

Superenkelt!

Bare velg dine favorittbilder fra enheten din, Google Bilder, Instagram eller Facebook. Legg til og fjern bilder enkelt, rediger tekst og legg til begivenheter for å lage en vakker kalender.

Trykkes i Norge
med rask levering

Vi trykker med kvalitetsblekk og papir for å sikre at du blir fornøyd. Ved å trykke lokalt og så nær deg som mulig, kan vi tilby dette til rimelige priser.

Inspirasjon fra våre venner

Optimalprint har fornøyde kunder over hele verden. Vi elsker å gjøre andre glade! Noen kunder har delt bilder av sine Optimalprint-produkt. La deg inspirere! Vi vil veldig gjerne at du også deler på Instagram ​​@optimalprint, #optimalprint eller på facebook.com/optimalprint.

Opprett din første kalender

Også tilgjengelig i Optimalprint-appen

Last ned Optimalprint-appen & få tilgang til våre beste tilbud!

SEND MEG LENKEN

Vi sender deg en lenke for å laste ned appen. Ved å oppgi telefonnummeret ditt godtar du å motta en automatisk engangsmelding med en lenke for å få Optimalprint-appen. Standardpriser for SMS kan gjelde.