do not visit
20% rabattKode: WALLPAPERNO
Rask levering & 100% fornøydgaranti
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

-

Design ditt personlige tapet. Det er enkelt. Alt du trenger å gjøre er å laste opp et bilde, angi dine spesifikke mål, velge et tapetmateriale, og forvandle veggene dine med din egen kreativitet.

Oppdag de fire tapettypene våre. Alle er slitesterke, kan tørkes av med klut, miljøvennlige, brannklassifiserte, PVC-frie og falmer ikke i solen. Silk tapet, matt tapet og forlimt vannaktivert tapet er veldig like i struktur og fargetone. Hvis det er til et høyt trafikkert miljø eller familie med små barn, er matt tapet mer motstandsdyktig mot riper og egnet for rengjøringsprodukter sammenlignet med fibertapet silk. Hvis du foretrekker å ikke bruke ekstra lim, så har vannaktivert tapet en forlimt bakside, og det er designet for enkel tapetsering og fjerning. Selvklebende tapet er som et stort klistremerke. Det er avtagbart og kan gjenbrukes flere ganger uten skader eller limrester.

100% kvalitetsgaranti

Vi fører bare tapeter som er brannklassifiserte, PVC-frie og som ikke falmer i solen.

Lett å tapetsere

Finn ut hvordan du tapetserer ved å skanne QR-koden nederst på hver tapetlengde for å se en video med steg-for-steg-instruksjoner.

Lokal produksjon og levering

Vi bruker lokale partnere til fordel for deg og planeten vår.

Ubegrensede muligheter til å forvandle et rom

Forvandle en enkel vegg til et unikt kunstnerisk uttrykk ved hjelp av vårt store utvalg av stiler og design.

Hvordan setter jeg opp tapetet mitt?

Pynt opp veggene dine

Design ditt personlige tapet

Finnes også i Optimalprint-appen