do not visit
-60% på trykk på treKode: TRENO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på aluminium i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Ditt bilde trykket på tre!

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Lag unike trykk på tre

Skap et virkelig individuelt kunstverk for veggene dine ved å lage trykk på tre. Treets naturlige struktur gjør hvert trykk helt unik. Vis frem dine favorittminner med stil.. Liker du det rustikke utseendet på treverk i innredningen din? Da er bilder på tre tingen for deg!

Tilgjengelig som standard eller premium

Våre trykk på tre er tilgjengelig i standard tykkelse (10 mm), eller oppgrader til vår premium tykkelse (20 mm) for en mer eksklusiv utførelse. En ekstra fordel med å velge premium tykke treplater til bildene dine er at de ikke sprekker like lett under press eller over tid.

Klar til å henges opp Bilder på tre

Det er enkelt å henge opp ditt trykk på tre, helt uten anstrengelse. Du får et gratis opphengssett for hvert trykk du kjøper. Det medfølger en manual i ordren din. Alt du trenger å gjøre er å følge instruksjonene for å henge opp bildet ditt!

Ditt bilde trykket på tre!

Tretrykk

Optimalprints tilpassede design på tre tilbyr en innovativ måte å ta bildene dine fra digital til fysisk form, perfekt til å vise frem i hjemmet eller gi i gave til din kjære. Uansett hva dine designambisjoner er, har vi et utvalg av størrelser og oppsett å velge mellom.

Tilpassede design på tre som er unike på flere måter

Det som er fint med naturlig tre er at ingen planker er like - de har alle forskjellige mønstre, groper og teksturer. Dette skaper en autentisk, naturlig overflate som er perfekt for unike trykkeprosjekter. En tilpasset trykt treplate, for eksempel, kan lages for å fange et virkelig unikt bilde som aldri vil bli gjenskapt, uansett hvor mange ganger det blir gjort på nytt.

Bærekraftig hentet tre

Hos Optimalprint forstår vi de potensielle miljøpåvirkningene tjenestene våre kan ha. Vi gjør derfor alt som er nødvendig for å redusere dem. Dette inkluderer også treet som brukes i våre tilpassede treskjæringer. Hvert produkt som kommer ut fra våre studioer er laget med FSC-sertifisert tre eller PEFC når dette ikke er tilgjengelig. Vi opprettholder materialets naturlige tekstur og bevarer det med en profesjonell finish for langvarig holdbarhet. Å bestille en tilpasset treskjæring fra oss betyr å få alle fordelene fra naturlig tre, men uten tendensen til å ripe, falme og erodere.

Flere størrelser og tykkelser på treskulpturer til veggen

Kvadratisk bilde? Rektangulært bilde? Stående? Liggende? Du kan gjøre alt dette med Optimalprint. Våre tilpassede treskjæringer kommer i ulike størrelser for å passe til alle typer design.


Velg blant:


30x90cm


20x60cm


20x30cm


20x20cm


30x40cm


30x45cm


40x40cm


40x50cm


40x60cm


45x60cm


50x50cm


50x70cm


50x75cm


60x60cm


60x90cm


60x80cm


70x100cm


Mangfoldige alternativ sikrer at du alltid har perfekt størrelse på treveggkunsten hjemme. Trerammene kommer alle i en standardtykkelse på 10mm, men kan også oppgraderes til 20mm hvis du vil ha ekstra luksus.

Treveggkunst går aldri av moten

Hvorfor betale for en plakat når du kan gjøre designet ditt udødelig på ekte tre? Materialet varer lengre enn papir og er mye mer motstandsdyktig - ingen sammenbretting, falming eller rifter! Når de tas godt vare på, kan Optimalprints bilder på tre varer i årevis uten å miste kvaliteten. Dette er en tidløs gjenstand som du vil være glad for at du investerte i.

Enkelt å henge opp

Tretrykk-design fortjener å bli vist frem for alle. Om det beste stedet for dette er stuen, soverommet eller badet er opp til deg. Vi vil uansett sørge for at det ser flott ut på veggen. Optimalprints tilpassede design på tre kommer klare til å henges rett opp, rett ut av esken. Et oppheng er inkludert i hver bestilling, slik at du ikke trenger å bekymre deg for å lete etter riktig krok eller bore i vegger. Dette er en enkel måte å legge til litt varme og karakter i ditt rom.

Tretykk er den perfekte gaven

Tretrykk er tidløse og klassiske, noe som gjør dem til den perfekte gaven for enhver spesiell anledning. Enten det er et familieportrett, bryllups- eller babybilder, eller et vakkert kunstverk for å lyse opp et rom. Våre tretrykk imponerer alltid.

Få bildene dine enkelt trykt på tre

Optimalprints intuitive designplattform gjør det enkelt å realisere tretrykk du drømmer om. Teknisk kyndig eller ei, alle kan opprette og plassere en bestilling på bare noen få minutter.


Her er en gjennomgang av hvordan prosessen for å lage tretrykk fungerer:


1. Velg størrelse på treplaten


Hva er størrelsen på bildet du ønsker å trykke? Alle våre treplater kommer i standard kvadratisk, portrett og landskapsalternativer, og størrelser fra så små som 20x20 cm til så store som 70x100 cm. Standardtykkelsen på 10 mm er et godt utgangspunkt for mange bruksområder, men du kan doble den til 20 mm hvis du ønsker det.


2. Last opp bildet ditt


Når du har bestemt deg for størrelsen på treplaten, begynner designprosessen. Optimalprint godtar alle vanlige bildeformater, slik at du enkelt kan laste opp bilder fra datamaskinen eller smarttelefonen din. Du kan også legge til flere bilder i designet ditt. Redigeringsverktøyet vårt har maler som inkluderer mange bilder i ulike størrelser.


3. Plasser bestillingen din


Hvis du er fornøyd med tretrykket ditt, er alt du trenger å gjøre å trykke på "Legg i handlekurven" og fullføre bestillingen. Vi trenger din leveringsadresse, faktureringsinformasjon og betalingsopplysninger for å fullføre prosessen. Etter at alt er bekreftet, vil bestillingen din bli sendt til produksjon.

Våre tilpassede tretrykk er støttet av 100% tilfredshetsgaranti

Her hos Optimalprint er vi stolte av å designe tretrykk av høy kvalitet på profesjonelt nivå. Hvis bestillingen din ikke oppfyller disse standardene, erstatter vi den gjerne gratis eller gir deg full refusjon. Det er ingenting å tape og mye å vinne ved å bestille tretrykk fra oss. Begynn å designe ditt eget tilpassede tretrykk hos Optimalprint i dag!

FAQ

1. Hva er bilder på tre?

Et bilde trykt på tre er en type veggdekor som er laget ved å trykke bilder på en treblokk eller trepanel. Det er et organisk fototrykk med en rustikk finish som gir en vakker vintage touch til rommet.

2. Hva er fordelene med bilder på tre?

Bilder på tre er svært holdbare. Med godt vedlikehold kan de vare resten av livet. Tre forringes ikke like lett, så trykket vil forbli intakt. Foto trykt på tre krever lite vedlikehold og bildene dine fremstår som nye i årevis. Du rengjører bildet enkelt med en myk klut. Tre er 100 % naturlig og kan resirkuleres uten å skade naturen.

3. Hvilke design er best egnet til bilder på tre?

De beste designene å trykke på tre varierer fra naturlige landskap til tilpassede design som abstrakte kunstmønstre og dristige design. I utgangspunktet vil alle design med mye hvitt og høye kontrastområder være best egnet for trykk på tre. Dette er fordi treets naturlige struktur blir mer synlig når fargene på designet ditt er svakere.

4. Hvor holdbare er bilder trykt på tre?

Bilder på tre er for det meste laget av kryssfiner, som er mer holdbart enn vanlig tre. Bilder på tre kan vare i mer enn en livstid hvis de vedlikeholdes godt. Ingen slitasje kan oppstå, og selv om bildet faller i bakken eller på gulvet, vil ikke bildet ditt bli skadet.

5. Hva slags tre er bilder på tre laget av?

Vi trykker på materialer av høy kvalitet og bruker bjørk og kryssfiner, som er utmerket når det gjelder å tilby langvarig holdbarhet og styrke som er nødvendig for å lage bilder som vil bestå tidens tann.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt