do not visit
-60% på trykk på plexiglassKode: PLEXIGLASSNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på pleksiglass i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Velg format og størrelse

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Kombiner dine beste bilder i en collage

Vanskelig å velge det beste bildet? Lag en collage med flere! - Vi har mange maler du kan velge mellom. Sett sammen en collage til stuen, soverommet eller på kontoret for en imponerende visuell stil.

Panorama

Våre panoramabilder strekker seg så langt du kan forestille deg. Store bilder på pleksiglass er en fantastisk måte å forvandle veggene dine på. Heng opp avlange bilder for en dramatisk, moderne look! Våre bilder på pleksiglass bruker de beste materialene og er bruddsikre.

Enkelt å henge opp!

Det er enkelt å henge opp plexiglasset. Du mottar opphengssystem og instruksjoner med hvert bilde. Du trenger ikke å be andre om hjelp til å henge opp bildet. Bare følg instruksjonene og bruk de medfølgende veggpluggene for veggmontering!

Bilder på pleksiglass – fototrykk i høy kvalitet

Minner er viktige å ha i livet; vi ønsker alle å få dem til å vare så lenge som mulig. En av de beste måtene å bevare minner på, som virkelig fanger essensen av våre mest verdifulle øyeblikk, er gjennom bilder på pleksiglass. Du kan gjøre dem om til visuelt fantastiske bilder som vil vare livet ut, fra foto til favorittkunstverk. Vår avanserte trykkteknologi kan gjøre ethvert digitalt bilde til fototrykk på pleksiglass i høy kvalitet, noe som vil tilføre en touch av stil og eleganse i hjemmet ditt.


Hos Optimalprint er vi stolte av å produsere noen av de fineste bildene på pleksiglass til lavest mulig pris. Vi lover at sluttproduktet blir skarpt, levende og med god fargegjengivelse.

Bilder på pleksiglass

Hvis du ser etter bilder på pleksiglass, så har du kommet til rett sted. Bilder på akryl ser perfekte ut fordi de er solide, lettere enn tradisjonelt glass, men har de samme bruddsikre egenskapene som plast. Kombinasjonen gjør bilder på pleksiglass til enestående kunstverk som kan transformere hjemmet ditt. I tillegg er klarheten og glansen i fargene på pleksibilder imponerende. Med trykkeritjenester for bilder på pleksiglass kan du skape kunstverk i forskjellige størrelser til stuen, badet eller kjøkkenet.

Fototrykk på pleksiglass: lav kostnad og holdbar

Våre bilder på pleksiglass kommer med kanter som er nøye utskåret, så den gir en elegant finish og bidrar til å gi bildene dine en 3D-effekt. I tillegg er pleksiglass gjennomskinnelig, noe som gjør det perfekt til bildetrykk med intense farger. Enten det er et sommerbilde med grønt gress og dypblå himmel eller en høstkledd skog med fallende løv, så kan du stole på at bildene som trykkes på akryl ser perfekte ut! Disse rammene oser av briljans og dybde.

Bilder på pleksiglass – for hvert rom i huset

Bilder på akryl er perfekte for hjemmet ditt på grunn av fargeintensiteten og er robuste og motstandsdyktige mot falming. Her er noen ideéer for å piffe opp veggen hjemme hos deg:


Kjøkken: Bilde på pleksiglass er en effektiv dekorativ løsning på kjøkkenet hvis du elsker å ta bilder av mat. Ikke bare ser fargerike matbilder glimrende ut, men de kan også vekke appetitt før måltider hjemme. Dessuten kan fett eller smuss enkelt rengjøres ved å tørke av overflaten.


Bad: Bilder på akryl er egnet til å settes på badet fordi dampen fra varme dusjer ikke påvirker akrylglasset. Du kan bare tørke av bildet ved behov.


Stue: Det finnes ikke noe bedre sted å vise frem det nye pleksiglassbildet ditt enn i stuen. Du kan tilpasse størrelsen og formen på rammen basert på overflaten det skal settes på og få et perfekt oppheng.


Utendørs: Bilder på pleksiglass fungerer utmerket utendørs, da materialet er værbestandig. Du kan henge det på balkongen, plattingen eller hagen. Vi er sikre på at det vil friske opp uteplassen uansett hvor du plasserer det.


Å trykke bilder på akrylglass har blitt enklere enn noen gang, takket være Optimalprint-appen vår som lar deg forvandle favorittbildene dine til personlige kunstverk på kort tid. Det er lett å laste ned appen, og du kan jobbe med prosjektene dine når og hvor som helst via appen. Vi sender også våre beste tilbud til appbrukerne våre, så dra nytte av denne muligheten!>

Bilder på pleksiglass – i Norge

Optimalprint er ditt beste valg hvis du leter etter det beste bildet på pleksiglass! Når det kommer til fototrykk på pleksiglass, er det mange alternativer der ute. Så hvorfor bør du velge oss for dine akrylbilder? Her er noen få grunner til at vi er det beste valget:


Material av høyeste kvalitet: Pleksiglasset vårt er bruddsikkert og gir en utrolig klarhet, slik at bildene dine kan skinne. Vi bruker også moderne trykkmetoder for å sikre at bildene dine er skarpe, levende og virkelighetstro.


Svært tilpassbar: Vi kan imøtekomme dine behov uansett om du ønsker et lite bilde eller et stort panorama. Vi tilbyr også en rekke oppsettsvalg, slik at du kan lage et virkelig unikt kunstverk.


Laget av eksperter: Vi har et dedikert team for å sikre at du er helt fornøyd med varen. Teamet vårt er her for å hjelpe deg hele veien, fra å hjelpe deg med å velge det perfekte bildet til å gi råd om størrelser og montering.


Rask levering: Vi tilbyr rimelige priser og raske leveringstider. Vi forstår at du vil ha pleksiglassbildet ditt så snart som mulig, så vi streber alltid etter å sikre at du mottar det raskt og til en pris som passer budsjettet ditt.


Bilder på akrylglass er allsidige og passer som et utmerket gavealternativ for enhver anledning, enten det er et bryllup, jubileum, bursdag eller eksamen. Et bilde på akrylglass kan være en meningsfull gave. Dessuten er disse bildene tilgjengelige i forskjellige former og størrelser, slik at du kan velge de perfekte målene for mottakeren. Bildene tilfører et snev av eleganse til ethvert rom, uansett hvor de henges opp.

Foto på pleksiglass

Akrylbilder, også kjent som pleksibilder, er en utmerket måte å vise frem favorittbildene dine på. Bilder på pleksiglass er bruddsikre, i motsetning til tradisjonelle bilder, og gir fantastisk dybde og klarhet til bildene dine. Bilder på pleksiglass lages ved å trykke et bilde direkte på et ark i akryl. Deretter henges bildet opp ved hjelp av vårt enkle opphengssett.


Ettersom pleksiglass er gjennomsiktig, ser bildene ut til å sveve i rommet, noe som tilfører dybde og dimensjon til kunstverket ditt. Denne effekten er spesielt kraftfull når bildet ditt har fargerike eller komplekse detaljer – et landskapsbilde, et familieportrett eller abstrakt kunst i en firkantet ramme. I tillegg kan du også bestille våre bilder på pleksiglass i mange forskjellige størrelser, noe som gjør dem perfekte til hjemmet eller kontoret.


Akryltrykk er en spennende og unik gaveidé. Det er en mer moderne måte å vise flotte kunstverk eller bilder på, og det er sofistikert på grunn av den slanke og blanke finishen. Materialet har en lang holdbarhet og er motstandsdyktig mot UV-stråler og fuktighet. Derfor vil ikke bildet falme over tid. Gaver som varer lenge uten å miste kvalitet, vil garantert bli verdsatt av alle.


Når du velger oss for dine bilder på pleksiglass, kan du være trygg på at du får den beste kombinasjonen av kvalitet, tilpasning, service og verdi. Med vårt Plus-medlemskap får du mange andre spennende fordeler, som rask og gratis levering, en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti og andre eksklusive tilbud direkte i innboksen din. Så hvorfor vente? Kontakt oss i dag for å begynne å lage ditt fantastiske bilde på akryl!


FAQ

1. Hva er bilder på pleksiglass?

Bilder på pleksiglass, eller akryl, er bilder eller design som trykkes på baksiden av en pleksiglassplate. Disse bildene er visuelt slående og bidrar til å skape dybde i innredningen.

2. Hva er fordelene med å trykke bilder på pleksiglass?

Veggdekor på pleksiglass er motstandsdyktige mot falming og de kan ikke knuses. Bilder på akryl bruker intense farger for et levende og holdbart resultat, så bildene dine vil holde seg skarpe og rene selv når årene går. Pleksiglass kan brukes til å lage skilter, displayer og kunst. Det lette materialet er lett å rengjøre med en fuktig klut.

3. Bør bilder på pleksiglass ha en ramme?

Nei, bilder på pleksiglass er kantløse og gir et rent uttrykk uten ramme.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt