do not visit

10 kreative formuleringer for takkekort etter bryllupet

Det er bare én ting igjen å gjøre etter at du har sagt ja til din nye ektefelle – å uttrykke din takknemlighet til bryllupsgjestene dine! Det er stor sannsynlighet for at du har tenkt på formuleringer til takkekort siden du åpnet bryllupsgavene dine. Men når tiden er inne for å skrive dine egne takkekort til bryllup, kan det hende du er usikker på hvor du skal begynne. Hva er egentlig den korrekte etiketten for takkekort?

Heldigvis har du kommet til rett sted, for her finner du alt du trenger til ditt eget takkekort etter bryllupet! Enten du hadde et intimt bryllup med en håndfull gjester eller en bryllupsdag som lignet mer på det kongelige bryllupet, gjør Optimalprint det enkelt å lage personlige takkekort. Du kan tilpasse og skrive ut takkekort direkte fra din stasjonære datamaskin eller mobilapp

Er du usikker på hva du skal skrive på kortene? Sjekk ut disse gjennomtenkte eksemplene på tekster til dine takkekort for bryllupet!

Hovedpunkter fra denne artikkelen:

  • Det er viktig å sende en takkemelding til hver bryllupsgjest, uavhengig av om de ga deg en gave.

  • Hovedelementene i teksten til et bryllupstakkekort er mottakerens navn og en oppriktig takk.

  • Vanlige eksempler på formuleringer for takkekort for bryllup inkluderer personlige takkemeldinger for forloverne og hjelperne.

Slik skriver du takkekort for bryllup: Tips til god etikette

wedding thank you card etiquette

Når det gjelder takkekort til bryllupet, er det best å sende dem ut så snart som mulig! Hvis du ikke har planer om å dra rett på bryllupsreise etter bryllupsdagen, kan du sende takkekortene dine allerede en uke etter for å sikre at ingenting blir oversett. Ellers, prøv å sende et takkekort til hver av bryllupsgjestene dine innen tre måneder etter bryllupet.

Når du lager unike takkemeldinger til bryllupsgjestene dine, husk å takke hver enkelt ved navn. Så, selv om en tante eller onkel kom med sin ektefelle og tre barn, sørg for å takke alle fem for deres tilstedeværelse på bryllupsdagen – selv om de ikke hadde med seg en gave! Hvis noen av mottakerne ga deg og din ektefelle en gave, takk gavegiveren ved navn også.

Hvis du er usikker på hvordan du skal formulere takkekortet for bryllupet ditt, husk at «takk» er den viktigste delen! Sett «takk» i fokus, slik at gjestene vet nøyaktig hva kortene er for. Husk også å spesifikt nevne gaven du fikk (der det er aktuelt) og nevne noe du liker ved den, som hvordan du og din ektefelle planlegger å bruke den i fremtiden.

Når det gjelder generell etikette for takkekort for bryllup, ikke glem at et personlig preg kan gjøre stor forskjell. I stedet for å trykke alle takkekortene dine med den samme generiske meldingen, kan du lage et personlig kortdesign som du kan supplere med håndskrevne meldinger. Å skrive hver av takkemeldingene dine for hånd viser hvor mye du virkelig setter pris på gjestene dine.

Inspirasjon til tekst på takkekort for bryllup

De fleste som deltar på bryllupsdagen din vil komme med gaver, enten det er pengegaver eller gaver fra bryllupslisten din. Men det faktum at noen gjester bruker betydelige summer på reise, overnatting og antrekk for å være til stede på bryllupet ditt, kan i seg selv være en gave. Derfor vil du sannsynligvis veksle mellom flere forskjellige ideer til formuleringer på takkekort for hver gjest.

I stedet for å skrive en generell takkemelding til alle dine bryllupsgjester, kan det være lurt å gruppere mottakerne av takkekortene i kategorier, som «hjelpere», «leverandører», «gjester som ga en pengegave» og så videre, for å lage unike meldinger for hver deltaker. Her er ti gjennomtenkte eksempler på tekst til takkekort for bryllup som kan hjelpe deg med å finne de rette ordene.

Til de som deltok i bryllupet ditt

Når du sender et takkekort til gjester som deltok på bryllupet ditt, er det viktig å nevne hvordan deres tilstedeværelse bidro til den uforglemmelige bryllupsdagen. Kanskje de holdt en vakker tale som overrasket både deg og din ektefelle. Husk å være spesifikk for hver mottaker!

Kjære [gjest(er)],

Vi kan ikke uttrykke vår overveldende takknemlighet for din tilstedeværelse på bryllupsdagen vår. Vi setter stor pris på at du tok turen for å feire vår store dag med oss, og vi kunne ikke ha hatt det like gøy på vår spesielle dag uten deg ved vår side. Vi håper du hadde en like magisk kveld som oss og kan ikke takke deg nok for den rørende talen du holdt!

Varme hilsener fra,

[deres navn]

For dine forlovere og hjelpere på bryllupsdagen

wedding party thank you card

Utover deg og din partner, inkluderte bryllupsfesten sannsynligvis brudepiker, forlovere, en ringbærer og en blomsterpike. Denne sentrale gruppen av gjester var sannsynligvis involvert fra forlovelsesfesten gjennom planleggingsprosessen frem til bryllupsreisen, så de fortjener spesielle takkekort.

Kjære [gjest(er)],

Når [ektefelles navn] og jeg forestilte oss vårt drømmebryllup, var du der med oss. Nå som vi offisielt har utvekslet løftene våre, vet vi at vi tok den riktige avgjørelsen om å inkludere deg i bryllupet vårt. Ikke bare lette du alt stresset med bryllupsplanleggingen, men du la også til en utrolig feststemning som vi ikke kunne forestille oss vår spesielle dag uten.

Vi ser frem til å starte dette neste kapittelet sammen!

Med all vår kjærlighet,

[ditt/deres navn]

Til dine foreldre

Foreldrene til bruden og brudgommen spiller ofte sentrale roller under bryllupsseremonien, men deres oppgaver starter lenge før selve bryllupsdagen. Når du tenker på formuleringer til takkekort for bryllupet til dine foreldre, husk å notere alt de har gjort for å hjelpe deg med å nå denne viktige begivenheten i livet ditt.

Kjære Mamma og Pappa,

Tusen takk for alt dere har gjort for [ektefelles navn] og meg gjennom årene, spesielt alt dere gjorde for å realisere vår store dag! Vi hadde en fantastisk dag, og vi innser at det ikke ville vært mulig uten deres kjærlighet. Vi føler oss heldige som kan kalle slike kjærlige, sjenerøse og støttende foreldre våre egne – og vi gleder oss til å bygge vår fremtid som en stor familie.

Med all vår kjærlighet,

[ditt/deres navn]

For nære venner og familiemedlemmer

Etter forlovere, brudepiker, brudesvenner og foreldre, er det ofte venner og familiemedlemmer som mottar takkekort for bryllupet. Når du tenker på hvordan du skal formulere disse, husk å nevne spesifikke øyeblikk dere nå deler fra bryllupet ditt og referer til hver deltaker ved navn.

Kjære [gjest(er)],

Tusen takk for at du deltok på vår spesielle dag! Vi vil alltid sette pris på minnene vi skapte sammen, fra [gjestens navn] som fanget brudebuketten, til [gjestens navn] som holdt den uforglemmelige talen. Vi håper at når vi starter dette nye kapittelet som et gift par, vil vi fortsette å skape flere minner sammen. Takk igjen!

Kjærlig hilsen,

[ditt/deres navn]

For perifere bekjente

Med mindre du planlegger et intimt bryllup, er det en stor sjanse for at personer du ikke kjenner godt vil være til stede på bryllupsdagen din. Enten det er en fjern slektning som bor langt unna, eller kollegaer av din ektefelle eller familie, kan du holde denne meldingen kort, men likevel uttrykke din takknemlighet for deres deltakelse.

Kjære [gjest(er)],

Takk for at du tok deg tid til å feire vårt unike øyeblikk! Vi setter pris på din støtte når vi starter vårt nye liv sammen som ektepar. Takk igjen for at du deltok på vår spesielle dag! Vi ser frem til å møtes igjen snart.

Med vennlig hilsen,

[ditt/deres navn]

Til dine bryllupsleverandører

Bryllupsleverandørene dine spilte en betydelig rolle i bryllupet ditt. Du har sannsynligvis hatt mye kommunikasjon med dine leverandører og hjelpere i ukene før selve dagen. Nå som bryllupsdagen er over, er det alltid en god gest å sende dine leverandører en takkemelding for deres utrettelige innsats.

Kjære [leverandørers navn],

Tusen takk for at dere tok godt hånd om våre gjester under drømmebryllupet vårt! Vi fikk så mange komplimenter for den fantastiske atmosfæren, og gjestene våre var spesielt begeistret for den vakre utsikten ved vannet. Vi kunne ikke ha bedt om en mer perfekt dag. Takk til dere og teamet deres for at dere realiserte drømmebryllupet vårt!

Vennlig hilsen,

[ditt/deres navn]

For de som ikke kunne være til stede, men sendte en gave

Selv om det er uheldig, er det uunngåelig at noen på gjestelisten din ikke vil kunne delta i bryllupet ditt. Du bør huske å inkludere gjester som ikke kunne være til stede, men likevel sendte en gave. Meldingen kan gjerne være kort og konsis.

Kjære [gjest(er)],

Tusen takk for den utrolig sjenerøse gaven! Vi savnet deg på dansegulvet, men følte at du var der med oss i tankene. [Ektefelles navn] og jeg skulle ønske vi kunne ha feiret med deg personlig, men vi håper at dette viser hvor takknemlige vi er og at vi hadde deg i tankene våre på vår store dag. Forhåpentligvis kan vi alle samles snart!

Kjærlig hilsen,

[ditt/deres navn]

For gjester som har kjøpt en gave fra ønskelisten din

wedding registry thank you card

En bryllupsliste kan forenkle teksten i ditt takkekort for bryllup, spesielt hvis gjestene dine kjøper gaver direkte fra listen. Husk å nevne den spesifikke gaven fra bryllupslisten din, som et salongbord eller bestikksett, og forklar hvordan du vil bruke den i denne nye fasen av livet.

Kjære [gjest(er)]

Takk for at du delte denne fantastiske milepælen med oss! Vi satte stor pris på å tilbringe vår store dag med deg og ser frem til å ta i bruk din generøse bryllupsgave. Vi har allerede planlagt mange nye oppskrifter for kasserollesettet og gleder oss til å begynne å lage mat på kjøkkenet. Vi vil gjerne invitere deg over til oss for en drink og middag … så snart vi har mestret disse oppskriftene, selvfølgelig!

Tusen takk igjen,

[ditt/deres navn]

Til de som ga en pengegave

Noen mener det er tabu å nevne eksakte pengebeløp for pengegaver, men vi mener det motsatte! Når du uttrykker takknemlighet for en pengegave og samtidig nevner der nøyaktige beløpet, får giveren vite at du har mottatt pengene (spesielt hvis pengene ble sendt i posten) og gir deg muligheten til å forklare hvordan du vil bruke dem.

Kjære [gjest(er)]

Tusen takk for din overveldende generøsitet! Din utrolig sjenerøse bryllupsgave på 4000 kr har vært et fantastisk bidrag til bryllupsreisefondet vårt. Vi er nå mye nærmere å oppleve åssidene i Positano og nyte det beste av italiensk mat! Takk igjen for din sjenerøse bryllupsgave og for at du deltok på vår spesielle dag. Vi er uendelig takknemlige!

Varm hilsen,

[ditt/deres navn]

For personer som spleiset på en gruppegave

En gruppe av dine nærmeste venner eller familie kan ha gått sammen for å gi deg noe spesielt fra bryllupslisten eller basert på dine individuelle preferanser. Når du formulerer takkemeldinger for gavespleis, kan du sende individuelle takkekort til hver person, men likevel gi en hyllest til hele gruppen.

Kjære [gjest(er)],

Tusen takk for espressomaskinen! [Partnerens navn] og jeg føler oss utrolig heldige som har venner som kjenner oss så godt – og verdsetter en god kopp kaffe like mye som vi gjør! Vi gleder oss til å invitere dere alle til en koselig brunsj. Inntil da vil vi gjenoppleve hvert eneste øyeblikk av vår spesielle dag med dere. Takk igjen for den gjennomtenkte gaven!

Kjærlig hilsen,

[ditt/deres navn]

Lag og skriv ut personlige takkekort for bryllup med Optimalprint

custom wedding thank you cards

Du har planlagt drømmebryllupet ditt, sendt ut invitasjonene , og offisielt sagt «Ja». Nå gjenstår det bare å uttrykke din takknemlighet til bryllupsgjestene for at de deltok i feiringen! Når du skriver personlige takkeord til familie og venner, kan du være trygg på at det å formulere takkekort for bryllup er den mest krevende delen – designprosessen er mye enklere, spesielt med en pålitelig partner som Optimalprint.

Gjør de første ukene av ekteskapet mindre stressende med takkekort fra Optimalprint. Vi tilbyr et stort utvalg av forhåndslagde maler for bryllupstakkekort og et bredt utvalg av personaliserte bryllupskort som du kan redigere direkte fra mobilen eller PC-en. Velg mellom silk, glanset og hvitt matt papir for å få dine takkeord og lykkeønskninger til å virkelig skinne.

Lag dine personlige takkekort til bryllup med Optimalprint i dag!