do not visit
TRUSTPILOT
Les kundevurderinger
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 01. okt. 2014

  "Jeg må rose dere for god kvalitet og utrolig rask levering, superfornøyd!!"

  — Mona Thomsen 


 • 01. okt. 2014

  "Bestilte takkekort etter konfirmasjon via websiden. Enkelt å lage med masse fine maler, utrolig kjapp leveringstid og ikke minst meget hyggelige priser. Kort sagt: Optimalt produkt !!"

  — Gunnar Hille 


 • 01. okt. 2014

  "Glad jeg valgte Optimalprint til mine takkekort etter dåp. Perfekt resultat til en overkommelig pris! Anbefales på det varmeste."

  — Camilla 


 • 30. sep. 2014

  "Kjempebra å få redigere og legge inn tekst og bilder selv. Da ser vi med en gang hvordan det blir. Vi brukte ikke lang tid på å "lage" det til. Et par dager senere fikk vi pakken i posten, alt fiks ferdig :)) Det ble enda bedre enn forventet - vi er kjempefornøyde! Tusen takk til dere!"

  — Magnhild 


 • 30. sep. 2014

  "Mange forskjellige muligheter å velge mellom, men alikevel enkelt å finne frem til hva som passet best for oss! Levert i posten etter bare noen få dager! Vi er svært fornøyde med våre takkekort, og kommer garantert tilbake som kunder!"

  — Mari 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.