do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
Vi
trykker
i morgen

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
72 timers levering

 • 22. nov. 2014

  "Enkel bestilling, kjapp ordre tilbalemelding, kjapp levering og flott resultat, bonus med ekstra kort 👍😃👏"

  — Christine 


 • 22. nov. 2014

  "Veldig fornøyd med at det tok så kort tid fra bestillingen var gjort til kortene kom frem."

  — Katrin 


 • 22. nov. 2014

  "God pris og veldig rask levering. Fornøyd med produktene (takkekortene), men de fikk en strek på side 2 som jeg ikke vet hvorfor havnet der. Ellers godt fornøyd."

  — Trine  


 • 22. nov. 2014

  "Mange maler, fine kort og rask levering."

  — Maria 


 • 22. nov. 2014

  "Har bestilt både invitasjon til konfirmasjon og nå sist julekort. Mange fine maler å velge mellom, rask levering og ikke minst - billig!!"

  — Lise 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.