do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 20. okt. 2014

  "Fantastisk presis, bildene og selve kortet. Papirkvaliet er veldig bra, samme gjelder lovet leveringstid. Rett og slett ingenting å utsette 😃 Kun positivitet, kommer definitivt til å benytte oss av flere ganger. BH Ytters sjelden fornøyd Erik Flåten-Gjøvåg."

  — Erik Gjøvåg 


 • 20. okt. 2014

  "Syntes det var veldig gøy å ha så mange ulike designer att velge mellom. Resultatet blev og kjempe bra og stemte bra med vad jeg forventet meg. I tillegg så var den super kjappe leveringen et stort pluss i kanten!"

  — Paulina 


 • 20. okt. 2014

  "Rask levering og mye fint å velge mellom. Har bestilt mye her og er alltid like fornøyd! :)"

  — Stine 


 • 20. okt. 2014

  "Meget bra produkt og pronto levering. anbefales"

  — Hamada Morsy-Norway 


 • 19. okt. 2014

  "Veldig bra kvalitet på tjenesten og rask levering."

  — Øystein Hansen Bæverud 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.