do not visit
TRUSTPILOT
Les kundevurderinger
Trykket i
Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 31. aug. 2014

  "Veldig fornøyd med våre dåpsinvitasjoner. Kommer til å benytte Optimalprint til vårt bryllup, både invitasjoenr, menyer, bordkort etc."

  — Heidi Beate 


 • 31. aug. 2014

  "Enkelt å bestille. Mange flotte design å velge mellom. God kvalitet. Billig."

  — Lena 


 • 30. aug. 2014

  "Bestilte onsdag kveld, plukket opp bryllupsinvitasjoner fredag. Raskt levert og fin kvalitet på trykksakene."

  — Thomas O. Christensen  


 • 29. aug. 2014

  "Alt var supert, men ett bilde som jeg ville ha gikk ikke pga oppløsningen! D var veldig dumt, og det bør man kunne velge selv!"

  — Anette 


 • 29. aug. 2014

  "Dette er en utrolig lettvint og kjapp måte å lage egenproduserte kort på. Kortene blir fine - og det resultatet du ser på skjermen er det du får i posten. Veldig fornøyd med mine konfirmasjonskort. Optimalprint skuffer ikke (som vanlig)!!!"

  — Ann Kristin 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.