do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 11,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 26. mai 2015

  "Meget brukervennlig."

  — Kari Jahnsen 


 • 26. mai 2015

  "Veldig enkelt å velge layout, redigere, sette inn bilder og skrive tekst. Levereing etter få dager. Kjempefine konfirmasjonskort! Anbefales!!!!"

  — ELISABETH 


 • 26. mai 2015

  "God kvalitet bilder. Hurtig levering."

  — Gisle 


 • 25. mai 2015

  "Det var mangle flotte invitasjoner å velge mellom!! enkelt å lage "egen" med sine egne bilder. Rask levering og fin pris. Kjempegod kvalitet og veldig flotte kort. Kommer til å bestille takkekort og menyer også. Tusen takk :)"

  — Cathrine 


 • 25. mai 2015

  "Bestilte 40 bryllupsmenyer, fikk 45. Og de var så flotte, anbefaler videre."

  — Tonje 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.