do not visit
TRUSTPILOT
Les kundevurderinger
Trykket i
Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 23. juli 2014

  "Enkel og rask bestilling med plettfri og rask levering"

  — Jonas 


 • 23. juli 2014

  "Maken til rask levering!! Tok to dager før jeg hadde det i postkassa. Kortene var nydelige!"

  — Mari 


 • 22. juli 2014

  "Optimalprint levere raskt og til en grei pris. Produktene er jeg veldig godt fornøyd med. Har brukt de flere ganger og kommer til å handle hos de igjen."

  — Gunn Kristin 


 • 22. juli 2014

  "Jeg bestilte takkekort her forleden og ble meget overrasket over hvor kjapt jeg fikk mine bestilte takkekort. Optimalprint anbefales på det sterkeste. :-)"

  — Christian 


 • 22. juli 2014

  "mye å velge mellom, fine motiver. rask levering:-)"

  — Lene Marie 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.