do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 11,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 03. juli 2015

  "Meget god og radk setvice."

  — Bernt 


 • 03. juli 2015

  "Lekker og delikat design på sine produkter, til alle formål!"

  — Inger 


 • 02. juli 2015

  "Da det ble noe feil med den opprinnelige bestillingen min, fikk jeg en ny vare uten vanskeligheter og uten kostnad for meg. Svært bra kundeservice, og rask levering. Produktet var også meget bra."

  — Kristina 


 • 02. juli 2015

  "Veldig fornøyd med levering av kort fra Optimal print. Enkelt å lage til kort med opplasting av bilder og forandring undervegs. Mangen fine maler. Rask levering. Kjempe fornøyd."

  — Trond 


 • 02. juli 2015

  "Alt i alt fornøyd, men kortenevar litt mørkere i farge enn det jeg trodde."

  — Britt 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.