do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
Vi
trykker
i morgen

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
72 timers levering

 • 27. nov. 2014

  "Optimalprint er et veldig bra nettsted for bestilling av ulike produkter. Vi har brukt det til dåpsinvitasjoner, takkekort og julekort. De har veldig rask leveringstid og sender til tider med ekstra produkter. Jeg kommer til å bestille mer herfra!"

  — Monika 


 • 27. nov. 2014

  "Rask levering etter bestilling og god kvalitet på produktene. Veldig fornøyd!"

  — Line 


 • 27. nov. 2014

  "Kjempe fine kort, og rask levert :-) veldig fornøy"

  — Stine 


 • 27. nov. 2014

  "Har utelukkande brukt optimaprint til alt av takkekort og julekort etter at eg fekk born i 2009. Alltid like god kvalitet, greie prisar og kjapp levering :)"

  — Margrethe 


 • 27. nov. 2014

  "Her var det enkelt å bestille, mye å velge i, ok pris og super rask levering. 😀"

  — Yvonne 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.