do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 24. okt. 2014

  "Enkelt opplegg for å lage kort til hyggelige priser. 2 dager etter bestilling var ferdig produkt klar til henting på posten. Ble positivt overrasket over papir og print kvalitet :) ...så jeg skal definitivt bruke Optimalprint til årets julekort og hele familiens 2015 kalender! Optimalprin" ... Les mer

  — Janne 


 • 24. okt. 2014

  "Veldig fornøyd med takkekortene. Fine og god kvalitet! :-)"

  — Astrid Marit Hvidsten Langhelle 


 • 24. okt. 2014

  "Veldig rask levering og kortene var veldig fine."

  — Siv, Oslo 


 • 24. okt. 2014

  "Har bestilt julekort - enkelt å bestille. Meget rask levering og kortene var akkurat slik jeg forestilte meg. Godt levert!!"

  — Mari 


 • 24. okt. 2014

  "Kjempebra resultat, anbefales"

  — Olaug Varhaug 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.