do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 11,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 03. aug. 2015

  "Super enkelt å bruke 😃 og siden er oversiktlig og flott . Den har også flotte valg muligheter av flotte kort. Ikke minst få du med ekstra kort og konvolutter."

  — Grace 


 • 03. aug. 2015

  "Har bestilt invitasjoner for andre gang fra Optimalprint, og er like fornøyd nå som første gangen! Fin kvalitet, fin pris og superrask levering!"

  — Lene 


 • 02. aug. 2015

  "Rask levering, god service og informasjon ,meget bra utvalg av takkekort. Minuset var prisen, syntes dere var noe dyre men tross godt utvalg av takkekort ble valget å velge dere enkelt :-)"

  — STENSÆTER 


 • 02. aug. 2015

  "Gode produkter, stort utvalg, rask levering."

  — Elisabeth 


 • 02. aug. 2015

  "Kjempe flott kvalitet på bildene. Rask levering til en rimelig pris. Veldig fornøyd!"

  — Hermann 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.