do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 29. okt. 2014

  "Kjempefornøyd med Optimalprint. Jeg hadde ved en feil bestilt noen kort som ikke var som de skulle. Jeg kontaktet da kundeservice og i løpet av noen dager hadde jeg fått nye kort i posten. Fantastisk!"

  — Ingrid 


 • 29. okt. 2014

  "Jeg mottok to invitasjoner jeg hadde bestilt, og de hadde svært dårlig bildekvalitet. Jeg sendte en klage på mail, og fikk svar i løpet av en halv time selv om det var søndag! De var svært behjelpelige, og en ny ordre var snart på vei til meg. Den kom etter tre dager, og kvaliteten var meg" ... Les mer

  — Nina  


 • 28. okt. 2014

  "billig og kjapt levert"

  — Svein Erik 


 • 28. okt. 2014

  "Denne vil jeg anbefale videre."

  — Lucas 


 • 27. okt. 2014

  "kommer til å bestille her senere også"

  — Helge 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.