do not visit
Sendes
fra Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 10,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 29. jan. 2015

  "Det var en fornøyelse igjen å bruke Optimalprint. Vanvittig enkelt å lage kort, godt utvalg i kort / design. Bildene kom etter 2-3 dager. Anbefales varmt."

  — Johan 


 • 28. jan. 2015

  "Bra kvalitet og super service dersom du ikke skulle være fornøyd med leveransen. Har bestilt flere ganger og like forbøyd hver gang!"

  — Monica 


 • 28. jan. 2015

  "Enkelt å lage kortene. Rask levering. Bra resultat."

  — Lene 


 • 28. jan. 2015

  "Mye å velge i, rask levering og bra kvalitet! Storfornøyd 😊"

  — Beate 


 • 28. jan. 2015

  "Imponerende rask levering av produkt med god kvalitet"

  — Berit 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.