do not visit
TRUSTPILOT
Les kundevurderinger
Trykket i
Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,90 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 16. april 2014

  "Bestilte invitasjoner til konfirmasjon på lørdag kveld og fikk de i posten tirsdag. Bestilte med glanset overflate, og de ble superfine! La til ekstra bilde inni kortet og på baksiden av kortet uten tillegg i prisen."

  — Tonje 


 • 16. april 2014

  "Fantastisk rask levering, god kvalitet og enkelt program."

  — Ellen Merete Lidal 


 • 15. april 2014

  "Veldig fornøyd med bestillingen hos Optimalprint! Jeg bestilte invitasjoner en lørdag og hadde de i postkassen 3 dager etterpå. Vil definitivt bruke Optimalprint ved senere anledninger, anbefales på det sterkeste. :)"

  — Monica A 


 • 15. april 2014

  "De var akkurat som forventet. Vi betalte litt ekstra for å få glansen papir, og det var det verdt. Kjapp levering var det også!"

  — Anders 


 • 15. april 2014

  "Lett å orientere seg mellom de forskjellige menyene, redigere og legge til flere produkter. Superrask levering! Kjempefornøyd :-)"

  — Ida Marie Kveinen 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.

Please note:

Your IP address indicates that you are in USA. We do not currently ship to this country.

You can