do not visit
TRUSTPILOT
Les kundevurderinger
Trykket i
Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,40 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 20. aug. 2014

  "Optimalprint leverer igjen, og som alltid er det godt resultat;)"

  — Kjell-Bjarte 


 • 20. aug. 2014

  "Optimalprint har stort utvalg og det er enkelt å navigere i ulike produkter. Har brukt optimal print til julekort - invitasjoner og takkekort til konfirmasjon. Super fornøyd og topp kvalitet på kortene"

  — Charlotte Fjeld 


 • 20. aug. 2014

  "Jeg er svært fornøyd med Optimalprint, Jeg har bestilt både bord kort og "sanghefte" herfra, begge fra eget design. De kom ut svært bra og ble levert hjem svært raskt. 2-3 dager. Normalt får jeg bestilte produkter av andre leverandører 3-5 dager etterpå. Jeg fikk også mer enn det jeg had" ... Les mer

  — Kenth 


 • 20. aug. 2014

  "Det var veldig lett å bruke, og leveringen var kjemperask! Skulle ønske jeg tok en str større på produktet,men ellers ble kortene fine! :)"

  — Monica Therese Kolaas 


 • 19. aug. 2014

  "Rask levering, bra trykk og god kvalitet på papiret. Anbefales :)"

  — Hilde 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.