do not visit
TRUSTPILOT
Les kundevurderinger
Trykket i
Norge
Konvolutter inkludert
48t
levering

Takkekort

Priser fra 8,90 kr inkludert konvolutter
48 timers levering

 • 20. april 2014

  "Ble tipset av en venninne å bruke Optimalprint til å lage invitasjoner til konfirmasjon. Veldig enkelt å lage, raskt levert i postkassa og bra pris. Kommer til å bruke Optimalprint mer."

  — Jorunn 


 • 20. april 2014

  "Jeg bestilte bryllups invitasjoner onsdag kveld, og fredag morgen kunne jeg hente de på posthuset. Invitasjonene ble kjempefine. Bedre enn vi håpet på! Hilde <3 Stein:)"

  — Stein 


 • 20. april 2014

  "Fantastisk resultat"

  — Siv Johansen 


 • 19. april 2014

  "hei :) æ vill apselutt anbefall å bruk Optimalprint .. æ har brukt dam opp te flere ganga, raks å levering å godte kvalitetta på varen :) bli å bruk de flere ganga:) håpe dokker andre bli like fornøyd som mæ:)"

  — Mette 


 • 18. april 2014

  "God kvalitet på bilde. Selv om det var et gammelt bilde som ble fotografert av mobil."

  — Cathrine 


Lag personlige takkekort basert på vårt store uvalgt av flotte takkekortdesign. Å sende ut takkekort er den perfekte måten å vise at du setter pris på en gave, noens støtte eller hjelp. Gjør kortet enda mer personlig ved å legge inn bilder og komponere egen tekst. Et personlig takkekort man legger sjelen sin i, vil bety enda mer for de som skal ta det imot. Alle våre maler har blitt møysommelig satt opp med forslag på tekster som forhåpentligvis vil gjøre prosessen enklere for våre kunder. Er du derimot i det kreative hjørnet står du fritt til å eksperimentere med våre mange takkekortsmaler – Komponer en rørende tekst eller prøv deg frem med forskjellige bilder. Du vil bli positivt overrasket over hvor lett det er å bruke vår online løsning for redigering av dine takkekort. Uansett hvilken type takkekort du er ute etter har Optimalprint løsningen for deg. Vi trykker alle våre takkekort på tykt papir med høy kvalitet – og har full kvalitetsgaranti på våre produkter. I tillegg trykker vi alt i Norge – så leveransen er meget rask.

Please note:

Your IP address indicates that you are in USA. We do not currently ship to this country.

You can