do not visit

Bordkort – ta plass

I tillegg til å forenkle sitteplasser, kan bordkort gi et personlig og gjennomtenkt preg på festene og arrangementene dine. Det er derfor logisk å velge de beste designene, samt materialer av høy kvalitet. Her kan Optimalprint komme deg til unnsetning!


Med tusenvis av design og fargemaler å velge mellom kan du lage personlige bordkort i> for enhver stor eller liten begivenhet med bare noen få klikk. Våre rimelige priser og gratis levering gjør at du ikke trenger å bruke en formue, uansett hvor mange bordkort du trenger.


Vi har også en høy kundetilfredshetsvurdering på Trustpilot (9 av 10), så du kan være sikker på at resultatet blir utmerket.

Bordkort for alle anledninger – bordkort for bryllup

Vårt utvalg av bryllupsbordkort kommer i en rekke design, fra blomstertemaer til enkle rammer og bryllupssymboler. Disse bordkortene kommer i en rekke farger for å passe temaet og bryllupsdekorasjonene dine.


Med over 700 forskjellige bordkort å velge mellom, kan du være sikker på å finne noe som passer deg!

< b>Bordkort til dåp

Vi har over 200 forskjellige Bordkort til dåp slik at du enkelt kan finne et alternativ som passer ditt tema. Enten du leter etter søte bordkort med dyremotiver, eller kun vil ha den første bokstaven i barnets navn, har vi det du leter etter!


Vi har også en rekke fargerike bordkort hvis du ser etter noe mer iøynefallende.

Bordkort til konfirmasjon

Hvis du mener at bordkort til konfirmasjon skal være enkle og kjedelige, vil samlingen vår få deg til å tenke om igjen! Enkle design og livlige farger gjør våre bordkort perfekte for alle slags temaer og fargevalg.


Konfirmasjonen er en veldig stor begivenhet i mange menneskers liv, og vi forstår at du vil at alt skal være perfekt. Våre bordkort er utformet for å hjelpe deg å oppnå dette!


Med over 240 design å velge mellom, kan du enkelt sikre sømløs kontinuitet med konfirmasjonens innredning, da vi har noe for et hvert tema!

Bordkort for bursdager

Bursdager handler om moro, noe som passer perfekt med våre bordkort for bursdager. Fra vintage-temaer til stjerneklare netter og stearinlys – blant vårt utvalg finner du alltid noe som passer til bursdagen din, uansett tema. Noen av våre bordkort for bursdager kommer også med alder, så du kan velge å dele dette for eksempel ved en jevn bursdag.

Bordkort for fest b>

Våre bordkort for fest kan brukes til alle slags anledninger. De kommer i design og farger som passer til alle slags arrangementer, fra bryllup til julefeiring. Denne samlingen av bordkort består av alt fra blomstermønstre til stilige bakgrunner.


Noen bordkort kommer også med tilpassbare bakgrunnsfarger der du kan velge mellom 4-5 solide fargealternativ.

Hvordan tilpasser du bordkortene våre?

Det er enkelt å tilpasse bordkortene våre med redigeringsverktøyet vårt. Bare klikk på "tilpass" etter å ha valgt ønsket design og velg "legg til navn" for individuelt navnetrykk på bordkortene. Du kan til og med importere navn fra et Excel-ark for å gjøre ting enklere.


Du kan dessuten legge til opptil 50 tomme bordkort i bestillingen din for uventede situasjoner. Du kan også velge å bestille kun ett tilpasset bordkort samt mikse og matche design.


Tror du at du trenger mer tid til å lage bordkort for gjester som kommer i siste liten? Ikke noe problem! Bare lagre fremgangen din i redigeringsverktøyet vårt, og kom tilbake senere for å fullføre tilpasningen av kortene.


Bordkortene våre kommer også i både brettet og flat variant, med silkepapir eller matt papir.

Personlige bordkort – vår tilfredshetsgaranti

Hos Optimalprint tilbyr vi 100% tilfredshetsgaranti på produktene våre. Du kan kontakte kundestøtteteamet vårt 24/7 for spørsmål om bordkortene dine, innen 14 dager etter at du har mottatt leveringen.


Avhengig av situasjonen vil vi enten refundere pengene dine, eller finne best mulig måte for å løse problemet ditt. Våre "Pluss"-medlemmer kan også benytte seg av en utvidet kvalitetsgaranti på 30 dager, samt andre spennende tilbud på bordkort og andre produkter.


FAQ

1. Hva er bordkort?

Bordkort brukes på arrangementer for å hjelpe gjester med å finne plassene raskt og enkelt. Disse kortene er en essensiell komponent, spesielt ved store arrangementer, som guider gjestene til å identifisere deres plass ved et stort bord uten å forsinke dagens program. Selv om det kan være utfordrende å eskortere mange mennesker til de utpekte setene, kan det å bruke bordkort lette jobben.

2. Kan jeg skrive navn på kortene?

Å lage bordkort på plattformen vår er en enkel prosess. Når du har valgt en mal for å skape bordkortet ditt, klikker du på «Personaliser» og legger til navn. Du kan enten legge inn navn individuelt eller importere dem ved hjelp av et Excel-ark. Vårt nettbaserte designverktøy gjør det enkelt for deg å legge til navn digitalt, slik at du ikke trenger å skrive navn for hånd.

3. Hvor raskt kan jeg få bordkortene mine?

Ettersom vi trykker alle bordkortene våre lokalt og så nær plasseringen din som mulig, sørger vi for å levere bestillingen din i løpet av 2–4 virkedager. Dette er vår standard leveringstid. Så du kan forvente at bestillingen din vil nå deg om et par dager fra bestillingsdatoen.

4. Er tilpassede størrelser eller former tilgjengelig?

Vi tilbyr ikke tilpassede former eller størrelser for våre bordkort. Våre bordkort er tilgjengelige i rektangulær form og en standard størrelse, som er 9,0x5,5 cm, og disse kan leveres som flate kort eller foldekort. Selv om du laster opp ditt eget design for trykk, vil kortene bli trykt i samme form og størrelse.

5. Hvilke opplysninger bør jeg inkludere på et bordkort?

Ettersom bordkort brukes ved bord for å indikere hvor gjestene skal sitte, bærer de vanligvis navnene på gjestene og andre bordnumre foruten noen tilpassede dekorasjoner. Hvis du ønsker å legge til en personlig melding for gjestene dine, tilbyr vårt brettet bordkort ledig plass på innsiden, så føl deg fri til å skrive en melding for hånd og få gjestene dine til å føle seg enda mer inkludert.

Fant du ikke det du lette etter? Besøk hjelpesenteret vårt