do not visit
50% på klærKode: KLAERNO
dager
timer
minutter
Sekunder

Nytt år, ny deg

Tidsbegrenset tilbud

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Ingen minimumsmengde pr. bestilling
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Kvalitet som varer

Våre klesprodukter er fagmessig laget av de beste materialene, og gir deg unik mykhet og god passform. Med forhåndskrympede stoffer kan du være sikker på at klærne dine holder form og størrelse vask etter vask.

Stort utvalg av produkter

Du kan velge forskjellige kutt og produkter med et bredt utvalg av farger og størrelser. Enten du vil ha en standard t-skjorte, en hettegenser til barn eller en t-skjorte for kvinner, har vi det du ønsker!

Trendy design for alle

Vi har samlet hundrevis av de kuleste designene, fra morsomme og søte til kunstneriske og kraftfulle. Legg til klistremerker for å gjøre det ekstra spesielt. Shop stilen eller skap din egen!

Ta stilen din til neste nivå

Få designet ditt trykt på forsiden, baksiden eller på begge sider av plagget ditt. Ta stilen din til neste nivå ved å legge til klistremerker!

Perfekt for lag

Tilpass alle mulige aspeker ved lagets utstyr fra stoffet til designet og fra baksiden til forsiden! Eksperimenter med farger, last opp lagets logo, skriv navnene og numrene til lagkameratene dine med våre nye skrifttyper, legg til klistremerker og mer. Viktigst av alt – KOS DEG!

Bedre for deg, bedre for planeten

Det har fordeler for deg, bønder og planeten når du velger økologisk. Hvordan kan du gjøre planeten til et bedre sted? Spre budskapet om hvem du er – om hva du bryr deg om!

Personaliserte klær | Optimalprint

Leter du etter noe unikt og stilig å ha på deg? Da kan du se på vårt imponerende klessortiment. Vi har alt du trenger for å la personligheten din skinne gjennom, med et utvalg av trendy design trykt på produkter av høyeste kvalitet. Du kan også legge til din egen tekst eller bilde for å lage et personlig design for en virkelig særegen stil. Med vår raske levering får du de nye favorittplaggene dine raskt og enkelt.

Shop våre mest populære kategorier

Skap din egen look

100% fornøydgaranti

Gi oss beskjed hvis du ikke er fornøyd, så sender vi deg et nytt plagg eller gir deg pengene tilbake

Finnes også i Optimalprint-appen