do not visit
-60% på trykk på skumplateKode: SKUMNOPROMO
dager
timer
minutter
Sekunder

Få bildene dine på aluminium i tide til jul

Vi ønsker familie og venner en riktig god jul og et godt nytt år!
Rask levering & 100% fornøydgaranti
7,8 / 10
De mest fornøyde kundene

Ditt bilde trykket på skumplate!

1 Velg format:
2 Velg størrelse:
Personaliser

Pynt opp veggene dine

Den perfekte dekoren til ditt arrangement

Trykk på hard skumplate passer perfekt som skilter for dine store arrangementer. Last opp ditt eget design for å lage et velkomstskilt, et salkart og mer. Vi tilbyr skilter i skum i liggende, stående og kvadratiske orienteringer. Velg mellom hvite og svarte skumplater.

Lett og slitesterk

Våre trykk på skumplate er superlette og stive, og kan plasseres praktisk talt hvor som helst for å vise frem favorittbildene dine. Skumplatene våre er enkle å flytte rundt på ettersom de er så lette!

Velg mellom svart eller hvit kant

Våre trykk på skumplate er 5 mm tykke og fås med enten hvite eller svarte kanter for en eksklusiv finish som passer til stilen din. Mens hvite kanter går i ett med hvite vegger, kan svarte kanter gi en tøff, definert og moderne look.

Enkelt å henge opp!

Det er enkelt å henge opp ditt trykk på skumplate, helt uten anstrengelse. Du får et gratis opphengssett for hvert trykk du kjøper. Dette gjør opphenging av skumplaten til en enkel prosess, ettersom alt du trenger å gjøre er å følge de medfølgende instruksjonene.

Ditt bilde trykket på skumplate!

Skumtrykk – Lag din egen unike dekorasjon

Leter du etter den beste tjenesten for trykk på skumplater? Det er nå enklere enn noen sinne å ramme inn favorittminnene dine med trykk på skumplater fra Optimalprint! Med en rekke tilpasningsmuligheter kan du enkelt designe skumplater til hjemmet, kontoret eller til spesielle arrangementer, til de laveste prisene. Vi bruker materialer av høy kvalitet og den nyeste trykkteknologien for å få frem det beste i dine bilder og design.


Vi kan også tilby svært raske leveringstider takket være våre lokale trykkerier, og med en Trustpilot-vurdering på 9 av 10 for kundetilfredshet kan du være trygg på at dine trykte skumplater er i trygge hender!


Så fortsett å lese for å lære alt om design og trykk av tilpassede skumplater på nettstedet vårt.

Trykk minnene dine på skumplater!

Med våre skreddersydde bilder på skumplater kan du nå trykke favorittbildene dine med bare noen få klikk. Alt du trenger å gjøre er å velge et oppsett fra en av alternativene våre, og deretter anvende vårt brukervennlige redigeringsverktøy for å laste opp bildene dine – så enkelt er det!


Våre skumplatetrykk kommer i 3 design – liggende , stående og firkantet, med over 10 størrelser å velge mellom. Så uansett om du vil skrive ut bilder eller plakater til rommet ditt, kan du være sikker på at vi har alt du trenger!

Hvorfor er skumplater perfekte til å trykke bilder eller plakater på?< br>
1. Allsidighet: Skumplater er et svært allsidig materiale som kan brukes til både foto- og teksttrykk. Den glatte overflaten kan gjengi presise detaljer, og er derfor perfekt for utskrift av komplekse bilder eller design med farger i høy kontrast, uten å miste noen detaljer.


2. Kommersiell bruk: Skumplater er populære på utstillinger, presentasjoner og som reklameskilt. Enten du vil skrive ut skilt og bilder til din neste kontorpresentasjon eller reklameskilt for bedriften din, er utskrift på skumplater et utmerket alternativ.


3. Enkel installasjon: Skumplater kan installeres på alle flate overflater, som på vegger og i tak ved hjelp av praktisk tilbehør som strips, 3M tape, tau og bolter.

Hvorfor velge våre fototrykk på skumplater?

De passer for alle slags anledninger


Har du planlagt et stort arrangement? Da kan skumplatene våre være perfekt for å lage velkomstskilt, navneskilt og mye mer. Vår trykktjeneste kan også hjelpe deg å lage visuelt attraktive plakater med et personlig preg! Våre trykk på skum har en glatt overflate og bruker førsteklasses trykkteknologi som fanger opp hver minste detalj i bildet eller designet ditt.

De er lette og holdbare

Våre høykvalitative, 5 mm tykke skumplater gjør at du ikke trenger å bekymre deg for holdbarhet, samtidig som de er veldig enkle å ta med seg. Dermed kan du vise frem favorittbildene dine hvor som helst!

De kommer med svart eller hvit kant

Du kan velge enten svart eller hvit kant for å matche innredningen i hjemmet ditt. Vi bruker kun førsteklasses trykkmetoder for å sikre at fargen varer lengre.

De er enkle å henge opp

Alle våre robuste og lette skumplater kommer med et monteringssystem, slik at du enkelt kan henge skumplatene på en hvilken som helst vegg. Det beste er at du ikke trenger å være profesjonell for å henge opp disse skumplatene!

De er enkle å vedlikeholde

Vi sørger for at skumplatene dine er nøye innpakket, slik at det ikke oppstår skader under transport. Du trenger bare å ta skumplaten ut av emballasjen og henge den opp med vårt monteringssystem. Å vedlikeholde skumplaten er også superenkelt – rengjør bare med en myk, ren klut for å tørke bort smuss eller rusk fra overflaten.

Velg den beste layouten

< b>For offentlig visning


Selv om fargerike skumplater kanskje er ditt førstevalg, er hvite kanter ofte mer effektive for å fremheve teksten eller bildet, spesielt hvis du vil ha trykte skumplater for kontorpresentasjoner eller formelle anledninger. På en annen side kan du bruke svarte kanter til å trykke bilder med høy kontrast, som kan se for skarpe ut i mindre rom eller områder.

For detaljert tekst

Hvis designet ditt har mye tekst som må fremheves, så kan plakatskumplater være et bedre alternativ, siden de ikke er like skarpe som trykk på skumplater. Du kan også legge til markeringer med permanente markører på skumplakatene dine.

For bilder

Vi foreslår at du velger en matt finish for skumplater med bilder. Dette er fordi blanke overflater reflekterer lyset og gjør det vanskelig for øynene å fokusere på platen. Alternativt kan du velge en blank plate dersom det ikke finnes direkte lyskilder i nærheten.

Hvordan designer man trykk på skumplater eller skumplakater?

Her er en rask steg-for-steg-guide på hvordan du designer skumplater eller skumplakater ved hjelp av vårt intuitive redigeringsverktøy:


Velg layout (liggende, stående eller kvadratisk) og velg ønsket størrelse. Klikk deretter på "tilpass".


Når du kommer inn i redigeringsverktøyet, vil du finne tre forskjellige alternativer (filer, layouts og formater) for å tilpasse skumplaten din.


Filer: dette alternativet lar deg laste opp ønsket bilde eller design på skumplaten, og du kan beskjære eller endre størrelse på bildet ved å bruke underalternativene. På samme måte kan du ved å bruke layoutalternativet velge bildelayout, og du kan til og med velge mer enn ett bilde for skumplaten din.


Sist men ikke minst kan du bruke layoutalternativet til å velge kantfarge samt endre retning og størrelse på skumplaten (om nødvendig). Øverst i redigeringsverktøyet vil du se prisen på skumplaten din når du gjør disse endringene.


I tillegg til trykk på skumplater tilbyr Optimalprint også:


• Gratis og rask levering< /p>


• Eksklusive rabatter og tilbud for 'Plus'-medlemmer


• 24/7-kundestøtte


• Tusenvis av design å velge mellom samt tilpasse


• Nettbasert redigering fra datamaskinen eller mobilen din


Våre håndlagde trykk på skum kommer også med en 100% tilfredshetsgaranti, som betyr at du kan få pengene tilbake for problemer vi kan kontrollere.


For problemer vi ikke kan kontrollere (som skrivefeil, feil tekst, etc.) vil vår kundestøtte tilstrebe å tilby den best mulige løsningen. Ta kontakt med vår kundestøtte innen 14 dager etter at du har mottatt bestillingen din, så hjelper vi deg.


Du kan også få en utvidet 30-dagers kvalitetsgaranti mot en liten årlig avgift. Så besøk nettstedet vårt for de beste skumplatene i dag!


Vil du ha en hel gallerivegg i stedet? Hos Optimalprint kan du bestille veggkunst med forskjellige design: fra lerret med bilder til individuelle plakater eller bildekalendere med tilpassbare bilder.